Daily Archives: april 3, 2019

Seks typer feil måte å spise egg myrde helsen

egg er naturlig mat, rikt på en rekke vitaminer og mineraler og proteiner med høy biologisk verdi, er det en av de beste kilden til ernæring for mennesker. Men vet du hva? Galt å spise egg metoden, ikke bare kan ikke la deg absorbere næringsstoffer i egg, men vil & ldquo; mord & rdquo; helsen. Etter seks feil å spise egg slik, hadde du det?

1. rå

Noen mennesker føler at når laget mat, vil dens ernæringsmessige verdien bli tapt. Så mange mennesker liker å spise rå grønnsaker, rå sjømat. Tilsvarende noen mennesker tror at rå egg kan få mer ernæringsmessig verdi enn kokte egg. Men det er ikke sant, bakterier (for eksempel E. coli) er trolig å sette rå egg inneholder egg til å spise inn i magen til å forårsake mage ubehag og forårsake diaré. Dessuten er det verdt å si er at egg protein inneholder avidin, krever høy temperatur varmeskade, ellers vil det påvirke absorpsjon av biotin i mat, kroppen tap av appetitt, generell svakhet, muskelsmerter, hudbetennelse, øyenbryn, etc. symptomer.

2. Night

Du kan faktisk egg tilberedes etter neste dag, og deretter spise en varmes opp. Men halv kokte egg, spise etter natten, men det er ikke! Hvis egget ikke er ferdig kokt, lagret under feil omstendigheter kan lett bli forurenset, noe som resulterer i situasjoner som gastrointestinal ubehag, oppblåsthet og så videre.

Samtidig, noen mennesker tror at egg kokt så lenge som mulig, er dette feil. Fordi egg kokt for lenge, sulfide ion sammensatte jernioner plomme proteiner danner uoppløselig jernsulfid, vanskelig for å bli absorbert. Stekte egg over den gamle, vil kanten bli svidd, egg-proteiner som inneholdes i polymeren i lavmolekylære aminosyrer, aminosyrer som ofte kan danne skadelige for helse-kjemikalier ved høye temperaturer.

3. overflødig

Som du vet, egg er høy i protein, hvis du spiser for mye kan føre til en økning i metabolske produkter, men også øke belastningen på nyrene, forårsaker skade på nyrer funksjon. Det er som regel en til to eldre spise egg per dag er hensiktsmessig. Unge mennesker, manuelle arbeidere engasjert i mental eller lys, kan spise to egg om dagen, engasjert i tungt fysisk arbeid, forbruke mer næringsstoffer, kan spise to til tre egg om dagen, barn på grunn av den lange kroppen, rask metabolisme, hver dag bør spise to til tre egg. Gravide kvinner, mødre, ammende mødre, skrøpelige pasienter etter en større operasjon og utvinning perioden, økte trenger mer kvalitet protein, spiser tre-fire egg om dagen, men ikke mer.

4. sukker, tilsett melk

Mange mennesker liker å lage mat et utvalg av mat når eggene kokt med sukker. Faktisk, steke egg og sukker sammen, frembringer en substans som kalles glykosylert lysin grunn av høy temperatur mellom de to, ødelagt eggene i det menneskelige legeme gunstig aminosyresammensetning høyre. Det er verdt å merke seg at det ikke er glykosylert lysin-clotting effekt, inn i det menneskelige legeme kan forårsake skade. Så, etter kylling og andre tilberedte maten kald bør da legge til sukker.

I tillegg er det mange mennesker liker å spise et egg et brød til frokost, pluss et glass melk. Faktisk, soyabønner inneholder trypsin, og kombinert med egg i eggehvite furu protein, vil resultere i tap av næringsstoffer, noe som reduserer næringsverdien av de to.

5, faste å spise egg

Fasting er ikke bra å spise egg, faste overdrevent inntak av høye proteininnholdet i melk, soya melk, egg, kjøtt og andre matvarer, vil proteinet være & ldquo; tvunget & rdquo; omdannes til varmeenergi som forbrukes, ville ikke oppnå ernæringsmessig tonic. I mellomtiden, i en kort periode, vil overdreven opphopning av protein med protein nedbryting prosessen genererer mye urea, ammoniakk og andre skadelige stoffer, er ikke bidrar til god helse.

6. stekt egg, kokt egg

Det er mange mennesker liker å spise stekt egg, stekt gylne spesielt den type kant, denne gangen bør vi ta hensyn til deg, fordi svidd kanter , egg-proteiner som inneholdes i polymeren i lavmolekylære aminosyrer, slike aminosyrer som ofte danner karsinogene kjemikalier ved høye temperaturer. I tillegg skal spise egg, er en grunn til at gjentatte kokende kokt egg, har deres ernæring blitt ødelagt, den andre er i ferd med å te med syre stoff, kombinert med jernet i egg, mage siden stimulus, påvirke gastrointestinale fordøyelsesfunksjon.

