Daily Archives: april 8, 2019

Tre datoer om dagen, de anbefalte seks måtene å spise

Friske datoer er mer rikelig i vitaminer, men de er noen ganger seksuelle, ikke ofte tilgjengelige, og å spise mer kan skade fordøyelsen. Selv om tørket jujube har et redusert vitamininnhold, blir dets jerninnhold forhøyet, og næringsstoffene absorberes lettere, noe som er mer egnet for diettbehandling. Her er noen diettbehandlinger for jujube.

I. Jujube soaking vann, nærende leveren og avgiftning

Eksperimenter viser at personer med dårlig leverfunksjon drikker jujube vann hver dag i 1 uke for å øke humant serumprotein, og dermed oppnå lever og avgiftning Effekten.

En brygningsdetalj av jujube bestemmer dens effektivitet. Jujube peeling er tøft og ikke fordøyelig. Hvis det brygges, er det vanskelig å fullstendig oppløse dets aktive ingredienser, så det er best å pry det og brygge det.

Det bør også bemerkes at friske røde datoer ikke skal brygges eller kokes. Dette skyldes at C-vitamininnholdet er veldig høyt, og det kan være alvorlig å skade vitamin C ved å koke i varmt vann.

Andre, rød jujube te, qi og sputum

Rød jujube stekt svart te, kan behandle magesmerter, magesmerter

Hvis du legger inn longan, er det blod Det passer for lærere, selgere, etc., som bruker frekvensen av skorpion.

tre, jujube suppe, hoste lungene

Shen Yu Tang boken «side vil påvirke» beskriver datoene med suppe, sukker og hvit sopp, kan hoste lungene.

Materiale: Tremella: 20 g (omtrent halvparten en blomst), datoer: 20, sukker: 60 g (komponent kan legges til eller trekkes i henhold til enhver smak)

tilnærming: soppen på åpent vann i håret, leder pedicle nappe, revet i små biter, og datoer, rock sukker i potten sammen, tilsett vann boller 6, til brannen koke, bytte til svak varme og la det koke i en halv time, kan du slå av.
Forrige123Neste

08 apr 2019

Lily klare hjerte og lunger, sommer for å hjelpe søvn

Lily har uro tilstand, lungene og hoste effekt, spesielt for Yangfeihuoxue, mage menneskeføde, slik som kronisk hoste, tuberkulose, munnsår, tørr munn, ånde pasienter, og noen pasienter med hjerteklapp kan spises i moderate mengder . Men på grunn av den kalde siden av Lily (men ikke kald), maven til en pasient mindre. Utbruddet av vinteren, behovet lunger, mage flere og flere mennesker. Lily kan være rent hjerte og lunger, nerver Sadashi, de er egnet til å bli spist søvnløshet mennesker.

9 lilje stor effekt

1, lungene og hoste: Lily ferske produkter som inneholder mucus kvalitet, og som har varme fukting virkning, behandling med TCM Tørrhet hyperaktivitet hoste eller emboli kan ofte Det fungerer.

2, Anshen: Lily inn i hjertet Sutra, litt kaldt, rent hjerte Chufan, Anshen, feberen for varmen forsvant, løsgjengeri, søvnløshet, depresjon, tristhet hi Ønsker å gråte og andre sykdommer.

3, skjønnhets: hvite liljer blomstrende, friske produkt er rikt på slim kvalitet og vitamin gunstig for hud cellemetabolisme, spise lilje, er det en viss kosmetisk effekt.

4, anti-cancer: Lily inneholder en rekke forskjellige alkaloider, har en preventiv effekt på leukopeni, kan forhøyede blodcellene ha terapeutisk effekt på cytopeni etter kjemoterapi og radioterapi. Lily også fremme og forbedre systemet og monocytter fagocytose, øke den humorale immunkapasitet i kroppen, og derfor har bedre kontroll virkning av retts lilje forskjellige cancere.

5, tørst og fukting: bronkial dårlig konsum lilje bidra til å forbedre tilstanden.

6, nærende behandling: Lily har en god næringsrik kraft, spesielt for syke og skrøpelige, nevrasteni og andre sykdommer av stor nytte.

7 vil hjelpeNess: Lily i Pro-sting som vanligvis brukes i leukemi, lungekreft, nasofaryngeal kreft og andre sykdommer i hjelpeterapi.

8, har den virkning at varmebehandling av depresjon type magesmerter.

9, klar brann og yin: Lily og stein sukker, mung bønne grøt, suppe kan nærende yin og klar brann.

helse oppskrifter

1, lilje Honeysuckle grøt

[material]: 50 g lilje, vask; Honeysuckle deretter ta 10 g, tørking til enden reserve .

[praksis]: 100 gram ris scouring nettet, legge lilje kok og kok til tykk grøt 10 minutter inn i potten før Yaomo og mengden av sukker kan spises.

【Effekt】: varme og betennelse, tørst. Egnet for sår hals, lett og ldquo; i ilden og rdquo; strømmende mengden.

2, Lily bønnesuppe

[Fremstilling]: 100 gram grønne bønner, ris eller ris mengde, den mengde vann som er kokt, deretter vasket med 50 g frisk lilje øyeblikk å koke.

Tilsett hvitt sukker eller steinsukker før du serverer.

[Effekt]: avgiftning fordelene med vann hevelse. Gjelder til hals, tørr hoste, feber varmen helt, irritabilitet behandling av søvnløshet.

3, dampet Lily

[produksjon]: mengden av frisk lilje vasket, dampet mat.

[virkning]: Qi Yin lungene. For hepatitt, mageproblemer, anemi, svakhet emboli.

4, honning lilje

[produksjon]: Lily 60 gram, 30 gram honning og bland godt sette en skål, gryte og damp kokt mat.

[virkning]: nærende lunge, avføringsmiddel. Lily, honning med egnet både vinter Tørrhet hoste hals, hoste, lungetuberkulose, sputum, kronisk bronkitt, hoste og eldre tørr avføring emboli.

08 apr 2019