Daily Archives: mars 5, 2019

Hva slags mennesker kan ikke spise blekksprut? Fisken er mør, men fire kategorier av mennesker bør spise mindre

fisk mør og deilig, er en av de viktige matfisk, 2-8 og mest fruktbare i april til 12 mai, det vil si, på dette tidspunktet er Det er en god tid å spise blekksprut.

Fra et ernæringsmessig perspektiv, har karpe følgende fordeler: aminosyresammensetningen av proteinet og det humane protein aminosyre mønster nær, er av høy kvalitet protein; kort fint muskelfibre, mer fuktighetsinnhold, så mykt og delikat fisk vev enn dyrene, mer fordøyelig fjærfe, fettsyresammensetning av umettede fettsyrer, hovedsakelig omega-3 flerumettede fettsyrer, eicosapentaensyre (EPA) hypolipidemisk, forebyggelse og behandling av aterosklerose, kreft og lignende; vitamin A, en viktig kilde til vitamin D og vitamin B2, vitamin E, vitamin B1, niacin er også høy i innhold.

Selv om blekksprut er bra, kan ikke alle spise det. Følgende typer mennesker bør være oppmerksomme:

Giktpatienter. Generelt er maten ofte delt inn i fire karakterer i henhold til innholdet av alfalfa: super høyverdig mat, middels høy mat, middels lav mat og lavverdig mat. Det er 137,1 mg per 100 g blekksprut og tilhører den andre klassen. I akutt gikt, bør purin- pasientene daglig inntak være begrenset til mindre enn 150 milligram, og spise bør være forbudt fisken, gikt i remisjon, kan pasienter spise fisk grense.

Folk som er allergiske mot fisk. Noen mennesker er allergiske, og å spise fisk kan forårsake allergi. Denne delen av befolkningen er best å ikke spise laks.

Pasienter med delvis lever- og nyresykdom. Uronsyre kontrolleres hos pasienter med urinberegning fordi overdreven surgjøring av urinsyre og overdreven urinsyreutskillelse er forbundet med steiner. Derfor bør slike pasienter begrense inntaket og ikke spise for mye laks. Fordi laks er rik på kalium, kan pasienter med akutt nyresvikt ikke spise, ellers vil det øke byrden på nyrene. I den akutte fasen av leversykdom bør pasientene redusere proteininntaket, kontrolleres innen 20 gram per dag, og laks er rik på protein. Derfor bør slike pasienter ikke spise laks.

Pasienter med blødningsforstyrrelser. Karpe er rik på eikosapentaensyre, som har en effekt av å hemme blodplateaggregasjon og antitrombotiske effekter. Blødningsforstyrrelser inkludert allergisk purpura, vitamin C-mangel, hemofili, hovedsakelig på grunn av unormal hemostatiske mekanisme, utførelsen av blødning i ulike deler av befolkningen lider av disse sykdommene ikke Yichi karpe.

05 mar 2019

Ønsker du å skrelle ingefæren? Hver med sin egen virkning

kinesisk medisin, ingefær kjøtt av krydret varm, med publikasjons kulde, varme magen oppkast og andre effekter, egnet for kald kulde, milt og magesekken forårsaket av magesmerter og oppkast, av den kvinnelige menstruasjons Kald og kald dysmenoré. Krydret ingefær hud kul, litt kaldt, antiperspirant, motsatt av urte ingefær kjøtt, derfor, når de anvendes i den ovenfor beskrevne betingelser ingefær fortrinnsvis fjerne huden, slik at de ikke interfererer med dens funksjon tilstrekkelig ingefær oct-temperatur oppløsning tabell.

I tillegg, ingefær hud har også terapeutiske effekten av svelling vannlinjen, slik at når det anvendes for behandling av ødem ingefær, best ikke å skrelle, spesielt hvis slike pasienter har forstoppelse, dårlig ånde, karbunkel, hemorroider når varmen og andre symptomer, bør du bruke ingefær hud, i stedet for ingefær, slik at du kan unngå varmen av ingefær ingefær huden hinder spredt ild i tillegg til varme, vann hevelse effekt lek.

Som for ingefær i formen, for å opprettholde den rollen som ingefær urte kulde termisk likevekt, trenger vanligvis ikke skrelle, vasker, særlig i kaldt vintervær, når matlaging lam, hot pot og andre varme retter, den beste Ginger er ikke skrelt, bare når du spiser krabber, bitter gourd og andre kalde retter eller milt og magesvikt, anbefales det å fjerne ingefærhuden.

05 mar 2019