Daily Archives: mars 20, 2019

Inventar over hele landet spise noen fete 10 typer spesialiteter

du spiser eller ikke spiser, maten er der, bor med, det må spise fett? Ikke også! Mat og vekttap er helt harmonisk. Kom og se hvordan du kan spise 10 typer spesialiteter som ikke er fete.

Først Guilin ris som tekstmelding som tekstmelding Guangxi Guilin, Liuzhou område

Guilin ris nudler kjent for sin unike smak. Utførelse som i første Shanghao risen i en tykk, bagging drenert, tilberedt deig skjuler å presse platen inn i en rund eller rot baller. Den er preget av hvithet, ømhet, mykhet og forfriskendehet. Rismel i seg selv er laget av ris, så det er mye mindre enn stivelsen som finnes i melbasert pasta. Samtidig inneholder risnudler svært lite olje og kalorier, som er den foretrukne maten for vekttap. Dens spisemetoder er forskjellige. Mest oppmerksomhet saltvann produksjon, med forskjellige annen prosess, generelt gris, storfe, og av alle typer krydder kokt fra mangostan, rik smak. Innholdet og øvelsen av saltlake er forskjellig, og smaken av rismel er også forskjellig. Vanligvis er det salat pulver, nudler, Sam Sun pulver, rå suppe, Lu Cai pulver, varme og syrlige pulver, hestekjøtt ris mel, ris og andre byrde.

For det andre, skyter frossen jord & mdash; & mdash; Xiamen

Tyrkia skyter er en annelid, orm sjøstjerner vitenskapelig navn, lengde to, tre inches, vokst fra forurenset stranden i Sha Tin . Vanligvis fangsten ut fra sanden, dagen før strømpe spytte å fjerne rusk, så potten kokende, fordi Tyrkia skuddene er rike på pektin, som svineskinn som en høy grad av kollagen, så koke en pott tvetydig klebrig, etter montert i bolle fylt ut, da vente til den naturlige avkjøling stivner til en liten skål & ldquo; skyter frosne jord & rdquo; av. De er alle hvite og krystallklare, og kjøttet er klart, deilig og frisk, myk og øm, glatt og forfriskende. Sammen med god soyasaus, eddik nord, søt saus, chili saus, sennep, hvitløk, koriander og maneter, hvit reddik, chili, tomat skiver og så ble den farge, aroma og smak av snack.

Tredje, honning lang yam & mdash; & mdash; Pingyao

yam for kvinner er opptatt av, inneholder nok fiber, etter å spise vil produsere en følelse av fylde, kontrollere lysten til å spise, er det en naturlig slanking mat. Sammen med modulering av honning, ikke den generelle god smak, farge jade, duftende blomster, søt som honning, gelé smak seier. Selvfølgelig, i tillegg til dette, er det mange fordeler med yam, ofte kjent som «demon grøt», som kan forlenge livet.

Fjerde, Bean & mdash; & mdash; Beijing

Ikke rush å tilbakevise, trenger du ikke liker å drikke soya melk, soya melk betyr ikke at maten ikke, ah, folk Mei er veldig bra denne munnen. Forbi en spøk, sa Qi av døren (som er dagens Chaoyang Gate) utenfor brakkene av banneret er samlet i gatene brast i gråt, og ba forbipasserende, jo mer det gjør vondt de som gråter, som & ldquo; douzhi barn rommet er stengt Zhang, Har du ikke et liv? & Rdquo; gå vitser vitser, spesielt gamle Beijingers banner, favoritt drikke douzhi barn, og selv kalt & ldquo; natal mat & rdquo, men sannheten.

La meg si hvorfor dette bønne juice å gå ned i vekt, per 100 gram 10 kalorier ikke sier, hvis du er heldig nok, ikke tilpasse seg til magen denne maten, kjører toaletter hva du sier, han kan ikke Miste vekt?
Forrige12Neste

20 mar 2019