Daily Archives: mars 4, 2019

Men å spise sunt frukt faste seks typer frukt og grønnsaker ikke spiser

Som vi alle vet, spise sunn frukt-baserte vekttap trend, Ms Xing, så de har blitt noen menneskers middag. Faktisk er noen frukter ikke egnet til å spise på tom mage.

Tomater: inneholder en stor mengde av pektin, gummi persimmon fenoler, oppløselige snerpende komponenter, enkel kjemisk reaksjon med syren, den mindre oppløselige kondenseres til klumper. Disse klumpene kan eksporteres mage & mdash; & mdash; pylorusstenose blokkert, trykket stiger i magen, forårsaker mage utvidelse og gjør at folk føler magesmerter.

Persimmon: Inneholder persimmonfenol, pektin, sitronsyre og ruthenium, som har en sterk astringerende effekt. Det oppstod sterk mage syre i magesekken er tom, lett og syre med de sementerte vanskelig å oppløse klumper. Små klumper kan skilles ut med avføringen, hvis i store klumper, kan det føre til mage persimmon stein sykdom, kinesisk medisin kalt persimmon stein sykdom.

Bananer: rik på magnesium, hvis et stort antall faste bananer vil få en plutselig økning i blodnivåer, noe som resulterer i menneskeblod, magnesium og kalsium ubalanse Inhiberingsgraden produseres uønskede kardiovaskulær helse. Spesielt i alderdom mennesker, fordi en stor mengde magnesium til den kalsiumbindende kalsium i menneskekroppen for å redusere molekyler, eller kan føre til osteoporose.

orange: appelsiner inneholder mye sukker og organiske syrer, faste appelsiner, vil det stimulere mageslimhinnen.

stokk, frisk Litchi: faste å spise sukkerrør eller frisk lychee ikke overdreven, kan dette hyperosmolar koma på grunn av en plutselig infiltrasjon av overskytende kropps høy i sukker finner sted.

Hawthorn: Hawthorn har en sur gassledning rolle i fordøyelsen, men hvis fastende mat, ikke bare forbruket av gass, og vil øke sult og øke magen.

04 mar 2019