Daily Archives: mars 2, 2019

Jeg kan ikke spise bananer hele tiden: Disse 10 typer matvarer kan forhindre sykdom

Folk spiser mat til himmelen. Noen matvarer gir ikke bare den nødvendige energien til menneskekroppen, men har også effekten av å forebygge og kurere sykdommer. USAs «Health» magazine publiserte nylig 10 typer matterapi.

1. Muskelsmerter: Spis litt sur kirsebær. Drikk 1 stk 2 kopper sur kirsebærsaft for å eliminere muskelsmerter. Fordi surkirsebær er rike på enzymer med antiinflammatoriske egenskaper, er deres analgetiske effekt sammenlignbar med ibuprofen.

2. Minnetap: Spis noen solsikkefrø. Solsikkefrø er rike på vitamin E, som bidrar til å beskytte hjernenes neuroner mot oksidasjon og bidrar til å opprettholde minne. Det anbefales å spise 1 og mdash per dag, 2 solsikkefrø.

3. Dårlig syn: Spis noen kålretter. Lutein, som er rik på grønne bladgrønnsaker som kål, bidrar til å beskytte visjonen og lindre aldersrelatert makuladegenerasjon.

4. Muskelskade: Spis et eple hver dag. Eplehuden er rik på ursolinsyre, som bidrar til å fremme produksjonen av insulinlignende vekstfaktor IGF-1 og insulin, som er essensielt for muskelvekst.

5. Uoppmerksomhet: Spis ett egg om dagen. Egg er rike på kolin, noe som bidrar til å forbedre hukommelsen og fokusere mer.

6. Hud aldring: Spis en appelsin en dag eller drikk 170 gram appelsinjuice. De er rike på vitamin C, som hjelper til dannelse av kollagen og opprettholder hudens elastisitet.

7. Depresjon: Spis brunt ris ofte. Høykarbohydrat og kalorifattige matvarer som brun ris regulerer serotonin, som styrer humøret og undertrykker angst.

8. Mørke sirkler: Drikk 1 kopp grønn te etter et måltid. Grønn te kan diure, bidrar til å eliminere uønskede kroppsvæsker og bidrar til å eliminere mørke sirkler og poser under øynene.

9. Tørt hår: Spis spinat hver dag. Spinatblader er rikt på vitamin A og C, noe som hjelper hårsekkene å produsere talg og gjøre håret lysere.

10. Å være kjedelig: Spis en banan hver dag. Bananer er ikke bare rik på kalium, men også rik på magnesium som er essensielt for produksjon og lagring av energi.

02 mar 2019

Høy ernæringsmessig verdi av peanut syv typer mennesker ikke Yichi

Vi vet alle at peanut sprø og deilig, næringsrik, billig, ung og gammel favoritt snack, men hvis du tilhører følgende sju personer, er peanut dårlig for deg Ingen fordel. Derfor må du være oppmerksom på det. For å være sunn må du være oppmerksom på at du ikke spiser peanøtter.

1, giktpatienter: Gikt er en gruppe sykdommer forårsaket av metabolske forstyrrelser, pasienter med hyperurikemi. Siden fettrikt kosthold vil redusere utskillelsen av urinsyre, bør verre, så akutt gikt være fastende peanøtter, gikt ettergivelse bare moderat forbruk.

2, cholecystektomi: galle er viktig for fordøyelsen og absorpsjonen av fett. Etter å ha spist, samler galleblæren, og gallen blir tømt i tolvfingertarmen for fordøyelse og absorpsjon. Høyprotein og fettfattig mat er mest irriterende for galleblæren, noe som fører til at store mengder galle utsettes. Etter cholecystektomi kan galle ikke lagres, noe som uunngåelig vil påvirke fordøyelsen av fett i oljeavlinger som peanøtter.

3, magesår, kronisk gastritt, kronisk tarmbetennelse pasienter: Disse pasientene har kroniske magesmerter, diaré eller dyspepsi symptomer, bør kostholdet være mindre måltider, lys og mindre olje. Peanøtter er nøtter, protein og fett er for høye til å fordøyes og absorberes, og slike pasienter skal fastes.

