Daily Archives: mars 27, 2019

Klinisk ernæringsfysiolog: Spring Festival å nyte maten ikke spise fett hemmelighet

tekst: Zhaoying Min

nyttår raskt nærmer seg, mange mennesker er bekymret for, er vekttap programmet ikke over, eller er bare begynnelsen å møte fristelsen av Spring Festival utvalg av mat, som ikke ville gjøre deres vekttap programmet nok en gang i en nødsituasjon, kan du komme over det? I dag vil jeg lære deg prinsippene for diett mat å matche flink, og helst du kan velge å følge denne metoden for mat, med mat, så den glatte gjennomføringen av vekttap programmet og vil ikke være vanskelig oh.

Først smart blanding av stift mat, etter Xiangshou starter i dag

Ikke gi opp på stift mat, selv om dette kan gjøre deg betydelig vekttap for noen dager siden, men hastigheten på returen i fremtiden, Skader på kroppen din vil få deg til å gråte.

1. Foretrukket vektmatching. Legge næringsstoffer i hvite risnudler i mer kostfiber-rik hele korn, så ikke bare kan redusere kalori, lavere glykemisk indeks, vil hjelpe deg å ta bort søppel og olje, vil huden bli sunn og skinnende. Slik som ris, røde bønner, brun ris, havre, ris, mais måltid, etc., er det disse korn av ris blandet med litt kokt ris, selvfølgelig, kan du også legge til dine egne andre korn, kan også blande flere sammen.

2, grøtter erstatter ris. Velg congee minst en gang om dagen, fordi varmen er bare ris congee 1/3, men også bidrar til fordøyelse og absorpsjon, mer fri til å spille for sin kreativitet for å legge til en rekke ingredienser, som for eksempel korn grøt, søtpotet grøt, grønnsaker grøt Vent, la risen bli levende, mens følelsen av fylde er sterkere, er det ikke lett å ha sult. Mer anbefalt rødbønne lumpet risgrøt, maisgrøt, søtpotet hvit soppgrøt. Det anbefales å velge congee om morgenen og kvelden, spesielt om natten.

For det andre, det smarte valg av grønnsaker, vekttap hastigheten fordobles

1, er de foretrukne grønne bladgrønnsaker. I valg av grønnsaker, vi foretrekker mørke grønnsaker, særlig grønne bladgrønnsaker, cruciferous grønnsaker, vitaminer og mineraler vil være mer overlegen, ikke bare kan gå ned i vekt, men også condition kroppen, forbedre fysisk kondisjon, sykdomsforebygging. Slik som spinat, kål, grønnkål, liten rapsfrø, brokkoli, spinat og så videre. Det bør bemerkes at noen stivelsesholdige matvarer som poteter er best brukt som stiftfôr i stedet for grønnsaker.

2, grønnsaker med bakteriealger. Med grønnsaker i valg av en rekke bakterier og alger, for eksempel sopp, sopp, tang, vil ernæring være mer omfattende, vil klare fett vekttap resultater bli bedre. For eksempel lite stekt sopp voldtekt, sopp blandet med spinat, tare kål suppe.

3, grønnsaker med soyaprodukter. Noen av de større høy blod lipid vekt folk kan ofte bruke soya med grønnsaker, kjøtt kan erstatte noen av næringsstoffer, ikke bare kalorier, høy i protein, kan redusere blod fett, redusert fett kroppen med lyseffekt. For eksempel selleri blandet med tørkede bønner, purre stekt tofu, spinat tofu suppe og så videre.

4, matlaging er den viktigste. For å velge mindre olje og salt når matlaging steke grønnsaker, eller er den mest anbefalte Cheuk miks, kokt, dampet, kokt måte, fordi selv om grønnsaker høye næringsinnhold, kalorifattig, men spesielt olje-absorberende, hvis for mye fett er ikke bidrar til slanking , også føre til for sterk varme og vektøkning, ta litt tid temperaturen ikke er høy tilnærmingen kan også redusere det tap av næringsstoffer i grønnsaker.
Forrige12Neste

27 mar 2019

Gjør alkali sommeren når det er varmt vær matlaging bønnesuppe løsning gass

koke grønn bønnesuppe, fordi alkali vil ikke bare sterkt redusere effekten av varmt vær bønnesuppe, men også alvorlig undergrave grønne bønner rike på B-vitaminer.

Når varmen kommer, velger mange mennesker å drikke grønnbønnesuppe for å avkjøle varmen. Studier har vist at jo sterkere antioksidantkapasiteten til bønnesuppe, desto bedre er den varmeavlastende effekten. Imidlertid vil mange finne at mungbønnsuppe er veldig lett å bytte farge. Det begynner å koke grønn suppe, og det blir rød på kort tid. I det varme været effekt, rød og grønn bønnesuppe Hva forskjell gjør det? I dette eksperimentet, oksidasjon motstand av forskjellige fargede bønnesuppe ble målt, og studert en metode for å lage grønn bønnesuppe endrer ikke farge.

Metode: Ta mungbønne som råstoff, forholdet mellom bønne til vann er 1:10, og dekk det i 10 minutter. For det første ble oksydasjonsbestandigheten av det røde og grønne bønnesuppe måles, Deretter ble hver med ledningsvann, mineralvann, rent vann, destillert vann, kokt bønnesuppe, og endelig, vannet ble justert til forskjellige pH-verdier for å koke bønnesuppe.
Resultater: 1. Antioxidantresultater viste at den røde bønnesuppe har betydelig lavere antioksidantkapasitet enn grønnbønnesuppe. Redder fargen, desto lavere antioxidantkapasitet, noe som betyr at den grønne bønnesuppe har bedre varmeledende effekt enn den røde bønnsuppe.

2. Fargen på mungbønnesuppe tilberedt i forskjellige farvann er forskjellig. Destillert vann er den grønneste fargen og endres ikke i lang tid. Den andre er rent vann og mineralvann. Kokt vann kokt mung bønnesuppe har den raskeste fargeendringen, og det blir nesten hvert minutt etter eksponering for luft, og det blir raskt rødt.

3. pH-verdien kan i stor grad påvirke fargeskiftet av suppen. Fargeskiftet etter tilberedning i surt vann er svært liten, mens det litt alkaliske vann fra springen er veldig misfarget etter koking.

Forslag: Det er best å bruke rent vann direkte til å lage grønnbønnesuppe. Hvis ikke, bare legge en halv teskje av hvit eddik i vannet, en halv teskje av sitronsaft eller en klemme, men vær forsiktig så du ikke å legge for mye. Den spesifikke metoden er å først koke vannet, deretter sette mungbønner, dekk og fortsett å lage mat i 8 minutter. Broth dekantert, kan kokt bønnesuppe så lang tid holdes i luft grønn farge, og virkningen av varme været er godt. De resterende bønnene kan fortsette å bli kokt i mungbønnepasta, eller risen blir kokt i mungbønnegrøt.

også være forsiktig for ikke å tilsette en base kokt mung bønne suppe, fordi den alkaliske oppløsning vil ikke bare i stor grad redusere virkningen av varmt vær bønnesuppe, men også det undergrave grønne bønner rike på B-vitaminer.

27 mar 2019