Monthly Archives: mars 2019

Vær forsiktig: mat vil også bli stjålet til å sove

Kjenner du mat som fremmer søvn? Kanskje du vil si mye melk, havregryn, vanilje og så videre. Men vet du hva mat påvirker søvnen? Hvis du ikke vet, må du være forsiktig, noen matvarer vil bli stjålet og gå i søvn.

flatulens matvarer som bønner, løk, aubergine, søtpotet, taro, mais, brød, etc., disse matvarene i fordøyelsesprosessen vil produsere mer gass, lett føre til oppblåsthet, og dermed påvirke søvnen.

Krydret mat Spicy matvarer som peppers, hvitløk og råløk er mat som påvirker søvn. Dette er en god forståelse. Fordi disse matvarene på middag hvis du spiser for mye kan føre til halsbrann og dårlig mage, hvordan kan det ikke vært brenn forstyrre søvnen?

høy-salt matvarer som mat om å spise for mye, kan overdreven inntak av natrium, og dermed bidra til vasokonstriksjon, økt blodtrykk, som fører til følelsesmessige spenninger, føre til søvnløshet. Friend har en historie med hypertensjon bør ta hensyn, fordi spise høy-salt mat vil sannsynligvis føre til høyt blodtrykk hodepine og hjerneslag.

middag spiser fet mat, hvis maten er for fet, vil det øke tarmen, mage, lever, galleblære og bukspyttkjertel arbeidsmengde stimulere nervesenteret. Dette vil holde kroppen i arbeidstilstand, og det vil være for vanskelig å sove uten søvn. Det er en helse kriterium som heter & ldquo; spise som keiseren om morgenen, midt på dagen å spise som sivile om natten for å spise som en tigger & rdquo;, dette er faktisk et korn av sannhet. Hvis du vil sove godt om natten, er det best å ha litt lett mat til middag.

Grønnsaker med for mye fiber Alle grønnsaker er gode. Hvordan kan det være mat som påvirker søvn? Vær oppmerksom på at fiberen er for tykk, slik som amaranth, hvitløk, sennep og så videre. Selv om råfiber er bra for tarmbevegelser, er de vanskelige å fordøye. Å spise for mye kan forårsake fordøyelsesbesvær og påvirke søvn. Maten om kvelden skal kokes, stuves og dampes så mye som mulig. Den skal være myk og ikke vanskelig. Imidlertid bør det tas hensyn til å unngå å spise for klebrig mat.

31 mar 2019

Det var faktisk den ydmyke bolle kreft drapsmann

menneskeheten trer det 21. århundrets viktigste funksjon er energimangel, miljøforurensning, fartsfylt liv, overlevelse mat og vann og luft forurensning, byens befolkning Det er alle slags uhelbredelige sykdommer, og her kommer vi med ti typer viltgrønnsaker, som alle er kreft nemesis.

Å spise en kvinne er bra for leveren

Svigermor, også kjent som løvetann, har mange sett det i naturen. Dens pollen inneholder vitaminer og linolsyre, og bladene inneholder kolinaminosyrer og sporstoffer.

Svigermorens hovedfunksjon er å fjerne varme og avgift, redusere hevelse og diurese. Den har en bredspektret antibakteriell effekt, og kan også stimulere kroppens immunfunksjon, for å oppnå rollen som koleretisk og leverbeskyttelse. Etter at den kokte rå, stekt eller suppe kan, for eksempel maneter blandet mor butoksy, butoksy mor strimlet, også utstyrt med grønn te, lakris, honning, osv, kan bli overført til et glass med avgiftning, hevelse mor butoksy Grønn te.

Bitter grønnsaker kan hemme leukemi

Det vitenskapelige navnet på bittere urter kalles 麻 菜 eller 荬 菜. Stammen er gulaktig, bladene er runde lanserte, overflaten er grønn, ryggen er grågrønn, blomstene er lyse gule og tungeformede. Tørket bitter grønnsaker er rike på kalium, kalsium, magnesium, fosfor, natrium, jern, mangan, sink og andre elementer.