4, folk ønsker å gå ned i vekt: kalorier og fettinnhold i peanøtter er høy, spise tjueto stekt peanøtter, spise i 581 kcal energi, noe som tilsvarer å spise fem to halvdelene av brød, Så folk som ønsker å gå ned i vekt bør holde seg borte fra peanøtter.

5, pasienter med diabetes: personer med diabetes behov for å kontrollere den totale daglige energiinntak, og derfor er bruken av matolje en dag bør ikke overstige tre spiseskjeer (30 g). Men 18 jordnøtter svarer til en skje olje (10g), som kan produsere 90 kilokalorier.

6, hyperlipoproteinemi pasienter: irrasjonell diett er en viktig årsak til hyperlipoproteinemi så prinsippene i diett-terapi er kaloribegrensning, redusere mettet fett og kolesterol. Peanøtter er fettfattige, kalorifattige matvarer. Å spise mer kan bare forverre tilstanden, noe som fører til hjerte-kar-og cerebrovaskulære sykdommer som koronar hjertesykdom, som er livstruende.

7, blåmerker: Peanøtter inneholder en prokoagulerende faktor. Etter å ha spist peanøtter med blåmerker og stagnerende blodstasis, kan blodstasis være spredt og symptomene på hevelse og smerte kan forverres.

02 mar 2019

Hva skal jeg spise til frokost? 3 frokoster gjøre folk spiser mer dumme

natten våken, kroppen lagrer glukose er oppbrukt, så det presserende behovet for å fylle sin energi og ernæring. Men mange mennesker tar ikke hensyn til forbruket av frokost, ofte bare spiser litt, eller bare ikke spiser. Faktisk så lett, men det har grenseløs innvirkning på helse, om å spise frokost, hvordan å blande varianter av frokost, effekter på human helse er ekstremt viktig.

3 frokost måltider, slik at du spiser mer dumme

1, frukt eller grønnsaksjuice

MM måtte gå ned i vekt, ofte frukt og grønnsaker i stedet for frokost. Frukt og grønnsaker er rike på fiber, noe som er bra for avgiftning av tarmene og har den effekten av å miste vekt. Sukker av frukten er for det meste monosakkarid, som kan absorberes direkte for å gi den energien som kreves av kroppen. Men de har begrenset energi og kan ikke møte morgendagens behov. Å spise frukt er lett å være sulten, men det vil la deg spise flere kalorier.

2, stekt deig pinner

tradisjonell kinesisk frokost MM fleste av dem vil velge, kjøpe stekt deig pinner gikk på jobb. Faktisk er fettinnholdet i fritterene svært høyt, og hver fritter har 220 kalorier. Fritters stekt mat er høy-temperatur, høy-temperatur steking etter absorpsjon av en betydelig mengde olje, funnet fett overdreven, og næringsstoffer er ødelagt, men også produserer kreftfremkallende stoffer, ikke langvarig forbruk.

3, snacks

arbeidstakere vil forberede noen snacks, snø kake, kjeks, sjokolade og så videre hjemme eller i selskapet for en regnfull dag, selv for dem til frokost. Faktisk er dette ganske usunt. Snacks er for det meste tørre matvarer, som ikke bidrar til fordøyelse og absorpsjon for folk som er i en halv dehydrert tilstand om morgenen. Og den viktigste råvaren kjeks og annet snacks, frokostblandinger, selv om de ville gi energi i løpet av kort tid, men snart kroppen føles sulten igjen, blodsukkernivået vil bli betydelig redusert når det nærmer seg middagstid.

Fem gjør deg smartere mat

1, gresskar, gresskarfrø

Gresskar er & beta; en utmerket kilde til karoten. Nederlandsk forskning har funnet ut at mer inntak av & beta; karoten kan opprettholde en skarpere tenkning evne. Mørkegrønne bladgrønnsaker, gulrøtter, paprika, søtpoteter, papaya, mango, er også rik på & beta; karoten.

gresskarfrø inneholde sink, kan bidra til utvikling av hjernen, hjernen vil bidra til driftsmessig fleksibilitet, hvis sink inntak, lett føre til tap av hukommelse, manglende evne til å konsentrere seg.

