Monthly Archives: april 2019

Yoghurt probiotiske supplement fly det

probiotika, fra gresk & ldquo; livet & rdquo;, gunstige bakterier probiotika er vanligvis plantet i den menneskelige tarmkanalen, reproduktive system, kan produsere nøyaktig helse Aktiviteten er gunstig for det generelle navnet på mikroorganismer, det er den sunne kilden til menneskelivet. Hva er rollen til probiotika på menneskelig hva? Sina Health Interview ernæringsfysiolog Wang Xufeng, for brukerne å svare på spørsmål.

1, flora og gut helse har noe å gjøre?

bakterier, sopp og andre mikrober mye til stede i det naturlige miljøet vi lever i, men også til stede i menneskekroppen og munn, Tarm og andre steder. Disse florene har generelt ingen skade for menneskekroppen, og noen er til og med fordelaktige. Når tarm helse, det vil si under normale omstendigheter er disse bakteriene i kroppen, deriblant i en dynamisk likevekt i tarmkanalen.

2, den probiotiske hvilken effekt?

Probiotika er en klasse av mikroorganismer, idet et tilstrekkelig antall vil ha gunstige virkninger på menneskers helse, probiotika og fermenterte produkter med en rekke fysiologiske funksjoner regulerer Rollen. Imidlertid er det probiotiske helsemessige fordeler på det menneskelige legeme gjenstår å fortsette fordypning, er mengden vanligvis brukt i en rekke inntak, bør være trygg, hvis helseingredienser bearbeidet fra anrikning tilbudet, den daglige dosen Informasjon om sikkerhetsevaluering må være tilgjengelig.

(1) å fremme fordøyelse og absorbsjon

probiotiske fermenterte meieriprodukter, slik at den del av laktosen til melkesyre, og proteolyse, men også en økning av oppløseligheten av kalsium, fosfor og noen Mengden av B-vitaminer. Videre, probiotika og dens metabolitter kan også fremme intestinal motilitet og sekresjon av fordøyelsesenzymer fremme fordøyelse og absorpsjon av mat. Så vi si laktoseintolerante personer yoghurt mye bedre

(2) regulering av gastrointestinale flora balanse, for å korrigere tarmsykdommer

egen metabolisme av probiotika samspillet mellom produktet og andre bakterier, for å opprettholde og sikre optimal tarmflora sammensetning og stabilitet fordeler, for eksempel fermenterbare sukkere for å produsere melkesyre og eddiksyre, kan hemme vekst og reproduksjon av patogene bakterier.

(3) regulerer immunitet og hemmer svulstfunksjon.

(4) Lavere serumkolesterolnivåer.

(5) Bifidobacterium organisk syre metabolisme kan fremme intestinal motilitet, krakk og fuktighet øke, slik at rollen for å hindre forstoppelse.
Forrige12Neste

30 apr 2019

Lær deg hvordan du skal gå om deres daglige liv for å fortelle ris

lære deg hvordan å identifisere ekte og falske ris (data plan)

ris falske & ldquo; skandale & rdquo; nylig hørt, som Thai ris, de fem faste medlemmene & ldquo; ris blomst & rdquo; ris har vist en falsk shoddy fenomen. Den mest alvorlige er vanlig ris har lagt smaken poserer ris. Eksperter gir oss to praktisk testing metode, lære deg å ha et par & ldquo; & rdquo;, øynene er ikke redd for et godt kjøp ris.

Den første lauded er & ldquo; & rdquo;: vri kjøpe ris når risen på hånden gni en gni, legge til smaken av ris på hånden vil gi en rik aroma, smak risen er grunne , men etter den virkelige gni ris ferdig, hendene på svært lett duft, er duft på måleren fortsatt sterk.

En annen ekspert også refererer til ris forskning, laget av ris etter at risen er også i stand til å skille mellom: real ris kokt ris gjennomsiktig skinnende, falske ris kokt ris var hvit.

30 apr 2019

Er det bedre å lage kylling med MSG enn MSG? Hva er forskjellen mellom de to?

