Daily Archives: april 5, 2019

Er det bedre å spise enn å ta medisin? !

Mange mennesker ønsker å forebygge sykdom gjennom kosthold, og vi har faktisk oppnådd dette ønsket til en viss grad. Ja, et rimelig sunt kosthold kan ikke bare styrke kroppen, men også effektivt redusere risikoen for sykdom. På dette punktet tok europeerne ledelsen, og «Middelhavsdieten» var det de foreslo og raskt feide verden.

Hva er & ldquo; Middelhavsdietten & rdquo;?

middelhavsland, mange av dem fransk, spanjoler og grekere, etc. har en unik vane i kostholdet, som Spis mat som olivenolje, nøtter, rødvin og fisk. Det er ryktet at denne spisevanen kan forhindre hjerte-og karsykdommer og effektivt kan gå ned i vekt. Resultatene av de første ti passerer, den eksakte effekten er ikke kjent, men den har et navn «Mediterranean» diett.

For å bevise Middelhavsdietten & ldquo; mirakuløse & rdquo; fortelle sannheten, spanske forskere samlet mer enn 7000 frivillige i alderen 55-80 år, er deres felles trekk begynnelsen og utilsiktet Vaskulær sykdom, men det er stor risiko for sykdom som type 2 diabetes, røyking, familiehistorie for hjertesykdom. Forskerne deltok tilfeldig dem i to grupper, hvorav en var strengt etter «Middelhavet diett» og den andre gruppen var tilfeldig.

Det ble opprinnelig planlagt å bli oppsummert etter 5 år, og resultatene ble avsluttet tidlig på grunn av andre grunner. Likevel er det resulterende data nok til å gjøre folk glade: Eksperimentgruppen risiko Middelhavet diett reduserer risikoen for hjertesykdom 30%

Hvorfor & ldquo; Middelhavsdietten & rdquo; kan forebygge! ? hjerte-og karsykdommer

vi må observere egenskapene til Middelhavet diett: høy i fiber, høy i vitaminer, lite fett, lav kalori, og det er der de fleste Kardiologi legen gjentatte krav forsiktighet hos pasienter med kardiovaskulær sykdom til & ldquo; mest Den beste oppsummeringen av det gode måltidet.

Nøtter

Å spise snacks og velge potetgull er bedre enn å ha noen nøtter, mandler, cashewnøtter og valnøtter.

Disse nøtter er ikke fettfattige, men de umettede fettsyrene i dem kan forbedre total kolesterol i blodet. De rike antioksidanter kan forsinke betennelse og beskytte det kardiovaskulære systemet.

Selvfølgelig har nøtter et høyt kaloriinnhold, så det anbefales bare å spise nøtter som en matbit.

Rødvin

Faktisk, fra effekten av kardioproteksjon, form og regelmessighet for drikking, inkludert alkohol, inkludert noen fruktvin Sex er det viktigste. Grunnforskning har funnet ut at rødvin inneholder antioksidanter som flavonoider og resveratrol, som kan forbedre endotelfunksjonen og redusere betennelse. Det er derfor noen studier har funnet ut at antall dødsfall på grunn av hjertesykdom minker etter hvert som alkoholinntaket øker.

Selvfølgelig & ldquo; liten vin cheer store brennevin drikker og rdquo; sannheten er, hvis alkoholforbruket til kardiovaskulære fordeler folk flest, vanligvis definert som laveste risiko: kvinner gjennomsnittlig daglig alkoholforbruket ikke overstiger 1 Enheter (ca. 12 g alkohol, tilsvarende 350 ml øl, 150 ml vin eller 45 ml 40 grader eller 30 ml 50 graders spiritus), ikke mer enn 2 enheter for menn.

Fisk

Folk sier ofte at lysere farge på kjøttet sunnere, faktisk, tror det er ikke urimelig. Selv om mekanismen for virkningen av fett og næringsinnholdet i fisk har ennå ikke blitt fullt ut dekryptert, i det minste til nå har vi identifisert i fisk rik på fordøyelig protein, rik og omega; -3 fettsyrer kan redusere betennelse.