Bitter grønnsaker kan fjerne varme og fuktighet, redusere hevelse og pus, avgiftning, kjølig blod og stoppe blødning. Det konsentrerte etanolekstraktet av bitter vegetabilsk avkok har en inhiberende effekt på akutt lymfocytisk leukemi, akutt og kronisk myeloid leukemi. De vanligste metodene er hvitløk blandet med bittere urter, miso med bitter grønnsaker, bitter grønnsaker og svinelever.

Bracken har en beroligende effekt

Bracken er også kjent som bregne og kran, som er mer vanlig i villgrønnsaker. Når fernbladet er krøllet, betyr det at det er friskt og ømt, og når det er gammelt, vil bladene strekke seg ut.

Å spise bracken kan spille en rolle i å fjerne varmen og utjevne tarmen, senke gassen og fjerne slem og diurese. Men tørr bracken eller saltet bracken er best å bli gjennomvåt i vann før du spiser for å gjenopprette det. Vanlige å spise metoder inkluderer sautéed svin mørbrad, bracken og bracken.

Bellflower anti-sår

Bellflower kalt Ming bladgrønnsaker, munk lue, har det koreanske folk sa at det er veien Lackey. Dens grener er i stand til å produsere blå blomster. Vi vanligvis spise er Bellflower rot, den har slimløsende og hostedempende, smertestillende, feberstillende, sedative, hypoglycemisk, anti-inflammatorisk, anti-ulcer, anti-tumor og anti-bakteriell virkning.

tonic milt spise gjeter-vesken

gjeter-vesken blomstring i april-juni, Tanabe bakken, folk kan ofte se biter av hvit gjeter-vesken blomst. Den viktigste terapeutiske effekten er å kjøle blod for å stoppe blødning, tonic og milt, rydde opp varme og vann. Spring få noen gjeter-vesken Spear blader eller vinter knopper, Cheuk etter salat, dipping saus, suppe, gjør stuffing, stekt kan også kokes deilig grøt av gjeter-vesken.

Vann selleri senker blodtrykket

Vann selleri kalles også kress og elver selleri. Stammen er hul, bladene er trekantede, blomstene er hvite, og den vokser hovedsakelig på våte steder som elver og paddyfelt.

selleri vann avgiftning, lunger, milt og mage, fordøyelse gravemaskin, vanndrivende, hemostatisk, hypotensive, anti-hepatitt, antiarytmiske, antibakteriell virkning. Vi spiser ofte svinekrem, kress og fårekjøtt dumplings og kress med peanøtter.

varme dager spiser amaranth

Root amaranth er generelt lilla eller lavendel, stammer noen grener, grønn eller lilla strek, blad oval.

Vi vanligvis spiser er mer øm stilker og blader av Amaranth, har de varme vanndrivende og avgift, nærende yin rolle. I tillegg til stekt mat, kald salat og suppe, er porrer også vanlig brukt til fylling. For eksempel kalde purre, purre og kylling, purre og dumplings.

Aralia elata Buqihuoxue

Aralia elata kalt Aralia, det er hovedsakelig dyrkes i buskene og skogslysninger. Det er ikke en urt som andre villgrønnsaker, men en treaktig plante. Barken er grå, full av tykke og harde prickles, blomstene er gulaktig hvite, frukten er bær, sfærisk, svart.

Aralia Elata er spiselige delene, hovedsakelig knopper, kan spille rollen som qi, blod, utviste vind, fuktighet, smerte og så videre.

Liten rot hvitløk for å forhindre arteriosklerose

Liten rot hvitløk er også kjent som hvit og hvitløk. Stenglene og bladene vokser veldig mye som hvitløk, men har også smaken av løk og hvitløk. Dens rolle er luft-Yang, bryst Sanjie, qi og gravemaskin, dysenteri, og hemme en økning i en pasients blod hyperlipidemi peroksyester, forebygge aterosklerose. Den viktigste metoden er å legge til små rot hvitløk og tofu, eller for å bestille små rot hvitløk hvitgrøtgrøt.

Hestetand kan kurere diabetes

Hestetandede grønnsaker, også kjent som purslane, levetid. Det er generelt rødbrunt, med tykke blader og lange ovaler, som er oppkalt etter tennene. Den inneholder forskjellige næringsstoffer som protein, fett, metionin, riboflavin og askorbinsyre. Fordi det inneholder flere syreholdige stoffer, vil det føles litt surt når det spises.

