Author Archives: admin

Lotus rot matlaging tips: syv hull abalone suppe småkoke salat

Etter begynnelsen av høsten, og ldquo, helse mat & rdquo; Xianou ble faste på bordet. Lotus rikt på karbohydrater, en viss mengde protein, rik på vitamin C og vitamin B1 og kalsium, jern og andre uorganiske salter, videre omfattende polyfenoler som har antioksyderende virkning. Kinesisk medisin, rå lotus rot kulde, varme Chufan av makt, tilberedt av kjølig temperatur, det er Yin og Yang Wei, milt qi nærende effekt. Derfor spiller lotusrøtter en viktig rolle i høstens helseoppskrifter.

Lotus i syv hull og abalone. Vanlige kakerlakker er vanligvis delt inn i syv hull og ni hull. Lotus blomst, også kjent som syv hull kopling, en tan hud, kort og tykk form, rå bitter smak; sjøøre Lotus, også kjent som hvite Lotus, glatt hud, sølvhvitt, langstrakt legeme, skarp rå søt. Enten Lotus rot, næringsverdi eller mindre, er egnet så lenge som fersk småkoke suppe, sjøøre Lotus høyt vanninnhold, sprø og saftig, kald eller stekt mest hensiktsmessig.

Velg å se på den andre og tredje berøringen. For å få lotusrøttene til å selge godt, kan skrupelløse handelsmenn blege dem, og forbrukerne bør være spesielt oppmerksomme når de velger. En titt, for å plukke når du skal kjøpe lotus lotus kroppen hypertrofi, ingen skader, ingen farge, ingen rust, stadig Day, ikke velger å se altfor hvitt og lotus rot blokken. Andre lukt, den normale blokken har en frisk aroma, «bleking», det kommer en kjemisk lukt. Tre berørings, overflate normal Lotus rot blokk med flere sediment, og besatt en grov følelse, og & ldquo; bleking Lotus & rdquo; overflate er mer glatt, fuktig. I tillegg prøver du å kjøpe to forseglede kakerlakker. Hvis koblingen hullet slammet, kan vaskingen i lengderetningen kuttes eller skjæres i seksjoner tjuetre Lotus i vannet, med spisepinner innpakket i kompress, og deretter stikke hull Lotus rot, og deretter til slutt vasket med vann.

Hvordan lage mat uten misfarging. Lotusrøtter blir svarte under matlaging fordi polyfenoler i lotusrøtter oksiderer under katalyse av polyphenoloksidase. Ved å koke lotusrotten i kokende vann for en stund, kan alle polyphenoloksidaser deaktiveres. I tillegg til høy-temperatur behandling, kan tilsetning av den sure substans være hensiktsmessig å inhibere aktiviteten av polyfenoler oksidase, for eksempel på vann eller saft med fortynnet eddik fuktet plukket opp, kan ikke holde den myk hvit farge.

Hvordan spiser forskjellige mennesker? Lotus spesielt for unge og gamle, kvinner og barn, syke, spesielt egnet for pasienter med høy feber, høyt blodtrykk, tap av appetitt, jernmangelanemi er spiselig. Xianou litt kult av natur, vanskelig å fordøye rå kaldt, så kaldt mage milt, lett å diaré, bør spise kokt lotus rot. På grunn av forkjølelsen av sputumet, bør moderen ikke spise for tidlig.

Lotusfrø er frøene til lotusfrøene fra Nymphaea-familien. De er tradisjonelle kinesiske medisiner og matskatter. Nærende styrke, nærende hjerte, nyre, milt og andre effekter; Lin kjerne inneholder alkaloider, bitter smak, med effekten av avgiftning og hjertefunksjon. Den generelle befolkningen kan spise lotusfrø, spesielt de som er svake og opprørt. Men folk som ofte har forstoppelse og oppblåsthet, er vanligvis ikke tillatt å spise. Vanligvis er friske lotusfrø søte og ikke bittere, og kan spises rå. Tørkede lotusfrø kan brukes til å lage grøt, lage te, etc. Når du velger lotusfrø, er den utmerket, full og rynkefri. Ikke spis gul og mugg.

21 mar 2019

Inventar over hele landet spise noen fete 10 typer spesialiteter

du spiser eller ikke spiser, maten er der, bor med, det må spise fett? Ikke også! Mat og vekttap er helt harmonisk. Kom og se hvordan du kan spise 10 typer spesialiteter som ikke er fete.