I tillegg kan å spise mer fisk øke innholdet av høy tetthet lipoprotein i blodet, noe som har stor betydning for å forbedre blodlipidnivået. Vi gjorde forsknings år siden, da forekomsten av koronar hjertesykdom fiskere i Zhoushan øyene er generelt lav, men kan sammenlignes med innfødte fisk å spise koreansk kimchi som uunnværlig, det gjenspeiler også fra siden av & ldquo; fish & rdquo; Betydningen av kardiovaskulær helse.

olivenolje

Studien viste menneskelig inntak av fett, hvis & ldquo; & omega; -3 rdquo, og & ldquo; & omega; -6 rdquo, og disse to grupper av essensielle fettsyrer Når forholdet er rundt 1: 4, er funksjonen til menneskekroppen lett å opprettholde ved ekstremt høy topp. Lament at forholdet mellom disse to fettsyrer i kroppen folk ofte bryte 1:30 eller til og med 1:50 Det vi spise og omega -3 ;! er for lave, og omega, -6 og vi vanligvis rot for høyt! Det er et direkte forhold mellom overdreven lipid høy protein diett.

Olivenolje, sammenlignet med animalsk olje og jordnøttolje, og omega; -3 innhold er mye høyere. Så for de øl magen, vanligvis spiser svinekjøtt folk som spiser olivenolje i seg selv er i stand til effektivt condition kolesterol, redusere risikoen for hjerte- og karsykdom!

grønnsaker

det burde være unødvendig å si fordelene av frukt og grønnsaker, fordi de inneholder viktige vitaminer C, P- – karoten, folinsyre, er en av de viktigste funksjonene til disse næringsstoffer for å redusere forekomsten av hjertesykdommer og forskjellige cancere. Middelhavsområdet er sol og vind, produserer druer og citrus av høy kvalitet. Den rike resveratrol og hesperidin er gode for å hemme dannelsen av blodpropper.

Hvitløk er en av hovedpersonene i kostholdet i Middelhavslandene. I tillegg til steriliseringen av hvitløk har «Hvitløk essensen» spesielle effekter på konditionering av blodtrykket, og til en viss grad hjelper kroppen til trombolyse og forbedrer mikrosirkulasjonen. Jeg hadde lest om en studie i fagtidsskrifter, spiser hvitløk, sa sjansene for å redusere forekomsten av hypertensjon enn 1/3

Kosthold & middot ;! Wisdom

Middelhavet er ikke en rabatt Havet av grenseløse land har ikke blitt sporet av dusinvis av land i Europa og Asia. Sammen med det unike klimaet for varme og tørre somre og milde og regnfulle vintre, raser det en rekke toll- og spisevaner.

Det er et par heldige besøk til dette stedet hvor mange mennesker er fascinert, enten det er vårhyacint, sommer jordbær, høst drue og vinter fyrverkeri, azurblå romantiske følelser og Ren og naturlig, hele tiden for å forklare for verden utenfor det lokale arbeiders visdom og hardt arbeid. Deres bordkultur er den samme.

Jeg kom tilbake fra møtet og så at det slanke gresset i sykehusets blomstersenger hadde blitt vevd i et tett teppe. Ser du ut fra veggen gårdsplassen, har folk ventet på risen i spisesalen lenge i køen. Folk tar mat for dagen, mat for det første og kvalitet for kvaliteten. Spise, det er faktisk et universitetsspørsmål.

05 apr 2019

Den vanligste skatten: Spis alltid denne maten for en lang levetid på ti år!

Den vanligste er en ekte skatt: spise denne maten levetid tiåret

Ja, søtpotet

registrert i «Kina Matvaretabellen» i 100 gram fersk søt potet! varme har 102kacl, og varmen 100g kokt ris er 116kcal, det vil si, søtpotet brukes i mat for å fylle magen nok tid til å spise ris og så videre. Søtpotet er lett å vokse og vokse raskt. Den har blitt brukt som mat for hungersnødslettelse siden antikken. Det er nettopp på grunn av dette at å spise søte poteter og andre poteter anses av mange for å være et symbol på fattigdom. Når livet er bra, er folk ikke lenger villige til å berøre dem, så er næringsverdien ofte oversett.

