Daily Archives: mars 6, 2019

Spis litt lett soppdrink appetitt

varme dager for mye for folk, som ikke bare ubehagelig, men også lett å tap av appetitt, denne gangen for å spise mer lys er nødvendig, anbefaler vi et lys, Malabar spinat.

Nanjing to påfølgende & ldquo; sauna dager & rdquo; for mye for folk, som ikke bare ubehagelig, men også lett å tap av matlyst, er nødvendig denne gangen for å spise mer lys, bare en oversikt over friske grønnsaker sopp anbefale det til alle, Prisen per kilo er ca 3 yuan.

sies sopp retter navn, et argument fordi det etterlater omtrent sirkulær, hypertrofi og slimete, som sopp, en annen måte å si det smaken duft, slik som å spise skarpe sopp tygge skip forfriskende. Selv om smaken øynene som ser, men maten næringsstoffer sopp er udiskutable, det ble innført, er det kalsium, jern og andre elementer innhold svært høy, i tillegg til proteininnholdet er litt mindre enn utsiden Amaranth, amaranth og andre prosjekter sammenlignbare. Varme, avgiftning, Hua Chang, Medicinal kjøleeffekt, nyttig for behandling av forstoppelse, diaré, byller, hevelse, hud inflammasjon og andre sykdommer. Ikke bare det, sopp Cai Cai Ye Zhongfu inneholder en slim, har en god anti-kreft effekt.

[Dagens oppskrift] flere smaks Malabar spinat

Ingredienser: Malabar Spinat 200 gram, 50 gram tare, 50 gram vann, fett vifter, en rød pepper, kokt sesam mengde. 15 g spiselig olje, sesamolje 1 ts, merket 1 ts 1 ts pepperolje, soyasaus 1 ts sesam 1 ts, 1 ts eddik, en teskje salt, 1/2 teskje sukker, MSG 1/2 ts.

praksis: 1 for å fremstille lukt juice: sesam fuktet med olje, da saltet, soyasaus, sukker, eddik, sesamfrø, olje, pepper olje, og bland godt inn i MSG. 2, svampeskålene for å rense, fjern de gamle ribbene kuttet. 3, tare vasket, plassert i kokende vann for å grønn av, og deretter drenert og deretter kokt vann renne kokende vifte utladning. 4, rød pepper vasket og strimlet. 5, sette bunnpannen, gryte, hell sopp stek grønnsakene, og hell tare, vifter og chili, toppet med lukt juice, bland godt og server.

06 mar 2019

Diet alert: spise halvsteikt mat eller hepatitt

spise kokt mat eller hepatitt (data plan)

liv, mange mennesker liker å spise hot pot og grill, spise bare kokt eller delvis tilberedt Sjømat, jeg tror det smaker mer deilig. Mesteparten av pasienter med hepatitt som følge av uhell spise noen av hepatitt A virus-forurenset vann, kald mat, eller er ikke kokt sjømat som skalldyr, østers og annen sjømat infeksjon.

Hepatitt A sterk levedyktighet, i 60 grader Celsius vann, kan overleve i en time, selv etter mer enn ti timer, og bare en del av drepte, dersom konsum av dette halvferdig mat Eller varmt vann kan være smittet.

Når vann og mat oppvarmes til 100 grader Celsius, kan hele hepatitt A-viruset bli drept på bare ett minutt. Så forebygging av hepatitt A er faktisk veldig enkelt, bare ikke drikker ukokt vann, ikke rå, spesielt sjømat mat som blåskjell, østers og lignende, kan du være trygg.

Så når du spiser hot pot, sørg for å praie kokt filet, sjømat er å lage mat for et øyeblikk, ikke en endring i farge spise, selv grønnsaker kan ikke være uforsiktig, å skylle dem flere ganger. Og det er best å kjøpe hot pot ingredienser fra store bedrifter smakhouse som er sikrere og karantene.

Så, hvordan å forhindre hepatitt A diett?

eksperter sier, bør ta hensyn til forebygging av hepatitt A i kosten ikke spise uren mat, drikke ukokt vann, Clam, kan muslinger og annen sjømat overholde hepatitt A virus, ikke spise rå eller halvparten, direkte inngang matvarer som for eksempel pickles, salat skål, ble ikke vaskevann kan være forurenset, unngår fet, med høyt fettinnhold, stekte matvarer, for eksempel kaviar, eggeplomme, lever, grisehjerne, kake, frityr, stek and og så videre.