Dr Preventive Medicine and Community Health Department av fjellet Deshi Dai (Harold Herren sandstead) University of Texas påpekte også at så lenge en sink supplement, vil kvinners skriftlig minne øke med 12%. Solsikkefrø, brun ris og fullkorn er også kilder til sink.

2, melk

Melk kompletterer ikke bare kalsium, men gir også viktige næringsstoffer som trengs av hjernen – protein og gruppe B. Ifølge statistikken spiser de fleste grunnskoleelever nå for mye kjøtt, men kalsiuminntaket er utilstrekkelig. Hvis foreldrene er bekymret for at deres barn er laktose intolerant, kan du erstatte sukkerfri yoghurt, og legge til noen frukt, nøtter legge til smaken.

3, jordbær, blåbær, tyttebær

bær rik på antioksidanter, bidra til å redusere frie radikaler og forsinke aldring. Og fargen er mer lyse bær, jo høyere den ernæringsmessige verdien av Tufts University (Tufts University) dyreforsøk senter for menneskelig ernæring, viste at de tre gruppene ble foret blåbær, jordbær, spinat ekstrakt mus, i motornervefunksjon ( Testen av balanse og koordinering), minne og kognitiv evne alle fikk høyere poeng, blant hvilke gruppen mus med fôr blåbær utførte det beste.

Ikke glem at bær også er rik på vitaminer. Når hjerneceller syntetiserer nevrotransmitteren, er acetylkolin, som er ansvarlig for minnet, også pålagt vitamin.

4, helkorn

University of the West Swank UK (Swansea University) Institutt for psykologi Professor Benton (David Benton) har utført eksperimenter på en gruppe av første års studenter, fant ut at å spise lav Barn med gastrointestinal (glykemisk indeks) frokost utført litt bedre i en serie hjernetester.

helkorn ikke bare lav GI matvarer er også rik på vitaminer og eacute; og B-vitaminer, folsyre, nikotinsyre.

vitamin B-gruppen kan ikke bare bidra til å gjøre full bruk av glukose, kan også bidra til proteinmetabolismen, er det nødvendige næringsstoffer for å opprettholde den normale funksjon av hjerneceller, folsyre og neural utvikling, minne relatert.

5, dypvannsfisk

hjerne omtrent 60% umettede fettsyrer (innbefattende ca. 10% omega-; -3 fettsyrer), og derfor inntak anriket & omega; -3 mat kan holdes den elastiske membran av funksjon av nerveceller for å oppnå en bedre tilstand.

dypvannsfisk er rike på fiskeolje og omega; -3; DHA som er en viktig bestanddel av cellemembraner, spesielt hjernen og retina cellemembranene i cerebral cortex både i funksjon, blir hukommelse opprettholdes, og til og med embryonale og tidlig barndom hjerne Utvikling, dha spiller en viktig rolle.

Harvard forskere oppdaget at høye blodnivåer av DHA mennesker i fremtiden er mindre sannsynlig at lider av Alzheimers sykdom.

dypvannsfisk som laks, tunfisk, makrell, sardiner, torsk, eksperter foreslår, med grillet fisk eller dampet måte, bedre retensjon og omega; -3.

02 mar 2019

Hva slags kosthold er egnet for barn med ADHD? Kostholdsråd for pasienter med ADHD

Studier har vist at å spise store mengder inneholder tyrosin, salisylater mat og spising ved tilsetning av krydder, kunstige fargestoffer og mat forurenset av bly, kan gjøre forekomsten av ADHD ADHD har en genetisk predisposisjon inntreffer, eller lignende ADHD øke. I motsetning til barn med ADHD begrensende, så lenge disse matvarene, kan symptomene bli betydelig redusert, og derfor bør ADHD kosthold oppmerksom på følgende punkter.

1, bør spise mindre mat som inneholder aluminium.