Den hestetandede parabolenes funksjon er å fjerne varmen og avgifte og avkjøle blodet for å stoppe blødningen. Fordi det er rikt på noradrenalin, kan bukspyttkjertelen fremme utskillelsen av insulin, legemet regulere glukosemetabolisme, redusert blodglukosenivåer, forblir blod sukker konstant, slik at diabetes terapeutisk effekt. Den inneholder også en umettet fettsyre, kan hemme produksjonen av kolesterol og triglyserider, og har en beskyttende effekt på hjerte. Det kan spises på flere måter. Etter matlaging kan det gjøres steke og kylling. For eksempel eggerøre med pepperrot, dampet puffed boller eller kokte hvitløk tenner.

31 mar 2019

Akkurat hvordan den magiske bygg grøt kan spise bygg, bønner fuktighet

eliminere kroppens fuktighet, er metoden veldig enkelt, bare to & ldquo; narkotika & rdquo;. De to stoffene kan drikkes som te, for å spise, men også for å løse et stort problem, som en er bygg, ett røde bønner.

Disse to tingene uten hva forholdet hver gang den samme håndfull, renset den i gryten, tilsett vann til å koke, Aohao er fuktighet av milten til å dele – bygg rød bønne grøt .

bygg rød bønne grøt har den fordelen, det vil si hvordan koke vil ikke klissete hår tykk, alltid koke råtten under den røde bønner og bygg, er det over en rødlig suppe, mens de aktive ingrediensene i bygg og røde bønner mer enn halvparten alt i suppen. Grøt når vannet er mye mer å sette noen av disse suppe nok for oss å drikke for en lang tid, bare for å være beruset som te.

Når det gjelder effekt, så er det ingen liten rolle. Bygg, i kinesisk medisin som heter & ldquo; Coix & rdquo;, «Shen Nong» vil bli oppført som øverste klasse, kan det kurere vått svakhet, Lee magen, eliminere hevelse, milt og mage, Jiufu fordelene er lett gass. Røde bønner, kalt i kinesisk medisin som en & ldquo; rød bønne & rdquo;, det er åpenbare fordeler av vann, hevelse, milt og mage effekt, fordi det er rød, rød inn i hjertet slik at den kan fylle hjertet. Moderne psykisk press, hjerte qi mangel, kosthold, mosjonerer mindre, milt våt Sheng. Det er nødvendig å fuktighet, men også fylle hjertet, men også milt og mage, ingen ringere enn den ikke-bygg og røde bønner. Den kokte grøt, har som formål å gjøre det effektivt ingrediens er fullstendig absorbert av kroppen, uten å forårsake noen belastning til magen.

Om bygg og røde bønner & ldquo; hevelse & rdquo; rolle, men også veldig interessant. Vi tror ikke hevelse er ødem. Se på mennesker i dag, ti, som har minst fem eller seks kroppsfett, som også hoven, kalt oppblåst. I den kinesiske syn, fedme Ye Hao, ødem eller hva, mener kroppen vått. Flytende vann ikke kan flyte sammen med det blod, fanges mellom de humane celler i kroppen hurtig oppblåst. Så ødem, er fedme også sant, men graden er en grunne dybde bare. Fuktighet sterke medikamenter eller mat kan bli kvitt disse væskeansamlinger i kroppen væske, også kan være hevelse. Derfor vil behandlingen av ødem bruke røde bønner, og beviste at bygg rød bønne grøt har en god anti-fedme, både for å gå ned i vekt, ikke vondt i kroppen, spesielt for middelaldrende fedme, er effekten spesielt bra.

fuktighet forårsaket fundamental moderne rekke kroniske, intraktabel sykdom, og bygg bønnesuppe er den beste behandling fuktighet. Tilgjengelige røde bønner og bygg grøt, stiften mat til middag.

