Daily Archives: april 13, 2019

Carrefour ble utsatt for giftig oljefisk som blekksprut til salg

& ldquo; i Carrefour for å kjøpe baby torsk, viste seg å være fet fisk, er klassifisert som giftige arter i Europa, er å forby oppføring av & hellip; & hellip; & rdquo; for noen dager siden, slik hurtig informasjon gjengitt på microblogging, selv Mai også stjerne Bo sa datteren hadde spist som utga seg for torsk fiskeolje, & ldquo; jeg endelig forstår hvorfor en måned siden datteren hans liksom trukket ut en haug av olje, laboratoriepersonell oppdaget ekskrementer full av fett, alle Kan ikke forstå, jeg måtte konkludere at datteren min hadde stjålet olje og hadde spist oljefisken som lot seg å være en blekksprut. & Rdquo; selv om Carrefour insisterer sine råvare systemer bare tillate salg av torsk, og er aktivt kontakt med mikro-Bobo viktigste, å gjennomføre revisjon testing, men på den delen av supermarkeder og restauranter med fiskeolje som utga seg for innhold torsk for berømmelse og formue, eller bli en dag Hotte emner på nettet.

I denne forbindelse, visedirektør ved Shanghai Food Safety Office-sa venner sa & ldquo; fiskeolje & rdquo; er en torsk, selv utsatt for å forårsake diaré, Hua Chang, men ikke uspiselige, har det ikke blitt Det er inkludert i omfanget av statens forbudte operasjoner.

Det er rapportert at USA hadde i 1990 embargo av fisken, den japanske helse-, arbeids- og velferds også sette fiskeolje som en & ldquo; & rdquo;, giftig fisk importforbud. I denne sammenheng har mange netizens, inkludert Ma Yi, reist spørsmål om hvorvidt landet burde pålegge restriksjoner og tilsyn med inntak av blekksprut i markedet.

13 apr 2019

25 typer rimelig anti-aldrende mat Kvinner toppvalg

Anti-aldring kan sies å være en kvinnes livslang karriere. Folk alltid kom, men tidens gang, til våre 25 år, huden begynte å skrive den aldrende perioden, rynker, pigmentflekker, slapp hud og andre fenomener begynte å dukke opp, denne gangen, anti-aldring prosjektet ble offisielt lansert.

Anti-aldring er påvirket av mange faktorer, og næring er en av de mest direkte og viktige faktorene. Matvarer (for eksempel frukt) i mange anti-aldrings aktive bestanddeler, skal anvendes, kan forebygge sykdom og utvikling av hjerte- og karsykdommer, diabetes og kreft, fremme helse og forlenge livet. Om våren og sommeren er det mange frukter, og noen frukter med anti-aging effekter kan tilberedes hjemme for å effektivt motstå tempoet i aldring.

brokkoli

Anbefalt grunn: Brokkoli er rik på antioksidanter vitamin C og karotenoider, cruciferous grønnsaker er åpnet forskere viste seg å være den beste anti-aldring og Anti-kreft mat, mens fisk er den beste proteinkilden.

Vintermelon

Anbefalt årsak: Vintermelon er rik på vitamin C, som kan utøve god fuktighetsgivende effekt på kollagen og elastisk fiber i huden. Regelmessig forbruk kan effektivt motstå dannelsen av tidlige rynker, slik at huden blir myk og glatt.

løk

Anbefalt grunn: løk kan rense blodet, senking av kolesterol, anti-aldring, og sjømat kan tilveiebringe en mye protein, også rik på sink.

Tofu

Anbefalt grunn: I tillegg til fisk og reker er tofu også en veldig god kilde til protein. Samtidig inneholder belgfrukter en kjemisk kalt isoflavoner som reduserer den kraftige østrogenaktiviteten. Hvis du er bekymret for brystkreft, kan du ofte spise belgfrukter.

kål

Anbefalt grunn: Kål er også en korsblomstrede planter, er vitamin C-innhold meget rik, men rikt på fiber, fremme gastrointestinal motilitet, slik at fordøyelsessystemet for å opprettholde ungdomskraft, og hjelpe avrusning.

Apple

Anbefalt grunn: Inneholder cellulose, vitamin C og sukker for å forhindre kviser og holde huden skinnende.

Gulrot

Anbefalt grunn: Rik på vitamin A, kan holde håret skinnende og delikat hud.

Melk

Anbefalt grunn: Inneholder vitamin D og kalsium for å gjøre beinene og tennene sterke.

Tomater

Anbefalt årsak: anti-kreft, gir deg god appetitt, energisk, bleking.

