Daily Archives: mars 22, 2019

Hvorfor er popcorn ikke sunt?

Mais favoritt mat er fra nord, grove korn er også vanlig, kan fremme kroppens metabolisme, forbedre immunforsvaret, å senke blodtrykk, anti-aldring og anti-kreft effekt, er det en viss vekttapet er anbefalt av mange helse-eksperter vil mat. Men, den er laget av mais popcorn er ofte funnet i junk food listen, noe som er grunnen?

Hvorfor er mais sunn mat

mais inneholder mye fiber, kan hjelpe For vekttap, lindrer forstoppelse, kontroller blodsukker og reduserer blodfett. Den vegetabilske olje inneholder umettede fettsyrer, mer bidrar til opprettholdelse av vaskulær og hjerne helse. Rik på B-vitaminer, kan fremme metabolismen av fett, proteiner og karbohydrater, og mais inneholder også syv typer anti-human aldring middel.

For de overdådige vaner av moderne mennesker, er mais utvilsomt mye annet god sunn mat.
Popcorn er ikke sunt
Popcorn er laget av mais, og det er ingen endring i næringsverdi, og på grunn av utvidelsen øker luften i popcorn, men går inn i kroppen. Det er lettere å fordøye og absorbere.

blir årsaken til popcorn junk food hovedsakelig fordi, selv om moderne popcorn har i utgangspunktet ingen ledelsen, men i produksjon av popcorn, for å øke smaken, har en tendens til å legge til sukker, fløte, konserveringsmidler , forkorting, hydrogenert vegetabilsk olje og til og med pigmenter. Disse stoffene er svært skadelige for kardiovaskulær og leverhelse i menneskekroppen.

For helseens skyld, selv om det er hovedsakelig mais, foreslår nettredaktøren av familiedoktorer at du bør spise mindre popcorn og spise mer originalt mais.

22 mar 2019