Når noen koke bygg rød bønne grøt, tilsett en håndfull ris, resultatet grøten koke tykk. Faktisk har vi ikke øke meter gå så lenge ris i vann, som inneholder fuktighet, fuktig klissete, så en byll ris på en tykk. Røde bønner og bygg er fuktighet i seg selv inneholder ikke våtmarker, slik at de ikke koke hvor tykk suppe er veldig klar. TCM er nettopp anvendelsen av en slik klar sin natur, for menneskekroppen for å kvitte seg med fuktighet, en gang tilsatt til ris, vil det bli lagt til listen for fuktighet, slik at den tykke grøt. Mens smaken kan bli bedre, men helse er ikke en god ting, fordi at en ris, alle de røde bønner, bygg ville ha vært forgjeves, ingen effekt.

I tillegg til Bygg rød bønne grøt, vi kan også lære mer om egenskapene til ulike matvarer, smak, noe som gir topp prioritet til sin egen eller minus, for å danne mer egnet til dietten foreskrevet egen grunnlov. På denne måten kan mat virkelig bli diett av høy kvalitet varer.

ser kjedelig, mental mangel, og til og med hjertebank, Snooze, hjerter tomhet: bygg, bønner pluss longans. Irritabilitet, søvnløshet, eller ansikt utslett, kviser: bygg røde bønner pluss lilje, lotus frø. Cold magesmerter, tap av matlyst ikke bra, kaldt: bygg bønner pluss ingefær. Nyre: bygg bønner pluss sorte bønner. Beriberi: bygg bønner pluss soya. Hoste: italiensk ris, bønner pluss pære. Tap av matlyst, kroppen svak: bygg røde bønner pluss yam. Diaré, magesmerter, diabetes: bygg bønner pluss gresskar. Fysisk svake, prematur ejakulasjon, nattlige utslipp, overdreven nocturia: bygg bønner pluss gorgonene. Gravid: Save bygg, pluss en liten mengde gule bilen, Codonopsis. Maternal: Mindre bygg, øke datoer, hirse, røde datoer.

30 mar 2019

Utilstrekkelig blod og blod, prøv å gjøre fire røde hulegrøtter

mørk brun hud, mørke ringer, urin haster, uregelmessig menstruasjon & hellip; & hellip; mange kvinner lider av varierende grad av de ovennevnte, men det meste de ikke vet er at disse symptomene er sannsynlig å Det er på grunn av mangel på blod og nyre mangel. Yang Shen blod har alltid vært fokus for omsorg er en kvinne, Xiao Bian ga deg om en svært effektiv terapeutisk blod Yang Shen: Fire røde helse grøt.

Den såkalte fire røde er røde bønner, røde datoer, rødhud peanøtter og brunt sukker, pluss ris kan tilberedes i helse grøt.

der røde bønner rike på rik på vitamin B1, vitamin B2, proteiner og mineraler, spise med blod Yang Shen fremme blodsirkulasjonen og funksjon; datoer er alltid en kvinnes blod og skjønnhetsprodukter helgen, Den er rik på vitamin C og vitamin P. Det har store fordeler for sunne kapillærer, opprettholder elastisiteten i blodkarets vegger og motstår arteriosklerose. Brunt sukker er også meget effektiv for blod, som inneholder folsyre, sporstoffer kan akselerere blodsirkulasjonen, øker volumkomponenter stimulerer kroppens hematopoetisk funksjon, forbedre ernæring, oksygen og vann tilførsel av lokal huden, forsterkning av hudvevet strukturen og hudens elastisitet Samtidig supplerer det hudernæring og fremmer celleregenerering.

Redskins jordnøtt tillegg rettende tonic, lungene og slim, nærende effekt enn overføringsgassen, synes mindre erytroderma kan også fremme blodplateproduksjon, slik at det aldri kan anta når det grøt til kaste oh ~

denne tilnærmingen er svært enkel grøt, røde bønner, røde datoer halv dag bløt i varmt vann, deretter røde bønner, ris og peanøtter i potten brannen å koke, skru en liten brann og kok i 15 minutter. Til slutt legg til røde datoer og brunt sukker.

