Daily Archives: mars 21, 2019

Lotus rot matlaging tips: syv hull abalone suppe småkoke salat

Etter begynnelsen av høsten, og ldquo, helse mat & rdquo; Xianou ble faste på bordet. Lotus rikt på karbohydrater, en viss mengde protein, rik på vitamin C og vitamin B1 og kalsium, jern og andre uorganiske salter, videre omfattende polyfenoler som har antioksyderende virkning. Kinesisk medisin, rå lotus rot kulde, varme Chufan av makt, tilberedt av kjølig temperatur, det er Yin og Yang Wei, milt qi nærende effekt. Derfor spiller lotusrøtter en viktig rolle i høstens helseoppskrifter.

Lotus i syv hull og abalone. Vanlige kakerlakker er vanligvis delt inn i syv hull og ni hull. Lotus blomst, også kjent som syv hull kopling, en tan hud, kort og tykk form, rå bitter smak; sjøøre Lotus, også kjent som hvite Lotus, glatt hud, sølvhvitt, langstrakt legeme, skarp rå søt. Enten Lotus rot, næringsverdi eller mindre, er egnet så lenge som fersk småkoke suppe, sjøøre Lotus høyt vanninnhold, sprø og saftig, kald eller stekt mest hensiktsmessig.

Velg å se på den andre og tredje berøringen. For å få lotusrøttene til å selge godt, kan skrupelløse handelsmenn blege dem, og forbrukerne bør være spesielt oppmerksomme når de velger. En titt, for å plukke når du skal kjøpe lotus lotus kroppen hypertrofi, ingen skader, ingen farge, ingen rust, stadig Day, ikke velger å se altfor hvitt og lotus rot blokken. Andre lukt, den normale blokken har en frisk aroma, «bleking», det kommer en kjemisk lukt. Tre berørings, overflate normal Lotus rot blokk med flere sediment, og besatt en grov følelse, og & ldquo; bleking Lotus & rdquo; overflate er mer glatt, fuktig. I tillegg prøver du å kjøpe to forseglede kakerlakker. Hvis koblingen hullet slammet, kan vaskingen i lengderetningen kuttes eller skjæres i seksjoner tjuetre Lotus i vannet, med spisepinner innpakket i kompress, og deretter stikke hull Lotus rot, og deretter til slutt vasket med vann.

Hvordan lage mat uten misfarging. Lotusrøtter blir svarte under matlaging fordi polyfenoler i lotusrøtter oksiderer under katalyse av polyphenoloksidase. Ved å koke lotusrotten i kokende vann for en stund, kan alle polyphenoloksidaser deaktiveres. I tillegg til høy-temperatur behandling, kan tilsetning av den sure substans være hensiktsmessig å inhibere aktiviteten av polyfenoler oksidase, for eksempel på vann eller saft med fortynnet eddik fuktet plukket opp, kan ikke holde den myk hvit farge.

Hvordan spiser forskjellige mennesker? Lotus spesielt for unge og gamle, kvinner og barn, syke, spesielt egnet for pasienter med høy feber, høyt blodtrykk, tap av appetitt, jernmangelanemi er spiselig. Xianou litt kult av natur, vanskelig å fordøye rå kaldt, så kaldt mage milt, lett å diaré, bør spise kokt lotus rot. På grunn av forkjølelsen av sputumet, bør moderen ikke spise for tidlig.

Lotusfrø er frøene til lotusfrøene fra Nymphaea-familien. De er tradisjonelle kinesiske medisiner og matskatter. Nærende styrke, nærende hjerte, nyre, milt og andre effekter; Lin kjerne inneholder alkaloider, bitter smak, med effekten av avgiftning og hjertefunksjon. Den generelle befolkningen kan spise lotusfrø, spesielt de som er svake og opprørt. Men folk som ofte har forstoppelse og oppblåsthet, er vanligvis ikke tillatt å spise. Vanligvis er friske lotusfrø søte og ikke bittere, og kan spises rå. Tørkede lotusfrø kan brukes til å lage grøt, lage te, etc. Når du velger lotusfrø, er den utmerket, full og rynkefri. Ikke spis gul og mugg.

21 mar 2019