Daily Archives: april 14, 2019

Hva er fordelene med å spise stinkende tofu

Stinky tofu kalles også stor stinkende, hårete tofu, og keiseren ba om at «grønn» er mye mer sivilisert. Stinky tofu kan spores tilbake til Qing keiseren Kangxi åtte år (AD 1669) Anhui Xianyuan County folk Wang Zhihe. Huizhou stinkende tofu, Huainan stinky tørket og Shaoxing stinkende Zhang Zhangding er de tre stinkende produktene i vårt land.

Stinky tofu er en slags mugg. Det er laget av soaking tofu med mugg leeks, og deretter stekt, spiser, duftende og duftende. Folk som elsker å spise stinky tofu er stinkende og beveger seg. Hvis du ikke liker å spise, kan du ikke unngå det. Stinky tofu sint folk trenger ikke å legge til noen krydder, det som kreves er den opprinnelige «stinkende».

Etter flere hundre års evolusjon kan stinkende tofu nå deles i to kategorier. En type er bønne ostemasse representert av Wang Zhihe merkevare, og den andre er stekt eller dampet stinkende tofu som mange mennesker liker å spise. Spesielt stekt tofu, kan si dette: der det er ett tusen tusen typer tofu kan sies at mange triks, blendende ah.

[næringsstoffer]

Når tofu er gjort, de viktigste endringen til næringsinnhold er syntese av en stor mengde av vitamin B12. Hvis kroppen mangler vitamin B12, kan den akselerere hjernens aldring og lett forårsake senil demens.

I normale tider vi spiser i tillegg til egg, melk, fisk, reker inneholder mer vitamin B12, gjærede soyaprodukter har også mye vitamin B12, særlig innholdet av tofu høyere. Så å spise litt stinkende tofu er svært nyttig for å forhindre senil demens.

Anvendbare mennesker

tofu kan lett bli mikrobiell kontaminering, men inneholder også store mengder av flyktig base ammoniakk og hydrogensulfid i gjæringsprosessen, skadelig, bør ikke spise, vil forårsake diaré Folk med dårlige mage bør ikke spise for mye på en gang.

14 apr 2019

Landbruksdepartementet: Det er ingen tidsplan for GM-industrialisering. Positiv og forsiktig politikk

ettermiddagen den 15 januar 2014, holdt Landbruksdepartementet en første pressekonferanse, viselandbruksminister Chen Xiaohua introdusert situasjonen av landbruksprodukter kvalitet og sikkerhet tilsyn.

Ifølge Landbruksdepartementet data, bare forbi 2013, våre grønnsaker, animalske produkter og vannovervåking pass rate var 96,6%, 99,7% og 94,4%, noe høyere enn i fjor, og kvaliteten på landbruksprodukter Sikkerhetssituasjonen er generelt stabil.

Chen Xiaohua sa at i et land slike landbruket produsentland og konsumentland står også overfor små og spredt produksjon og drift, for å forhindre systemiske og regionale landbruks sikkerhetsmessige problemer, er krevende regulatoriske oppgave.

2013 I desember 2009 utstedte State Council «State Council på å styrke tilsynet med kvalitet og sikkerhet av landbruksprodukter», også kjent som & ldquo; & rdquo;. åtte tiltak «Notice» at Kinas landbruksproduksjon og desentralisert ledelse, er svak tilsyn, er kvalitet og sikkerhet av landbruksprodukter fortsatt det er en stor risiko. For å oppnå dette, vil staten styrke lokale lederansvar, kvaliteten sikkerhet av landbruksprodukter i fylkes, township regjeringen ytelse evaluering range, klare avgrensnings, veiledning og tilsyn tiltak.

utgangen av 2013 hatt en sentral landlig arbeid konferanse understreket også at kilden til mattrygghet av landbruksprodukter, på grunnlag av landbruket, vi må få til roten, den første til å forstå kvaliteten på landbruksprodukter. Med de strengeste standarder, til de strengeste reguleringen, de mest alvorlige straffer, den mest alvorlige av ansvarlighet sikre at massene & ldquo; & rdquo sikkerhet på tungen,.

Chen Xiaohua gjentok i utgivelsen av & ldquo; & rdquo; åtte tiltak på fremtredende kildekontroll, i de siste årene landet har skapt 639 standardiserte produksjons demonstrasjon fylker, fremheve sentrale områder, fremhever de viktigste landbruksprodukter i regionen Produksjonsområdet og hovedsalgsområdet vil fokusere på de viktigste produksjonsområdene. Midt Rural Arbeids Conference

Tidligere holdt på det sentrale nivå også understreket at matsikkerhet er kilden av landbruksprodukter, på basis av landbruket, er det både en & ldquo; rør og rdquo, ut, og det er & ldquo; produksjon & rdquo; ut.

I & ldquo; rør og rdquo, respekt, Chen Xiaohua påpekt, er det neste fokus på problemet med overdreven plantevernmiddel og veterinærlegemiddelrester, ulovlig å legge til utstedelse av giftige og farlige stoffer og forfalskede landbruket som regulering, Ministry of Agriculture utviklet Årets rensningsplan fokuserer på streng etterforskning og strenghet, og utredning av saker er et viktig kriterium for måling av arbeid.

I & ldquo; produksjon & rdquo; respekt, sa Chen Xiaohua at i forbindelse med implementering av en sentral fil og ånden av Central Rural Work Conference, for å utvikle familiebruk, bøndenes kooperativer og industrialisering av landbruket produksjon base, gjennom organiseringen av For å sikre kvalitet og sikkerhet.

Chen Xiaohua sa at dette året Landbruksdepartementet planlegger å bygge en standard hage hagebruk avlinger, husdyr og fjærfe gårder og store vann helse standarder gårder 1800, skapte den generelle utvikling av standardisering demonstrasjon fylker 45, ved park standarder, kriterier og felt opprette en standard demonstrasjon fylker til poenget, endre jordbruksproduksjon og ledelse, for å ivareta sikkerheten utgang.

transgene problemer utenfor allmenn interesse, uttrykt Landbruksdepartementet Chen Xiaohua transgenet for å ta en positiv, fornuftig tilnærming. Den såkalte aktive, det er å styrke forskning, utvikle nye varianter med selvstendige immaterielle rettigheter så snart som mulig, okkupere den høye bakken i dette området, for å hindre kontrollert av andre. Den såkalte forsiktigheten er å sikre sikkerheten til genmodifiserte produkter i forfremmelse og bruk.

& ldquo; for industrialisering av transgene forsknings- og utviklingsresultater, det samme bør følge denne tankegangen, som er en gruppe av modne, å fremme en rekke, for å løse dette problemet. På problemet med industrialisering har vi ennå ikke satt opp en tidsplan. & rdquo; Han sa.

14 apr 2019