Daily Archives: mars 8, 2019

Dette kopp kokt vann kan hjelpe

Originaltittel: dette kopp kokt vann kan hjelpe

kokt vann må ikke bare menneskeliv, samt healing magi. Ønsker å forebygge og behandle følgende 9 sykdommer, trenger du ikke se en lege for å ta medisin, så lenge en kopp kokt vann, kan du enkelt løse problemet.

1, hjertesykdom: leggetid kopp livets vann

Hvis du er en dårlig hjerte, kan utvikle vane et glass vann før du går til sengs, noe som kan hindre sårbare i tidlig morgen, som angina, En sykdom som hjerteinfarkt. Sykdommer som hjerteinfarkt er forårsaket av høy blodviskositet. Når en person sover, går vannet i kroppen tapt på grunn av svette, noe som fører til at blodet i blodet reduseres, og blodets viskositet blir høy. Men hvis du drikker et glass vann før du går i seng, kan du redusere blodets viskositet og redusere risikoen for hjerteinfarkt. Så en kopp vann før du går til sengs, men et glass liv.

2, fargesteder: en kopp kaldt hvitt om morgenen

Mange har hørt at å drikke et glass vann om morgenen er bra for kroppen. Noen mennesker drikke saltvann, noen mennesker drikke honning vann, er det folk å drikke brus bleking, til slutt hva du skal drikke vann er den beste? Metabolisme av menneskekroppen gjennom natten, kroppen av avfall trenger en sterk ekstern rolle i å hjelpe til å skille ut, ingen sukker og Næringsstoffets kulde er best! Hvis det er sirup eller vann fylt med næringsstoffer, vil det ta tid å forvandle seg i kroppen, og det kan ikke vaske kroppen vår raskt. Derfor er en kopp med klart kokt vann om morgenen en oppskrift på avgiftning.

3, kaldt: Drikk mer vann enn vanlig

Hver gang en kald, vil du høre legene griner :! & ldquo; drikk rikelig med vann ah & rdquo; setning bestillinger Det er det beste reseptet for kalde pasienter. Fordi når folk, når en feber, kroppen for egenbeskyttelse funksjon av responsen selv kjøling, så vil det være svett, kortpustethet, hud, økt fordamping av vann for å fremskynde metabolske ytelse, så må du legge mye vann Kroppen vil også ha en tørstig ytelse. Drikker mer vann fremmer ikke bare svette og vannlating, men forenkler også regulering av kroppstemperatur, noe som forårsaker rask utskillelse av bakterielle virus i kroppen.

4, magesmerter: grøt & ldquo; vannforbruk & rdquo;

folk som har mageproblemer eller føler urolig mage, kan du ta grøt & ldquo; vannforbruk & rdquo; tiltak. Grøt temperaturen oversteg 60 ℃, vil dette gi et gelatineringstemperaturen, varme Teng grøt Ruannen inngang etter Xiadu meget lett å fordøye, er det egnet for menneskelig konsum, gastrointestinalt ubehag. Den store mengden vann som finnes i grøten, kan også smøre tarmene effektivt, vaske skadelige stoffer i magen og bære dem jevnt ut av kroppen.

5, forstoppelse: vann puste

Enkelt sagt er det to årsaker til forstoppelse: krakk legeme det er mangel på vann, to andre organer ingen intestinal utskillelse kraft . Den første må finne årsaken og drikke mer vann hver dag. Sistnevnte trenger å drikke rikelig med vann og svelge raskere, slik at vannet når tykkelsen så snart som mulig, stimulerer tarmbevegelser og fremmer tarmbevegelser. Husk, ikke drikk den med en liten munn, så vannet er sakte, og vannet absorberes lett i magen og forårsaker urinering.

6, kvalme: oppkast med saltvann

Situasjonen med kvalme er komplisert. Noen ganger er det et beskyttende svar på å spise dårlig mat. I en slik situasjon, vær ikke redd for å kaste opp, fordi å spytte ut skitne ting kan gjøre kroppen din mer komfortabel. Hvis du føler deg spesielt vanskelig å spytte ut, kan du bruke lett saltvann for å indusere oppkast, lage en kopp lett saltvann og legg det på hånden, og drikk et par munnfulle for å få smussene spyttet ut. Etter oppkast kan du bruke saltvann til å gurgle, noe som er en enkel anti-inflammatorisk effekt. I tillegg er behandling av alvorlig oppkast etter dehydrering, lett saltoppløsning også et godt supplement, kan lindre pasientens svakhet.