MSG og kylling er essensielle ingredienser for matlaging, noe som kan legge til mye på maten. Mange tror at MSG og kylling essens ikke er mye forskjellig i funksjon og smak. Det er godt å velge en av dem. Det har imidlertid også blitt sagt at kokekylling er mer sunn enn å bruke MSG. Er det sant? Chicken og mononatriumglutamat, hva forskjell gjør det?

Hva er MSG?

Den viktigste komponenten i MSG er mononatriumglutamat, basert på korn som råvare, mikrobiell gjæring , utvunnet, raffinerte produkter.

MSG etter inn i fordøyelsessystemet brytes ned til glutaminsyre, som er en av aminosyrene kroppen trenger, som er involvert i dannelsen og reparasjon av kroppsvev, som er involvert i en rekke viktige fysiologiske funksjoner. Hvori, i leveren er involvert i glukosemetabolismen og avgiftning prosesser i leveren, lavere blodkonsentrasjoner av den giftige ammoniakk, og proteiner som er involvert i glukosemetabolisme i hjernen, hjerne og sentralnervesystemet kan forbedres i en viss grad funksjon. Det kan ses at MSG har visse fordeler for menneskers helse.

Det er en kylling?

Chicken sammen med smaks nukleotider, etter hydrolyse av animalsk og vegetabilsk protein, gjærekstrakt og andre nye produkter synes å fremstille, det var en smak stoffer Blandingen er en blanding av MSG og smakfulle smaker.

Sammenlignet med MSG er smaken av kyllingens essens bedre, og det er ingen tørr munn etter smaken av god mat. Men selv om navnet er kylling, men dens viktigste ingrediens er ikke kylling, men salt, maltodekstrin og mononatriumglutamat, kylling og forholdet ikke er for stor, er det best ikke å bli villedet.

MSG og kylling som er bedre?

I det virkelige liv, som av frisk og krydret, velg MSG eller velg kylling, som i hovedsak er avhengig av matlaging objektet og alles smak.

Hvis matlagingsobjektet ditt, mategenskapene, smaken er mer fremtredende, for eksempel kjøtt, fisk, etc., kan du velge en enkelt MSG, bare for å forbedre den friske effekten, spesielt magert kjøttmat, inosininnhold enn den generelle maten Høy, bare legg til litt savory MSG for å oppnå effekten av freshening, deretter legger sammensatt krydder kan skade den spesielle smaken av sin egen mat.

For sure retter, som søt og sur, eddik, eddik og pepper, etc., er det ikke tilrådelig å bruke MSG. Fordi MSG ikke er lett oppløst i sure stoffer, jo større surhet, jo lavere er oppløseligheten og jo verre effekten av umami.

29 apr 2019

Vokt dere for to ting å spise tomater

I dag, frisk frukt og grønnsaker har etter hvert blitt hovedpersonen på våre bord. Vi bekymrer oss bare om grønnsakene har kjemiske rester av plantevernmidler, men de ignorerer naturlige giftstoffer i selve maten. Mange frukter og grønnsaker vil inneholde naturlige giftige stoffer, noen spesielle deler av frukt og grønnsaker er også den enkleste preparatet rester, matforgiftning hvert år, noe som forårsaket hyppig forekomst.

a, tomater som inneholder giftstoffer slike

grønne tomater som inneholder Tomatine

lykopeninnhold på tomater mest tallrike, og antioksidant, anti-stråling, anti-aldring, Forbedre motstanden og redusere forekomsten av prostatakreft. Men merk at ikke har blitt kokt grønne tomater, ikke kan spille rollen som lykopen, dårlig ernæring, og tomat som inneholder giftige glykosider åpenbare, om en mann kort inntak av tomat base, kan det bli forgiftet symptomer. Derfor anbefales det å velge friske røde, naturlig modne tomater. Noen tomater har blå røtter og er best avhende før forbruk.