Først Guilin ris som tekstmelding som tekstmelding Guangxi Guilin, Liuzhou område

Guilin ris nudler kjent for sin unike smak. Utførelse som i første Shanghao risen i en tykk, bagging drenert, tilberedt deig skjuler å presse platen inn i en rund eller rot baller. Den er preget av hvithet, ømhet, mykhet og forfriskendehet. Rismel i seg selv er laget av ris, så det er mye mindre enn stivelsen som finnes i melbasert pasta. Samtidig inneholder risnudler svært lite olje og kalorier, som er den foretrukne maten for vekttap. Dens spisemetoder er forskjellige. Mest oppmerksomhet saltvann produksjon, med forskjellige annen prosess, generelt gris, storfe, og av alle typer krydder kokt fra mangostan, rik smak. Innholdet og øvelsen av saltlake er forskjellig, og smaken av rismel er også forskjellig. Vanligvis er det salat pulver, nudler, Sam Sun pulver, rå suppe, Lu Cai pulver, varme og syrlige pulver, hestekjøtt ris mel, ris og andre byrde.

For det andre, skyter frossen jord & mdash; & mdash; Xiamen

Tyrkia skyter er en annelid, orm sjøstjerner vitenskapelig navn, lengde to, tre inches, vokst fra forurenset stranden i Sha Tin . Vanligvis fangsten ut fra sanden, dagen før strømpe spytte å fjerne rusk, så potten kokende, fordi Tyrkia skuddene er rike på pektin, som svineskinn som en høy grad av kollagen, så koke en pott tvetydig klebrig, etter montert i bolle fylt ut, da vente til den naturlige avkjøling stivner til en liten skål & ldquo; skyter frosne jord & rdquo; av. De er alle hvite og krystallklare, og kjøttet er klart, deilig og frisk, myk og øm, glatt og forfriskende. Sammen med god soyasaus, eddik nord, søt saus, chili saus, sennep, hvitløk, koriander og maneter, hvit reddik, chili, tomat skiver og så ble den farge, aroma og smak av snack.

Tredje, honning lang yam & mdash; & mdash; Pingyao

yam for kvinner er opptatt av, inneholder nok fiber, etter å spise vil produsere en følelse av fylde, kontrollere lysten til å spise, er det en naturlig slanking mat. Sammen med modulering av honning, ikke den generelle god smak, farge jade, duftende blomster, søt som honning, gelé smak seier. Selvfølgelig, i tillegg til dette, er det mange fordeler med yam, ofte kjent som «demon grøt», som kan forlenge livet.

Fjerde, Bean & mdash; & mdash; Beijing

Ikke rush å tilbakevise, trenger du ikke liker å drikke soya melk, soya melk betyr ikke at maten ikke, ah, folk Mei er veldig bra denne munnen. Forbi en spøk, sa Qi av døren (som er dagens Chaoyang Gate) utenfor brakkene av banneret er samlet i gatene brast i gråt, og ba forbipasserende, jo mer det gjør vondt de som gråter, som & ldquo; douzhi barn rommet er stengt Zhang, Har du ikke et liv? & Rdquo; gå vitser vitser, spesielt gamle Beijingers banner, favoritt drikke douzhi barn, og selv kalt & ldquo; natal mat & rdquo, men sannheten.

La meg si hvorfor dette bønne juice å gå ned i vekt, per 100 gram 10 kalorier ikke sier, hvis du er heldig nok, ikke tilpasse seg til magen denne maten, kjører toaletter hva du sier, han kan ikke Miste vekt?
Forrige12Neste

20 mar 2019

Friske datoer er best spist rå. Spis jujube bør ta hensyn til 6 gode 5 bogey

De seks fordelene ved å spise datoer

1, rødmusset & mdash; spise datoer

Legen sa: Kvinner er mer sannsynlig at lider av jernmangel. I gjennomsnitt har ca 20% av ungdoms kvinner og 50% av gravide kvinner anemi.

jujube rik på jern, forebygging og behandling av anemi og menstruasjons blodtap etter fødsel spiller en viktig rolle, er effekten er vanligvis stoffet kan ikke sammenlignes. Datoer inneholder også store mengder av cyklisk AMP, som kan regulere kroppens metabolisme, slik at den hurtige dannelse av nye celler, døde celler elimineres hurtig, og for å forbedre benmargsfunksjon, forbedret røde blodceller innholdet i blod.

2, huden fuktig & mdash; spise datoer

Dermatologi eksperter mener at langsiktig arbeid ved datamaskinen kan føre til mange hudproblemer, er den mest alvorlige tørr.

jujube ernæring er meget rik, den høyeste vitamin C og vitamin P-innholdet i de høyeste gradene av forskjellige frukter. Frisk datoer, vitamin C-innhold på 7 til 10 ganger høyere enn sitrus, er eple 75 ganger. Det er generelt akseptert at sitron er rik på vitamin P, men det er ti ganger mindre enn fersk jujube. Datoen kan spise forbedret elastisitet i huden, fylde underhud, huden blir glatt og delikat.

