Daily Archives: april 17, 2019

Se opp! Kvinner må ikke drikke disse 5 slags vann

Kvinner må ikke drikke disse 5 typer vann (Oriental IC /for kartet)

1, lang sett med kokende vann

Koking vann i lang tid Senere nedbrytes det nitrogenholdige organiske stoffet kontinuerlig til nitritt. Spesielt for kokende vann som har blitt lagret i lang tid, er det uunngåelig at det er bakteriell forurensning. På dette tidspunktet blir nedbrytningen av nitrogenholdig organisk materiale akselerert, og produksjonen av nitritt er mer. Etter å ha drukket slikt vann, vil kombinasjonen av nitritt og hemoglobin påvirke oksygentransportfunksjonen i blodet.

Derfor er det gjenværende vannet som kokes mange ganger i termosene i mange dager, og det vannet som har kokt lenge på ovnen, har forandret sammensetningen og kan ikke bli full. Du bør drikke vann som kokes i ikke mer enn 24 timer.

I tillegg bør ikke alle typer rent vann og mineralvann i flasker og trommer lagres for lenge. Store flasker eller fat rent vann og mineralvann bør ikke forbrukes i mer enn 3 dager.
Forrige123Neste

17 apr 2019

Er det virkelig upålitelig for poteter å miste vekt? Husk å spise slik!

Poteter er et næringsmiddel inneholdende resistent stivelse, som stivelse degradering enn andre stivelse vanskelig, langsom fordøyelse i kroppen, absorpsjon i blodet, og er forholdsvis langsom, og potetene er rik på kostfiber, potet som en stift mat kan få mer metthetsfølelse enn å spise ris lys og lett å fordøye tregere mindre sulten, så lenge metoden for å spise poteter å spise, kan det brukes som slanke mat, folk kan lett miste vekt. La oss dele følgende hvordan å spise poteter for å gå ned i vekt.

Først av alt du vet poteter for å miste vekt Myte

1, matlaging er ikke riktig

potet er ikke en umiddelbar diett mat, vil ikke spise poteter hver dag, vekt kuttet. Hvis behandlingen, matlaging poteter tilnærming ikke skal behandles, ikke bare ikke kan gå ned i vekt, men også vektøkning, som pommes frites, stekt Når energien er mye høyere enn den energien av potet selv. En middels stor dampet, kokt eller bakt potet er omtrent 90 kcal av varme, og senere med en dyp steke pommes frites, kan energiinnholdet være så høyt som 200 kcal eller mer.

2, slik som lange poteter bare mat

poteter fra det synspunkt av ernæringsmessig verdi, poteter og ris, mel i forhold til dens høye innhold av mineraler, slik som kalium, magnesium, etc. . Dessuten har poteter også en viss mengde kostfiber, mens kostfiber i polerte ris og hvite nudler er sjeldne. Det er derfor et godt valg å erstatte litt polert ris og hvitt mel med poteter. Imidlertid er langvarig bruk av poteter som hovedmat ikke veldig ønskelig. Dette vil gjøre maten for monotont, og det er vanskelig å få alle næringsstoffene kroppen din trenger.

La oss se på hvordan du kan spise poteter kan miste vekt

1, tomat potet

Ingredienser: 1 potet + tomat + 1 + 3 halv grønn pepper blomst sopp +10 sylte noen små løk + salt + eddik + 1/4 ts 1/2 ts svakt sopp essens eller kylling + 1/4 ts + 1 ss olje

trinn:

(1 ) på vannet første soppen god suge, vaske grønnsaker, tomater og poteter skrelles bort standby;

(2) på tvers av potetene til en jevn folie, deretter skåret poteter spore;

(3) den kutt poteter ledning vasket flere ganger med vann og dyppet i vann for sikkerhetskopiering, løk, sopp og paprika strimler, skåret i små biter alternative tomat;

(4) 6-7 i potten må være varm, sette løk, tomat og tomat liten Pickle endelig røre tid til en pasta, overføring rør ilden inn potetene, tilsett eddik og rør 2 sopp essens Etter 3 minutter, hell i sopp og grønn pepper.

tomater trenger å gå ned i vekt, redusere tretthet, økt appetitt, forbedre fordøyelsen av proteiner, redusere oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og andre effekter, forbruk av tomat potet kan spille en viss effekt på vekttap.

2, poteter, skinke og kylling salat smørbrød

ristet brød, egg, skinke + + + + poteter gulrøtter + agurksalat kyllingbryst + + + oksekjøtt + salt + pepper salatdressing

trinn:

(1) første poteter, gulrøtter vaskes, skrelles, skjæres i biter etter potten kokende kuttet Ding;

(2) kyllingbryst vask krydder i potten er ikke nødvendig å lage mat, kokte terninger fjerne eventuelle renne til vannet;

(3) i potten kokte egg, kokte terninger etter proteindelen , skinke, agurk terninger standby;

(4) på ​​alle materialene er blandet sammen, terninger, inn i salatdressing, salt, pepper og potet blandingen i kylling skinke salat;

(5) Kut skiver brød i sidene, legg til kylling og skinke salat, biff skiver, salat blader, og spre salat dressing på skiver.

Kyllingen har høy fordøyelighet og absorberes lett av kroppen. Kyllingen er rik på næringsstoffer og kan forbedre kroppens egen immunitet.

3 poteter dietter ikke glipp

Først, White potetene dyppet i eddik FORBRUK

Produksjon: sette mengden av vann i potten, vaske potetene inn i potten Kok i middels vann, kok til helt kokt og hente i en tallerken.

Mat: På vegne av måltidet, når maten spises, blir potethuden revet og eddiken kan spises direkte. Generelt vil det være fullt å spise 2-3.

Effekt: Den har en god satthetseffekt og passer for stor mage konge å gå ned i vekt.

For det andre, sesamolje potet silke

Produksjon: De strimlede poteter, kokt med bakvannet plukket opp, potet silke, salt, MSG, sesamolje Tongfang bolle, bland godt.

Spiselig: I stedet for middag, hvis du er sulten, kan du blande den med hvit grøt.

Effekt: Det har en god avgiftingseffekt.

For det tredje, potetstomat

Produksjons: dampede poteter, presset inn i en bløt, tomat skrelt og pellets (blender eller puré), og potetstappe og bland godt Bare bra.

Mat: I stedet for frokost kan du spise tomat potetmos mens du drikker varmt vann.

Effekt: Det har en god matteffekt, og det har også en betydelig effekt på ovnsrøret.

17 apr 2019