Daily Archives: april 19, 2019

Drikker en boks med høyt sukker drikker tilsvarende å spise en eller to av sukker

jasmin te

De fleste av de innenlandske drikke angir ikke hvor mye sukker importert
Fanta (drue smak)

nylig en ny vitenskapelig rapport fra American heart Association (AHA) tyder på at to år gamle barn til 18-åringer daglig inntak av sukker ikke bør overstige 25 gram. Artikklene publisert deri viser at barn er mer sannsynlig å utvikle hypertensjon, koronar hjertesykdom og insulinresistens etter hvert som sukkerinntaket øker. I vårt daglige liv, selv om mange foreldre bevisst unngå å gi barn godteri, men når barna drakk en flaske drikke når vi bør merke seg, er trolig å ha overskredet sitt inntak av sukker.

case

lite sukker drikker kan være mye

Lees datter er 6 år gammel, har kommet til en alder av de permanente tennene. Men barn som elsker å spise søte og søte drikker har blitt hodepine for fru Li. «Hver gang jeg går til supermarkedet, går jeg definitivt til drikkeområdet for å plukke opp drinker og de fleste karbonholdige drikker. & Rdquo; Ms Lee sa, sannsynligvis på grunn av god smak drink med damp, klarer å slå barna, så hver gang ga barna til å kjøpe en flaske med drikke. Hver gang kan den lille fyren kvitte seg med en halv flaske på en gang.

Senere hørte jeg at å drikke brus for god helse, Ms Lee også kjøpt mye, inkludert en vanilje flavored brus barna likte, kan man drikke en kan. «Fordi brus er bra for kroppen, kjøpte jeg mye og kontrollerte ikke barna.» Men nylig var fru Li deprimert og fant at det søte bruset som barn ofte drikker, ikke er mye mindre enn Sprite Coke.

Spørsmål 1

De fleste drikketiketter indikerer ikke sukkerinnholdet.

Reporteren så på drikkevarehyllen på et supermarked at det finnes mange typer drinker på hyllene. Det er mange importerte drikkevarer, for eksempel kulsyreholdige drikker, te drikker, fruktdrikker og protein drinker.

I disse drikkene er sammensetningen av mange drikker merket med kalorier, protein, fett og karbohydrater, unntatt individuelle drikker, som er merket med sukker i næringsfakta (NRV). I tillegg indikerer næringsinnholdet i mange drikkeflasker ikke innholdet av sukker.

Forrige12Neste

19 apr 2019

? Onion blader og lyseblått som er mer næringsrik

løk blader og lyseblått som er mer næringsrik si & ldquo; et helvete, ti minutter og rdquo;. Å spise noen grønne løk hver dag spilder ikke deg mye tid. ? La oss ta en titt på hva den har magiske vårløk løk blader og lyseblått som er mer næringsrik

Som det sies & ldquo; et helvete, ti minutter og rdquo;. Å spise noen grønne løk hver dag spilder ikke deg mye tid. Nedenfor tar vi en titt på hva den har magiske vårløk løk blader og lyseblått som er mer næringsrik

Effekt 1:? Yin yang vårløk i ulike vitaminer kan garantere normal menneskelig hormon, også Kan effektivt stimulere seksuell lyst, og dermed «Aphrodisiac Yin». Derfor, menn, tre ganger i uken for å spise vårløk eller gressløk, kan være matlaging, kald mat, men også som en smakstilsetning for å oppnå yin yang effekt.

2 Effekt: avgiftning krydder scallions krydret, litt varme, med en publisert Tong Yang, avgiftning krydder effekt. Hovedsakelig benyttet for kald kulde, chill magesmerter, frysninger, feber, hodepine, nesetetthet, melk barriere, to vil være negativ, og så videre. Løk inneholder flyktig olje, oljen er hovedbestanddelen i allicin, diallyl sulfid og som inneholder oksalat. Videre, også inneholder fett, karbohydrater, karoten, vitamin B, C, niacin, kalsium, magnesium, jern og andre bestanddeler.

3 Effekt: Forebygging pektin inneholdt gressløk kreft, reduserer colon carcinogenesis, anti-kreft effekt. Allicin løk kan undertrykkes i veksten av kreftceller, løk ytterligere inneholder selen, kan redusere nitrittinnhold i magesaften, ha en viss effekt på forebygging av magekreft og en rekke krefttyper.

Effekt 4: svetting antibakterielle grønn løk for å stimulere kropps har svettekjertler, til rollen som transpira kjøling; Scallion kan stimulere de øvre luftveier, slimet lettere å hoste opp. Løk inneholder allicin, har den åpenbare overfor bakterielle, virale effekter, spesielt for Shigella og sopp hud sterkere hemmende effekt.

5 virkning: relaksasjon av vaskulær grønn løk er rike på vitamin C, avslapning av små blodkar, fremme blodsirkulasjonen, kan hindre høyt blodtrykk på grunn av svimmelhet, hjernen være fleksibel og for å forebygge Alzheimers. Vårløk flyktig olje og capsaicin, bli kvitt Xingshan fettete Atsumi retter som lukt, produsere den spesielle aroma, hvis soppen med mat kan også spille en rolle i å fremme blodsirkulasjonen.

Effekt 6: kolesterolsenkende vårløk kan redusere opphopning av dårlige kolesterolet, folk ofte spiser løk, enda mer enn fett kroppsfett, er deres kolesterol ikke økt, og sterk fysikk. Løkbladene inneholder mer vitaminer A, C og kalsium enn skallet.

7 Effekt: lindre tretthet grønn løk som løk, inneholdende allyl-sulfid, vil slike stoffer stimulere utskillelsen av magesyren, og bidrar til å fremme appetitt. Når det tas sammen med vitamin B1 innhold av matvarer, vil det fremme en kvalitativ forandring av mat stivelse og sukker til varme, kan lindre tretthet.

Spis løk tabu: 3 kategorier av mennesker bør ikke spise løk generelle befolkningen kan spise, mental mer passende. Noen mennesker bør imidlertid ikke spise grønne løk. 1. Pasienter med gastrointestinale sykdommer. Mennesker med gastrointestinale sykdommer, spesielt sår, bør ikke spise mer. 2. Tabellmangel, overdreven svette bør også unngå å spise grønne løk. 3. Pasienter med øyesykdommer. Overdreven forbruk av løk kan også skade synet ditt, så folk med dårlige øyne bør ikke spise for mye grønn løk.

19 apr 2019