Daily Archives: april 11, 2019

Fornuftig kosthold kontroll lov: livet kan ikke la deg carcinoma

& ldquo; kreft & rdquo; ordet har tre & ldquo; & rdquo;, kan munnen se hvor nær sammenheng mellom kosthold og kreft. World Cancer Research Fund har gjort det klart at kreftdødsfall per år blant 1/3 og dårlige matvaner, mer enn 30 typer kreft fører.

Folkets frigjøringshær General Hospital forsker, Helse- sjef helseopplysning eksperter Zhao Lin påpekte at den største effekten av kostholdsfaktorer for kreft inkluderer to typer: Den ene er fordøyelsessystemet kreft, inkludert spiserørskreft, magekreft, tykktarmskreft, den andre Klasser er kreft forbundet med hormon nivåer, inkludert brystkreft, endometrial kreft, eggstokkreft og prostatakreft. & Ldquo; Det kan sies rør stengt, til en god diett, kan du enkelt og effektivt forebygge kreft, så kreftrisiko redusert med 40%. & Rdquo; dette problemet, «Livet Times» reporter intervjuet en rekke eksperter, oppsummerte de tre prinsippene for anti-kreft diett. Hva

Spise: & ldquo; tre litt over fire & rdquo; prinsippet

& ldquo; balansert kosthold er grunnlaget for anti-kreft diett. & Rdquo; General Hospital i Beijing Military Region, senior ernæringsfysiolog Xun Xiaolin sa at selv om levekår er bra, men du kan ikke spise hva du vil, for tiden argumentert fornuftig kosthold er & ldquo; to høy og en lav & rdquo;: høye vitaminer, høy fiber, Lav i fett. Vitamin hovedsakelig fra frukt og grønnsaker friske, er cellulose finnes i frukt og grønnsaker og helkorn, kontrollen trenger å spise mindre fett gris, storfe, sau og annet rødt kjøtt, ble erstattet med kylling, fisk, hvitt kjøtt og lignende. På bakgrunn av dette, men også for å prøve å sikre at kosttilskudd diversifisering, er den enkleste måten antall farger, nok til å spise 5-7 typer mat farger beste dag. Løk, hvitløk, kål, blomkål, representert ved hvite matvarer har en god anti-kreft effekt, oppmerksomhet med tykkelse, hirse, mais, havre og andre endringer for å spise 100 gram per dag er hensiktsmessig.

Det finnes mer enn ett hundre typer vanlige kreftfôr, som i hovedsak er delt inn i fire kategorier. «Hvis du spiser mer anti-kreft matvarer, kan du legge til ising på kaken. & Rdquo; kinesisk Center for Disease Control ernæring og mattrygghet visedirektør Ma Guansheng fortalte reportere.

Fersk frukt og grønnsaker. Antioksidanter, karotenoider, vitamin C, flavonoider og andre aktive ingredienser som finnes deri, har anti-kreft effekter. Kinas berømte helseopplysning eksperter, Zhongshan Hospital overlege Yang Binghui anti-kreft effekt av frukt og grønnsaker er full av lovord: & ldquo; grønnsaksinntak per person per dag økt til 300 gram fra 50 gram, er risikoen for magekreft Kan reduseres med 50%. & Rdquo; asparges, kål, tomat, søtpotet, konjac, kiwi, reddiker, gulrøtter er gode anti-kreft mat.

Bønneprodukter. Tofu, soya melk rik på soya isoflavoner, ofte spiser soyaprodukter kan redusere brystkreft, tykktarmskreft, prostatakreft risiko.

Svampe. Omtrent 96% av soppen har anti-kreft effekt, slik som sopp, sopp, sopp, sopp og andre matvarer som er rike på polysakkarider, kan forbedre human immunitet, virkningen ved å forhindre magekreft og lungekreft bedre. For tiden har lentinan blitt brukt som et anticancermiddel for behandling av kreftpasienter.

Grønn te. Grønn te er rik på te-polyfenoler, som kan kombinere med kreftfremkallende stoffer for å bryte ned og hemme veksten av kreftceller. Utvikle drikke to til tre kopper grønn te om dagen vane kan forebygge magekreft, leverkreft og lungekreft, men det må bemerkes, te ikke er for sterk.