Stammer og blader inneholder glykaloalkaloider

Selv om tomater er populære i mange land, er de faktisk giftige. Selv om kjøttet selv ikke inneholder giftstoffer, er dets stilker og blader fulle av et kjemikalie som kalles glykoalkaloider. Mengden av dette stoffet er høyere i villte tomater, men antall kunstig dyrket tomater har fortsatt en viss effekt. Denne typen ting kan føre til gastrisk dysfunksjon og angst. Stengler og blader kan brukes som matlagingskremer, men må fjernes før forbruk. Denne kjemikalien har stor nytte, og faktisk brukes det ofte til å deworm.

For det andre faste å spise tomater lett å vokse steiner

tomater inneholder mer garvesyre og pektin, faste, de vil danne klumper av varierende størrelse under handlingen av magesyre, hvis disse klumper kan ikke nå tynntarmen gjennom pylorus, vil det danne mage stenene holdes tilbake i magesekken. Små mage steiner er like store som aprikoskjerner, og da vil de akkumulere. Hvis mage steiner ikke kan slippes ut naturlig, vil det føre til gastrointestinal obstruksjon, sterke magesmerter øvre, oppkast, og selv oppkast og andre symptomer. Videre, siden de fleste tomater garvesyre-konsentrasjonen i huden, når tomater deastringenting, karakterisert ved at garvesyre er det ikke mulig å Tuojin det hele tatt, slik at huden for å spise mer sammen for å danne steiner. Matinntak frekvensen av stein formasjon i magen og tomater, syresekresjonen og gastrisk motilitet og andre faktorer, så noen ganger spiser litt i forhold til mennesker, som ofte spises rå hud, og ofte faste å spise mennesker, sjansen til å få mage steiner Langt høyere enn andre.

29 apr 2019

Hva å spise for å gå ned i vekt 12 typer matvarer full av mat!

Mange kvinner ofte ikke ønsker å gå sulten, og ønsker å gå ned i vekt, hvorfor vet ikke hva jeg skal spise for å gå ned i vekt under den? Face en rekke dietter tilgjengelig i markedet, hvordan skal vi velge? Faktisk, om vinteren vi kan prøve 12 typer høy metthetsfølelse sunn mat, slik at du også kan nyte den deilige vekttap suksess Oh raskt forstå, er du med
uttalelse: !! kilde nettverk, dersom overtredelsen, vennligst informer

NO1, babymat

høst og vinter, mange mennesker føler ånden av dagen gjorde ikke utelukke holde seg slutten, spiseforstyrrelser og andre eksterne faktorer, er kaliummangel også en svært viktig årsak, så kan du Spis flere dukke retter.

baby grønnsaker rike på kalium, kan regulere stoffskiftet og hjelpe miste vekt og eliminere underkroppen ødem, men også magen og tarmene og bidrar til å fremme avføring, samt høsten og vinteren spise tørr løsning vanndrivende effekt.

NO2, persimmon

Mange kvinner foretrekker å spise persimmons bør ha det, men du forstår de helsemessige fordelene av persimmon det? persimmons er rike på vitaminer og karoten, nyttig for vår helse fordeler. For det andre kan persimmons også hjelpe oss med å forbedre fordøyelsessystemet og hjelpe oss med å fukte lungene. I tillegg er det persimmon diaré effekt, men bare for diaré forårsaket av milt Oh!

NO3, svarte bønner

Svarte bønner inneholder protein kan bremse metabolismen av fett i leveren, som kan nå forskjellige fettsyrer og kolesterol reduksjonsformål, er antallet av forskjellige kroppsfett reduseres, naturlig vekttap og vektkontroll kan hjelpe.

NO4, reddik

gulrot av kjølig, lavere gass fordøyelsen, lungene og slim høst og vinter vi har en tendens til å spise kjøtt mer, er det lett å bli sint, spesielt middag, hvis du kan med en liten gulrot eller gjøre noen reddik grønnsaker som ingredienser, vil du være i stand til å låne karakteristikker av reddik varme lindrer betennelser, som gir kroppen & ldquo; & rdquo;. brann

Å spise reddik om natten hjelper også fordøyelsen, noe som ikke forårsaker magehevelse. Reddik sennep olje og enzymet synergi, kan fremme intestinal peristaltikk, Tom Lee krakk, vil gut den raske utslipp av søppel og giftig gass, la deg komfortabelt sove godt.

