Daily Archives: april 20, 2019

Tomater kan forhindre prostatakreft hos menn. Denne anti-kreft effekten dobler

. Epidemiologer har gjort mye forskning på om å spise mer grønnsaker og frukt kan redusere muligheten for kreft. Basert på disse funnene har US Department of Agriculture, American Cancer Society og National Cancer Institute anbefalt at minst 400 til 500 gram grønnsaker eller frukt bør spises daglig for å forhindre kreft. Når noen frukter blandes, kan det også forbedre effekten mot kreft, som tomat med grønnkål.

Tomat og grønn kan forhindre kreft fra kreft

Nylig har forskere ved University of Illinois og Columbus University vært i stand til å undertrykke prostata ved å fôre tomater og kale i løpet av dyreforsøk. Spørsmålet om kreftutvikling gir mange overbevisende bevis.

De injiserte det samme antallet prostatakreftceller subkutant i bakre flanken på 206 hannrotter, og grupperte dem deretter for å observere utviklingen av prostatakreftceller hos rotter i 22 uker. De la til 10% tomat til kostholdet til den første gruppen rotter, 10% kalve i den andre gruppen og 10% tomat og 10% kalve i den tredje gruppen.

Ved å observere var rotter med både tomat og kale den mest effektive, med svulstkremping på 52%, og de svulstene vokste sakte. Fra vevsdelen av svulsten er differensieringen av kreftceller sakte, og graden av apoptose av kreftceller er ganske åpenbar. Det kan sees at sammating av tomat og kale kan forhindre utvikling av prostatakreft. Fremme tomat og kale med mat, dette vil være en veldig meningsfull ting for helse.

Forrige123Neste

20 apr 2019

Bruk av røde datoer for å behandle faryngitt

Med ankomsten av våren, er luften fuktig, kald seiret, mange mennesker tror det er lett å være laryngitt wrap. Spesifikke ytelse hals sekreter tykk, opp om morgenen ofte utstedt Hanghang lyd, dersom fjerning av sekret ofte føre til kvalme. Nedenfor vil jeg introdusere deg til flere terapeutiske formler for å behandle faryngitt.

er en diffus betennelse faryngitt i svelget mucosa, og submukosalt lymfoid vev. Pasientene har ofte alle slags hals ubehag som følelse av fremmedlegeme, hals kløe, svie, smerter, eller hals etter å ha våknet. Sticky hals sekret, ofte utstedt Hanghang høres opp om morgenen, om fjerning av sekret ofte føre til kvalme. Her jujube behandling av faryngitt formel:

1. Selleri 100 g, en mangostan, jujube 12, ris 50g. Selleri skåret i meget fint ledig, mangostan og jujube mengde vann, kokt i en halv time, og deretter tatt suppe koke ris, grøt etter utløpet av en fjerdedel av en time ble det tilsatt selleri kan kokes. Dette har effekten av å grøt varmefluid, lungene og hoste, kronisk faryngitt, bronkitt bedre terapeutisk effekt.

2. 5 jujubes, 5 fett hav, riktig mengde bergsukker, kokende vann for te drikking. Denne siden er mer egnet for forkjølelse eller høyttalerens stemme er hes.

3. 5 jujubeer, 6 g sassafras, 10 g nordlig sandginseng. I alt 3 avkok av smaker, drikker en eller to ganger i uken. Sangere vanligvis være kledd i uniformer med fuktige stemmebåndene, hals beskyttelse, beskyttelse av stemmen.

20 apr 2019