I motsetning til at noen matvarer ikke er gode for kreftforebygging, så spis mindre. & Rdquo; Ma Guansheng påpekte at Kina Cancer Foundation har gitt 10 anbefalinger for kreftforebygging, inkludert tre matvarer er klassifisert som begrenset anti-kreft diett.

Høy energi mat forårsaker fedme. Det er typisk volum av utenlandsk fast food, sukker drikker og andre små, men høy-kalori mat, etter å ha spist, hvis ikke ta hensyn til idrett, vil sannsynligvis føre til fedme. Kliniske studier har vist at 33% av kreftene forekommer hos overvektige personer. I denne forbindelse, Chinese Academy of Engineering, kinesisk Center for Disease Control ernæring og mattrygghet forsker levende Chen Jun Shi sa: & ldquo; mennesker hvert tommers midje, vil risikoen for kreft øker 8 ganger. «

Behandlede kjøttprodukter induserer kreft i fordøyelsessystemet. Saltet fisk, skinke, pølser og andre matvarer som vanligvis inneholder høy nitritt inn i menneskekroppen, reagerer med proteiner i mavesyre, frembringer karsinogene nitrosaminer, for derved å øke spiserør, magekreft, leverkreft, tykktarmskreft Risiko for utbrudd.

Overdreven drikking er nært knyttet til leverkreft. Kina Cancer Foundation anbefaler at menn drikker ikke mer enn 20 til 30 gram alkohol om dagen for kvinner ikke mer enn 10 til 15 gram. Ved langvarig overdreven drikking, alkohol kan føre til skrumplever, leverkreft senere vil komme sin vei.

Forrige12Neste

11 apr 2019

Spise kylling tabuer Ikke spis noen del av kyllingen

Kylling er en slags billig kjøtt, som er veldig populært blant deg. Men sammenlignet med gris, storfe, sau stort stykke kjøtt, gir kylling en følelse av at & ldquo; Parts & rdquo; for mye, og noen ganger spiser Panji vil møte en veldig flokete sak & mdash; & mdash; dette blokk som er en del av kylling det, spise det mens utskrift også spre noen av de ulike delene av kylling kan ikke spise: det er sagt vingespisser kan ikke spise, fordi kyllingen er i vingetippene er injeksjoner, vil de samle giftstoffer, og det er at kylling? nakke kan ikke spise, fordi det er mange lymfe ovenfor; sier også at det er et område kalt kylling bursa, et stort antall av lymfe, ikke kan spise. ?

disse påstandene, sant eller usant til slutt det

& ldquo; vingespiss & rdquo; & ne; & ldquo; vingespisser og rdquo;

Det er et ordtak som kyllinger & ldquo; vingespisser og rdquo; del av det er kylling injeksjonsstedet, er sete for lymfesystemet kylling, akkumulert giftige stoffer, ikke kan spise. Denne setningen forvirrer to konsepter. For det første blir kyllingens «vingefløy» etterfulgt av «vingeens topp» er to deler. Kylling halebenet degradering, halebenet endestykkene i en pygostyle helbredelse, den mørt kjøtt del, kalt ldquo; & rdquo;, vanligvis kjent vingespiss skarp kylling, kylling trekantet, kylling butt andre, som vind og kylling vingespiss Hestene er ikke relaterte.

I tillegg til de to steder på kylling ass, andre må fjernes når pakkboksen er slaktet:

ender, gjess, vannfugler i livmorhalsen og thorax og lumbale lymfeknuter har et par av bits men ikke kyllinger formet lymfeknuter, men den er belagt med en film av tilstedeværelse eller fravær av lymfe samlere. Fordelt rundt den intestinale Peyerske plakk ved slakting og bearbeiding skip har vært avhendet, halsen huden også har noen klar liten Peyers lapp. Lymfoidvev er spredt over hele dyret og kan ikke fjernes. Disse små lesjoner i lymfevev Hvis ikke, ville de ikke å spise en helsefare. Hvis du liker å spise kylling halsen, uten trygg sikkerhet, ville det bli strippet spise kylling huden på halsen.

thyroid, paratyreoidhormon flere av disse store kjertler inneholdt, for kylling, når standardisert slakting thymus, tyroid, paratyroid og gjenværende luftrør vil bli fjernet sammen, kan man ta hensyn ved fjerning av kylling slakting .

11 apr 2019