Daily Archives: april 4, 2019

Ti typer lette matvarer som ikke spiser fett

Spinat: Hver halv kopp (målekopp) er bare 26 kalorier, men VitA og jern er rikelig. Spinat er gunstig for rå mat, og matlaging bør ikke gå inn, for ikke å miste ernæring.

Bønner: Uansett hvilken farge det er, er ernæringen veldig rik. Bønnene er grønnsaker, men proteinet er rik på kjøtt. Hver unse tørrbønner leveres med 95 kalorier og 6 gram protein (en tiendedel av ditt daglige krav). Det vil si, hvis du spiser bønner, trenger du ikke å spise mer kjøtt.
Melon: Bare 30 kalorier per tre og en halv gram, honeydew meloner er rike på VitA og VitC.

Chili: Uansett krydret eller søt smak, er næringsverdien høy, spesielt fiberen. En grønn pepper har bare 35 kalorier, men den leverer en rekke vitaminer og mineraler.

Tomat: Spis en mellomstor tomat etter et måltid, noe som er gunstig og øker ikke pundet.
Salat: På grunn av fuktighet og mye cellulose er salat en slank mat. Salat er rikeste i grønne blader.

Wheaten: Hele hvetebrød har 9% mindre kalorier enn vanlig hvitt brød, 20% mer protein og dobbelt så mye vitamin B. Cellulose er mer enn tomat, men kaloriene er bare 35 kalorier.

Tyrkia: Bare 50 kalorier pr. oun av skild kjøtt, kjøttet er tynt, selv om kjøttet er tykt, er det en ideell slanking mat.

Jordbær: Bare 57 kalorier per tre og en halv gram, og er rik på vitaminer.

Flounder: Denne typen flatfisk inneholder bare 360 ​​kalorier per pund. Hvis du spiser 4 gram et måltid, vil du aldri gå opp i vekt.

04 apr 2019

Forhindre tre høye, spis mindre kjøtt? Feil, så i stedet for gamle raske

Mange har hørt dette argumentet: eldre å spise mindre kjøtt, kjøtt for mye kan føre til tre høy.

Faktisk er dette feil. Hvis middelaldrende og eldre venner ikke tar hensyn til næringsbalansen og nekter å spise bestemte matvarer, vil de lett akselerere nedgangen i kroppsfunksjonen.

Ernæringseksperter sier at middelaldrende og eldre bør spise kjøtt, men vær oppmerksom på å spise.

spise kjøtt, ikke nødvendigvis føre til økt kolesterol

I dag, på nettet på & ldquo; for mye kjøtt, lett føre til hjerte-og karsykdommer, tre høy & rdquo, og så videre kan beskrives som overveldende, Dette gjør eldre mennesker mer bekymret for å spise blod og forårsaker forhøyet blodkolesterol.

Faktisk er kolesterolet i kjøtt ikke så oppsiktsvekkende i å øke kroppens kolesterol.

● Det er to kilder til kolesterol i kroppen. Omtrent 70% til 80% syntetiseres i leveren, og bare en liten del er fra dietten.

● Kolesterol i mat er dessuten en slags lipid. Det er hovedkomponenten i den menneskelige cellemembranen, og er også et materiale for syntese av vitamin D, galle og noen hormoner.

Ved normale spiseforhold har kolesterol i maten begrensede effekter på blodkolesterol. Ikke bekymre deg for mye om kolesterolet i maten din, ikke tenk at å spise kjøtt vil forårsake høyt kolesterol.

kjøtt, som bemerket at fett

Mens kjøttet kolesterol bekymre deg for mye, men mye av kolesterol-rike kjøtt, særlig rødt kjøtt (svinekjøtt, oksekjøtt og fårekjøtt), Fortsatt å spise mindre. Fettet i denne typen kjøtt inneholder ofte mange usunde mettede fettsyrer.

Derfor bør å spise kjøtt prøve å spise magert kjøtt og spise mindre fett.

med kjøtt og bønner, forhindre arteriosklerose

inneholder store mengder av soyabønnelecitin, kan emulgeres plasma, slik at kolesterol- og fett partiklene blir mindre, blir beholderveggen ikke er avsatt, for å forebygge arteriell Dannelsen av herdet plakett. For eksempel kan magert kjøttfrit soyabønner, stewed meat og yuba brukes.

fe spise bedre å spise fjærkre og fjærkre er bedre å spise fisk

Det er særlig om kjøtt, huske en tydelig formel: & ldquo; husdyr spise bedre å spise fjærkre og fjærkre er bedre å spise fisk & rdquo;, er sies å spise griser og sauer kjøtt disse dyr, er det bedre å spise disse kyllinger, ender fjørfekjøtt, spise høns, ender, fisk er bedre å spise sjømat. Husdyr kjøtt har høyt fettinnhold, er ikke lett å fordøye og påvirker blodsukker og blodlipider, fjærfefett er mindre, og fisk er spesielt egnet for eldre.

Med andre ord, evnen til eldre å redusere proteinsyntesen, protein utnyttelse er lav, anbefales det å velge en høy kvalitet protein, for det meste mindre rødt kjøtt, prøver å spise hvitt kjøtt.

fisk lett å fordøye, lite fett, men det finnes en rekke protein ernæring, hjerte-og karsykdommer pasienter å spise fisk påvirker ikke bare små, men også kan forebygge Alzheimers til en viss grad, men fisken er mer fordelaktig enn elva fisken .

eldre måltider & ldquo; ti prinsipper knyttneve og rdquo;

Våre eldre kosten pagoda, for hver type mat inntak per dag anbefales har gjort. Men dataene i det er veldig bra, ikke bra minne. Således, ernæringseksperter også skisserer & ldquo; ti & rdquo;, dvs. fist Principles & ldquo; Kjøtt: Mat: melk og bønne: grønnsak- og frukt = 1: 2: 2: 5 & rdquo; (forhold beregnings vekt).

anbefalt at eldre mennesker er ofte sin egen i henhold til størrelsen av en knyttneve til et grovt anslag (vekt før matlaging) daglig inntak av ulike typer mat:

ikke overstiger: en knyttneve-sized kjøtt (inkludert fisk, fjærfe, egg, kjøtt)

er ekvivalent med: to nevestore korn (med forskjellig stift, bestående av hele korn, bønner og knoller)

for å sikre at: to nevestore melk, soyaprodukter (alle typer meieriprodukter, soya produkter)

mindre enn: fem knyttneve-sized frukt og grønnsaker

som det sies & ldquo; medisin som tonic & rdquo;, eldre Når du husker disse prinsippene når du spiser kjøtt, trenger du ikke å bekymre deg for stigende kolesterol. Bare et balansert kosthold kan sikre god helse.

04 apr 2019