Fordi aluminium er et metall som truer menneskers helse. Overdreven aluminium kan forårsake mental tilbakegang, hukommelsestap, tap av appetitt og fordøyelsesbesvær. ADHD barn skal spise fritters, fritters må legge alun som fremstilt i melet, og alun er aluminiumkaliumsulfat kjemisk sammensetning. Derfor spiser fritters ikke bra for barns intellektuelle utvikling.

2, bør spise mer sinkrike matvarer.

Fordi sink er et sporelement i menneskekroppen, er det nært knyttet til vekst og utvikling av menneskekroppen. Sink mangel fører ofte til tap av appetitt, utviklingsforsinkelse og mental retardasjon. Studien fant at studenter med god akademisk ytelse hadde høyere nivåer av sink i håret. Derfor kan å spise sink-rik mat som egg, lever, bønner og jordnøtter bidra til å forbedre etterretningen.

3, bør spise mer jernrik mat.

idet jern råmateriale er blod, hjernedysfunksjon av jernmangel påvirker humøret, økt hyperaktivitet. Derfor bør barn med ADHD spise mer jernrike matvarer som lever, fjærfeblod og magert blod.

4, bør spise mindre blymat.

Fordi barn kan føre visuell-motorisk, sensorisk minne, bildet av tenkning, atferdsendring, fremveksten av hyperaktivitet, ADHD hos barn bør spise mindre så bly bevarte egg, skalldyr og annen mat.

5, bør spise mindre tyrosinholdige matvarer.

Som nudler, kaker, etc. Spis mindre matvarer som inneholder metylsalisylsyre, som tomater, epler og appelsiner. Ikke legg dietten krydret krydder som pepper og lignende, bør ikke bruke tartar gult pigment, som for eksempel skalldyr, persimmon, sitrus oliven og annen mat.

Barn med ADHD bør være mer oppmerksomme på kostholdsproblemer og ha effekt av adjuverende behandling av ADHD.

02 mar 2019

Fordelene ved å spise før du går til sengs før du går til sengs wolf Hva er fordelene ved å spise fem wolfberry

Wolfberry, også kjent som wolfberry, er en kinesisk urtemedisin, men også et kosttilskudd. Spise er også en teknologi, noen ting passer for å spise om morgenen, noen passer for å spise om natten, og å spise om natten kan gi mest effekt. Før du går til sengs for å spise wolfberry fordeler mye, så se på det sammen!

fem før sengetid for å spise wolfberry fordeler

1, bidrar til å berolige nervene til å sove

Nå mye arbeid Familien er for opptatt til å jobbe, noen ganger kan de jobbe overtid til sent på kvelden. For eksempel vil noen åpne en WeChat-offentlig konto og skrive en liten artikkel hver dag. Men alle vet at det å skrive en artikkel er en rolle. Hver dag de er ute etter emnet, på jakt etter inspirasjon, fokus på hot spots, diskutere ting, at det er gøy, men søvnkvaliteten er derfor sterkt redusert, noen ganger uvitende være oppe i de små timer en eller to i det lange løp, helse Vil bli påvirket. Spis fem kapsler en dag før du går til sengs, og sakte oppdag at søvnkvaliteten er mye bedre enn før.

2, lindrer tørr munn

Nå er arbeidet veldig raskt, noen ganger kjører rundt hele dagen og natten, det er sjelden å drikke noen varme vanner om dagen, om natten, noen ganger vinter Når rommet er oppvarmet, føler jeg meg ofte tørt og tørt. På dette tidspunktet, så lenge du spiser fem midd, kan du forbedre symptomene på tørr munn, fordi sputum har effekt av tørst.

3, bidra til vekttap Yang Shen

Wolf inneholder vitaminer og sporelementer, langvarig forbruk, er som bidrar til fysisk form, Yang Shen hårvekst, og, så lenge den langsiktige tilslutning til spise før sengetid På topp fem sputum, er det faktisk effekten av vekttap, den forelskelsen som ønsker å gå ned i vekt kan prøve. Men, selv om det er bra, ikke spis for mye, for ikke å overopphete overflødig, slik at den interne brannen stiger.

