Daily Archives: april 27, 2019

Hva skal jeg gjøre når jeg blir sint om sommeren? Sommerbrann og fruktliste

Sommerbitter gourd med grønnsaker

Jeg tror de fleste vet at bitter gourd har en god anti-kreft effekt. Faktisk, i tillegg til anti-kreft, om sommeren, den riktige mengden bitter melon, kan du også avgiftning, klart hjerte og brann. Derfor kan det være mange fordeler å spise bitter kalebasser om sommeren.

sommer kål ned som rotgrønnsaker

Ved enhver årstid, er veldig populær grønnsak kål, kinakål fordi ikke bare deilig, men også billig, ernæringsmessig verdi er også høy. Om sommeren kan den rette mengden kålrøtter også brukes til å avlaste varmen. Dette er hovedsakelig fordi, kål rot i seg selv vil ha varme vanndrivende, magetørsteslukkende effekt Oh!

Pumpkin
ned som sommer grønnsaker

Gresskar mild temperament, har ikke bare effekten av avgiftning, men også I tillegg til å beskytte mageslimhinnen kan spise gresskar også hjelpe fordøyelsen og forebygge diabetes. I tillegg til en passende mengde tid i sommer spise noen gresskar, det er veldig bra ned som sommervarmen effekt, slik at sommeren spise gresskar, sa at fordelene kan beskrives som en masse Oh!

sommer send brann Kylling og grønnsaker grønnsaker

Det kan være at alle ikke vet noe om kyllingfjær, men når det gjelder kål tror jeg alle vet det. I dagliglivet er kinesisk kål deilig og god å gjøre, men det er ganske populært blant alle. Faktisk, i tillegg til deilig mat kylling fjær som også inneholder vitaminer og mineraler, spiser kan ikke bare supplere de næringsstoffene kroppen trenger, men også kan være en god sommer varme ned som Oh!

ned som sommerfrukter Vannmelon

Vannmelon synes i noen år å være hovedpersonen til sommeren. Dette er ikke bare fordi vannmelon er sesongens frukt på sommeren, men også fordi smaken av vannmelon er deilig. Selvfølgelig, i tillegg til å være deilig, er næringsverdien av vannmelon også veldig høy. Om sommeren kan ikke vannmelon ikke bare diure irritasjonen, men også slukke tørsten, fjerne varme og varme, og nærme og redusere brann. Så om sommeren vil du kanskje spise mer vannmelon.

ned som sommerfrukter Sydney

Sydney, men svært vanlig i hverdagen, i tillegg til Sydney sprø og deilig, søt og deilig, kan du også lette det varme sommerværet bringer tørr For å fylle kroppens tapte fuktighet. I tillegg, om sommeren, kan også gjøres om til Sydney Sydney te, te er ikke bare Sydney kan være en god dråpe tørr tørst, men også Yin lungene, slim, spesielt i sommerhalvåret Drikker Sydney vann riktig kan også være en god brann!

Sukkerrør på sommeren brannfrosset

Sukkerrør smaker søt og mange liker det. I tillegg til deilig, har sukkerrør også effekten av å eliminere slim og lindrende hoste, rydde bort varme og avgiftning. Derfor, om sommeren, er været varmt og lett å bli sint. Du kan kjøpe litt sukkerrør for å spise i moderasjon. Men sukkerrør er ikke en sesongfrukt om sommeren, jeg er redd for at det ikke er veldig bra å kjøpe om sommeren.

Summer Strawberry Fruits

Jordbær har en lys farge og en søt og sur smak. Det er en frukt som mange mennesker liker å spise. I tillegg til deilige jordbær har det også effekten av å redusere brann og brann. Om sommeren kan å spise jordbær riktig og avkjøle og avkjøle varmen. Derfor kan sommeren noen jordbær bli holdt i huset!

Som sommertemperaturen stiger, er sommervarmen og brannen ganske viktig. Om sommeren kan du spise disse fruktene og grønnsakene med redusert brann. Effekten er veldig bra.

27 apr 2019

Å drikke gammel andesuppe om sommeren, detokserende og fuktighet er best

sommertid drikking duck suppe, både for å supplere overforbruk av næringsstoffer, men også eliminere ubehag forårsaket av sommervarmen. Feber, svakhet, spise mindre, tørr avføring og ødem var det mest gunstig å drikke duck suppe. Her er noen andesupper som har effekten av varme, avgiftning og fuktighet.
hestesko vann ande

vann kastanjer (hestesko) 100 gram, en blågrønn, løk 20 gram, 15 gram ingefær, koke vin 20 gram, litt salt. Metode: ender slaktet til håret og indre organer, hestesko skrelles, alt i to, løk og skåret i seksjoner, ingefær skiver. Anda i potten, tilsett vann kastanjer, løk, ingefær, salt, vin, tilsett vann, satt Wuhuoshaofei endring småkoke koke duck kokt Serve. Denne suppen har effekt av vanndrivende hevelse, varme og avgiftning.
vann melon ande

gammel melon 1 (ca. 800 g), en blågrønn, linser, tørket Lotus, siv mengden. Øvelse: Vintermelon med hudkutt, andre materialer vasket. De ovennevnte materialer i en gryte med vann, avsluttende brann koke en liten brann, brenn to timer salt tjene. Merk: Ikke brenn, når melon, skrelt, når man skal spise er ikke anbefalt å spise, linser, tørre lotus, siv, turkis ben, er ikke anbefalt å spise.
Honeysuckle ande

25 g av kaprifol, blågrønt 1, fig 2, 1/4 ark Citrus, fersk ingefær 2, 1000 ml vann, litt salt. Praksis: honeysuckle vasket, plassert i et kokende vann vasket blågrønt koke i 5 minutter, tatt ut; ren skall, dyppet skrape ballong; 1000 ml vann for å koke, kaprifolium, blågrønt, fiken, appelsinskall, ingefær tilsatt koke Bytt til å simre i to timer og krydre med salt. Denne suppen har en effekt av å fjerne varme og avgiftning.

duck kald, milt og mage, mage kaldt smerter, dysmenoré grunn av kulde rådes til ikke å bruke.

27 apr 2019