30 mar 2019

Amerikanske GM-mat er vurdert av minst 3 avdelinger før notering

USA er genmodifisert avlinger supermakt, som genmodifisert bomull, soyabønner og mais i USA de mest plantet tre avlinger, US Department of Agriculture data viser at i 2012, GM bomull, soyabønner og mais i USA Planteområdet utgjør henholdsvis 94%, 93% og 88% av det totale plantingsområdet. Den amerikanske tjenestemannen godkjente imidlertid ikke dyrking av genetisk modifisert hvete. Foreløpig lar GM-avlinger i USA, i utgangspunktet av USA R & D, eller sitt land i USA gjennom godkjenningsprosessen på nytt, men i teorien kan noen prosesser gjøres i andre land, for eksempel feltforsøk. Men sikkerhetsinspeksjonene må gjøres i USA.

Ifølge relevante lover og forskrifter, hver tur til å bli anmeldt minst tre avdelinger, Landbruksdepartementet er ansvarlig for å administrere utvikling og overføring feltforsøk av genmodifiserte planter genmodifiserte matvarer på markedet før, Environmental Protection Agency har ansvaret for å vurdere miljøkonsekvensene av transgene planter, er ansvarlig for å administrere plantevernmidler og andre stoffer som er involvert i overvåking av transgen teknologi, ansvarlig for offentlig sikkerhet og miljøvern, FDA er ansvarlig for genmodifisert mat og fôr sikkerhetsvurdering, som er definert som inkludert eventuelle genmodifiserte matvarer, inkludert all mat fra planter Og ansvaret for sikkerhet og klassifisering av dyrefoder. Før genmodifiserte matvarer på markedet må være i samsvar med de tradisjonelle mat hygiene standarder, noen genmodifiserte matvarer på markedet krever flere år bruke 10 millioner til $ 15 millioner (1 dollar tilsvarer 6,16 yuan) for å samle inn fullstendige data som trengs for godkjenning.

Forrige12Neste

29 mar 2019

H7N9 raser hvordan å spise kjøtt trygt

H7N9 gjør at mange mistenkelige av kan ikke spise kylling, men praktisk talt kokt fugleinfluensa-viruset i inaktiv statlige to minutter, så lenge kjøttet kokt, ville det være en sikkerhetsrisiko.

journalister går fra Shanghai Public Health hotline 12320 ble informert om at 24-timers ansatte gir tjenester til det offentlige, viser statistikken at nesten tre dager, til sammen mer enn tusen pasienter fikk publikum om H7N9 fugleinfluensa-relatert informasjon. Fra konsultssituasjonen er offentligheten mest opptatt av tre aspekter: forebygging av H7N9 fugleinfluensjonsmålinger, H7N9 symptomer, fjærfe, kjøttfôr er spiselige.

«Vel, jeg vil spørre hvordan du kan forhindre at denne fugleinfluensa er tryggere? Kan egg fortsatt spise?» Dette er stemmen til en moster. En kvinnelig operatør svarte tålmodig standard fugleinfluensa forebyggende tiltak: «Hei, kokte egg er spiselige. Fugleinfluensa vanligvis er følsomme for varme, motstandsdyktig mot lave temperaturer, oppvarmet i 30 minutter eller kokt (100 deg.] C) 2 minutter inaktivert 65 ℃, derfor, den vanlige behandlingen og spise kokt kjøtt er trygg. Ikke spis rå eller halvkokte egg. Vask hendene grundig med såpe og vann etter å ha håndtert rå kjøtt og rengjør og desinfiser alle husholdningsredskaper som har vært i kontakt med rå kjøtt. & Rdquo;

I tillegg vil de ansatte minne publikum oppmerksomhet til næringsmiddelhygiene, behandling, ta hensyn til skille rå og tilberedt mat samtidig som du sparer, ikke kjøpe produkter uten karantene av fjørfe, fjørfeprodukter spesielt mistenkelig dødsfall, kjøpe et hjem av fjærfe produkter å bli vasket, kokt for å spise, ta hensyn til om behandlingen av hånden såret, bør alle sår bringe gummihansker. Opprettholde god innendørs ventilasjon, personlig hygiene, vaske hendene, dekker nese og munn når du hoster og nyser, spytting, nese og munn bør vaske hendene etter rengjøring. Prøv å ikke gå til steder der folk er overfylte og luften ikke sirkulerer. Forbedre personlig kroppsbygning og så videre.