Slik spiser du den mest nærende

1, blærer å spise

Noen liker å ta sputum for å drikke vann, men faktisk er det ingenting i vannet ernæring, som inneholdes i den wolf P- – karoten, zeaxantin, sporelementer og lignende er uoppløselig i vann, så det er best drikkevann wolfwolf også spises, for å maksimalisere absorpsjonen av næringsstoffer.

2, bringe suppe

Som den kinesiske wolfberry inneholder & beta; – karoten, er bra for øynene dette næringsstoffet, så spiser wolfberry kan beskytte syn og forhindre tørre øyne syndrom. -karoten er et fettløselige næringsstoff, så det er godt å sette noen kakerlakker i suppen.

02 mar 2019

Hvordan er maten mest næringsrik? 7 par mat super kombinasjon

Urimelig matblanding kan hindre næringsopptak, og matblandinger vil være «sterke og sterke». Den siste artikkelen i US «Eat Good» magazine publiserte syv super sterke kombinasjoner av mat.

1. Brokkoli med sennep. Råbrokkoli inneholder en sterk anti-kreftfytokemisk, sulforafan (SFN), men etter at brokkoli er kokt, blir myrosinasen ødelagt, som spiller en nøkkelrolle i kroppens absorpsjon av SFN. En ny studie publisert i British Journal of Nutrition i 2011 fant at tilsetning av sennep til brokkoli effektivt kan supplere myrosinase-enzymer, slik at anti-kreftegenskapene til brokkoli er bedre.

2, kaffe og sukker. En studie publisert i tidsskriftet Human Psychopathology: Clinical and Experimental fant at kaffe og sukker kan gjøre hjernen ansvarlig for oppmerksomheten mer aktiv, og dermed bidra til å forbedre arbeidets effektivitet. Grønn te eller svart te med honning har også samme effekt. Du bør imidlertid huske på det daglige inntaket av sukker anbefalt av American Heart Association: ikke mer enn 9 teskjeer for menn og 6 teskjeer for kvinner.

3, røde bønner og bringebær. En studie publisert i 2011 Journal of Agriculture and Food Chemistry fant at røde bønner kombinert med bringebær kan øke sin antioksidantkapasitet med 45%. Dette ble rangert blant de 55 varianter av frukt, grønnsaker og bønner som var involvert i studien.

4, gurkemeie (karri) og laks. Den britiske «BMC Cancer» -artikkelen sa at curcumin i karri og DHA i havfisk som laks har anti-kreft og anti-kreft effekter. Legge til karry når du spiser fet fisk som laks og blekksprut kan spille en dobbel anti-kreft effekt. Mekanismen er at DHA hjelper kroppen bedre å benytte curcumin.

5, fullkornsmat pluss løk (eller hvitløk). En ny studie publisert i Journal of Agriculture and Food Chemistry viste at å spise hele korn med løk (eller hvitløk) kan øke kroppens absorpsjon av jern og sink i fullkorn. Jern bidrar til å øke mengden oksygen som bæres av cellene, og sink bidrar til å øke immuniteten og fremme sårheling. Forskere sier at nøkkelrollen er sulfid i løk eller hvitløk.

6, bønner og grønne bladgrønnsaker. Bønner er en viktig kilde til jern. Vitamin C hjelper kroppen til å absorbere jern. Derfor blir bønner spist med mat som grønne, grønne grønnsaker, rik på vitamin C, som bedre kan fylle opp jern i kroppen.

7, tomater og olivenolje. Den lycopen som er rik på tomater, bidrar til å redusere risikoen for bryst-, hjerte- og lungesykdom. En ny studie publisert i tidsskriftet Free Radical Biology and Medicine fant at tomater og olivenolje kan få kroppen til å absorbere mer lykopen.

