Daily Archives: april 2, 2019

Fordelene ved å spise friske datoer i høst. Fire typer mennesker i høst spiser ikke friske datoer

Frukt som ikke kan være mindre om høsten, er friske datoer. Friske datoer er rikt på ulike næringsstoffer og er en av fruktene som ikke kan være mindre. Men hvordan kan vi holde friske friske datoer etter at vi har kjøpt dem hjem? La oss da introdusere effektene og bevaringsmetoder for friske datoer. La oss ta en titt.

høst fordelene ved å spise frisk datoene for

Frisk er ikke bare søt og saftig, og rik på ernæring, med høyest vitamin C innhold, derav & ldquo; vitamin pille & rdquo; omdømme. Den måles per 100 gram av 243 mg vitamin C, 18 som tekstmelding 23 gram karbohydrat, 0,86 g råprotein, vitamin A1, B1, B2, K og andre innhold er også meget rik, det legeme som inneholder en nødvendig karoten også Langt mer enn andre jujube-produkter. Fruktose- og glukoseinnholdet er 11-16%, og de oppløselige faste stoffer er 14-20%. I tillegg inneholder den også sporstoffer som fosfor, kalsium, jern, kalium og sink.

Frisk frukt smaker deilig, næringsrik, med rent blod, hjelper fordøyelsen og rollen til helse, skjønnhet og kosmetisk, i tillegg jujube ikke kaldt ikke varmt, med en kul, avgiftning, beroligende og andre effekter, og skarp og mer Juice, høy sødme, god smak og unik smak. Men ta hensyn til å spare frisk datoer intoleranse, noen dager vil miste sprø konsistens ved romtemperatur, det kjøpt en frisk datoer for å spise så snart som mulig, for å hindre tap av friske datoer ernæring, men også for å unngå feil oppbevaring av fersk dato er brutt .

Fresh konserveringsmetode for

friske dateres tilbake å kjøpe etter valget, overflate støt, eller lang svart flekk skadedyr plukke ut de dårlige dato, unngå under lagring, inneholde De dårlige datoene til formen er smittet med andre friske datoer.

familie konserveringsmetoder vanligvis bruke kjøle- frisk datoer, ferske går tilbake til kjøpe, den friske skallet intakt og ikke alle røde identifisert, forseglet med en plastpose, og etterlater en liten mengde av luftposer, etter å ha en god tetning Og kjøle i kjøleskap ved en temperatur på 0 ° C – 4 ° C. Når du legger på plastposer, er det best å bruke små poser til å pakke dem. Hver gang du åpner en liten pose, kan du holde de friske datoene litt lenger.

Hvis du ikke har kjøleskap, frisk datoer kan også plasseres i plastposer eller i skarpere, og deretter sette et kjølig, godt ventilert sted å spare, slik at du kan opprettholde friskhet av frisk datoer.

Hvis antall nye datoer er store, skal de friske datoene som skal lagres, forkjøles i 1-2 dager ved 5-8 ° C før kjøling. Frisk etter forkjøling til en temperatur på mellom 0 ℃ -1 ℃, relativ fuktighet på 90% -95% på kjølelager kan. ?

Så folk bør ikke spise frisk datoer og hva det

4 Zhong folk bør ikke spise frisk datoer

abdominal oppblåsthet etter: Fresh spiser for mye kan føre til oppblåsthet, Personer med oppblåsthet og qi-stagnasjon og gravide med oppblåsthet er alle i gruppen.

Menstrual kvinner: friske datoer, varm kropp, folk burde ikke spise mer. En kvinnelig venn med en varm kropp er ikke egnet til å ta friske datoer i menstruasjonen, da dette kan føre til overdreven menstruasjonss blod og skade kroppens helse.

Pasienter med mage: jujube hud vanskelig, veldig vanskelig å fordøye, må det fullt tygge når du spiser, ellers vil det øke byrden av mage-tarmkanalen, men også påvirke absorpsjon av næringsstoffer materialer. Akutt og kronisk gastritt, magesår pasienter ved å spise rå skinn sikker på å gå ut på dato, ellers lett skade mageslimhinnen. Frisk jujube er søt og vil stimulere magesyre utskillelse, så det er ikke egnet for personer som har for mye magesyre og ofte sur refluks.

diabetes: frisk datoer sukker er mer enn 20% sukkerinnhold, diabetikere hvis ukontrollert overspising, vil den skade effektiviteten av insulin, forårsaker blod sukker og urin sukker steg raskt dårligere. Barn: Barnas organer er svake, friske datoer spiser for mye, og det er lett å skade og «milt & rdquo ;. På grunn av høyt sukkerinnhold i friske datoer, er det lett å danne hulrom og forårsake tannpine når man spiser for mye på en gang.

Det er mange fordeler med å spise friske datoer på høsten, men de ovennevnte gruppene bør unngå å spise.

02 apr 2019

To i uken for å spise nøtter kan hindre bukspyttkjertelen

en rekke tidligere studier har vist at, som en del av et sunt kosthold, nøtter og en rekke anti-kreft egenskaper, sammenlignet med kvinner aldri spise nøtter, 2 kvinner i uken for å spise nøtter en eller to ganger eller mer per 1 unse (ca. 28 g, svarende til en), at risikoen for kreft i bukspyttkjertelen kan reduseres med 35%.

«British Journal of Cancer», publisert en ny Harvard University studie fant at to ganger i uken hver gang de spiser en mutter kan få mest dødelige en tredjedel lavere risiko for kreft i bukspyttkjertelen. Den nye studien skiller ikke mellom typer nøtter, og understreker at det er viktigere å spise nøtter enn å spise bare en type mutter.

en rekke tidligere studier har vist at, som en del av et sunt kosthold, nøtter og en rekke anti-kreft egenskaper, men resultatene er likevel ikke avgjørende. For å studere de spesifikke effektene av å spise nøtter forekomst av kreft i bukspyttkjertelen, Harvard University School of Public Health forskere i USA & ldquo; Nurses» Health Study & rdquo; dataanalyse prosjekter av den typen. Forskerne rekrutterte 75.000 kvinner som deltok i studien og analyserte forekomsten av bukspyttkjertelskreft hos disse kvinnene. Senere ble kreftpasientene undersøkt for næringsstoffer og sammenlignet med tilsvarende data for friske deltakere uten kreft i bukspyttkjertelen.

Det ble funnet at sammenlignet med kvinner aldri spiser nøtter, kvinner spiser nøtter per uke eller mer enn 2 ganger 2 ganger, hver en unse (ca 28 gram, tilsvarende en), kan du gjøre bukspyttkjertelen Risikoen for kreft er redusert med 35%. Etter at forskerne utelukket faktorer som fedme og diabetes forblir foreningen mellom spisemuttere og lavere forekomst av bukspyttkjertelkreft.

02 apr 2019