Daily Archives: mars 24, 2019

Bite tungen er egentlig kjøtt av det?

22 februar morgen, Guo Degang, sønn av komikeren Guo Kirin microblogging uttørking klinikk diagram, og en melding & ldquo; kveldsmat pris, arterielle bite på tungen, kjære venner sier ingenting etter Lee kanten bare høre meg si med munken. & Rdquo; det samme som Devon samfunnet skuespillerne Yue Yunpeng brakt komfort og morsomme hår Bo: & ldquo; bror, jeg gjør ikke rane deg med en bror av Devon. Opp bedre & rdquo; Guo Kirin Master Yu Qian Guo sa med et smil brøt enhjørningen kjøtt er for kort til å gå ned i vekt, og nå sløret tale, blir Southern komiker.

& ldquo; kjærlighet matbit tungen er en & rdquo;, sier spise kjøtt ofte si det, men hvis & ldquo; tre høy & rdquo; folkemengden dette skje, er det best å dra til sykehuset for å bli sjekket infarkt relatert. Generelt avdelingsdirektør of China Academy of Traditional Xugui Cheng Guang An Men Hospital leger anbefaler, fordi, spesielt lakunære hjerteinfarkt, tidlig debut symptomene er milde, i utgangspunktet ingen kjent halvparten av nummenhet, sløret tale Chu, Turgåing er ikke smidig, etc. bare se ut som bite tungen så subtile symptomer, nå er det høysesong for hjerneinfarkt, og ikke overse de små symptomer.

bite tungen er fordi den lokale hjernen infarkt, hjernenerve komprimering, slik at bevegelse av tungen ikke er fleksibel, ofte tenner som biter. I tillegg til å bite tungen elsker å spise, spise som svelger sakte ned, langvarig, vanligvis elsker sikling, når slutten av kopp eller bolle ubevisst faller på bakken, ikke kan plystre og andre detaljer i livet, det er en forløper til hjerneinfarkt.

Generelt fremveksten av disse forløperen trenger å gå til sykehus for CT-undersøkelse. Legg merke til at, som rutinemessig EKG bør også sjekke for å se om det er hjerteinfarkt, arytmi, etc., fra et klinisk synspunkt, cerebral emboli som første symptom på hjerteinfarkt er ikke uvanlig. Dr. Xu minnet, lacunar infarkt er en høy forekomst av cerebralt infarkt, og mer spesielt, for det meste forekommer hos eldre personer med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes, og dens totale antallet pasienter utgjorde nesten 70 pasienter med cerebral infarkt %, slik at disse gamle folk til å være ekstra forsiktig.

24 mar 2019