Daily Archives: april 22, 2019

Alert: frukt og grønnsaker til å fordøye, men ikke føre til forstoppelse

Beijing Military General Hospital, overlege of Gastroenterology shengjian Qiu sa at grønnsaker og frukt presset inn juice drikkes ikke bare kan ikke hjelpe fordøyelsen, kan også føre til forstoppelse.

Hvorfor er dette? Sheng Jianqiu forklarte at grønnsaker og frukt mistet mye essensielt kostfiber i prosessen med juicing. Karakterisert ved at de uløselige fibrene kan forhindre gastrointestinale systemsykdommer, stimulere intestinal peristaltikk og fremme defekasjon effekt. Videre kan kostfiber påvirke blodglukosenivåer, diabetiske pasienter for å redusere stoffavhengighet, samt for å forebygge overdreven varme, kontroll av fedme, forebygging av gallestein, lipid og andre effekter.

Denne situasjonen er mest sannsynlig hos eldre, spesielt de med dårlige tenner. Faktisk forstoppelse stor del fordi spise for fint, slik at fiber inntaket er utilstrekkelig. Fine resultater på den ene siden, kosthold mat, på den annen side også i drinker, spesielt med juice i stedet for frukt og grønnsaker mer ønskelig. «Sheng Jianqiu påminnet.

Relaterte nyheter

eldre erstattet med frukt og grønnsaker frukt og grønnsaker juice eller forårsake forstoppelse

http://health.szhk.com/2012/02/07/282803467179332.html

22 apr 2019

Hvilken er bedre for gamle nudler, gjære taro og brød?

Bruker Hiromama – sa: Jeg har nylig lært å gjøre gimmicks og lagt merke til noen ting om gimmicks. Noen sier internett, faktisk, ikke så god som den gamle overflaten laget av gjær brød laget bra, fordi det er noen gamle ansikter et rot av bakterier, kan være en dårlig mage, mens gjær er gjær. Mitt første spørsmål er: Blir disse bakteriene ikke drept i forbindelse med dampende dampede boller? Er det et rot av bakterier, gjær, eller kan det påvirke magen? Det andre problemet er at hvis du bruker gamle nudler som en dampet bun, må du definitivt sette en base. Vil det ikke være bedre å bruke en gjærfri taro?

Det er fortsatt mange venner som spør: Hva er spontant pulver? Er det det samme som den tradisjonelle hagen? Hva er forskjellen mellom et dampet brød laget av gjær?

Disse spørsmålene er for mye og for kompliserte. La oss finne ut problemet fra det første spørsmålet.

Prinsippet om å lage brød og brød

La meg snakke om hvordan brød og brød er laget, hvorfor kan det være stor, hvorfor det er en spesiell duft.

Opprinnelig var hullene i taro og brød spor av eksistensen av karbondioksidgass. Disse gassene produseres av gjær som bakers gjær. Denne typen bakterier kan dekomponere små mengder glukose og fruktose i deigen, slå dem til karbondioksid og alkohol, og også produsere spor av aroma. De bryter ikke sukrose og stivelse veldig bra, så det legger ikke til gjær, deigen smelter ikke, og det spiser ikke tilsatt sukker, noe som gjør deigen usøt.

gluten deigen har en meget unik struktur, dens god fleksibilitet, kan gassen låse dem i den deigstruktur, slik at under gjæringen, kan deigen blåses opp under virkningen av den gass, og vil ikke lett å kollapse Fortsett. Sett den gjærde deigen i en panne og damp den, eller legg den i ovnen for å bake den. Gassen vil ekspandere etter hvert som den blir varm og deigen blir gradvis større. Etter oppvarming til en bestemt temperatur stivelsen gelatiniserer, proteindetaturene og glutenet er fikset, det vil si «kokt». På denne tiden er stomata festet i hagen eller brødets struktur. Selv om gassen har gått bort, vil formen ikke forandre seg mer.

gjær brød og brød Hva er forskjellen

kommersielle brød er kultivert gjær å gjære i de siste årene, også med ren kommersiell brød gjær gjæring. Den eneste forskjellen er at ingrediensene i deigen er forskjellige og oppvarmingsmetoden er forskjellig.

I oppskriften av brød settes vanligvis ca. 1% salt. Salt er nødvendig for styrken og smaken av brødet, det er nyttig for smaken, og det har også effekten av å regulere fermenteringshastigheten. Kinesiske innbyggere liker ikke å spise hardt brød uten olje og sukker, som søtt og mykt brød, så de fleste brødprodukter på markedet må tilsettes sukker, det er mye fett. Selv om det er skiver stiftbrød, har det vanligvis mer enn 4% fett, mykt og søtt utvalg av brød kan nå mer enn 10%, og fettet i skarpt brød kan til og med være så høyt som 25% eller mer.

Oppskriften på hagen er mye enklere. Det trenger ikke å sette salt eller sukker, det er ganske rent. Dette er grunnen til at det er overordnet alt av brød, fordi egenskapene til lav-fett lite sukker, ifølge den samme mengde mel, brød laget av energien som finnes der til å være betydelig lavere enn brød. Fra vektkontrollen er å spise dampet brød tryggere enn å spise brød. På samme tid, bare fordi brødet er mykt og søtt, vil det spise for mye hvis du ikke er forsiktig, og det er ingen følelse i magen.

Fra kokemetoden er dampet brød bare 100 grader dampet, produserer ingen skadelige stoffer, og tapet av næringsstoffer, inkludert vitaminer, er svært lite. Brødbaketemperaturen er ca. 200 grader, en liten mengde akrylamid produseres i epidermisdelen, og tapet av lysin i proteinet og dekomponering av vitaminer er forårsaket av Maillard-reaksjonen. Heldigvis er andelen av epidermis liten, og næringsstapet inne i brødet er ubetydelig.

Hva er forskjellen mellom gjærtæro og gamle nudler?

Gjærtero er gjæret med ren gjær, og stammen er relativt ren. Tidligere ble dampet brød gjæret med gjær som naturlig ble båret i det naturlige miljøet. Med andre ord, til slutt, er det noen bakterier til slutt, i stor grad er det nødvendig å ta sjanser og se på miljøet. I tillegg til den dominerende gjæren finnes det andre bakterier, som melkesyrebakterier. En rekke matvarer som mat, grønnsaker, frukt og melk er naturlig knyttet til disse mikroorganismer.

Med melkesyrebakterier vil deigen gi en tydelig surhet når de blir gjæret. Hvis den sure smaken ikke er god, må den nøytraliseres med alkali. Vanligvis bruker folk natron, som er natriumbikarbonat, for å nøytralisere melkesyren i deigen. Hvis alkalien blir tilsatt moderat, påvirker nøytraliseringen ikke næringsverdien, og selv om karbondioksid produseres under denne syrebase-reaksjonen, kan deigen bli mykere. Men hvis håndtert dårlig målt, alkali Cadogan, overflaten vil være gul, mens det vil være litt snerpende og ldquo; & rdquo;, basisk smak også føre til tap av vitamin B1 i deigen. Dette vitaminet er spesielt redd for alkali.

Hvorfor gjør alkali overflaten gul? Mel fordi det er et lite antall av flavonoider, har det som regel ingen farge eller bare en svært lys gul, en gang i et alkalisk miljø, vil den vise en klar gul, slik at folk kan summeres opp i henhold til graden av gulnende brød Erfaring, juster mengden av tilsatt alkali.
Forrige12Neste

22 apr 2019