06 mar 2019

SGR vinter fårekjøtt suppe etter å ha spist milt lever og nyre

vintersolverv yang nyfødt, mikro-brann siden, bør diett diett i samsvar med kroppen yang skjult, kosthold bør redusere salt smak bitter økt supplement administrasjon magen. På kosten valg, kan du velge sansende kjøtt og blod biff, lam, hund og andre produkter for å ernære organer, lever og nyre tonic kan spise valnøtter, taro, kinesisk wolfberry, sjøpølse, Yang Shen, behandle diabetes, Gutta andre varer kan også kombineres Det medisinerte dietten er justert.

wolf sjøpølse tørket sjøpølse svinekjøtt Pie 150 g, 300 g svine fine, medlar 15 g, 1 egg. Vask den hakkede svinekjøttet, smash eggene, bland godt og gjør kjøttbollen. Havgurkaet er gjennomvåt i vann, vasket, kuttet i strimler, satt i kokende vann og deretter kokt ut for bruk. Varm woken, tilsett vegetabilsk olje, till Jiucheng varmt, fjern papiret forsiktig med en gylden brun patty, panorere litt olje, vil være litt røre på sjøpølse wok, tilsett vann, til karbonader var lapskaus, suppe før Når saften er tykk, hell i sesamolje, soyasaus, dryss med scorpion og smash skjeen for å tjene. Det har effekt av nærende leveren og nyre.

kjøtt lapskaus reddik nepe, gulrot 200 gram hver, lam 250 gram, ingefær, koke vin, salt mengde. Gulrot, nepe, skrelt og kuttet, lam rent kutt, kokt i kokende vann og blod til overs. Gryte i vannet, ilden for å koke inn lammet, ingefær, matlaging vin, småkoke seks modne, tilsett gulrøtter, lam lapskaus overmoden, overført til salt, MSG Serve. Gunstig tonic, varm og varm.

SGR fårekjøtt suppe codonopsis 15 gram, 15 gram medlar, kvann 10 gram, lam 150 gram, 10 gram ingefær, jujube 10. Vask lammet og ælt det i små biter. Resten av materialene er vasket, og ingefæren er knust og brukt. Sett alle ingrediensene i gryten, sett til riktig mengde vann, kok i 3 timer, tilsett salt og juster. Det er milt og lever- og nyreffekter.

komplekse leddet grøt yam 50 gram, cistanche 20 gram, 10 gram ettertenksom film, valnøtt 2, 500 g mager lam, sau ryggrad 1, 100 g ris, lys blå 3, ingefær, pepper, stort Fennikel, risvin, pepper, salt og MSG er alle passende. Smash fåren ryggrad i flere seksjoner og vask med vann. Vask fårkjøttet i kokende vannkanne og fjern blodet. Kutt i 5 cm lange strimler. Vask yam, Cistanche, Dodder, og Walnut, og legg dem sammen i en gasbind. Ginger, scallion og knust. Ris scouring nettet, sammen med ryggraden sau, lam i blokker, poser, ingefær, lyseblå med den gryte, injeksjons mengde vann, koke, skummet skum, og deretter legge pepper, anis, vin, lav varme Stew til risgrøten er tykk. Ses med pepper, salt og MSG før servering. Det har en effekt av å varme opp nyre yang.

ni cent Lotus seed kake, yam, Poria, Coix, Gorgonene 15 gram, stekt malt, stekte 9 g hvite bønner, appelsinskall 6 gram, 150 g sukker, 1000 g klebrig rismel, med en Lotus etter varmt vann, skrelles, hjerte, og deretter yam, Poria, Coix frø, malt, hvite bønner, gorgonene, appelsinskall i gryte, tilsett mengde vann, brannen kokende varme og kok i 30 minutter, for å forlate rester juice. Sett det lukte rismel og hvitt sukker i potten, legg til medisinsk juice i deigen, lag kaken og damp den i 30 minutter. Det har en effekt av å supplere mangelen og styrke milten og magen.

06 mar 2019

Anbefalt: spise tre matvarer for å hjelpe anti-aldring øye

Sennep Sennep er blitt kalt king ernærings grønnsaker, bestående av proteiner, karbohydrater, fettsyrer, vitamin A og vitamin C, mineraler og karotenoider. Spesielt fordi det inneholder anti-aldring anti-kreft stoffer som tekstmelding & ndash; karoten, er det anses å være den moderne behandling, helse, anti-aldring og lang levetid tallerken.

Walnut siden oldtiden og ldquo; levetid frukt & rdquo, rykte, rik på oleinsyre, og 90% umettede fettsyrer, slik som linolsyre, oleinsyre og lignende, til kroppen og cellevekst oppdatering er svært viktig. Valnøtt er også rik på vitamin B, og karotenoider, sporelementer og spormengder av mangan, sink, molybden, og lav hastighet kan beskytte øynene til menneskelig aldring.

Hvitløk inneholder protein, fett, karbohydrater, vitamin A, vitamin B, vitamin C og mange mineraler, forskere tror at årsaken til fordøyelseskanalen kreft, brystkreft, eggstokk-cancer in vivo var mangel på selen relatert. Hvitløk inneholder selen og rik, kan akselerere nedbrytningen av peroksyder in vivo, for å redusere tilførselen av næringsstoffer som kreves for ondartet svulst, og hemmer kreftcelle, anti-anti-kreft. (Wei Hong)

06 mar 2019

Winter drikke ferskpresset appelsinjuice kan forbedre immunforsvaret forebygge forkjølelse

Li Huiming Xiangya Hospital, Central South University ernæring

influensa herjer vinteren, drikke et glass ren appelsinjuice, kan forbedre immunitet, forebygge forkjølelse.