29 mar 2019

Spis mer hvit sopp etter høsten, beskyt kardiovaskulær respons på høyt blodtrykk

Høstklimaet er tørt, og familien spiser ofte. Tremella grøt har en god forebyggende helseeffekt.

sopp er ikke bare næringsrik, smak myk, men har også en supplerende rolle ved hypertensjon, kan hypertensive pasienter hensiktsmessig øket forbruk av hvitt sopp i deres daglige liv. I tillegg bør alle ta hensyn til når de spiser, er næringsverdien til den hvite soppen ikke egnet til konsum etter natten, og den grå svampen er giftig.
høst spise hvit sopp beskytter det kardiovaskulære reaksjon på høyt blodtrykk

For pasienter med hypertensjon, i tillegg til medikamenter, dietten for sykdommen har en støtterolle. Etter begynnelsen av høsten vil det være blodsukkeret å spise mer hvit sopp. Hvorfor har den hvite soppen en blodtrykkssenkende effekt? Hvordan kan jeg spise bedre å spille rollen som hvit sopp?

sopp kan beskytte det kardiovaskulære

kinesisk medisin, hvit sopp blid, søt, menneskelig lunge, mage to klassikere, det er Yin og lunger, mage liter Jin, Qi sterkt hjerte, Effekten av å berolige nerver og hjerner. Moderne ernæringsstudier har også funnet ut at Tremella polysakkarider har antitrombotiske egenskaper som beskytter kardiovaskulær og cerebrovaskulær. Derfor har hypertensjon, arteriosklerose, hyperlipidemi, fundus arteriell blødning ofte adjuvans effekter.
terapeutiske metoder

Tremella

Yin Yang Xin Fang: Qi for hjertebank indusert søvnløshet.

Metode: 30 gram glutinous ris, 30 gram hvit sopp (vann), 30 gram lotusfrø.

lungene og slå en side: for Yin mangel, tørr munn, tykk sputum negativ, sår hals.

Metode: Tremella 30 g (vann, fett) og småkoke i 10 minutter ble det tilsatt 10 g krysantemum, litt sukker, te drikking.

hvit sopp grøt kokt meste for fantastisk, enkel og lett å betjene, kan råvarer åpnes etter brannen wok, liten Huoao til klissete. Du kan også bruke en trykkkomfyr. Etter stor brann, bytt til liten brann i 15 minutter.

I tillegg hvit sopp yam grøt: Lily hvit grøt sopp lungene og mage, lunger kan fjerne brann, kur hoste slim; hvit sopp mandel ris: hoste og astma, avføringsmiddel; hvit sopp honning Drikker i sjøen, kan du rense varmen og halsen og tarmen.

mer enn grøt kan legge riktig mengde melk eller soyamelk, både for å øke ernæring, men legger også til en deilig, myk bomull i munnen, smak uendelig.

28 mar 2019

Fem grupper av mennesker må spise mindre fisk

spise fisk 1-2 ganger i uken er bra for helsen har blitt enighet om den nasjonale ernæringseksperter, er denne konklusjonen støttes også av en rekke studier, men for noen mennesker, ikke bare ikke kan spise fisk sunt, men vil Skade kroppen

Giktpatienter. Fisk, reker, skjell og andre matvarer som er rike på purin, gikt og det er fordi det menneskelige legeme forårsaket av abnorm purinmetabolismen derfor pasienter med akutt angrep av gikt for å være rask alt kjøtt og høy-purin matvarer. Under forkjøpsperioden bør fiskekjøtt spises kvantitativt. Det er strengt forbudt å konsumere for mye på en gang. I dette tilfellet mindre kan velge hvor mye purin fisk, som sild, laks, tunfisk, hvit fisk, hummer og så videre, mer med mindre purin fisk, som karpe, torsk, kveite, havabbor, ål, ål Fisk, etc., sardiner, ansjos og kaviar med høy sorghum er forbudt.