3, ikke lenge rynke & mdash; spise datoer

legende bare ikke de gamle røtter, kan rynker ikke ikke lang, men den kan vokse sent, senere!

jujube inneholdt vitamin C er meget aktivt reduserende antioksydantstoffet, kan delta i kroppens fysiologiske oksygenreduksjon, for å forhindre avsetning av melanin i kroppen, effektivt kan redusere rynker og pigmentering.

4, oppreist holdning & mdash; spise datoer

ofte ryggsmerter, for ikke å nevne hva en elegant figur, myk og sprø negler, kan det aldri forvente hva krystall, Franske detaljer skaper vakre kvinner, men det er ingen detaljer uten helse!

jujube rik på kalsium, har en viktig rolle i forebygging og behandling av osteoporose, kan du bidra til å forlenge holdbarheten på kroppen oppreist. Jujube mat, ernæring drukket dato tap stor, vitamin C nesten helt ødelagt, men etter soaking jujube vin, økt mineralinnhold. Derfor, er kalsiuminnholdet drukket dato disse typer produkter best dato, per 100 gram til omtrent 75 mg.

5, mister vekt & ndash; spise datoer

de beste klær å ha XXS & mdash; hud og bein kvinne kan finne en grunn til å gå ned i vekt selv. Å miste vekt for kvinner er noen ganger ikke en ting, men en livsholdning!

Røde datoer har funksjonen til å fremme avføring og er de beste produktene for vekttap. Liggende på sofaen, se på TV, spille spill, når munnen kan tygge en rastløs datoer. Du skulle ha hørt at tyggegummi har effekten av face-lift det, tygge datoer bedre Oh! Men det er verdt å minne om at datoen for høyt sukkerinnhold, lite kalorier naturlig, så hvis målet ditt er å gå ned i vekt, kontrollere inntaket av dato.

Forrige12Neste

19 mar 2019

Persimmon er tilberedt! Vær forsiktig med å spise mage steiner ……

ca oktober er sesongen for moden persimmon, persimmon rike nordlige regionen stedsnærværende gule persimmons henger på treet. På grunn av den myke persimmon moden søt smak, og mange venner, blant gamle venner liker å spise persimmons, tid til å spise 2-3 mange mennesker.

og gastroenterologi klinikken mottar mange denne sesongen etter å ha spist persimmon magesmerter, oppblåsthet og selv pasienter med gastrointestinal blødning. Den øverste skyldige i begynnelsen av disse menneskene er «mage steiner».

Gastrisk steiner er klumpete steiner som danner i magen etter å ha spist på bestemte matvarer.

1, liten

kan være så små steiner mage glatt due egg, på sin egen kropp med avføringen;

2,

er litt større noen steiner gjennom magesekken og inn i tarmen, noen ganger tilstoppe tarmen, intestinal obstruksjon;

3, stort

store steiner i magen kan være mer enn 10 cm, retensjon i magesekken, lang tid blir svært vanskelig, slitasje, undertrykkelse mageslimhinnen, noe som resulterer i sår, mage blødning, og selv mage perforering.

I tillegg til persimmoner, er matvarer som forårsaker mage steiner også rå hagtorn og svarte datoer. Disse matene er rike på strontium (r & oacute; u) syre og pektin.

faste, mer human mage-syre, og andre matvarer spises persimmon inneholder garvesyre, pektin å danne klumper under virkningen av mavesyre, etter å ha spist næringsmiddelfibrer ligger over kondensat fortsetter På massen blir steinene større og hardere og hardere, og til slutt kommer symptomene fram.

I tillegg er persimmoner og andre proteiner med høy protein som fisk, reker og krabber mer sannsynlig å forårsake dannelse av mage steiner.

De fleste har symptomer som magesmerter i løpet av noen timer til en uke etter å ha spist persimmons, andre er kroniske og har en sykdomstid på mer enn 6 måneder.

Hvis du nylig har spist spesielt faste spist persimmon, datoer, hagtorn, betydelige magesmerter, oppblåsthet, kvalme, oppkast og selv rader med svart avføring kaffelignende stoffer og andre symptomer, behovet for rettidig til sykehuset.

Og rapporter om omtrentlig tid, mengde etc. av maten du har spist til legen din. Leger ordner vanligvis noen tester i henhold til situasjonen. For eksempel, blodprøver, abdominal B-ultralyd og bariummalt, noen tilfeller som er vanskeligere å diagnostisere, kan kreve abdominal CT eller gastroskopi.