Hemmeligheten med appelsinjuice mot influensa er det rike vitamin C. C-vitamin, også kjent som askorbinsyre, har sterke antioksidasjons- og anti-kreftegenskaper. Når vi har en forkjølelse, vil legen anbefale å ta mer vitamin C, noe som er effektivt for å lindre symptomene på tidlig forkjølelse.

Selv om C-vitamin er så viktig, kan selve kroppen ikke syntetisere og må hentes fra mat. Mange grønnsaker og frukt er rikt på vitamin C, men mange mennesker kan ikke med rimelighet spise nok frukt og grønnsaker av ulike årsaker. Først av alt inneholder grønnsaker og frukter en stor mengde kostfiber. Tennene til eldre og barn er ikke så gode, det er ikke praktisk å tygge eller fordøyelsessystemet er svakt. Det er ikke egnet for personer som spiser kald mat, som har problemer med å spise. For det andre er vegetabilsk frukt ikke praktisk for å spise. Det er vanskelig for kontorarbeidere å ha nok tid og mulighet til å spise nok. Derfor, for disse menneskene, er en kopp næringsrik og praktisk ren juice en god hjelper for å hjelpe dem med å fullføre «vitamin C-leksene».

Etter at appelsinjuice er presset, vil antioxidantaktiviteten av vitamin C redusere? Studier har vist at antioksidantvirkningen av appelsinjuice er enda høyere enn vitamin C-tilskudd. Forskerne konkluderte derfor med at helsemessige fordeler av naturlig appelsinjuice ikke kan erstattes av enkle vitamin tabletter. Dette skyldes at naturlig appelsinjuice inneholder en rekke sunne ingredienser, som hjelper hverandre og jobber sammen for å maksimere helsemessige fordeler. Det bør bemerkes at appelsinjuice drikke og oransje drikke på markedet ikke har en slik helseeffekt, og det er bare godt å drikke 100% ren appelsinjuice.

06 mar 2019

Anbefalt baby spiser tomater blekksprut piller kan gjøre hjernen puslespill

Ingredienser: 150 gram blekksprut, 30 gram egg, tomat, kjøttkraft, tomatsaus, riktig mengde. Øvelse: 1. Skyll huden, torn, legg den i en bolle og slip den. 2. Legg eggene til å blande, lag ballene og damp dem på pannen. 3. Kok tomaten i buljongen, legg tomatsåsen til smak, og tilsett deretter dampede fiskballer til buljongen og koke.

Ernæringsanmeldelse: Laks er rik på protein, vitaminer og DHA som er bra for babyens hjernehelse. Med en søt og sur appetittende tomat er vitaminet spesielt rik.

06 mar 2019

Det bør være tabu å spise agurk ernæring vitenskap med bedre å spise agurk kontra

vitenskap med god ernæring (informasjon)

Agurk med tofu, avgiftning anti-inflammatorisk, fukting flat mage: Tofu i matplanter det høyeste proteininnhold, og dens protein er lett fordøyes og absorberes av kroppen, er lavere gastrointestinale fordøyelsesenzymer funksjon av den ideelle mat. Tofu er kaldt, inneholder svært lite karbohydrater, har en moderat kropp og fukter og beroliger. Med søt kald agurk, som har et varmevanndrivende, lindrende, avgiftning, anti-inflammatorisk, Yangfeihuoxue linje væske, fukting flat mage og blod varmefordeling og andre effekter.

Hvilken type mat passer for samme mat? Hva slags mat er ikke egnet til å spise sammen?

agurk er på bordet & ldquo; sivile og rdquo, grønnsaker, deres ernæring, billig så populære, spesielt kvinnelige venner. Agurk skarp saftig kjøtt, deilig duft, inneholder det pektin, syre og biologisk aktivitet av enzymet, kan fremme stoffskiftet kan behandle solbrenthet, fregner og hudallergier. Agurk kan også fjerne varme og diurese og forhindre forstoppelse. Propanoldiacidet som finnes i fersk agurk, kan effektivt hemme omdannelsen av sukker til fett. Derfor har spiselegge ofte store fordeler for vekttap og forebygging av hjerte-og karsykdommer.

Agurk så mange fordeler, kan du spise når du spiser? Faktisk, selv om agurker er mer næringsrike, er det noen tabuer når de spiser.

Selv om uoverensstemmelser ikke vil føre til betydelig ubehag og skade, men hvis rimelig, slik at næringsstoffene spiller en bedre rolle ikke bedre?
Forrige12Neste

06 mar 2019