Daily Archives: april 10, 2019

De åtte vanligste feilene i matolje

Gamle ord sier ofte «mer olje er ikke dårlig» & rdquo ;. Når folk koker, tror de ofte at jo mer olje de legger, desto bedre. I de senere årene, mange mennesker innser at for mye fett inntaket vil bringe & ldquo; fedme, tre høy & rdquo, og en rekke helseproblemer, så han begynte å ta kontroll over oljen, tror jeg at mindre olje, olje-fri diett for å være sunn. Så hva er misforståelsene med matolje? La Xiaobian ta deg for å se det ~!

Misforståelse 1: Spis bare vegetabilsk olje og ikke spis animalsk olje!

For å forhindre de tre høye problemene og forebygge fedme bruker mange ofte vegetabilske oljer når de lager mat og resolutt slår slutt på innlemmelsen av animalske oljer.

Eksperter anbefaler:

Hvis den langsiktige ikke spiser animalsk fett, kroppen vil resultere i en mangel på vitaminer og essensielle fettsyrer, påvirker menneskers helse. Det er ikke det at bare å spise vegetabilsk olje og ikke spise animalsk olje kan være gunstig for kroppens helse. Faktisk er animalsk olje (mettet fettsyre) gunstig for menneskekroppen i en bestemt dose.

Myte # 2: Oljetemperaturen er for høy

Når noen liker høy temperatur cooking stir-stekt, wok hver gang når de er vante til å vente til røyken potten av olje var Retter, eksperter minnet om at en slik tilnærming er ekstremt uvitenskapelig. Hvis temperaturen er for høy, vil noen av næringsstoffene i matoljen bli ødelagt, og noen peroksider og kreftfremkallende stoffer vil bli produsert.

forslag:

Når matlaging er best å sette en pott Varm oljen kom levende igjen, slik at du både kan oppnå effekten av varm olje, men også for å oppnå effekten av rør , drep to fugler med en stein.

Bruk av olje er også svært viktig. Ved tilberedning er det best å ikke la oljen «røyke». Koking er ikke riktig, selv den beste oljen vil forandre seg «dårlig».
Forrige1234Neste

10 apr 2019

Den hjemmelagde metoden til Labas Laba hvitløk Metoden for å plukke Laba hvitløk

Laba hvitløk er en av delikatesser av Laba-festivalen og kan marineres på egenhånd. Laba hvitløk har ikke bare en unik smak, men har også mange funksjoner og effekter som du ikke vet. Hvis du ikke vet hvordan du lager Laba hvitløk, la oss se på praksisen med Laba hvitløk.

Laba hvitløk fordeler mer enn

Det er søtt og surt, er det ikke krydret hvitløk, fjerne fishy lei av solvability, fordøyelsessystemet fungerer,

også indusere leveren Aktiviteten til celleavgiftingsenzymet kan blokkere syntesen av nitrosamin-karsinogener, og dermed forhindre forekomst av kreft.

antioksidantaktivitet Laba hvitløk bedre enn ginseng, spise det kan forsinke aldring, etter

jevnlig kontakt med bly eller bly forgiftning folk har en tendens til å spise, det kan effektivt hindre blyforgiftning.

Videre inneholder Laba hvitløk også en capsaicin kalt propylen-sulfid, som kan oppnå desinfeksjon 1/10 penicillin, patogener og parasitter har en god drepe.

Det kan forebygge influensa, forhindre sårinfeksjon, behandle smittsomme sykdommer og deworm.

Låt oss introdusere utøvelsen av Laba hvitløk.

Laba metode beiset k

Utgangsmateriale: Laba hvitløk pærer utgangs Purple hvitløk og eddik, hvitløk til den gamle huden, nedsenket i eddik, forsegle liten krukke ble tilført til Eve utette, som Cham grønn hvitløk grønn hvitløk krydret duft acetat løsning sammen, neseborene, er den beste saus til å spise dumplings, blandet med kalde retter kan også brukes, unike smaken. Tidligere sa folk at det ikke var fargen på hvitløk som ikke var gjennomvåt i Laba. Dette er ikke tilfelle i det hele tatt. Reaksjonen av eddik og hvitløk er den krydret syren av grønn hvitløk, eddiksyre er duftende og krydret. Hvis du nå til den gamle Beijing-stil restaurant med et måltid, spise nudler, en liten cap på hele året ga deg den grønne Laba hvitløk.

Forrige12Neste

10 apr 2019