Pasienter med klar diagnose av mage steiner krever ytterligere behandling.

danner en kort tid, den relativt lille størrelsen av stein i magen, kan ta 5% natriumbikarbonat, protonpumpeinhibitorer, slik som omeprazol og medikamenter for behandling av gastrisk beskyttelse;

Volum store steiner i magen, som danner en lang tid i særdeleshet, er behovet for knust stein i henhold til endoskopisk deretter fortsette å ta medikamenter;

Hardhets delvis ødelagte steiner og fører til kronisk obstruksjon av steiner, selv Trenger kirurgi. Legen vil ta forskjellige behandlinger i henhold til pasientens spesifikke forhold.

Mage steiner er så forferdelige, men det er ikke at det blir steiner når man spiser mat som persimmons.

ønsker ikke å gi opp å spise søte persimmon, ikke ønsker å måtte mage steiner, at når vi spiser disse matvarene du trenger å ta hensyn til noen tilfeller:

Tips for å

(1 Ikke spis persimmons på tom mage, prøv å spise etter måltider. Postprandial gastrisk mage og er mat, rollen som garvesyre, pektin svekket, er ikke lett å danne stener,

(2) ikke spise og snerpende persimmon persimmon hud. Både høy tannin innhold,

(3) Ikke spis for mye tid,

(4) unngå med reker, krabbe, fisk og annen proteinrik diett mens du spiser,

(5) Unngå å spise med sure frukter som appelsiner, kiwi, etc.

Alle i denne sesongen av persimmon, hagtorn og sorte datoer, ta hensyn til måten maten spises på og unngå «sykdom fra munnen».

18 mar 2019

Høst tonic Cordyceps Cordyceps hvordan du spiser kan ikke spise den beste

til et fall, & ldquo; tonic helse & rdquo; de ble en del av mange menneskers liv i hovedturneringen. Cordyceps som verdifulle kosttilskudd som også kan være yin yang, mange tror at Cordyceps hva folk kan spise, er det ikke.

Cordyceps i slutten er hva

Cordyceps sinensis, også kjent som kinesisk gravemaskin sopp, og sin essens er en sopp & mdash; & mdash; ergot sopp Cordyceps sinensis. Årsaken til at den kalles «Winter Cordyceps» er på grunn av sin «vekst» prosess. Balltre møll å avle, legger egg i jorda, og deretter eggene blir larver. Cordyceps sopp invaderer larvene absorbere sin næring, og fortsette å formere seg, slik at larvene døde full av mycel, som er & ldquo; & rdquo;. Vinter-ormen Neste sommer, Cordyceps sinensis larver i hodet av en vokse 4 til 10 cm høy lilla gress, er dette & ldquo; & rdquo;. Sommeren gress & Ldquo; sommeren gress & rdquo; ut av bakken, er utgravning, tørr, blir vanligvis vi se veien.

Cordyceps sinensis er en sjelden kinesisk folkemusikk vanlige tonic urter og ginseng, hjort horn som Kina sammen tre & ldquo; & rdquo;, kan tonic brukes som medisin, også spiselig, maten er utmerket, med høy Næringsverdi. Så tidlig som i 1757, «nye Materia Medica» i tankene er: & ldquo; Sichuan Jiading Huset ved midten av Cordyceps sinensis beste, produsert i Yunnan, Guizhou disse tider. Vinter i jorda, slik som den gamle som bor silkeormen, har dynamisk håret til håret ut av sommeren, Baby alt i gresset & rdquo; poster. En annen: & ldquo; Cordyceps Gan Ping-lunge, nyre, utgjør essensen, blødning slim, har hoste vært arbeids pasienter ledelse phrenic er god & rdquo;. Den «medisin test» har også en oversikt over «hemmelig og qi, dedikert til døren». På grunn av sin enkle horisontalkraft, forsterkende Yin og Yang kan derfor kan balansere en Cordyceps samtidig, justere Yin og Yang medisin.

kinesisk medisin; gravemaskin sopp blid, søt, lunge, nyre to klassiske, med lungene og nyrene, blødning, fysisk sykdom, hypoksi toleranse, blod fett, anti-bakterielle avgiftning, sedative, astma slimløsende, anti-kreft, forbedre effektiviteten av kardiovaskulære, blod, lever og nyre-funksjon. Egnet for nyre mangel, mangel på raffinerte gass, hoste, kortpustethet, spontan svetting, midje og knær, impotens og andre sykdommer. Ifølge klinisk studie rapporterte at Cordyceps har også hypoglycemic, anti-tumor, immunmodulerende handling, anti-inflammatorisk, anti-fatigue og så videre.