Pasienter med blødningsforstyrrelser. Fiskefett inneholdende eikosapentaensyre (EPA), noe som forhindrer adhesjon til åreveggen kolesterol effekt, meget nyttig for de aterosklerose. Overdreven inntak av EPA hemmer imidlertid blodplateaggregasjon, noe som kan forverre blødningssymptomene hos pasienter med blødningsforstyrrelser og er ugunstig for utvinning.

De med alvorlig lever- og nyreskade. Fisk proteinrik mat, overdrevent inntak vil øke lever, nyre ansvarlig, alvorlig skade på lever og nyre-funksjon bør være under veiledning av en lege, kvantitativt fisk.

Folk som tar visse medisiner. Klorfeniramin difenhydramin som de histamin-reseptorantagonist, og histidin-rik fisk og andre næringsmidler kan omdannes til histamin i kroppen dersom de ovennevnte antihistaminer med undertrykkelse gruppen vil spise Nedbrytning av aminer forårsaker akkumulering av histamin og induserer symptomer som svimmelhet, hodepine og hjertebank.

Endelig bør det påminnes om at personer med allergi, spesielt de som har hatt hudallergi på grunn av å spise fisk og rekerfôr, bør spise fisk forsiktig for å unngå å forårsake allergi igjen.

28 mar 2019

Klinisk ernæringsfysiolog: Spring Festival å nyte maten ikke spise fett hemmelighet

tekst: Zhaoying Min

nyttår raskt nærmer seg, mange mennesker er bekymret for, er vekttap programmet ikke over, eller er bare begynnelsen å møte fristelsen av Spring Festival utvalg av mat, som ikke ville gjøre deres vekttap programmet nok en gang i en nødsituasjon, kan du komme over det? I dag vil jeg lære deg prinsippene for diett mat å matche flink, og helst du kan velge å følge denne metoden for mat, med mat, så den glatte gjennomføringen av vekttap programmet og vil ikke være vanskelig oh.

Først smart blanding av stift mat, etter Xiangshou starter i dag

Ikke gi opp på stift mat, selv om dette kan gjøre deg betydelig vekttap for noen dager siden, men hastigheten på returen i fremtiden, Skader på kroppen din vil få deg til å gråte.

1. Foretrukket vektmatching. Legge næringsstoffer i hvite risnudler i mer kostfiber-rik hele korn, så ikke bare kan redusere kalori, lavere glykemisk indeks, vil hjelpe deg å ta bort søppel og olje, vil huden bli sunn og skinnende. Slik som ris, røde bønner, brun ris, havre, ris, mais måltid, etc., er det disse korn av ris blandet med litt kokt ris, selvfølgelig, kan du også legge til dine egne andre korn, kan også blande flere sammen.

2, grøtter erstatter ris. Velg congee minst en gang om dagen, fordi varmen er bare ris congee 1/3, men også bidrar til fordøyelse og absorpsjon, mer fri til å spille for sin kreativitet for å legge til en rekke ingredienser, som for eksempel korn grøt, søtpotet grøt, grønnsaker grøt Vent, la risen bli levende, mens følelsen av fylde er sterkere, er det ikke lett å ha sult. Mer anbefalt rødbønne lumpet risgrøt, maisgrøt, søtpotet hvit soppgrøt. Det anbefales å velge congee om morgenen og kvelden, spesielt om natten.

For det andre, det smarte valg av grønnsaker, vekttap hastigheten fordobles

1, er de foretrukne grønne bladgrønnsaker. I valg av grønnsaker, vi foretrekker mørke grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, cruciferous grønnsaker, vitaminer og mineraler vil være mer overlegen, ikke bare kan gå ned i vekt, men også condition kroppen, forbedre fysisk kondisjon, sykdomsforebygging. Slik som spinat, kål, grønnkål, liten rapsfrø, brokkoli, spinat og så videre. Det bør bemerkes at noen stivelsesholdige matvarer som poteter er best brukt som stiftfôr i stedet for grønnsaker.

2, grønnsaker med bakteriealger. Med grønnsaker i valg av en rekke bakterier og alger, for eksempel sopp, sopp, tang, vil ernæring være mer omfattende, vil klare fett vekttap resultater bli bedre. For eksempel lite stekt sopp voldtekt, sopp blandet med spinat, tare kål suppe.

