Daily Archives: mars 9, 2019

Grønnsaker bør ikke være pakking til å dra hjem oppvarming toksisitet økt med

& ldquo; pakking og rdquo; hjem oppvarming left fisk må spise. For å mestre oppvarmingsovnen, ellers produserer fisk animalsk fettvev og ldquo; & rdquo;, lipidperoksidasjon og vitamin A i oljen, E, D, og ​​så videre vil miste næringsverdi.

Skalldyr sjømat er egnet for «emballasje», men det må varmes opp før du spiser. Ved oppvarming legg til litt matvin, løk, ingefær og andre ingredienser. Noen sjømat, hvis lengre lagringstid, eller mistenkt ikke fersk, må bruke eddik beiset ca. 10 minutter for å drepe mulige latente hvori & ldquo; Vibrio parahaemolyticus og rdquo, og hindrer gastrointestinalt ubehag.

Grønnsaker er generelt ikke egnet for «emballasje & rdquo ;. Kokte grønnsaker, inneholder forskjellige mengder av nitritt, over natten kokte grønnsaker nitrittinnhold vil bli sterkt forhøyet, vil varme øke dets toksisitet. Derfor er grønnsaker best å ikke «pakke» for å bringe hjem.

Stivelsesholdige matvarer, som riskaker og stekt ris, kan oppbevares i opptil 4 timer. Etter 4 timer, selv om maten ikke endrer smaken, kan det forårsake uønskede reaksjoner etter bruk.

Det bør også bemerkes at & ldquo; pakking og rdquo; tilbake mat, suppe, ris blandet med mat kan påvirke folks digestive funksjon og forårsake mageproblemer.

Anbefalt lesing:

Spis mat over natten og ikke la «Alternativ middag» bli en sunn fiende

Vi har vanligvis ikke ferdig måltidet dagen før. Neste dag fortsatte varmen å spise, noe som var veldig økonomisk på den ene side og mindre plagsom på den andre. Det er også mange medarbeidere som vil lage mat hjemme, og neste dag vil de varme opp i mikrobølgeovnen. Eksperter påminnet om at mat skal spises forsiktig over natten. Så, hvilken «overnattermåltid» er skjønnhetsfienderen?

Enkelte overmåltider kan brukes til å reprodusere giftige rester.

Kan rester fortsatt bli spist? Mange har hørt legenden, ikke rester over natten, vil giftig, det er folk hørte alvorlig tap av næringsstoffer vil være rester, spise nytteløse. Faktisk er det mulig å oppsummere spørsmålet om det kan spises i en setning, om det gjenstår å gjenopplive avhenger av hva som er igjen, hvor lenge det er igjen, under hvilke forhold og hvilke forhold som gjenoppvarmes. Resterne må først deles i to kategorier: grønnsaker, samt fisk, kjøtt og soyaprodukter.

09 mar 2019