Cordyceps hvordan å spise den beste

På grunn av den milde vinteren og våren og sommeren urter, sammenlignet med andre kosttilskudd, har et bredere spekter av medisinske og spiselig, er skrøpelig, syke etter Kroppen fading, postpartum fysisk svakhet av medisinert mat. Men hvis metoden for å spise riktig, ofte ikke fullt ut kan spille sin rolle i ernæring. Spis om Cordyceps, hver på mengden på ca 0,5 til 5 gram per dag er den beste, en vanlig koke mat, spise suppe, varm drikke og spise direkte tygge.

ofte høre folk snakke om Cordyceps dynket i vann å drikke, faktisk, jeg anbefaler ikke at du gjør det. Cordyceps sinensis anlegget rett og slett fordi han var bedre enn ginseng, wolfberry, er det en kombinasjon av planter og dyr, rett og slett ikke tillate vann å drikke Cordyceps frigi den aktive ingrediensen i vann. Derfor bør den beste tilnærmingen være kokende Cordyceps sinensis, avkok når kokende kan være individuelt Cordyceps, kinesisk wolfberry kan også legge til, Tianma og andre urter med kokende mat, ulike forhold kan brukes med ulike urter, avkok Ikke overskrider 30 minutter, temperaturen er ikke for høy.

Cordyceps lapskaus selvfølgelig, er den vanligste metoden for å spise, kan Cordyceps stuet duck, stuet kylling, stuet svinekjøtt ribbeina. Ved lapskaus Cordyceps ikke bare å spise veldig deilig, men også tillate Cordyceps effektiv oppløsning av næringsstoffer i suppe, hjelpe kroppen absorbere næringsstoffer Cordyceps. Men når behovet for å ta hensyn lapskaus lapskaus over svak varme, og Cordyceps sinensis kan ikke potten for tidlig, kan du pot 20 minutter før potten, etter å ha drukket suppe å spise sammen i gravemaskin sopp. En måte

Cordyceps sinensis er en sjelden varm drikke, denne metoden er mer egnet for drikking elskende venner å spise gravemaskin sopp, kan Cordyceps inn i brennevin eller vin drikking bli dynket i noen tid. Cordyceps er også bare musserende vin daglige doser på 2 ganger drikkevarer l5 ~ 20 ml drikker alkohol, kan Cordyceps spises, ikke bortkastet næringsstoffer. Det Paojiu Cordyceps Qi impotens, Yin og nyre, fyll god grunnvoll, tonic solid off, effekten av hjerte nerver, husk å ikke drikke.

Cordyceps sinensis er den direkte forbruk av tygge spise i den mer tradisjonelle måten å spise er mer gamle måten å spise, generelt, Cordyceps kan være direkte spises rå, men noen av Cordyceps lagret for lenge det kan være noen overflate Bakterier og parasitter, hvis spist direkte, vil ha en viss innvirkning på helsen. Så jeg ønsker å lede bruken av Cordyceps tygge, må du velge friske Cordyceps.

Cordyceps kan du ikke spise

Fordi Cordyceps har en unik og gode medisinske og helsemessige fordeler, fører noen til å tro at kinesisk gravemaskin sopp kur, selv om ikke altfor syk til å spise gunstig og ufarlig, og selv Mange misforståelser. Som det sies & ldquo; tre-drug & rdquo;, kan Cordyceps feil bruk vises mot sin hensikt. Kinesisk medisin mener at menneskekroppen skal forsone yin og yang, yin og yang balanse, for eksempel, noen mennesker er yang-mangel, blindt spise gravemaskin sopp, men skadelig for kroppen, så det er nødvendig å oppsøke lege før du tar den. Når du bruker Cordyceps, unngå tusenvis av mennesker ansikt, sin styrkende effekt, må du mestre indikasjoner, for å oppnå de ønskede resultater. Følgende tre grupper av mennesker må være oppmerksomme.

Barn og barn Cordyceps er ikke helt egnet for alle aldre. Fordi den har en lignende effekt med det mannlige hormonet, kan det føre til barn som tar for tidlig, derfor barn bør ikke bli tatt. En rekke patologiske forandringer er hovedsakelig på grunn av den onde Kang Sheng, er det Qi nedgang, voldelig kamp mellom rett og galt forårsaket;

Folk lider av alle slags empirisk såkalte & ldquo; Positiv & rdquo. Eksogene mer vanlig i tidlig og mellomlang sikt, nå generelt anses som høy feber, mani, lyd og høy grov, magesmerter nektet å trykke, to vil være urimelig, real sterk puls, etc., tilhører & ldquo; onde Sheng er reell & rdquo; kliniske manifestasjoner. Som moderne mennesker å spise mer fet, ofte om å ha mye slim i kroppen, de akkumulerte metabolitter ikke bryte ut, som tilhører den varme og fuktige Yongzhi falske bevis, med & ldquo; Positiv & rdquo; folk spiser gravemaskin sopp etter behandlingen, ikke bare ikke kan oppnå hensikten med helsevesenet og kan føre til hjertebank, kortpustethet, irritabilitet, munn blødning og andre bivirkninger.

