Daily Archives: april 18, 2019

Konserverte næringsmidler og andre seks store mat kan lett føre til tumor

Først, forbruket av modifisert mat, råtten mat

aflatoksin har blitt anerkjent som det sterkeste carcinogen, aflatoksin og rik i råtten korn, mais, peanøtter, bakteriene i varmt, fuktig miljø lett vekst og reproduksjon, som kan bli funnet å indusere en rekke forskjellige tumorer i forsøksdyr. Denne faktoren er en viktig årsak til høy kreft i enkelte deler av Asia og Afrika.

2, konserverte matvarer

nitritt er også anerkjent som kreftfremkallende, grønnsaker, kjøtt og andre produsere store mengder av nitritt beiset. Saltet ble tørket fisk, fermentert pickles, pickles, baren, over natten kokt kål, pølser, kjøtt inneholder nitrosoforbindelser, farlige hvis regelmessig inntak av slike matvarer har kreft.

Tredje, salt også

I tillegg til salt, salte matvarer inneholder også pickles, saltfisk, bacon og andre bevart mat. Ifølge relevant forskning er risikoen for spiserørkreft i å spise mat 2,79 ganger den av sjeldne forbrukere. Den vanligste kreften forårsaket av å spise salt mat er magekreft. Japanske fiskere som er salt fisk er mer vanlige i mage kreft og esophageal kreft. Saltfisk er også en viktig faktor i nasopharyngeal cancer. Malaysiske forskere funnet ut at mange kystbefolkningen lider nasofaryngeal karsinom, og grunnen til at de elsker å spise saltfisk relatert. Ifølge Kinas tellingstatistikk, i det høye forekomsten av magekreft, inntak per innbygger på 50 gram salt per dag, og i lavfrekvente områder av mage kreft, er saltinntaket per innbygger bare ca 6 gram.

Selve saltet er faktisk ikke kreftfremkallende, noe som forårsaker kreft fordi den høye konsentrasjonen av saltoppløsning lett ødelegger det beskyttende laget av mageslimhinnen, forårsaker mukosal erosjon eller sårdannelse. I dette tilfellet, når invaderet av kreftfremkallende stoffer, vil det føre til at lokale gastrisk kreftceller blir kreftfremkallende. Salt er et uunnværlig stoff i menneskekroppen, men det bør ikke forbrukes i overkant. Det er generelt antatt at saltinntaket hos normale mennesker bør kontrolleres innen 6 gram per dag.
Forrige123Neste

18 apr 2019

Vær oppmerksom! Vanlige sju typer grønnsaker inneholder naturlige giftstoffer

Mange mennesker tror at de fleste giftige plantene er merkelige villplanter. Faktisk kan enkelte matavlinger, oljevarer, grønnsaker, frukt og andre spiselige planter som er vanlige i det daglige livet, også forårsake forgiftningsfaktorer. Her er noen vanlige spiselige giftige planter.

Disse grønnsakene inneholder naturlige giftstoffer (datablad)

Grønne bønner

Hvis de grønne bønnene ikke er kokte, vil saponin i bønnene sterkt stimulere fordøyelseskanalen, og bønnene Inneholder protrombin og har koagulasjonseffekt. I tillegg inneholder de grønne bønnene også nitritt og trypsin, som kan stimulere menneskekroppen, forårsaker matforgiftning og gastrointestinale symptomer. For å unngå forgiftning av grønne bønner, pass på å lage mat og tilberede grønne bønner.

Disse grønnsakene inneholder naturlige giftstoffer (dataark)

Brede bønner

Bønnefrø inneholder vinktosid, noe som kan forårsake akutt hemolytisk anemi etter inntak av dette stoffet. (Bred bønn gul sykdom). Når du spiser grønne bønner i vår og sommer, hvis de blir tilberedt feil, vil det ofte føre til forgiftning. Videre skjer det vanligvis 4 til 24 timer etter å ha spist råbønner. For å forhindre fremveksten av bred bønneforgiftning, er det best å ikke spise friske ømme bønner, og må tilberedes før de spiser.
Forrige1234Neste

18 apr 2019