3, grønnsaker med soyaprodukter. Noen av de større høy blod lipid vekt folk kan ofte bruke soya med grønnsaker, kjøtt kan erstatte noen av næringsstoffer, ikke bare kalorier, høy i protein, kan redusere blod fett, redusert fett kroppen med lyseffekt. For eksempel selleri blandet med tørkede bønner, purre stekt tofu, spinat tofu suppe og så videre.

4, matlaging er den viktigste. For å velge mindre olje og salt når matlaging steke grønnsaker, eller er den mest anbefalte Cheuk miks, kokt, dampet, kokt måte, fordi selv om grønnsaker høye næringsinnhold, kalorifattig, men spesielt olje-absorberende, hvis for mye fett er ikke bidrar til slanking , også føre til for sterk varme og vektøkning, ta litt tid temperaturen ikke er høy tilnærmingen kan også redusere det tap av næringsstoffer i grønnsaker.
Forrige12Neste

27 mar 2019

Gjør alkali sommeren når det er varmt vær matlaging bønnesuppe løsning gass

koke grønn bønnesuppe, fordi alkali vil ikke bare sterkt redusere effekten av varmt vær bønnesuppe, men også alvorlig undergrave grønne bønner rike på B-vitaminer.

Når varmen kommer, velger mange mennesker å drikke grønnbønnesuppe for å avkjøle varmen. Studier har vist at jo sterkere antioksidantkapasiteten til bønnesuppe, desto bedre er den varmeavlastende effekten. Imidlertid vil mange finne at mungbønnsuppe er veldig lett å bytte farge. Det begynner å koke grønn suppe, og det blir rød på kort tid. I det varme været effekt, rød og grønn bønnesuppe Hva forskjell gjør det? I dette eksperimentet, oksidasjon motstand av forskjellige fargede bønnesuppe ble målt, og studert en metode for å lage grønn bønnesuppe endrer ikke farge.

Metode: Ta mungbønne som råstoff, forholdet mellom bønne til vann er 1:10, og dekk det i 10 minutter. For det første ble oksydasjonsbestandigheten av det røde og grønne bønnesuppe måles, Deretter ble hver med ledningsvann, mineralvann, rent vann, destillert vann, kokt bønnesuppe, og endelig, vannet ble justert til forskjellige pH-verdier for å koke bønnesuppe.
Resultater: 1. Antioxidantresultater viste at den røde bønnesuppe har betydelig lavere antioksidantkapasitet enn grønnbønnesuppe. Redder fargen, desto lavere antioxidantkapasitet, noe som betyr at den grønne bønnesuppe har bedre varmeledende effekt enn den røde bønnsuppe.

2. Fargen på mungbønnesuppe tilberedt i forskjellige farvann er forskjellig. Destillert vann er den grønneste fargen og endres ikke i lang tid. Den andre er rent vann og mineralvann. Kokt vann kokt mung bønnesuppe har den raskeste fargeendringen, og det blir nesten hvert minutt etter eksponering for luft, og det blir raskt rødt.

3. pH-verdien kan i stor grad påvirke fargeskiftet av suppen. Fargeskiftet etter tilberedning i surt vann er svært liten, mens det litt alkaliske vann fra springen er veldig misfarget etter koking.

Forslag: Det er best å bruke rent vann direkte til å lage grønnbønnesuppe. Hvis ikke, bare legge en halv teskje av hvit eddik i vannet, en halv teskje av sitronsaft eller en klemme, men vær forsiktig så du ikke å legge for mye. Den spesifikke metoden er å først koke vannet, deretter sette mungbønner, dekk og fortsett å lage mat i 8 minutter. Broth dekantert, kan kokt bønnesuppe så lang tid holdes i luft grønn farge, og virkningen av varme været er godt. De resterende bønnene kan fortsette å bli kokt i mungbønnepasta, eller risen blir kokt i mungbønnegrøt.

også være forsiktig for ikke å tilsette en base kokt mung bønne suppe, fordi den alkaliske oppløsning vil ikke bare i stor grad redusere virkningen av varmt vær bønnesuppe, men også det undergrave grønne bønner rike på B-vitaminer.

27 mar 2019