Wang tonic Cordyceps blinde mennesker, kan det føre til å bli sint, for å ta kreves av post lege dialektisk, kompatibilitet med andre medisinske urter, må ikke brukes alene for å hindre verre.

I dag, mange falske Cordyceps på markedet, folk ofte bruker falske Cordyceps. Cordyceps i de fleste deler av Kina har, men bare funnet i Cordyceps Qinghai, Tibet, Sichuan, Yunnan, Guizhou og Gansu, er spesielt verdifull. Det er best å gå til et vanlig apotek for å kjøpe Cordyceps.

17 mar 2019

Drikking bygg bønnesuppe fuktighet av gutta gjør fem feil den rette måten å koke bygg bønnesuppe av

Når det gjelder fuktighet, må det være mange gamle kinesiske har anbefalt fuktighet aksje & ldquo; & rdquo;, bygg bønnesuppe men ofte spurt hvorfor kongen spiste helse er ikke effektive?

jeg ønsker å si, egentlig galt resept, men de fleste forstår ikke riktig bruk av røde bønner og bygg, så du tror det kokt bygg, bønner, tilsett vann enkelt? ikke rart ingen effekt! Se over her, faktisk, det er minst 5:00 galt!

drink bygg bønnesuppe fuktighet av mennesker, minst fem alvorlige feil gjort! ikke rart ingen effekt!

◆ bygg bønnesuppe 5 bommert ◆

du må ha begått

1

røde bønner galt

Kinesisk medisin refererer til den røde bønner rød bønne, effekt, den nærende hjertet bønner, rød bønne fuktighet, form, jo ​​flere runde bønner, røde bønner er langstrakt, ikke fortell dum.

2

bygg galt

bygg fuktighet er bra, men kaldt, lage mat og spise direkte, det vil skade milten, er milten ansvarlig for transport av fuktighet, milt skade, og ingen fuktighet er mer volatile, men jo mer de vil fuktighet og våt.

Så, før du spiser, kan først Bygg salte stekt mat, det er fuktighet rolle.

3

Brewing galt

rød bønne, bygg kjerner er hardkokt, suge to timer etter de beste kokk med varmt vann, næringsstoffer ellers er vanskelig å komme ut, nei soaking tid, kan også være mer koke i en halv time.

4

Mega stor feil

Denne delen er ikke grøt suppe, ikke øke ris! Fordi ris vokser i vann, fuktighet seig!

Røde bønner og bygg i seg selv inneholder ikke våtmarker, hvordan koke ikke så tykk, suppe er helt klart, er bruk av kinesisk medisin bare natur denne «klar» til fuktighet.

Når risen er lagt til, betyr det ekstra fuktighet, hele grøt blir, smaken kan bli bedre, men for helsen, det var en helt rød bønne ris, bygg ville ha vært forgjeves, ingen effekt .

5

& ldquo; ikke bare milt fuktighet & rdquo; galt

«Yellow Emperor» snakkes med fuktighet milt venner, fordi & ldquo; milt & rdquo;, transport av milt, vil fuktigheten øker, vil fuktig mangel føre til fuktighet trenger milt.

Så, er bygg bønnesuppe ikke så enkelt, og bare praksis bruk er helt for behandling av fuktighet regnes som den beste medisin.

Forrige12Neste

16 mar 2019

Den beste mannlige diett mat, slik at du enkelt kan gå ned i vekt

NO.1 tofu: 57 kalorier (100 gram)

proteinrik tofu og tofu-produkter, og tofu protein er et komplett protein ikke bare inneholder åtte typer av essensielle aminosyrer, og andelen er nær menneskelige behov, høyere næringsverdi, tofu inneholder fytoøstrogener kan beskytte endotelceller fra oksidativ skade, spise regelmessig kan redusere skadene i det vaskulære system, forhindre ben osteoporose, brystkreft og adenokarsinom skjedd før, det er skytshelgen for kvinner i overgangsalderen, soya protein kan senke blodlipider bare rette for sykdommen næring, tynn, sart hud også veldig bra

NO.2 taro: 79 kalorier (100 gram spiselige delen)

taro, også kjent som taro, smak bløt, myk Cephalostachyum, lik den ernæringsmessige verdien av poteter, og inneholder ikke solanin, lett å fordøye og forårsaker ikke forgiftning, Det er en veldig god alkalisk mat. Den kan brukes som stiftfôr dampet med sukker, og kan også brukes til å lage retter og snacks. Taro alkalisk mat, kan akkumulere i kroppen av et surt stoff, justering av syre-base-balanse, noe som resulterer i skjønnhet, svart hår og effekt kan likeledes benyttes for forebyggelse og behandling av mave hyperaciditet, taro rik slim saponin og N-arter sporelementer, kan hjelpe kroppen til å rette opp mikro mangler forårsaket av en unormal fysiologisk, og kan øke appetitten, hjelpe fordøyelsen, så den kinesisk medisin, kan taro Buzhongyiqi.

