Daily Archives: mars 14, 2019

Lily hirse grøt avgiftning og lungene

vintermorgen for kaldt, for lat til å stå opp og gjøre frokost? Faktisk kan vinteren ønsker å gjøre noe enkel frokost med congee, ikke bare i tråd med helsen til vinteren grøt til helse, men også lar deg enkelt innta næringsrik, dynamisk læring og støtte arbeidet til en morgen! for vinteren tørr kroppen av mennesker, avgiftning og enkel lilje grøt er vårt beste valg!

hirse grøt lilje

ingredienser: frisk lilje mengde, beløp hirse, sukker lite

tilnærming:

1, skallet vaske lilje, hirse lys skure vask;

2, skru på vannet potten, ble tilsatt 30 minutter etter den grøt hirse, lilje vasket tilsettes og koking fortsettes 5 minutter;

3, tilsetning av en egnet mengde av sukker, spiselig av brannen.

hirse grøt Lily Yin og fukting, avgiftning, mens rik på forskjellige næringsstoffer, er den beste varme congee.

Ernæring Tips:

Først hirse grøt Lily Yin og fuktes, særlig for kvinner å spise

kinesisk medisin, hirse søt kjølig, designet inn i nyrene, og milt, mage, milt og mage kan etterfylles sløse, og nyre, i tillegg til varme avgiftning. Og Lily litt kaldt, inn i hjertet Sutra, med fukting varme effekt, behandling Tørrhet Hyperactivity hoste emboli eller bruk av tradisjonell kinesisk medisin kan ofte være effektive, de er også frisk lilje har effekten av uro i sinnet, lunger og hoste på tradisjonell kinesisk medisin for sykdommen De svake menneskene er veldig hjelpsomme. Men folk som er kalde og hoste, har en forstyrrende grunnlov, og har dårlig milt og mage bør ikke spise mer.

å bli analysert i lys av vestlig medisin ernæring, i tillegg til jern-rik, samt hirse protein, kompleks vitamin B, B kalsium, kalium, fiberlignende elementer, ettersom hirse uten rensing, som holder mange vitaminer og uorganiske salter, vitaminer B1 hirse ris opp flere ganger, hirse uorganisk salt innhold er også høyere enn ris, er hirse grøt derfor brukes fra gamle Kina levert ernæring congee nord, Kina Mange kvinner har en tradisjon for å bruke hirse og brunt sukker til å nærme kroppen etter fødselen. Hirse grøt er rik på næringsstoffer og har omdømme til «Dynamo suppe». I mellomtiden, hirse og Lily har redusere rynker, mørke flekker, pigmentering, hud gunstige metabolske effekter, og derfor mer egnet for kvinner å spise, spise fysiske og mentale helsen til kvinner og skjønnhet har en veldig god effekt.

Andre, grøt med noen ingredienser, deilig og sunnere

Hirse grøt er en sunn mat. Kan koke og lage mat alene, kan også legge til andre velsmakende mat som bygg ris, røde datoer, peanøtter, gresskar, liljer, kokt annen smak ernæring, ikke bare for å supplere rik på næringsstoffer, men også kan produsere en rekke sterke inkluderende Det kan sies at det er en sjelden måte å opprettholde helse om vinteren.

14 mar 2019