NO5, poteter

Sammenlignet med andre basismatvarer, potetmel inneholdt for mye. For eksempel har bakte poteter lavere energi enn ris, dampet brød og stiftbrød, men mattheten er sterkere.

Dette er fordi det høyere vanninnholdet i potet, stivelsesinnhold på bare omtrent 20%, og også i stand til å mette rik myk kostfiber. Så hvis poteter i stedet for hvit ris, hvitt brød, selv om åpne magen for å spise, er det vanskelig å få folk til fett, og selv vekttap.

I tillegg vitamin C innhold av poteter, men ikke så grønn pepper 1/3, men fordi stivelse har en beskyttende effekt av vitamin C, vitamin C tap potet stift mat med potet skolen hvis du gjør det, selv om det ikke lenger spise under kokeprosessen Andre grønnsaker og frukt, vitamin C, kan i utgangspunktet møte menneskets behov.

NO6, grønnkål

kål, kål, kål er av en kål, kål rik på kostfiber, kan fremme avføringsmiddel, redusere kroppsfettet. Det er også rik på vitamin U, som kan reparere mageslimhinnen. Du kan spise mer når det er kaldt.

I tillegg til steking og andre kokemetoder, er det kål juice drikke også en god metode, men også absorberer mer fullstendig, ledsaget av honning forbruk, så vel som en god anti-tørr effekt.

Forrige12Neste

28 apr 2019

Sunt kosthold: hvit eddik pluss honning kan virkelig gå ned i vekt

Online hvit eddik og honning kosthold har vært rykter, selv om sier mye det samme, men mange brukere fortsatt for hvit eddik honning vekttap er ikke effektivt vekttap metoden er ikke veldig forståelse, la oss arbeide sammen for å lære å forstå det.

hvit eddik og honning prinsippet om vekttap:

hvit eddik kan forbedre kroppens stoffskifte, akselerere peristaltikk, har en rolle i behandlingen av forstoppelse, er fettakkumulering forårsaket av fedme nå også brukes til å forbedre, for Det kan forstås at hvit eddik har en effekt av å brenne fett.

Hvit eddik pluss honning å miste vekt er effektiv?

For å være sikker på svaret, hvit eddik og honning kosthold effektive, men når det kommer til hvordan man skal gå ned i vekt, hvor mange pounds en måned kan være tynn, er dette ingen autoritativ uttalelse, fordi hver persons kropp, vaner er også forskjellige. Det anbefales at du setter hvit eddik honning diett som et supplement diett.

andel av hvit eddik og honning er nummer? Hvor mye er det spesifikke beløpet?

Forholdet mellom hvit eddik og honning er 1: 4, hvor mye den spesifikke beløpet ikke er fast, fordi eddik og honning smak mange brukere sier at reaksjonen er svært dårlig, det er aksjer i et meget bitter smak, så den spesifikke beløpet kan være Tilsett vann til 1: 4-blandingen til smaken er akseptabel.

hvit eddik og honning kosthold har ingen bivirkninger?

Etter mange mennesker bruker denne metoden for å gå ned i vekt, drikke magen ville føle en brennende følelse, som er eddiksyre stimulering av mage-tarmkanalen, kan eier fra en liten start igjen før magen kan sakte tilpasse langt, en overdreven bruk av hvit eddik kan forårsake mage skade, magesår, trenger hyperacidity folk ikke bruker! Andre har ingen bivirkninger.

28 apr 2019

Hva skal jeg gjøre når jeg blir sint om sommeren? Sommerbrann og fruktliste

Sommerbitter gourd med grønnsaker

Jeg tror de fleste vet at bitter gourd har en god anti-kreft effekt. Faktisk, i tillegg til anti-kreft, om sommeren, den riktige mengden bitter melon, kan du også avgiftning, klart hjerte og brann. Derfor kan det være mange fordeler å spise bitter kalebasser om sommeren.

sommer kål ned som rotgrønnsaker

Ved enhver årstid, er veldig populær grønnsak kål, kinakål fordi ikke bare deilig, men også billig, ernæringsmessig verdi er også høy. Om sommeren kan den rette mengden kålrøtter også brukes til å avlaste varmen. Dette er hovedsakelig fordi, kål rot i seg selv vil ha varme vanndrivende, magetørsteslukkende effekt Oh!