7, fedme :! halvtime etter måltidet drikke litt vann

Noen mennesker har en slik absurditet, ikke drikke vann for å gå ned i vekt nå medisinske eksperter kan tydelig fortelle deg: Dette er en feil tilnærming. Hvis du vil gå ned i vekt uten å drikke nok vann, kan kroppens fett ikke bli tilgitt, og vekten din vil øke. Mange kjemiske reaksjoner i kroppen utføres ved bruk av vann som medium. Vann er nødvendig for både fordøyelsessystemet og endokrine funksjoner i kroppen. De giftige stoffene i metabolittene elimineres med vann. Riktig drikkevann kan unngå gastrointestinale sykdommer. Du kan drikke litt vann etter en halv time med å spise for å styrke kroppens fordøyelsesfunksjon og hjelpe deg med å opprettholde kroppen din.

8, søvnløshet: varmtvannsmassasje er en kraftig beroligende

Menneskekroppen går gradvis inn i marerittstaten er en prosess med nedgang i kroppstemperaturen. Et varmt miljø er avgjørende for miljøkrav som er egnet for menneskelig søvn. Som et varmt bad før du går til sengs og føtter med varmt vann, kan det gi en varm ytre miljø å gjøre opp for ubehag forårsaket av hypotermi, oppfordret dem til å sove. Det er verdt å nevne at vann har en unik massasjeeffekt på kroppen. Den milde, milde og fuktighetsgivende effekten er det beste beroligende og beroligende middel.

9, irritabilitet: en mye vann

Dersom persons mentale tilstand og fysisk funksjon knyttet sammen, er det et samlingspunkt for kontakt mellom de to artene er at hormoner. Enkelt sagt, hormoner er også delt inn i to typer: en som produserer nytelse og en som produserer smerte. Endorfiner produsert av hjernen kalles «lykkelige hormoner», og adrenalin kalles ofte «smertestillende hormoner». Når en person som lider irritabilitet, vil adrenalin surge, men det kan også være den samme som andre giftstoffer som slippes ut utenfor kroppen, er en måte å drikke store mengder vann. Ved hjelp av fysisk arbeid blir adrenalin utskilt med svette. Eller gråte mye, adrenalin blir også tømt med tårer.

08 mar 2019

Fire sommer suppe er svært nærende å lære hver dag Liver fire-tegns taktikk

skitne menneskekroppen er et svært viktig organ, i tillegg til fordøyelsessystemet fungere, men også en viktig avgiftning orgel og transittsteder, effektivt trans kroppen Toksiner, rense kroppen. Så hvordan gjør vi daglig leveren?

daglig nærende måte

1, mye vann

Drikk rikelig med vann kan fylle kroppsvæsker, forbedre blodsirkulasjonen, fremme stoffskiftet, drikke store mengder vann også fremme kjertler, særlig fordøyelseskjertelen og bukspytt, galle sekresjon, for å lette fordøyelse, absorpsjon og fjerning av avfall, redusere metabolitter og toksiner skade leveren.

2, kinesisk medisin lever

kinesisk medisin, leveren ikke kan gjøre opp, et møte som er tent, milt, nyre kan leveren. For milten personer som tar ginseng milt pille, bygg, yam, Gorgon grøt. For personer med nyremangel kan du ta Liuwei Dihuang Piller og stuing kylling med kinesisk wolfberry og Tianma. For de som har en stor lever, kan du ta Dan Xiaoyao Piller og bruke krysantemum til å lage te.

3, sjele

Til leveren sterke, vi må først lære systemet sinne, selv sint og ikke over tre minutter, for å prøve å være rolig, optimistisk, munter, bekymringsløse, så Leverfaren slokkes, og levergassen er normalt født og glattet. Hvis du bryter denne naturlige loven, vil det skade din lever. Derfor må du holde stemningen åpen og beskytte leveren din.

