Daily Archives: mars 26, 2019

Absolutte kontraindikasjoner ni helsekost spise mer eldre raskere

ni store spise mer mat raskere jo eldre (data plan)

Som vi alder, vi ønsker å være i stand til å se kan virke yngre. Men ofte er det kontraproduktivt. Noen mennesker synes å være gamle. Dette fenomenet for tidlig aldring skyldes mange grunner. Det er en viktig grunn til å spise noen stoffer som er lett å indusere for tidlig aldring. Derfor bør du være mer oppmerksom på kostholdet ditt!

1. Næringsmiddel bly

i hjernen ville føre til kalium adrenalin, dopamin, og innholdet av serotonin betydelig redusert, noe som resulterer i nerveledningsblokkering, forårsaker hukommelsessvikt, demens, Psykisk retardasjonsemboli. Overdreven ledelse i menneskekroppen vil direkte ødelegge funksjonen til det genetiske materialet i nervecellene, noe som ikke bare er lett å forårsake demens, men også gjør ansiktet grått og for tidlig aldring.

2. Behandlet mat

Når du velger fisk, kjøtt, grønnsaker og andre matvarer, er det lett å konvertere tilsatt salt til nitritt, som lett katalyseres av enzymer i kroppen. Det reagerer med ulike stoffer i kroppen for å danne karsinogener av iminer. Folk spiser mer og er utsatt for kreft og fremmer for tidlig aldring.

3. mugne matvarer

korn, olje, peanøtter, bønner, kjøtt, fisk, etc. Når mugg, vil generere en rekke bakterier og aflatoksin. Når formmaterialet var forbrukt, som strekker seg fra diaré, oppkast, svimmelhet, uskarpt syn, irritabilitet, kolitt, hørselstap og generell svakhet og andre symptomer, kan være kreftfremkallende teratogen og forårsake for tidlig aldring.
Forrige12Neste

26 mar 2019

Hva er fordelene med sesam sesam fantastiske fordeler for kvinner under

husmor kan ønske å merke seg at en rekke matolje plassert på kjøkkenet, er sesamolje mest motstandsdyktig mot oksidasjon og forringelse av bedervet mat olje. Hvorfor? Den originale sesam i seg selv inneholder en rekke naturlige antioksidanter, inkludert en rik kilde til vitamin E.

Kvinner er mest redd for ungdom og aldring. Menneskelig aldring skyldes hovedsakelig aktivt oksygen, og sesam har sterke antioksidasjons- og anti-aldringseffekter. I kvinne hudpleie, kan sesam antioksidanter fremme kroppens anvendelse av vitamin A, C, og beskytte helsen til huden, reduserer hudinfeksjoner, gir fuktighet til huden kollagen- og elastiske fibrer, forbedre, vedlikeholde hud Elasticiteten, samtidig, fremmer blodsirkulasjonen i huden, slik at huden får tilstrekkelig næringsstoffer og fuktighet for å opprettholde mykhet og glans i huden.

Kvinner med vanlig forstoppelse, langvarig oppbevaring av toksiner i tarmene, skader leveren og forårsaker grov hud. Sesam kan kurere forstoppelse, ikke bare på huden, men også fra kroppen for å fukte huden. Naturlig vitamin E, også kjent som tokoferol, har også en langvarig effekt på kvinnens vekstperiode, og kan bevare kvinners attraktivitet i lang tid.

Kvinner som slanker og mister vekt er også tørre og grove på grunn av utilstrekkelig næringsinntak. Den sesam inneholder stoffer hindre kroppsfett av lecitin, kolin, inositol, og derfor spiser mer sesamfrø vil ikke få vekt, men også den ru hud forbedret.

Kvinner er også den vanligste anemi og osteoporose. Sesam er rik på jern, og kalsiuminnholdet er bedre enn melk. Det er den beste maten for to forsvar.

(Utdrag fra Hong Kong Ta Kung Pao Tekst /Si Jian) ​​

26 mar 2019