Pumpkin
ned som sommer grønnsaker

Gresskar mild temperament, har ikke bare effekten av avgiftning, men også I tillegg til å beskytte mageslimhinnen kan spise gresskar også hjelpe fordøyelsen og forebygge diabetes. I tillegg til en passende mengde tid i sommer spise noen gresskar, det er veldig bra ned som sommervarmen effekt, slik at sommeren spise gresskar, sa at fordelene kan beskrives som en masse Oh!

sommer send brann Kylling og grønnsaker grønnsaker

Det kan være at alle ikke vet noe om kyllingfjær, men når det gjelder kål tror jeg alle vet det. I dagliglivet er kinesisk kål deilig og god å gjøre, men det er ganske populært blant alle. Faktisk, i tillegg til deilig mat kylling fjær som også inneholder vitaminer og mineraler, spiser kan ikke bare supplere de næringsstoffene kroppen trenger, men også kan være en god sommer varme ned som Oh!

ned som sommerfrukter Vannmelon

Vannmelon synes i noen år å være hovedpersonen til sommeren. Dette er ikke bare fordi vannmelon er sesongens frukt på sommeren, men også fordi smaken av vannmelon er deilig. Selvfølgelig, i tillegg til å være deilig, er næringsverdien av vannmelon også veldig høy. Om sommeren kan ikke vannmelon ikke bare diure irritasjonen, men også slukke tørsten, fjerne varme og varme, og nærme og redusere brann. Så om sommeren vil du kanskje spise mer vannmelon.

ned som sommerfrukter Sydney

Sydney, men svært vanlig i hverdagen, i tillegg til Sydney sprø og deilig, søt og deilig, kan du også lette det varme sommerværet bringer tørr For å fylle kroppens tapte fuktighet. I tillegg, om sommeren, kan også gjøres om til Sydney Sydney te, te er ikke bare Sydney kan være en god dråpe tørr tørst, men også Yin lungene, slim, spesielt i sommerhalvåret Drikker Sydney vann riktig kan også være en god brann!

Sukkerrør på sommeren brannfrosset

Sukkerrør smaker søt og mange liker det. I tillegg til deilig, har sukkerrør også effekten av å eliminere slim og lindrende hoste, rydde bort varme og avgiftning. Derfor, om sommeren, er været varmt og lett å bli sint. Du kan kjøpe litt sukkerrør for å spise i moderasjon. Men sukkerrør er ikke en sesongfrukt om sommeren, jeg er redd for at det ikke er veldig bra å kjøpe om sommeren.

Summer Strawberry Fruits

Jordbær har en lys farge og en søt og sur smak. Det er en frukt som mange mennesker liker å spise. I tillegg til deilige jordbær har det også effekten av å redusere brann og brann. Om sommeren kan å spise jordbær riktig og avkjøle og avkjøle varmen. Derfor kan sommeren noen jordbær bli holdt i huset!

Som sommertemperaturen stiger, er sommervarmen og brannen ganske viktig. Om sommeren kan du spise disse fruktene og grønnsakene med redusert brann. Effekten er veldig bra.

27 apr 2019

Å drikke gammel andesuppe om sommeren, detokserende og fuktighet er best

sommertid drikking duck suppe, både for å supplere overforbruk av næringsstoffer, men også eliminere ubehag forårsaket av sommervarmen. Feber, svakhet, spise mindre, tørr avføring og ødem var det mest gunstig å drikke duck suppe. Her er noen andesupper som har effekten av varme, avgiftning og fuktighet.
hestesko vann ande

