Daily Archives: mars 16, 2019

Drikking bygg bønnesuppe fuktighet av gutta gjør fem feil den rette måten å koke bygg bønnesuppe av

Når det gjelder fuktighet, må det være mange gamle kinesiske har anbefalt fuktighet aksje & ldquo; & rdquo;, bygg bønnesuppe men ofte spurt hvorfor kongen spiste helse er ikke effektive?

jeg ønsker å si, egentlig galt resept, men de fleste forstår ikke riktig bruk av røde bønner og bygg, så du tror det kokt bygg, bønner, tilsett vann enkelt? ikke rart ingen effekt! Se over her, faktisk, det er minst 5:00 galt!

drink bygg bønnesuppe fuktighet av mennesker, minst fem alvorlige feil gjort! ikke rart ingen effekt!

◆ bygg bønnesuppe 5 bommert ◆

du må ha begått

1

røde bønner galt

Kinesisk medisin refererer til den røde bønner rød bønne, effekt, den nærende hjertet bønner, rød bønne fuktighet, form, jo ​​flere runde bønner, røde bønner er langstrakt, ikke fortell dum.

2

bygg galt

bygg fuktighet er bra, men kaldt, lage mat og spise direkte, det vil skade milten, er milten ansvarlig for transport av fuktighet, milt skade, og ingen fuktighet er mer volatile, men jo mer de vil fuktighet og våt.

Så, før du spiser, kan først Bygg salte stekt mat, det er fuktighet rolle.

3

Brewing galt

rød bønne, bygg kjerner er hardkokt, suge to timer etter de beste kokk med varmt vann, næringsstoffer ellers er vanskelig å komme ut, nei soaking tid, kan også være mer koke i en halv time.

4

Mega stor feil

Denne delen er ikke grøt suppe, ikke øke ris! Fordi ris vokser i vann, fuktighet seig!

Røde bønner og bygg i seg selv inneholder ikke våtmarker, hvordan koke ikke så tykk, suppe er helt klart, er bruk av kinesisk medisin bare natur denne «klar» til fuktighet.

Når risen er lagt til, betyr det ekstra fuktighet, hele grøt blir, smaken kan bli bedre, men for helsen, det var en helt rød bønne ris, bygg ville ha vært forgjeves, ingen effekt .

5

& ldquo; ikke bare milt fuktighet & rdquo; galt

«Yellow Emperor» snakkes med fuktighet milt venner, fordi & ldquo; milt & rdquo;, transport av milt, vil fuktigheten øker, vil fuktig mangel føre til fuktighet trenger milt.

Så, er bygg bønnesuppe ikke så enkelt, og bare praksis bruk er helt for behandling av fuktighet regnes som den beste medisin.

Forrige12Neste

16 mar 2019