02 mar 2019

Hva slags blod å spise med anemi? Anbefalt 8 typer mat

Hva kan anemi spise? Anemi spise åtte typer mat kan være blod

1, sort sesam

Svarte sesamfrø er en favoritt for mange kvinner drikker, og inneholder mye vitamin A og vitamin E og kalsium og jern og andre sukker Det er svært nyttig for å fremme veksten av røde blodlegemer, og har funksjonene til nærende leveren og nyre og nyter blod og stimulerer tarmene.

2, røde bønner

røde bønner og soya mat høy i jern klasse, med gode blod effekter, kan fremme dannelsen av røde blodceller, kan brukes daglig grøt å drikke, for å forbedre hudfarge Blek er veldig nyttig.

3, gulrøtter

Karotenholdige gulrøtter har en gunstig effekt på blod og inneholder høyt vitamin C og vitamin B.

4, jujube

Hvilke matvarer har effekten av blod og skjønnhet er det? må være det første valget av dato, dato inneholder næringsstoffer som kalsium og jern, med gode blodeffekter, utvikle daglig inntak Vaner kan bidra til å forbedre anemi og er den beste hjelperen til diett.

5, lever

leveren er den beste maten i blod, rikt på jern, for blodet svake, bleke hud og jernmangel, det er svært godt egnet for konsum.

6, spinat

Spinat er en av de høyest vegetabilsk protein, og inneholder karoten og askorbinsyre bestanddeler av blodet har en meget viktig rolle.

7, magert kjøtt

Å spise mer magert kjøtt er en uunnværlig mat for anemi-pasienter. Lean kjøtt inneholder jern, kalium, natrium og mye protein.

8, gris

Pig har den virkning at blod og blod inneholder en stor mengde av vitamin B2, vitamin C, så vel som protein av høy kvalitet, er det egnet for pasienter med anemi.

02 mar 2019

Hvilken hud kan du spise bedre? Fem matvarer som hjelper huden din bli bedre

Røde datoer

Jujube har en høy næringsverdi, rik på vitamin C, og rik på jern, som har en god effekt på blod. Men hvis vi bare spise mindre røde datoer til blod, blod effekt, hvis du ønsker å oppnå de beste resultatene av blod, det kan brukes med rosiner, longan og annen mat. I tillegg kan røde datoer spises regelmessig, men ikke overdreven, ellers vil det skade fordøyelsessystemet og føre til forstoppelse. I mellomtiden, til de sukkerrike datoer, spesielt snacks laget av datoer, hvis du spiser for mange datoer, lett føre til fett, hvis ikke drikker nok vann, men også lett å tannråte.

Sesame

Det er sort sesam blod syn, studenter dyktigere i melk, lever og hårreisende effekt. Spise sesam kan fremme funksjonen av nyreblod, leverblod og miltblod. Regelmessig inntak av sesamfrø, kan få i seg nok protein og vitamin E, humane perifere blodkar bli bedre blodsirkulasjon, kalde hender og føtter i situasjonen vil bli forbedret. Etter å ha blitt malt, kan Zhizhi bli absorbert av menneskekroppen.

tang

Tang er rik på protein, fiber, vitaminer og mineraler, disse næringsstoffene kan fremme kroppens opptak av jern, slik som å oppnå blod effekt. Spesielt er tang, i tillegg til sin gode blodforsterkende effekt, også rik på løselig fibrinsyre for å beskytte kroppen mot stråling.

longan

longan longan kjøtt er kjøtt, i tillegg til jern-rik ytre inneholder også vitaminene A, B og glukose, sukrose, etc., enten i tørr tilstand eller frisk longan, blir spist i moderate mengder Har en god blod effekt. Det behandler også glemsomhet, hjertebank, neurastheni og søvnløshet. I tillegg til å spise direkte, kan du også bruke longan suppe, longan tannkjøtt, longan vin, etc. til bedre blod. Longan kjøtt er imidlertid varmt, du må være oppmerksom på riktig mengde når du spiser, ellers vil det lett føre til brannsymptomer.

Mulberry er det rikeste naturlige jernet i frukt og dets produkter. Den inneholder 42,5 mg jern per 100 g. Det er verdig tittelen «tungt blod» i frukt. Det anbefales vanligvis å spise morbærgrøt og spise en bolle med mulbærgrøt daglig, ikke bare blod, men også skjønnhet, men gravide kvinner med forsiktighet.

