Daily Archives: april 6, 2019

Sunt kosthold: På denne måten holder du 20 år

Dette er en viktig del av å brenne fett raskere. Frokost spiller en avgjørende rolle i diettplanen. Når folk sover, er metabolismenes hastighet minimal. Når du våkner om morgenen, vil stoffskiftet ditt gradvis gå tilbake til normale nivåer.

Jo raskere du våkner etter frokost, desto raskere vil stoffskiftet øke. Hvis du er en morgenøvelsesentusiast, pass på at du spiser banan før du trener, og spiser frokost etter trening. Te eller kaffe uerstattelig frokost havregryn blandet med frukt eller en kokt egg og en skål med grøt, brød, frokost et godt valg.

2, for sent å spise frokost ikke tomhendt til å jobbe

Hvis du er for sent å spise frokost, for å være forberedt på forhånd en grov hvetemel brød, litt frukt, for eksempel bananer og en flaske yoghurt til kontoret. På samme måte, når du er sulten, kan du få en sterk frokost på fingertuppene, og jobbe i tide for å «fylle opp».

3, og barn, som melk

kvinne drikker tre kopper yoghurt om dagen, enn folk som ikke spiser yoghurt 60% fett. Hva gjør yoghurt så fantastisk, svaret er det rike kalsiumet i yoghurt. Det fungerer som en katalysator som gjør at kroppen kan brenne fett raskere. Yoghurt serveres bedre med tofu, grønnsaker og frokostblandinger.

4, vil sove få fett

5-6 timer søvn i døgnet, et gjennomsnitt på 7-8 timer med tunge mennesker enn 6-8 pounds en dag å sove. Når normal søvn tid blir fratatt, produserer kroppen mange anti-stress hormoner for å redusere metabolismen, og appetitten vil øke neste dag. Hvis du må stå opp om 7 om morgenen, er det best å gå til sengs klokka 11 om kvelden før. Ikke se på TV før du går til sengs, ta et varmt bad, eller les en god roman.

5, honning er lojal forsvarer av menneskeceller

brød belagt med honning ikke er din favoritt frokost? kan ønske å bruke den mørkere fargen på honning, snarere enn lyse honning. Ifølge en amerikansk studie er mørkfarget honning, som skogskjønn, spesielt effektiv mot humane celler fordi den er rik på antioksidanter som beskytter celler. Det er også godt for blod og kan forhindre sykdommer i hjertesirkulasjonssystemet.

6, holdes i bevegelse

7, diett på grov

8, fem minutter helt avslappet

9, multi-måltid etter måltid Legge til vann

10, åndelig mat

06 apr 2019

Når frukten blir spist, avhenger det av tiden. Matmengden har også krav

Jeg tror at mange MMs som elsker skjønnhet og kjærlighet, er lidenskapelige om å spise frukt. Fordi å spise frukt er sunn og kan gå ned i vekt, tror jeg at mange MM og Xiaobian tror at å spise frukt er bra hvis du vil spise den. Dette er ikke tilfelle. Amy.com Xiaobian deler fruktene for å ta hensyn til tid og tabuer, lære deg hvordan du kan spise frukt. Alle som elsker å spise frukt, får en rask titt på om han har gjort en feil.

Å spise frukt er veldig spesielt i tide, og du bør spise det til rett tid hver dag.

1. Det er best å spise frukt en time før du spiser og om to timer etter måltid. Persimmons bør ikke spises før du spiser. Spis frukt før middag, er det to fordeler: Først mange ingredienser er vannløselige frukt før du spiser et måltid hjelper kroppen absorbere viktige næringsstoffer, den andre er mye frukt i seg selv er lett oksidert, rot /nederlag, Å spise frukt først kan forkorte oppholdstiden for frukten i magen, redusere oksidasjon, rot /tap og redusere mulige bivirkninger på kroppen.

2, om morgenen for å spise frukt, hjelper fordøyelsen og absorpsjon, gunstige avføringsmiddel, og den søte og syrlige smak av frukt, kan gjøre folk føler seg uthvilt, hjelpe en god stemning dagen. Dette er fordi kroppen etter en natts søvn gjennom magen rolle er fortsatt aktivert, er fordøyelsessystemet fungerer ikke sterk, men må legge nok rekke næringsstoffer, så spiser frukten lett å assimilere, kan du takle morgen arbeid eller Lære ernæringsbehovene til arrangementet. Det samme er å spise frukt, velge å spise frukt om morgenen, den mest effektive for menneskekroppen, mer for å spille næringsverdien, produsere stoffer som er gode for helsen.

3, ikke spise frukt før du går til sengs, for å bli fylt med frukten er ikke bidrar til fordøyelsen, vil det ha en stor innvirkning på søvnen din, spesielt høye fiberinnholdet i frukt, gastrointestinal funksjon av fattige Når det gjelder mennesker, er det enda mer skadelig for helsen. Kule meloner bør spises mer til de sovner.

Personer med følgende forhold er ikke egnet til å spise frukt, noe som vil forverre symptomene, så vær særlig oppmerksom.

1, bør astma pasienter ikke spise datoer og så lett å hjelpe varme slim, mage hindre funksjon av frukten.

2, magesår og folk bør ikke spise for mye rødt bayberry, sitroner, plommer, tomater og andre høyt syreholdige frukter, for å hindre forsinkelser sårtilheling.

3, bør forstoppelse og hemorroider pasienter ikke spise hagtorn, eple, persimmon, fordi disse fruktene inneholder mer garvesyre, snerpende intestinal diaré vil forverre tilstanden.

4, en pasient som lider av anemi som inneholder mer Yichi oransje og persimmon tannin og annen frukt, som garvesyre og jernbindende lett, og dermed kroppen vil hindre absorpsjon av jern.

5, nefritt, ødem og nedsatt funksjon av fattige pasienter bør ikke spise bananer, fordi bananer inneholder mer natrium, vil spise forverre ødem, øker belastningen på hjertet og nyrene.

6, er ikke egnet for pasienter med kardiovaskulær sykdom spise mer frukt, frukt inneholder generelt en høy konsentrasjon av fruktose, og fruktose kan reagere med kobber, mangel på kopper i det menneskelige legeme kan gjøre blodet kolesterol økte, mens økende kolesterol Det er ganske uheldig for pasienter med kardiovaskulær sykdom.

Forrige12Neste

06 apr 2019