Daily Archives: april 26, 2019

Hemmeligheten på kjøkkenet: maten blir dampet for å spise den mest sunne

«Kina på spissen av tungen» utløste den «varme tungen». I denne matdokumentar er det ingen «matekspert», «Kulinarisk konkurranse», og noen er bare hjemmelagde måltider på bordet av vanlige mennesker. Hubei lotus rot stuet ribbe, sin egen gammel mann i nordlige Shaanxi Millet gult ansikt dampet bun, Guilin risnudler og hellip; & hellip; hver lokale snacks, kan fremkalle nostalgi og folk ivrige appetitt tykk. Når vi har en stor pekefinger, hvordan kan vi spise sunnere og sunnere?

Den dampede parabolen er mindre fet

«matlaging» i matlaging er meningen med matlaging, «matlaging» betyr tilberedt. Hos friske matlaging rangeringen: rangert første og andre plass er dampet, kokt, fulgt av blanding, brenning, suppe, lapskaus, stekt, grillet, stekt.

Mianyang tre damp Hubei, Jiangsu og Zhejiang dampet krabber, Hunan dampet grønn paprika, syltet sennep Guangdong dampet fisk & hellip; & hellip; som «A Bite of China», sa den tidligste bruken av damp i verden Matlagingslandet er Kina og går gjennom hele den kinesiske jordbrukssivisasjonen. Steam kan spores tilbake Yanhuang ganger ti tusen år siden, våre forfedre oppdaget dampen kan få mat fra tilberedt mat kokt i prinsippet.

Kina har sagt at «ingen mat ikke damp». Steaming oppvarmes av damp, slik at de smaksatte ingrediensene er modne eller smakfulle. Det er preget av å opprettholde den opprinnelige formen, originale juice og originale smaken av parabolen, og kan i stor grad bevare ulike næringsstoffer av parabolen. Sammenlignet med matlagingsmetoder som steking og steking inneholder den dampede maten mye mindre olje. Når matlagingen, opp til kokepunktet for oljen 300 ℃, vil ødelegge de næringsstoffene, og kokepunktet for vann er bare 100 Dampet °.] C, kan mer næringsstoffer beholdes. Hvis det ikke er damping, vil vi aldri smake den friske, duftende, ømme og glatte smaken av damping. I mellomtiden

holde maten farge, smak og form og smak, slik at ernæring er lettere absorberes av kroppen, det er en vitenskap.

dampet enn kokt å beholde næringsstoffene flere

I tråd deilig mat og ernæring, og damp kan sammenlignes med å lage mat.

Husholdningsretten i Huaiyang-kjøkkenet er kokt og tørket, og det er forfriskende og næringsrik. Tørket silke er den tørkede bønneuggen, den såkalte store kokte, legges i mye vann for å lage mat. Denne tilsynelatende enkle parabolen er ikke lett. Denne retten er deilig lukten av skinke og tørket reker smak å sive i fin silke tofu, stor nøyaktighet, men det er ingen oljeflaket panne, det er ikke ett øre beany, kuai er for delikat mesterverk.

«A Bite of China» Episode & ldquo; kjøkken hemmelighet & rdquo; nevnes, folk i mange områder av Sør-på kjøkkenet er utstyrt med store og små svart keramikk til å lagre og tilberede mat. De har sin egen livsfilosofi, spiser enkel mat, ved hjelp av enkle matlagingsmetoder: matlaging. På den tørket opp bacon kutte noen Tilsett litt poteter og bønner lapskaus mat blandet sammen, da tykk, lukten av fett å trenge dem som tofu, søte poteter, poteter, bønner, grønnsaker, den gamle familien Sitte sammen ved bordet gir den varme potten en forførende smak. Da satt inn i munnen deilig øyeblikk, henger det en følelse av & hellip; & hellip;

damp er damp varme, og kok suppen er mer varme. Under de samme forholdene vil damping beholde mer vannløselige vitaminer enn matlaging. Dette er fordi den av damp, utgangsmaterialet og damp i en hovedsakelig lukket miljø, blir råmaterialet modnet i henhold til mettet vanndamp, det mistet også mindre oppløselige substans, som er i tap av vannløselige vitaminer Det er mer tydelig.

hvordan damp sunn

bruke et bredt område av dampet variasjon, er det dampet, dampet, dampet spenne, inkludert dampende, dampende verre. Nå fortaler et sunt kosthold, foreslår jeg at du ikke lager mat når du lager mat hjemme, men prøver også å dampe mer mat å spise. Kjøtt dampende måten å gjøre, kan mye olje skal dampes, dampende med meloner og kjøtt, ikke tilsett olje, vil oljen trenge inn i kjøttet direkte til frukt og grønnsaker, så fatet med en mer omfattende ernæring .

Hvordan lage dampede grønnsaker den sunneste? Å merke seg følgende: 1. til nytt materiale, fordi protein materialet lett oppløses i vann når dampende, krydder knapt gjennomsyre til fôr, er det best å mat tekstur og mør og saftig. Damp i kokende vann er egnet for råvarer som fisk og grønnsaker. Klokka er ca. 15 minutter. Egg, etc. skal sakte dampes med middels varme og liten brann. 2. For grov tekstur, skal råvarene som krever damping, for eksempel sprø duck og dampet svin, dampes i lang tid. 3. Når dampet, men også ta hensyn til de hierarkisk displayet, lyse grønnsaker på toppen, mørke grønnsaker på følgende; ikke lett kokte grønnsaker på toppen, lett stekt tallerken på bunnen.

i matlaging potetskiver vitamin-tap (%)

Vitamin Tittel kokt destillert

Vitamin C 31 11

Vitamin B1 12 10

Vitamin B6 23 3

Vitamin PP 22 7

Folsyre 34 7

26 apr 2019

Spis syv typer kinakål å lage velsmakende dobling effekten kan forebygge kreft

Kål verdi

1, kan spise kål kalsium

kinakål er rik på kalsium, som inneholder per gram Kalsium mg. En kopp kokt kål juice og et glass melk kan levere nesten like mye kalsium. Noen mennesker liker ikke å drikke melk, kan du få mye kalsium ved å spise tilstrekkelige mengder kål.

Fire kinakål helseeffekter

2, spise kål hudpleie

kinakål høyt vanninnhold, og lite kalorier. Vinteren luften er tørr, kald vind stor skade på menneskelig hud, kål er rik på vitamin C, E, spise kål, kan du spille en veldig god hudpleie og skjønnhets konsekvenser.

Forrige1234Neste

26 apr 2019