vann kastanjer (hestesko) 100 gram, en blågrønn, løk 20 gram, 15 gram ingefær, koke vin 20 gram, litt salt. Metode: ender slaktet til håret og indre organer, hestesko skrelles, alt i to, løk og skåret i seksjoner, ingefær skiver. Anda i potten, tilsett vann kastanjer, løk, ingefær, salt, vin, tilsett vann, satt Wuhuoshaofei endring småkoke koke duck kokt Serve. Denne suppen har effekt av vanndrivende hevelse, varme og avgiftning.
vann melon ande

gammel melon 1 (ca. 800 g), en blågrønn, linser, tørket Lotus, siv mengden. Øvelse: Vintermelon med hudkutt, andre materialer vasket. De ovennevnte materialer i en gryte med vann, avsluttende brann koke en liten brann, brenn to timer salt tjene. Merk: Ikke brenn, når melon, skrelt, når man skal spise er ikke anbefalt å spise, linser, tørre lotus, siv, turkis ben, er ikke anbefalt å spise.
Honeysuckle ande

25 g av kaprifol, blågrønt 1, fig 2, 1/4 ark Citrus, fersk ingefær 2, 1000 ml vann, litt salt. Praksis: honeysuckle vasket, plassert i et kokende vann vasket blågrønt koke i 5 minutter, tatt ut; ren skall, dyppet skrape ballong; 1000 ml vann for å koke, kaprifolium, blågrønt, fiken, appelsinskall, ingefær tilsatt koke Bytt til å simre i to timer og krydre med salt. Denne suppen har en effekt av å fjerne varme og avgiftning.

duck kald, milt og mage, mage kaldt smerter, dysmenoré grunn av kulde rådes til ikke å bruke.

27 apr 2019

Hemmeligheten på kjøkkenet: maten blir dampet for å spise den mest sunne

«Kina på spissen av tungen» utløste den «varme tungen». I denne matdokumentar er det ingen «matekspert», «Kulinarisk konkurranse», og noen er bare hjemmelagde måltider på bordet av vanlige mennesker. Hubei lotus rot stuet ribbe, sin egen gammel mann i nordlige Shaanxi Millet gult ansikt dampet bun, Guilin risnudler og hellip; & hellip; hver lokale snacks, kan fremkalle nostalgi og folk ivrige appetitt tykk. Når vi har en stor pekefinger, hvordan kan vi spise sunnere og sunnere?

Den dampede parabolen er mindre fet

«matlaging» i matlaging er meningen med matlaging, «matlaging» betyr tilberedt. Hos friske matlaging rangeringen: rangert første og andre plass er dampet, kokt, fulgt av blanding, brenning, suppe, lapskaus, stekt, grillet, stekt.

Mianyang tre damp Hubei, Jiangsu og Zhejiang dampet krabber, Hunan dampet grønn paprika, syltet sennep Guangdong dampet fisk & hellip; & hellip; som «A Bite of China», sa den tidligste bruken av damp i verden Matlagingslandet er Kina og går gjennom hele den kinesiske jordbrukssivisasjonen. Steam kan spores tilbake Yanhuang ganger ti tusen år siden, våre forfedre oppdaget dampen kan få mat fra tilberedt mat kokt i prinsippet.

Kina har sagt at «ingen mat ikke damp». Steaming oppvarmes av damp, slik at de smaksatte ingrediensene er modne eller smakfulle. Det er preget av å opprettholde den opprinnelige formen, originale juice og originale smaken av parabolen, og kan i stor grad bevare ulike næringsstoffer av parabolen. Sammenlignet med matlagingsmetoder som steking og steking inneholder den dampede maten mye mindre olje. Når matlagingen, opp til kokepunktet for oljen 300 ℃, vil ødelegge de næringsstoffene, og kokepunktet for vann er bare 100 Dampet °.] C, kan mer næringsstoffer beholdes. Hvis det ikke er damping, vil vi aldri smake den friske, duftende, ømme og glatte smaken av damping. I mellomtiden

holde maten farge, smak og form og smak, slik at ernæring er lettere absorberes av kroppen, det er en vitenskap.

dampet enn kokt å beholde næringsstoffene flere

I tråd deilig mat og ernæring, og damp kan sammenlignes med å lage mat.

