Daily Archives: april 7, 2019

Ni ikke fordøyelige matvarer Du må ha spist

stekt mat, sjokolade, iskrem, kremaktig potetmos & hellip; & hellip; disse velsmakende viden elsket av publikum, faktisk, er ikke for alle. Hvis du vanligvis er svak i magen, bør det spises i de 9 mest ufordøyelige matene som ble annonsert nylig.
ikke-fordøyelig mat (informasjon)

som stekt kylling, pommes frites og lignende stekt mat uunngåelig vil være rik på olje og mye fett, men de to stoffene Akkumulering i magen kan forårsake sykdom. Ved høye temperaturer produserer oljer og fett et stoff som kalles «akryl», noe som er vanskelig å fordøye.

USA Orlando, Florida ernæringsfysiolog TaraGidus sa: & ldquo; Hvis du har vært plaget av gastroenteritt og andre sykdommer, så spesiell oppmerksomhet til å spise mindre fet, fet stekt mat, ellers vil det Forårsak litt ubehag, slik som kvalme, diaré og så videre. & Rdquo;

Løsning: Faktisk, for å tilfredsstille sine lyster, gi opp stekt deilig følelse kan oppnås, for eksempel, vil komme til å nyte knirk, spise salt potetgull er absolutt ikke sunt, men du kan se for potetproduksjon andre metoder for film, slik som baking i stedet for steking, eller velge å spise lav-fett eller fett-fri mat, for eksempel kringler, pølser og andre hul.
Forrige12345Neste

07 apr 2019

Anbefalt ukentlig sunn mat: Cheese Gourmet

ost

Health & Fitness: ost (som også kalles en klasse av ost) er en gjæret melk produkt, dens natur og felles likheter yoghurt , er gjennom gjæringsprosess for å fremstille, også inneholder melkesyrebakterier kan vare, men konsentrasjonen er høyere enn yoghurt ost, i likhet med faste matvarer, næringsverdi og derfor rikere. Per kilo av osteprodukter er konsentrert melk er laget av 10 kg, rik på protein, kalsium, fett, fosfor og vitaminer og andre næringsstoffer, er en ren naturlig mat. Når det gjelder håndverk, blir ost gjæret melk, når det gjelder ernæring, er ost konsentrert melk.

Helse Tips: Etter en uke med tungt arbeid og lære en hel uke, kan det være riding resten av tiden, gjør det selv, lage en deilig ost retter, samtidig oppleve den eksotiske smaken, Ta også opp kroppen din og fyll på energi.

[første] oste bakt sopp

Ingredienser: sopp 10 (sopp kan også være) kjøttdeig 200 g tomat, løk 80 g 70 g mozzarella ost 50 egg Krydderier: olivenolje 10ML Italiensk vanilje liten ingefær 2 stykker sort pepper litt, salt 3 gram

Metode: Etter at sopp er nett, klipp bunnen av sopp . Gjør det jevnt på bakkebrettet. Kutt løk, tomater og ingefær i små biter. Osten er skiver i silke. Kjøtt plassert egg, Italia vanilje, ingefær, svart pepper og salt, og olivenolje, pisket i en retning på hammeren. Tilsett løk og tomater og bland godt. Hell kjøttet i en kjøttkull, legg det på sopp, og bake i en ovn forvarmet til 180 grader i 10 minutter. Etter 10 minutter, fjern osten og fortsett å bake i 10 minutter til osteoverflaten er gylden.

Forbedret rask metode: Etter at sopp er nettet, klipp bunnen av sopp, ta en HTC, skiv den og spred den på sopp, ta en annen gulrot, skiv den og sprer den på sopp. Sett ingefær og en klype salt, kast den inn i lunsjboksen, og sett den i mikrobølgeovnen i 10 minutter. Etter 10 minutter, fjern osten og fortsett å bake i 10 minutter til osteoverflaten er gylden.
Forrige12Neste

07 apr 2019