03 apr 2019

Disse tre matene vil gjøre svulsten vokse vill

Grunnen til at forekomsten av kreft er et resultat av langvarig interaksjon av mange faktorer, inkludert de levende faktorer, kroppens eget immunsystem, metabolisme og genetiske faktorer, kostholdsfaktorer også føre til kreft i a. «Men i alle fall er vitenskap, balansert matvaner og en sunn livsstil alt nødvendig for å opprettholde god helse. «Ekspertene sa,» Vi bør også spise mer friske grønnsaker og frukt, som kan supplere immuniteten til humane immunceller. «

Nå viser ny medisinsk forskning at gener har stor innflytelse på kreft. «Derfor bør publikum utvikle vane med regelmessige medisinske undersøkelser. Noen sykdommer bør oppdages tidlig, og tidlig behandling, spesielt de med familiehistorie, bør ta hensyn til disse problemene.

Tre typer matvarer går inn i kreftens «svarteliste»

1. Grillmat: Grillolje inneholder en rekke kreftfremkallende stoffer

Dråper på forkullet kull produserer kreftfremkallende stoffer, polycykliske aromatiske hydrokarboner, inkludert mer enn 400 kreftfremkallende forbindelser som benzopyren og tetrametylbenzen. Noen av disse kreftfremkallende forbindelser i kroppen gjennom fordøyelseskanalen grill, inn i det humane luftveier etter noen grill gasser, som akkumuleres i kroppen etter karsinogen, kan forårsake magekreft, tykktarmskreft, brystkreft, tykktarmskreft. Relevant informasjon indikerer at kvinner som regelmessig spiser grilling, er dobbelt så sannsynlig å utvikle brystkreft som kvinner som ikke liker grillmat.

Grilling skal være frisk. Velg først riktig grillmetode. Du bør velge å steke og bake. Den andre er å spise mindre fett, kan bakt med kjøtt på huden, men bør fjernes når man spiser, brent må ikke spise, fordi den forkullede delen av karsinogeninnholdet. Mange liker å drikke noen glass kald øl mens de spiser grill, noe som også øker absorpsjonen av kreftfremkallende stoffer.

2. Puffed mat: Spis lettere enn tungmetaller
Popcorn kan være den tidligste puffede maten folk spiser, men ikke mange vet at høytemperatur forseglede bly-bokser gjør eksplosjoner Ris, det vil inneholde mye bly etter potten. Puffet matvare som inneholder tungmetaller, en type av bearbeidede matvarer har en tendens til å hevelsesmiddel, additiver og lignende, hvoriblant de to matvareindustrien med et metall rør, røret har typisk en metall bly, tinn-legering, ved en høy temperatur, Disse bly blir lett fordampet, og den fordampede bly forurenser oppblåst mat.

Vanlige matvarer er ofte skadelig for barn. Bly er sakte akkumulert i blod og ben og er vanskelig å bli metabolisert naturlig. Når skadelige tungmetaller akkumulert til en viss tid, vil være på nervesystemet, fordøyelsessystemet, hematopoetiske system og så forårsake betydelig skade, spesielt, vil føre til redusert kognitiv svekkelse eller tenkeevne.

For å forfølge smaken, vil noen puffede mat hydrogeneres på overflaten. Jo lengre baking, desto høyere temperatur, jo mer transfettsyrer vil bli produsert. Transfettsyrer kan forårsake skade på mennesker, til slutt føre til fedme, kardiovaskulær sykdom, diabetes, bronchial astma, allergisk rhinitt, noen ondartede svulster, forekomsten av demens øker.

3.Frit mat: folk er syke og tankeløse.

Oljen som brukes til stekt mat, har blitt brukt hyppigere, og det blir det vi ofte kaller «Tusenvis av Rolling Oil». Tusenvis av rullende oljer inneholder en stor mengde transfettsyrer, noe som kan forårsake stor skade på menneskekroppen. Slik som fettlever, hypertensjon, kolecystitt, mageproblemer, diabetes, fedme, og kan også øke risikoen for kardiovaskulær sykdom og forskjellige cancere.

Fritters er en frokost som mange mennesker elsker, men for å forfølge smaken, vil skruppelløse operatører legge til et gulingsmiddel som inneholder kaliumaluminiumsulfat eller ammoniumsulfat til fritterene. Hvis du spiser for mye mat som inneholder denne typen leavening agent, er det mest sannsynlig å ødelegge hjernevevet først, noe som kan føre til Alzheimers sykdom.

03 apr 2019