02 mar 2019

Hva slags grøt drikker kvinner mest? Seks friske porrer som er mest egnet for kvinners vårhelse

Hvis du vil være sunn og ikke syk, bør du først sykepleie kroppen din, og våren er en god sesong for å syke kroppen din. I dag vil Xiaobian anbefale fem vårhelseporridges for alle. La oss ta en titt på det.

Kvinner i Spring grøt

Yiqiyangyin grøt

Indikasjoner: legeme trett, tretthet, åndenød, anoreksi, slik som tretthetssyndrom, anemi, blodtilførsel til hjertet utilstrekkelig og så videre.

hovedkomponenter: Astragalus 20 g, 10 g yam, 20 gram Polygonatum, 10 gram hvit peon, har en god 100 g ris.

Yin tørrhet grøt

Indikasjoner: forstoppelse, problemer engstelig, svimmelhet, tørr munn og lignende, slik som Sjøgrens syndrom, menopausal syndrom.

Ingredienser: Polygonum 20 gram, 15 gram Cistanche littoralis 15 g, 3 g morbærbladene, 10 gram kjøtt, frø, har en god 100 g ris.

tonic fordeler nyre grøt

Indikasjoner: svimmelhet, tørre øyne, tinnitus, hår, sæd, ryggsmerter forstenet, slik som tretthetssyndrom.

Ingredienser: dodder 10 gram, 10 gram medlar, Ligustrum lucidum 15 gram, 15 gram morbær, sort sopp 6 g, 50 g fiolett, 50 g Shanghao ris.

Run og yin skitne grøt

Indikasjoner: søvnløshet, urolig søvn i natt, hvitt hår, hukommelsestap, så tørr som utmattelsessyndrom, menopausal syndrom.

Ingredienser: Lily 10 gram, 10 gram Radix, 10 gram av svart sesam, Rehmanniae 15 gram, hvit sopp 6 g, 50 g Shanghao ris.

Drikk grøt for sunn helse, men vær oppmerksom på følgende spørsmål når du lager en bolle med helsegrød.

Langvarig isolasjon, tap av B-vitaminer

Problem: De fleste grøt i grøtbutikken er tilberedt med hvit grøt. Plukk opp mye hvit grøt, legg det i gryten for å holde varmen, vent på ankomst av kunder, og bland deretter grøten med de tilsvarende materialene. Etter noen timer med grøt i varmetilstanden er tapet av vitaminer definitivt relativt stort. For å akselerere hastigheten av grøt, vil enkelte butikker tilsettes til grøten basen, for å fremme oppdeling av stivelsesgranuler, som ville gjøre tapet av vitamin B-gruppen de større tap.

Våpen: prøv å velge korn grøt, fordi korn inneholder B-vitaminer rik, selv om det er et tap, på grunn av den store basen vil det bli beholdt. I tillegg er B-vitaminer også mye funnet i matvarer som bønner, kjøtt, melk og egg. Når du drikker grøt, kan du blande noen bønneretter eller omeletter.

3 gram grøt bolle med salt salt

Spørsmål: grøt grovt deles inn i nord og sør to stiler, Nord spiser frokostblandinger eller grøt Congee, uten salt, sukker enten ved sin egen beslutning. Grøten i sør er i utgangspunktet salt grøt, og legger til forskjellige fisk og egg som ingredienser. Nord grøt sunnere, verken olje eller salt, vitaminer selv led tap, i det minste kan levere mer kostfiber og mineraler, for eksempel rød bønne grøt, mung bønne grøt, ris pudding, bygg grøt, grøt og andre nøtter . Sørgrøt har tilsatt salt og til og med lagt til MSG. 300 g i henhold til telle en bolle, en skål 3 g salt i det, er ikke egnet for pasienter med hypertensjon.
Tips: Hvis du ikke er diabetiker, kan du velge noen ordinære frokostgrøt eller søtt grøt, eller ta grøt og spør grøtbutikken uten salt eller sukker. Hvis du må drikke salt grøt, bør du være oppmerksom på den lette stiftmat og side retter.