No.3 boller: 120 kalorier (100 g)

hvetemel rik på proteiner, karbohydrater, vitaminer og kalsium, jern, fosfor, kalium, magnesium og andre mineraler, nærende hjerte og nyre, tarmhelse skjeve tykk, i tillegg til rollen som varme og tørst, delta skitne utålmodig, Vifte, diabetes, Xie Li, carbuncles, brannsår og andre skader og blødninger.

No.4 dumplings: 240 kalorier (100 g)

protein, fett, karbohydrater, kalsium, fosfor, jern, vitamin B1, Vit B2, niacin og stivelse og andre næringsrikt, er Wenbu Jiang Zhuang mat, med en mangel på milt og mage, stoppe svette rollen som milt og mage, dårlig appetitt, oppblåst mage og diaré har en viss letthet effekt.
Forrige12Neste

15 mar 2019

Lily hirse grøt avgiftning og lungene

vintermorgen for kaldt, for lat til å stå opp og gjøre frokost? Faktisk kan vinteren ønsker å gjøre noe enkel frokost med congee, ikke bare i tråd med helsen til vinteren grøt til helse, men også lar deg enkelt innta næringsrik, dynamisk læring og støtte arbeidet til en morgen! for vinteren tørr kroppen av mennesker, avgiftning og enkel lilje grøt er vårt beste valg!

hirse grøt lilje

ingredienser: frisk lilje mengde, beløp hirse, sukker lite

tilnærming:

1, skallet vaske lilje, hirse lys skure vask;

2, skru på vannet potten, ble tilsatt 30 minutter etter den grøt hirse, lilje vasket tilsettes og koking fortsettes 5 minutter;

3, tilsetning av en egnet mengde av sukker, spiselig av brannen.

hirse grøt Lily Yin og fukting, avgiftning, mens rik på forskjellige næringsstoffer, er den beste varme congee.

Ernæring Tips:

Først hirse grøt Lily Yin og fuktes, særlig for kvinner å spise

kinesisk medisin, hirse søt kjølig, designet inn i nyrene, og milt, mage, milt og mage kan etterfylles sløse, og nyre, i tillegg til varme avgiftning. Og Lily litt kaldt, inn i hjertet Sutra, med fukting varme effekt, behandling Tørrhet Hyperactivity hoste emboli eller bruk av tradisjonell kinesisk medisin kan ofte være effektive, de er også frisk lilje har effekten av uro i sinnet, lunger og hoste på tradisjonell kinesisk medisin for sykdommen De svake menneskene er veldig hjelpsomme. Men folk som er kalde og hoste, har en forstyrrende grunnlov, og har dårlig milt og mage bør ikke spise mer.

å bli analysert i lys av vestlig medisin ernæring, i tillegg til jern-rik, samt hirse protein, kompleks vitamin B, B kalsium, kalium, fiberlignende elementer, ettersom hirse uten rensing, som holder mange vitaminer og uorganiske salter, vitaminer B1 hirse ris opp flere ganger, hirse uorganisk salt innhold er også høyere enn ris, er hirse grøt derfor brukes fra gamle Kina levert ernæring congee nord, Kina Mange kvinner har en tradisjon for å bruke hirse og brunt sukker til å nærme kroppen etter fødselen. Hirse grøt er rik på næringsstoffer og har omdømme til «Dynamo suppe». I mellomtiden, hirse og Lily har redusere rynker, mørke flekker, pigmentering, hud gunstige metabolske effekter, og derfor mer egnet for kvinner å spise, spise fysiske og mentale helsen til kvinner og skjønnhet har en veldig god effekt.

Andre, grøt med noen ingredienser, deilig og sunnere

Hirse grøt er en sunn mat. Kan koke og lage mat alene, kan også legge til andre velsmakende mat som bygg ris, røde datoer, peanøtter, gresskar, liljer, kokt annen smak ernæring, ikke bare for å supplere rik på næringsstoffer, men også kan produsere en rekke sterke inkluderende Det kan sies at det er en sjelden måte å opprettholde helse om vinteren.

14 mar 2019

Årvåkenhet kjøleskap sykdommer kan forårsake gastritt, enteritt og andre sykdommer

Mange av mine venner er over-avhengig kjøleskap for å bringe kald følelse, som utvikler en vane å spise bare mat i kjøleskapet, vil det over tid kan føre til tap av appetitt, diaré , forkjølelse og andre typer problemer, pass på å ikke se ned på disse små problemer, Xiao Bian ga deg i dag for å snakke om symptomer på disse sykdommene kjøleskap.

