Daily Archives: mars 17, 2019

Høst tonic Cordyceps Cordyceps hvordan du spiser kan ikke spise den beste

til et fall, & ldquo; tonic helse & rdquo; de ble en del av mange menneskers liv i hovedturneringen. Cordyceps som verdifulle kosttilskudd som også kan være yin yang, mange tror at Cordyceps hva folk kan spise, er det ikke.

Cordyceps i slutten er hva

Cordyceps sinensis, også kjent som kinesisk gravemaskin sopp, og sin essens er en sopp & mdash; & mdash; ergot sopp Cordyceps sinensis. Årsaken til at den kalles «Winter Cordyceps» er på grunn av sin «vekst» prosess. Balltre møll å avle, legger egg i jorda, og deretter eggene blir larver. Cordyceps sopp invaderer larvene absorbere sin næring, og fortsette å formere seg, slik at larvene døde full av mycel, som er & ldquo; & rdquo;. Vinter-ormen Neste sommer, Cordyceps sinensis larver i hodet av en vokse 4 til 10 cm høy lilla gress, er dette & ldquo; & rdquo;. Sommeren gress & Ldquo; sommeren gress & rdquo; ut av bakken, er utgravning, tørr, blir vanligvis vi se veien.

Cordyceps sinensis er en sjelden kinesisk folkemusikk vanlige tonic urter og ginseng, hjort horn som Kina sammen tre & ldquo; & rdquo;, kan tonic brukes som medisin, også spiselig, maten er utmerket, med høy Næringsverdi. Så tidlig som i 1757, «nye Materia Medica» i tankene er: & ldquo; Sichuan Jiading Huset ved midten av Cordyceps sinensis beste, produsert i Yunnan, Guizhou disse tider. Vinter i jorda, slik som den gamle som bor silkeormen, har dynamisk håret til håret ut av sommeren, Baby alt i gresset & rdquo; poster. En annen: & ldquo; Cordyceps Gan Ping-lunge, nyre, utgjør essensen, blødning slim, har hoste vært arbeids pasienter ledelse phrenic er god & rdquo;. Den «medisin test» har også en oversikt over «hemmelig og qi, dedikert til døren». På grunn av sin enkle horisontalkraft, forsterkende Yin og Yang kan derfor kan balansere en Cordyceps samtidig, justere Yin og Yang medisin.

kinesisk medisin; gravemaskin sopp blid, søt, lunge, nyre to klassiske, med lungene og nyrene, blødning, fysisk sykdom, hypoksi toleranse, blod fett, anti-bakterielle avgiftning, sedative, astma slimløsende, anti-kreft, forbedre effektiviteten av kardiovaskulære, blod, lever og nyre-funksjon. Egnet for nyre mangel, mangel på raffinerte gass, hoste, kortpustethet, spontan svetting, midje og knær, impotens og andre sykdommer. Ifølge klinisk studie rapporterte at Cordyceps har også hypoglycemic, anti-tumor, immunmodulerende handling, anti-inflammatorisk, anti-fatigue og så videre.

Cordyceps hvordan å spise den beste

På grunn av den milde vinteren og våren og sommeren urter, sammenlignet med andre kosttilskudd, har et bredere spekter av medisinske og spiselig, er skrøpelig, syke etter Kroppen fading, postpartum fysisk svakhet av medisinert mat. Men hvis metoden for å spise riktig, ofte ikke fullt ut kan spille sin rolle i ernæring. Spis om Cordyceps, hver på mengden på ca 0,5 til 5 gram per dag er den beste, en vanlig koke mat, spise suppe, varm drikke og spise direkte tygge.

ofte høre folk snakke om Cordyceps dynket i vann å drikke, faktisk, jeg anbefaler ikke at du gjør det. Cordyceps sinensis anlegget rett og slett fordi han var bedre enn ginseng, wolfberry, er det en kombinasjon av planter og dyr, rett og slett ikke tillate vann å drikke Cordyceps frigi den aktive ingrediensen i vann. Derfor bør den beste tilnærmingen være kokende Cordyceps sinensis, avkok når kokende kan være individuelt Cordyceps, kinesisk wolfberry kan også legge til, Tianma og andre urter med kokende mat, ulike forhold kan brukes med ulike urter, avkok Ikke overskrider 30 minutter, temperaturen er ikke for høy.