ingrediensene ikke frisk

Spørsmål: grøt viktigste er bra råvarer, spesielt rå korn, kan grøt bringe naturlig aroma. Men å spise grøt i en grøtbutikk føles det ofte at materialet ikke er frisk nok. Dette er fordi en rekke av glutenholdige korn embryo, som inneholder den umettede fettsyre og lipoksygenase, er i fare for forbrenningen, sette mindre motstandsdyktige, lett å fremstille frisk pust landskap.

Tips: lotusfrøgrøt, glutinous risgrød, nøttegrøt er mest sannsynlig å ha disse problemene, du må være forsiktig når du bestiller disse grøtene. Hvis maten ikke er frisk, sørg for å gi den tilbake til butikken.

02 mar 2019

Kan kjeks gå ned i vekt? Cookies utfordrer vekttap? Fake!

Nylig, mat, helse produkter, falsk reklame regulering i Huzhou City, Zhejiang-provinsen Nanxun Market Authority grepet & ldquo; kapsler & rdquo; falsk reklame case.

Hendelsen den dagen, Nanxun Market Authority polititjenestemenn innenfor jurisdiksjonen Linghu byen Lomond-området, en butikk, ble det oppdaget at butikken en propaganda plakat av den nominelle innhold: & ldquo; kaker og kjeks cracking & ndash; & mdash; spesielle utfordringer rekke ikke kutte ned fettet & rdquo; & ldquo; skarp sprengning kjeks sunt vekttap & rdquo; & ldquo; 7 dager tapt 5 til 10 pounds og rdquo; & ldquo; en måned mistet 16-30 pounds og rdquo;, og er utstyrt med «Skarpt kjeks vekttap effekt diagram». Ikke bare det, de publisitet visittkort også merket med & ldquo; skarp sprengning kjeks fett tap ekspert & rdquo; & ldquo; skarp cracking agenter lands partner & rdquo, og så videre, reklamemateriell trykt med & ldquo; skarp cracking hundre spørsmål hundre A av sykdom artikler og rdquo; & ldquo; skarp cracking stille hundre spørsmål etter å ha spist rutine på ett hundre Et symptom på artikler og rdquo, og så videre.

i feltet, rettshåndhevelse offiserer fant 25 kunde hovedbok informasjon opptak kroppsfett, og spesifikasjoner for patronen 130 15g /Bag & ganger, 21 patron 32 bag og spesifikasjoner for 15g /Bag & ganger, 6 opplevelse fylt sekker Skarpe egg kjeks, og grip kjeks og reklamemateriell mistenkt for problemet.

Etter etterforskning, butikk operatører på 16 november 2017 med bestillinger 320 esker med kjeks til runde kaker sprukket egg om Liaoning Bioteknologi Co, Ltd, er kjøpesummen 200 yuan /boksen, salgsprisen er 388 yuan /boksen. De viktigste partene i over plakater, brosjyrer, informasjon og Tsinghua Tongfang kroppsfett skalaer, kjøpte APP med Fangjian Kang Technology Co, Ltd (Beijing) original fett kundeinformasjon, og deretter selge til kunder skarp sprukket egg kjeks runde, og etter vanlig bruk for hver kunde Kroppsfettinformasjonen samles inn og registreres. Fra datoen for hendelsen er totalt 190 bokser solgt.

Som partene selge kjeks bare vanlig mat, bruk av plakater i salgsprosessen, brosjyrer, visittkort, reklamemateriell og andre funksjoner i sin nytte gjøre for å gå ned i vekt propaganda, dens oppførsel påståtte brudd «Food Safety Law Bestemmelsene i artikkel 73, det vil si falsk reklame for mat i reklame. Samtidig, på grunn av hendelsen, mistenkt for andre lovbrudd, i dag, partene Nanxun Market Authority har gjennomført en etterforskning.

02 mar 2019