Daily Archives: mars 30, 2019

Akkurat hvordan den magiske bygg grøt kan spise bygg, bønner fuktighet

eliminere kroppens fuktighet, er metoden veldig enkelt, bare to & ldquo; narkotika & rdquo;. De to stoffene kan drikkes som te, for å spise, men også for å løse et stort problem, som en er bygg, ett røde bønner.

Disse to tingene uten hva forholdet hver gang den samme håndfull, renset den i gryten, tilsett vann til å koke, Aohao er fuktighet av milten til å dele – bygg rød bønne grøt .

bygg rød bønne grøt har den fordelen, det vil si hvordan koke vil ikke klissete hår tykk, alltid koke råtten under den røde bønner og bygg, er det over en rødlig suppe, mens de aktive ingrediensene i bygg og røde bønner mer enn halvparten alt i suppen. Grøt når vannet er mye mer å sette noen av disse suppe nok for oss å drikke for en lang tid, bare for å være beruset som te.

Når det gjelder effekt, så er det ingen liten rolle. Bygg, i kinesisk medisin som heter & ldquo; Coix & rdquo;, «Shen Nong» vil bli oppført som øverste klasse, kan det kurere vått svakhet, Lee magen, eliminere hevelse, milt og mage, Jiufu fordelene er lett gass. Røde bønner, kalt i kinesisk medisin som en & ldquo; rød bønne & rdquo;, det er åpenbare fordeler av vann, hevelse, milt og mage effekt, fordi det er rød, rød inn i hjertet slik at den kan fylle hjertet. Moderne psykisk press, hjerte qi mangel, kosthold, mosjonerer mindre, milt våt Sheng. Det er nødvendig å fuktighet, men også fylle hjertet, men også milt og mage, ingen ringere enn den ikke-bygg og røde bønner. Den kokte grøt, har som formål å gjøre det effektivt ingrediens er fullstendig absorbert av kroppen, uten å forårsake noen belastning til magen.

Om bygg og røde bønner & ldquo; hevelse & rdquo; rolle, men også veldig interessant. Vi tror ikke hevelse er ødem. Se på mennesker i dag, ti, som har minst fem eller seks kroppsfett, som også hoven, kalt oppblåst. I den kinesiske syn, fedme Ye Hao, ødem eller hva, mener kroppen vått. Flytende vann ikke kan flyte sammen med det blod, fanges mellom de humane celler i kroppen hurtig oppblåst. Så ødem, er fedme også sant, men graden er en grunne dybde bare. Fuktighet sterke medikamenter eller mat kan bli kvitt disse væskeansamlinger i kroppen væske, også kan være hevelse. Derfor vil behandlingen av ødem bruke røde bønner, og beviste at bygg rød bønne grøt har en god anti-fedme, både for å gå ned i vekt, ikke vondt i kroppen, spesielt for middelaldrende fedme, er effekten spesielt bra.

fuktighet forårsaket fundamental moderne rekke kroniske, intraktabel sykdom, og bygg bønnesuppe er den beste behandling fuktighet. Tilgjengelige røde bønner og bygg grøt, stiften mat til middag.

Når noen koke bygg rød bønne grøt, tilsett en håndfull ris, resultatet grøten koke tykk. Faktisk har vi ikke øke meter gå så lenge ris i vann, som inneholder fuktighet, fuktig klissete, så en byll ris på en tykk. Røde bønner og bygg er fuktighet i seg selv inneholder ikke våtmarker, slik at de ikke koke hvor tykk suppe er veldig klar. TCM er nettopp anvendelsen av en slik klar sin natur, for menneskekroppen for å kvitte seg med fuktighet, en gang tilsatt til ris, vil det bli lagt til listen for fuktighet, slik at den tykke grøt. Mens smaken kan bli bedre, men helse er ikke en god ting, fordi at en ris, alle de røde bønner, bygg ville ha vært forgjeves, ingen effekt.

I tillegg til Bygg rød bønne grøt, vi kan også lære mer om egenskapene til ulike matvarer, smak, noe som gir topp prioritet til sin egen eller minus, for å danne mer egnet til dietten foreskrevet egen grunnlov. På denne måten kan mat virkelig bli diett av høy kvalitet varer.

ser kjedelig, mental mangel, og til og med hjertebank, Snooze, hjerter tomhet: bygg, bønner pluss longans. Irritabilitet, søvnløshet, eller ansikt utslett, kviser: bygg røde bønner pluss lilje, lotus frø. Cold magesmerter, tap av matlyst ikke bra, kaldt: bygg bønner pluss ingefær. Nyre: bygg bønner pluss sorte bønner. Beriberi: bygg bønner pluss soya. Hoste: italiensk ris, bønner pluss pære. Tap av matlyst, kroppen svak: bygg røde bønner pluss yam. Diaré, magesmerter, diabetes: bygg bønner pluss gresskar. Fysisk svake, prematur ejakulasjon, nattlige utslipp, overdreven nocturia: bygg bønner pluss gorgonene. Gravid: Save bygg, pluss en liten mengde gule bilen, Codonopsis. Maternal: Mindre bygg, øke datoer, hirse, røde datoer.

30 mar 2019

Utilstrekkelig blod og blod, prøv å gjøre fire røde hulegrøtter

mørk brun hud, mørke ringer, urin haster, uregelmessig menstruasjon & hellip; & hellip; mange kvinner lider av varierende grad av de ovennevnte, men det meste de ikke vet er at disse symptomene er sannsynlig å Det er på grunn av mangel på blod og nyre mangel. Yang Shen blod har alltid vært fokus for omsorg er en kvinne, Xiao Bian ga deg om en svært effektiv terapeutisk blod Yang Shen: Fire røde helse grøt.

Den såkalte fire røde er røde bønner, røde datoer, rødhud peanøtter og brunt sukker, pluss ris kan tilberedes i helse grøt.

der røde bønner rike på rik på vitamin B1, vitamin B2, proteiner og mineraler, spise med blod Yang Shen fremme blodsirkulasjonen og funksjon; datoer er alltid en kvinnes blod og skjønnhetsprodukter helgen, Den er rik på vitamin C og vitamin P. Det har store fordeler for sunne kapillærer, opprettholder elastisiteten i blodkarets vegger og motstår arteriosklerose. Brunt sukker er også meget effektiv for blod, som inneholder folsyre, sporstoffer kan akselerere blodsirkulasjonen, øker volumkomponenter stimulerer kroppens hematopoetisk funksjon, forbedre ernæring, oksygen og vann tilførsel av lokal huden, forsterkning av hudvevet strukturen og hudens elastisitet Samtidig supplerer det hudernæring og fremmer celleregenerering.

Redskins jordnøtt tillegg rettende tonic, lungene og slim, nærende effekt enn overføringsgassen, synes mindre erytroderma kan også fremme blodplateproduksjon, slik at det aldri kan anta når det grøt til kaste oh ~

denne tilnærmingen er svært enkel grøt, røde bønner, røde datoer halv dag bløt i varmt vann, deretter røde bønner, ris og peanøtter i potten brannen å koke, skru en liten brann og kok i 15 minutter. Til slutt legg til røde datoer og brunt sukker.

30 mar 2019