Cordyceps lapskaus selvfølgelig, er den vanligste metoden for å spise, kan Cordyceps stuet duck, stuet kylling, stuet svinekjøtt ribbeina. Ved lapskaus Cordyceps ikke bare å spise veldig deilig, men også tillate Cordyceps effektiv oppløsning av næringsstoffer i suppe, hjelpe kroppen absorbere næringsstoffer Cordyceps. Men når behovet for å ta hensyn lapskaus lapskaus over svak varme, og Cordyceps sinensis kan ikke potten for tidlig, kan du pot 20 minutter før potten, etter å ha drukket suppe å spise sammen i gravemaskin sopp. En måte

Cordyceps sinensis er en sjelden varm drikke, denne metoden er mer egnet for drikking elskende venner å spise gravemaskin sopp, kan Cordyceps inn i brennevin eller vin drikking bli dynket i noen tid. Cordyceps er også bare musserende vin daglige doser på 2 ganger drikkevarer l5 ~ 20 ml drikker alkohol, kan Cordyceps spises, ikke bortkastet næringsstoffer. Det Paojiu Cordyceps Qi impotens, Yin og nyre, fyll god grunnvoll, tonic solid off, effekten av hjerte nerver, husk å ikke drikke.

Cordyceps sinensis er den direkte forbruk av tygge spise i den mer tradisjonelle måten å spise er mer gamle måten å spise, generelt, Cordyceps kan være direkte spises rå, men noen av Cordyceps lagret for lenge det kan være noen overflate Bakterier og parasitter, hvis spist direkte, vil ha en viss innvirkning på helsen. Så jeg ønsker å lede bruken av Cordyceps tygge, må du velge friske Cordyceps.

Cordyceps kan du ikke spise

Fordi Cordyceps har en unik og gode medisinske og helsemessige fordeler, fører noen til å tro at kinesisk gravemaskin sopp kur, selv om ikke altfor syk til å spise gunstig og ufarlig, og selv Mange misforståelser. Som det sies & ldquo; tre-drug & rdquo;, kan Cordyceps feil bruk vises mot sin hensikt. Kinesisk medisin mener at menneskekroppen skal forsone yin og yang, yin og yang balanse, for eksempel, noen mennesker er yang-mangel, blindt spise gravemaskin sopp, men skadelig for kroppen, så det er nødvendig å oppsøke lege før du tar den. Når du bruker Cordyceps, unngå tusenvis av mennesker ansikt, sin styrkende effekt, må du mestre indikasjoner, for å oppnå de ønskede resultater. Følgende tre grupper av mennesker må være oppmerksomme.

Barn og barn Cordyceps er ikke helt egnet for alle aldre. Fordi den har en lignende effekt med det mannlige hormonet, kan det føre til barn som tar for tidlig, derfor barn bør ikke bli tatt. En rekke patologiske forandringer er hovedsakelig på grunn av den onde Kang Sheng, er det Qi nedgang, voldelig kamp mellom rett og galt forårsaket;

Folk lider av alle slags empirisk såkalte & ldquo; Positiv & rdquo. Eksogene mer vanlig i tidlig og mellomlang sikt, nå generelt anses som høy feber, mani, lyd og høy grov, magesmerter nektet å trykke, to vil være urimelig, real sterk puls, etc., tilhører & ldquo; onde Sheng er reell & rdquo; kliniske manifestasjoner. Som moderne mennesker å spise mer fet, ofte om å ha mye slim i kroppen, de akkumulerte metabolitter ikke bryte ut, som tilhører den varme og fuktige Yongzhi falske bevis, med & ldquo; Positiv & rdquo; folk spiser gravemaskin sopp etter behandlingen, ikke bare ikke kan oppnå hensikten med helsevesenet og kan føre til hjertebank, kortpustethet, irritabilitet, munn blødning og andre bivirkninger.

Wang tonic Cordyceps blinde mennesker, kan det føre til å bli sint, for å ta kreves av post lege dialektisk, kompatibilitet med andre medisinske urter, må ikke brukes alene for å hindre verre.

I dag, mange falske Cordyceps på markedet, folk ofte bruker falske Cordyceps. Cordyceps i de fleste deler av Kina har, men bare funnet i Cordyceps Qinghai, Tibet, Sichuan, Yunnan, Guizhou og Gansu, er spesielt verdifull. Det er best å gå til et vanlig apotek for å kjøpe Cordyceps.

17 mar 2019