Husholdningsretten i Huaiyang-kjøkkenet er kokt og tørket, og det er forfriskende og næringsrik. Tørket silke er den tørkede bønneuggen, den såkalte store kokte, legges i mye vann for å lage mat. Denne tilsynelatende enkle parabolen er ikke lett. Denne retten er deilig lukten av skinke og tørket reker smak å sive i fin silke tofu, stor nøyaktighet, men det er ingen oljeflaket panne, det er ikke ett øre beany, kuai er for delikat mesterverk.

«A Bite of China» Episode & ldquo; kjøkken hemmelighet & rdquo; nevnes, folk i mange områder av Sør-på kjøkkenet er utstyrt med store og små svart keramikk til å lagre og tilberede mat. De har sin egen livsfilosofi, spiser enkel mat, ved hjelp av enkle matlagingsmetoder: matlaging. På den tørket opp bacon kutte noen Tilsett litt poteter og bønner lapskaus mat blandet sammen, da tykk, lukten av fett å trenge dem som tofu, søte poteter, poteter, bønner, grønnsaker, den gamle familien Sitte sammen ved bordet gir den varme potten en forførende smak. Da satt inn i munnen deilig øyeblikk, henger det en følelse av & hellip; & hellip;

damp er damp varme, og kok suppen er mer varme. Under de samme forholdene vil damping beholde mer vannløselige vitaminer enn matlaging. Dette er fordi den av damp, utgangsmaterialet og damp i en hovedsakelig lukket miljø, blir råmaterialet modnet i henhold til mettet vanndamp, det mistet også mindre oppløselige substans, som er i tap av vannløselige vitaminer Det er mer tydelig.

hvordan damp sunn

bruke et bredt område av dampet variasjon, er det dampet, dampet, dampet spenne, inkludert dampende, dampende verre. Nå fortaler et sunt kosthold, foreslår jeg at du ikke lager mat når du lager mat hjemme, men prøver også å dampe mer mat å spise. Kjøtt dampende måten å gjøre, kan mye olje skal dampes, dampende med meloner og kjøtt, ikke tilsett olje, vil oljen trenge inn i kjøttet direkte til frukt og grønnsaker, så fatet med en mer omfattende ernæring .

Hvordan lage dampede grønnsaker den sunneste? Å merke seg følgende: 1. til nytt materiale, fordi protein materialet lett oppløses i vann når dampende, krydder knapt gjennomsyre til fôr, er det best å mat tekstur og mør og saftig. Damp i kokende vann er egnet for råvarer som fisk og grønnsaker. Klokka er ca. 15 minutter. Egg, etc. skal sakte dampes med middels varme og liten brann. 2. For grov tekstur, skal råvarene som krever damping, for eksempel sprø duck og dampet svin, dampes i lang tid. 3. Når dampet, men også ta hensyn til de hierarkisk displayet, lyse grønnsaker på toppen, mørke grønnsaker på følgende; ikke lett kokte grønnsaker på toppen, lett stekt tallerken på bunnen.

i matlaging potetskiver vitamin-tap (%)

Vitamin Tittel kokt destillert

Vitamin C 31 11

Vitamin B1 12 10

Vitamin B6 23 3

Vitamin PP 22 7

Folsyre 34 7

26 apr 2019

Spis syv typer kinakål å lage velsmakende dobling effekten kan forebygge kreft

Kål verdi

1, kan spise kål kalsium

kinakål er rik på kalsium, som inneholder per gram Kalsium mg. En kopp kokt kål juice og et glass melk kan levere nesten like mye kalsium. Noen mennesker liker ikke å drikke melk, kan du få mye kalsium ved å spise tilstrekkelige mengder kål.

Fire kinakål helseeffekter

2, spise kål hudpleie

kinakål høyt vanninnhold, og lite kalorier. Vinteren luften er tørr, kald vind stor skade på menneskelig hud, kål er rik på vitamin C, E, spise kål, kan du spille en veldig god hudpleie og skjønnhets konsekvenser.

Forrige1234Neste

26 apr 2019