4, en fornuftig diett

For å opprettholde et balansert kosthold, mat protein, karbohydrater, fett, vitaminer, mineraler, etc. for å opprettholde de riktige proporsjoner, og samtidig opprettholde smaker objektive som mulig Spis mindre krydrede retter. Rimelig kosthold og balansert ernæring er også gunstig for å beskytte leveren og forhindre leverskader forårsaket av overdreven drikking.

5, moderat trening

Styr trening og forbedre immuniteten din. Kinesiske medisineksperter påpekte at trening kan hindre fettlever og forbruker overflødig kroppsfett. Har vært plaget av en fettlever, bør holde seg til fysisk aktivitet, hensiktsmessig å gjøre noen milde gang løping, rask gange, sykling og annen aerob trening, kroppen kan forbrenne kalorier, kontrollere vektøkning.

Lever oppskrifter

a, sopp svinekjøtt merke

Ingredienser: fersk sopp 200 g, friskt svin 250 g, pepper, løk mengde.

Øvelse: 1 Vask fersk sopp og vask dem med kokende vann. 2 skiver av mørtelet, tilsett den hvite stivelsepastaen og bland godt og kok deretter i kokende vann. 3 potten legge litt olje, tilsett løk, ingefær, hvitløk og stek pepper, løk blokk i potten. 4 Rør paprika og løkstykker et par ganger, og legg til sopp, skiver og litt kyllingsuppe. 5 tilsett soyasaus, salt, kylling krydder, la stivelsessaften bli tykkere.

Effektivitet: nærende yin og fuktighet, til fordel for Qi og blod, Pinggan-avgiftning.

Second, egggul stekt svinekjøtt

Ingredienser: 3 egg, 100 g daglilje, 150 g mørtel.

Øvelse: 1 Vask dagen liljen til røttene, stek eggene til bruk. 2 Mørtelet er ristet og kokt med kokende vann til tilberedt. Tilsett litt olje til gryten, rør stek den hakkede grønn løk og ingefær, og legg til litt kyllinglager. 4 Sett frangipanien, makulert svinekjøtt og daylily inn i potten, tilsett salt og kylling krydder, og rør deretter stek for en stund.

Effektivitet: nærer leverenvev, nærer blod og rolig lever, tonic og essens.

For det tredje, søtt og surt sild Skjema for

Ingredienser: et halvt sild, sopp 150 g, skyter bambus 150 g, 150 g raps.

tilnærming: 1 sild ben og hud fjernet, skåret i små biter alternative, sopp, bambusskudd, raps med vann koke en påslått reserve. 2 Mariner fiskfileten med en klype salt, pepper og kylling. Etter krydder i tomatsaus, sukker, eddik og salt i 3 potter, kok og ketch tomatsausen. 4 Legg fiskfiléene, soppene og magnolia-stykkene i rekkefølge, og hell den tilberedte tomatsaus på toppen. 5 retter kan plasseres på siden av voldtekt.

Effektivitet: Tonerende gass, fuktighet, oppløsning og avgiftning, appetittvekkende og nytte av leveren.

Fire, svinelever tofu

Ingredienser: griselever 200 g, tofu 300 g, gulrot 100 g.

Øvelse: 1 grislever kokt åtte modne etter bruk, tofu og gulrøtter kokt med kokende vann. 2 kutte svinelever og gulrot, skiver tofu. Tilsett litt olje til gryten, rør stek den hakkede grønn løk, ingefær og hvitløk. 4 leveren, bønne, gulrot kjele, tilsett litt kyllingbuljong, salt, kylling, soyasaus, og til slutt å fortykke med stivelse.

Effekt: Dirty tonic, levervarme, nærende leveren og nyre.

Fem, røde datoer, biffsensonsuppe

Ingredienser: 4 røde datoer, 100 g, biffseng 150 g.

Øvelse: 1 Kok biffen senen og skive den til senere bruk. 2 Legg kyllingsuppe, røde datoer, wolfberry og biffsene i gryten i 30 minutter. 3 suppe med salt, kylling, litt pepper etter smak. Effekt: Lever og nyre, sterke ben og blod.

08 mar 2019