1. Kjøleskap gastritt

Når folk å spise kald mat i kjøleskapet, etter parenteral sterkt kryogen stimulering, tynne blodårer plutselig sammentrekning, og redusert blodstrøm, mage-tarmkanalen stoppe utskillelsen av fordøyelsesenzymer juice, vises paroksysmal magekramper og oppkast og andre symptomer, men barn er utsatt for sår muskelspasmer, laryngeal obstruksjon, symptomer på luftveislidelser.

2. Kjøleskap hodepine

bare tatt mat fryser, hvis hurtigmat, kan stimulere munnslimhinnen, som følge av refleks krampe hode, svimmelhet, hodepine, kvalme, etc. en rekke symptomer.

3. Kjøleskap ente

Noen av psykrotrofe bakterier, mugg vil trives ved lav temperatur, sammen med uoppvarmet mat i tykktarmen, kan føre til betennelse, som fører til magesmerter, diaré og oppkast.

4. kjøleskap lungebetennelse

frukt, kan grønnsaker, fisk og andre matvarer lett bli forurenset Yersinia, og Aspergillus flavus, Aspergillus niger og andre skadelige sopper, er også utsatt for forurensning kjøleskap miljø, som fører til mat forurensning.

Mange tror at alt vil bli bra mat i kjøleskapet, kjøleskapet som & ldquo; desinfeksjon skap & rdquo; & ldquo; trygg & rdquo;. Faktisk, er rollen til kjøleskapet fryseren er forskjellig fra desinfeksjon, bakterier og ikke fryse i hjel, men avtar i lav temperatur stoffskifte selv, bremse eller stoppe forplantning Videre har mange mikroorganismer slik som bakterier, gjær Yersinia, Halobacterium, etc. lett vekst og reproduksjon ved lave temperaturer og høy luftfuktighet i kjøleskapet, mat og fôr ofte fjernet forurenset flere muligheter, når temperaturen stiger, bakterier kan fortsatt våkne opp og fortsette vekst og reproduksjon. I tillegg, hvis feil plassering eller plassere mat for lenge, vil det fortsatt være klissete, mugne, tørr, misfarging og andre forringende fenomen.

13 mar 2019

Det er ankommet i april, har du ikke spist ennå?

Det er den første frukten av Lingnan Kaichun. Den smaker godt og føles veldig behagelig å spise. Loquat knute våren, forsommeren moden, allment tilgjengelig begynnelsen før mai, men nå noen sørlige regioner, i mars og april hadde vært moden loquat, også begynne på den nordlige markedet.

loquat karoten-rike, de tre beste i frukten. Også rike på B-vitaminer, kalium, etc., riktig spising bidrar til å beskytte syn, fukter huden, kontroll av blodtrykk. Frukt rik på eplesyre, sitronsyre og andre organiske syrer, kan stimulere fordøyelseskjertelen sekresjon, økt appetitt. Å spise en bit kan ikke bare gjøre appetitten bred, men også bidra til å forhindre forkjølelse.

loquat heter & ldquo; av frukt i tillegg til Huang & rdquo;, ernæringsmessig fordel, også fordi den har visse helseeffekter. Loquat høy medisinsk verdi, frukt, frø, blomster, blader, bark, røtter, honning kan brukes som medisin. «Kompendium av Materia Medica» poster, & ldquo; loquat kan kjøre fem indre organer, nærende hjerte & rdquo; derfor Tørrhet hoste som kan spille en rolle i helsevesenet medisinsk og spiselig. Loquat inneholde laetrile, har det vist seg å ha studert slimløsende, astma.

Det er runde og lange fruktpunkter, og det er mange runde fruktkjerner og få lange fruktkjerner. Ifølge kjøttets farge er det ginkgo og rød frukt. Ginkgo kjøtt er hvitt til svakt gul, tynn og lett å skrelle, kjøtt myk og delikat, saftig og søt, og rød frukt kjøtt er oransje eller oransje-rødt, høyt karoten innhold, men skrelle tykke, kjøttfulle grov, sur smak, mer egnet for hermetisering .

loquat er en kort liste av frukt, for å dra nytte av sesongen til å kjøpe noen for familien å spise. Den foretrukne ginkgo kjøpstidspunktet, valg av høy modenhet til appelsinskall, håret intakt, moden, ingen frukt bedre. Sørg for å spise loquat skrelles, stein uspiselig på grunn av umodenhet eller skall pit inneholder amygdalin, en viss grad av toksisitet. Eldre kakerlakker anbefales ikke å spise for mye om gangen, 1 eller 2 kan være.

12 mar 2019