Daily Archives: mars 29, 2019

Amerikanske GM-mat er vurdert av minst 3 avdelinger før notering

USA er genmodifisert avlinger supermakt, som genmodifisert bomull, soyabønner og mais i USA de mest plantet tre avlinger, US Department of Agriculture data viser at i 2012, GM bomull, soyabønner og mais i USA Planteområdet utgjør henholdsvis 94%, 93% og 88% av det totale plantingsområdet. Den amerikanske tjenestemannen godkjente imidlertid ikke dyrking av genetisk modifisert hvete. Foreløpig lar GM-avlinger i USA, i utgangspunktet av USA R & D, eller sitt land i USA gjennom godkjenningsprosessen på nytt, men i teorien kan noen prosesser gjøres i andre land, for eksempel feltforsøk. Men sikkerhetsinspeksjonene må gjøres i USA.

Ifølge relevante lover og forskrifter, hver tur til å bli anmeldt minst tre avdelinger, Landbruksdepartementet er ansvarlig for å administrere utvikling og overføring feltforsøk av genmodifiserte planter genmodifiserte matvarer på markedet før, Environmental Protection Agency har ansvaret for å vurdere miljøkonsekvensene av transgene planter, er ansvarlig for å administrere plantevernmidler og andre stoffer som er involvert i overvåking av transgen teknologi, ansvarlig for offentlig sikkerhet og miljøvern, FDA er ansvarlig for genmodifisert mat og fôr sikkerhetsvurdering, som er definert som inkludert eventuelle genmodifiserte matvarer, inkludert all mat fra planter Og ansvaret for sikkerhet og klassifisering av dyrefoder. Før genmodifiserte matvarer på markedet må være i samsvar med de tradisjonelle mat hygiene standarder, noen genmodifiserte matvarer på markedet krever flere år bruke 10 millioner til $ 15 millioner (1 dollar tilsvarer 6,16 yuan) for å samle inn fullstendige data som trengs for godkjenning.

Forrige12Neste

29 mar 2019

H7N9 raser hvordan å spise kjøtt trygt

H7N9 gjør at mange mistenkelige av kan ikke spise kylling, men praktisk talt kokt fugleinfluensa-viruset i inaktiv statlige to minutter, så lenge kjøttet kokt, ville det være en sikkerhetsrisiko.

journalister går fra Shanghai Public Health hotline 12320 ble informert om at 24-timers ansatte gir tjenester til det offentlige, viser statistikken at nesten tre dager, til sammen mer enn tusen pasienter fikk publikum om H7N9 fugleinfluensa-relatert informasjon. Fra konsultssituasjonen er offentligheten mest opptatt av tre aspekter: forebygging av H7N9 fugleinfluensjonsmålinger, H7N9 symptomer, fjærfe, kjøttfôr er spiselige.

«Vel, jeg vil spørre hvordan du kan forhindre at denne fugleinfluensa er tryggere? Kan egg fortsatt spise?» Dette er stemmen til en moster. En kvinnelig operatør svarte tålmodig standard fugleinfluensa forebyggende tiltak: «Hei, kokte egg er spiselige. Fugleinfluensa vanligvis er følsomme for varme, motstandsdyktig mot lave temperaturer, oppvarmet i 30 minutter eller kokt (100 deg.] C) 2 minutter inaktivert 65 ℃, derfor, den vanlige behandlingen og spise kokt kjøtt er trygg. Ikke spis rå eller halvkokte egg. Vask hendene grundig med såpe og vann etter å ha håndtert rå kjøtt og rengjør og desinfiser alle husholdningsredskaper som har vært i kontakt med rå kjøtt. & Rdquo;

I tillegg vil de ansatte minne publikum oppmerksomhet til næringsmiddelhygiene, behandling, ta hensyn til skille rå og tilberedt mat samtidig som du sparer, ikke kjøpe produkter uten karantene av fjørfe, fjørfeprodukter spesielt mistenkelig dødsfall, kjøpe et hjem av fjærfe produkter å bli vasket, kokt for å spise, ta hensyn til om behandlingen av hånden såret, bør alle sår bringe gummihansker. Opprettholde god innendørs ventilasjon, personlig hygiene, vaske hendene, dekker nese og munn når du hoster og nyser, spytting, nese og munn bør vaske hendene etter rengjøring. Prøv å ikke gå til steder der folk er overfylte og luften ikke sirkulerer. Forbedre personlig kroppsbygning og så videre.

29 mar 2019