Spinat

Anbefalt grunn: ingen anemi, fysisk styrke, god hud, avgiftning, beskyttelse av syn, følelsesmessig stabilitet, kan være borte fra jernmangelanemi. Folsyre i spinat på moren er meget viktig å tilsette nok av folsyre under graviditet, ikke bare unngå fødselen av barnet har utviklingsdefekter, men også for å redusere den nyfødte lider av leukemi, sannsynligheten av medfødt hjertesykdom og andre sykdommer.

Orange

Anbefalt årsak: Anti-kreft, en mellomstor appelsin, kan gi vitamin C som trengs for en dag, og forbedre kroppens evne til å motstå bakteriell skade. Appelsiner kan fjerne frie radikaler som er skadelige for helsen og hemmer veksten av tumorceller.

Malt

Anbefalt årsak: Det kan redusere forekomsten av kolon og rektal kreft fordi den lett absorberes. Maltet selv er smakløst, så dryss det på kornblanding eller legg det til yoghurt. I de senere år har forskere utforsket og introdusert noen matvarer, og å spise to av følgende matvarer daglig kan øke fysisk kondisjon og forsinke aldring.

Tunfisk

Anbefalt grunn: Tunfettsfettsyrer kan senke blodtrykket, forhindre slag, hemme migrene, forhindre eksem og lindre tørr hud.

Jordbær

Anbefalt grunn: Jordbær er ikke bare rik på juice, deilig, men også god for menneskers helse. Jordbær kan forbedre hudtekstur, redusere diaré og lindre lever- og urinveis sykdommer. Samtidig kan jordbær også konsolidere tannkjøttet, forfriskende tonen og fuktighet i halsen.

Yoghurt

Anbefalt grunn: yoghurt ikke bare hjelper fordøyelsen, men også effektivt hindre tarminfeksjon, forbedre kroppens immunforsvar. I forhold til vanlig melk har yoghurt lavt fettinnhold, høyt kalsiuminnhold, og er også rik på vitamin B2. Disse elementene er gunstige for menneskekroppen.

koriander

Anbefalt grunn: persille er rik på jern, kalsium, kalium, sink, vitamin A og vitamin C og andre elementer, kan persille vanndrivende å opprettholde blodsukkernivået, og kan forebygge kreft .

Chocolate

Anbefalt grunn: har en lykkelig & ndash; & mdash; sjokolade har en beroligende effekt, sin smak og tekstur, men også å stimulere gleden midten av NPC hjernen, gjør folk glade. Tannpleie – Resultatet av demineralisering er dannelsen av karies, og sjokolade kan redusere hastigheten på denne prosessen.

potet

Anbefalt grunn: å beskytte milt og mage, spise mer poteter kan lette hetetokter, forstoppelse, kan magen også være bevaring, Qi tarmene. Eliminer posene under øynene og hold potetgullene i øynene for å redusere posene under øynene.

sopp

Anbefalt grunn: næringsrik, bedre immunitet, vekttap, sopp er rike på næringsstoffer et stort antall av uorganisk materie, vitaminer, protein, etc., men lite kalorier, spise ikke Får vekt. Sopp inneholder høye nivåer av plantecellulose, som forhindrer forstoppelse og senker blodkolesterolnivået. C-vitamin i sopp er mye høyere enn vanlig frukt, noe som kan fremme kroppens metabolisme.

Egg

Anbefalt grunn: Forbedre minne, skjønnhet, eggeplomme bruker ikke bare vitamin H, men hjelper oss også med å syntetisere det.

Walnut

Anbefalt grunn: hjerne, ernæringsverdien av et pund valnøtt svarer til 5 pounds egg eller 9 pounds melk. Proteinet i valnøtter har lysin, som er ekstremt viktig for menneskekroppen, og er veldig gunstig for hjernen.

鲫鱼

Anbefalt grunn: blekksprut inneholder omfattende og høyverdig protein, som kan styrke hudens elastiske fiberkomposisjon. Spesielt for tidlige rynker forårsaket av mentale faktorer som stress og søvnmangel, har den en spesiell lindrende effekt.

Kiwifrukter

Anbefalt årsak: kan øke gjennomsnittlig levetid for fruktfluer, opptil 26%.

Longan kjøtt

Anbefalt årsak: Det har en viss anti-aging effekt, fordi den kan hemme type B monoamin oksidasjonsaktivitet som er nært knyttet til aldring.

Kaffe

Anbefalt grunn: mat avrodisiakum

Hvis du er bekymret for det avtagende kjøttet, prøv den afrodisiaksiske effekten av kaffe. Selvfølgelig kan ikke kaffens rolle å forbedre folks oppmerksomhet, eliminere spenning, hindre Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom bli ignorert. I tillegg kan det øke effektiviteten av smertestillende med 40%. Responsen på koffein varierer fra person til person, og alle bør finne ut den maksimale mengden kaffe de kan drikke. Men generelt er det tilrådelig å drikke 3 kopper om dagen.

13 apr 2019