Men med populariteten og forbedre nivået på folks bevissthet om vitenskap og kultur, helse status av verdien av søtpotet er et stort skifte skjedde, det er ikke bare rik på ernæringsmessig verdi, mens det fremdeles en lang melon, så vi La oss ta en titt på helsemessige fordeler med søtpotet?

Tarmen er først avføringsmiddel.

søt potet er meget rik på og ldquo bløtt rdquo, kostfiber, av den grunn at det & ldquo bløtt rdquo, er fordi sugekraften og bindekraft av søt potet kostfiber som inneholdes i måltidet enn de andre tre Fiber (potet, bønne ostemasse, hvetekli, etc.) er høy, så det blir lett fordøyd og absorbert av kroppen. Samtidig kan det fremme de skadelige stoffene i tarmene som skal utskilles i tide, og dermed redusere absorpsjonen av skadelige stoffer. Dessuten, etter at søtpotet er stekt, endres en del av stivelsen, og kostfiber kan økes med ca. 40% sammenlignet med rå mat. Det kan effektivt stimulere tarmens peristaltikk og fremme tarmbevegelser.

For det andre, forbedre immunfunksjonen.

Søtpotet inneholder mye mucin, noe som kan hindre lever og nyre bindevev fra å krympe og forbedre kroppens immunitet.

Tredje, anti-kreft og anti-kreft.

rik på antioksidanter inneholdt søt potet, slik som vitamin C, P- karoten, kan spille rollen av å eliminere aktivt oksygen, men aktivt oksygen er en av grunnene indusert kreft. I tillegg kan søtpotetrik kostfiber fremme tarmhelsen og indirekte forhindre tykktarmskreft.

er søtpotetstivelse mat stifter inneholdt bare vitamin C, søt potet P- – karoteninnhold og potetstivelse er blant de mest tallrike næringsstoffet. -karoten er en god antioksidant, og innholdet er annerledes, slik at søte poteter vises forskjellige farger. & Beta; – Jo mer karoten, jo mørkere fargen på søtpotet. Søte poteter av forskjellige farger har forskjellige antioksidantegenskaper. Generelt, jo mørkere fargen, jo sterkere antioksidantkapasiteten.

Fjerde, anti-aldring, forebygging av høyt blodtrykk.

Søtpotet inneholder en spesiell substans kalt klorogen syre, som kan hemme produksjonen av melanin, forhindre utseendet av fregner og senile plaques, og forsinke cellens aldring. I tillegg, søtpoteter er høyt kaliuminnhold enn epler appelsiner, lav natrium og kalium høy kan regulere vann- og elektrolyttbalansen, bidra til å hindre og lindre høyt blodtrykk.

Kanskje vi bare aldri sette søtpotet som mat Famine, ikke sant? slutt, spise søtpotet å dele liv tips med deg for å se hvordan du kan spise søtpotet er mer næringsrik?

først, som søtpotet er rik på lysin, mens ris, mel nettopp mangelen på lysin, som en stift mat for å spise den med ris, proteinet kan meget vel være komplementær;

annen , søt potet rik på P- karoten, er fettløselige vitaminer, for å spise sammen med fettholdige stoffer for å bedre absorbere;

tredje, søtpoteter er rik på kostfiber, hydrofil meget sterk, Husk å drikke rikelig med vann etter å ha spist søte poteter.

Selvfølgelig er det ovennevnte gunstig helse ingrediens søtpotet ikke er unik, i «kinesisk Dietary Guidelines» Ti kosten retningslinjer, som rangert først, & ldquo; mat variasjon, frokostblandinger For det meste, tykkelsen på blandingen «, det er, uansett hvor god maten, alle bør ikke blindt følge en mat. Fordi: det er ingen dårlig mat, bare det urimelige måltidet, nøkkelen er balanse!

05 apr 2019