Daily Archives: april 29, 2019

Er det bedre å lage kylling med MSG enn MSG? Hva er forskjellen mellom de to?

MSG og kylling er essensielle ingredienser for matlaging, noe som kan legge til mye på maten. Mange tror at MSG og kylling essens ikke er mye forskjellig i funksjon og smak. Det er godt å velge en av dem. Det har imidlertid også blitt sagt at kokekylling er mer sunn enn å bruke MSG. Er det sant? Chicken og mononatriumglutamat, hva forskjell gjør det?

Hva er MSG?

Den viktigste komponenten i MSG er mononatriumglutamat, basert på korn som råvare, mikrobiell gjæring , utvunnet, raffinerte produkter.

MSG etter inn i fordøyelsessystemet brytes ned til glutaminsyre, som er en av aminosyrene kroppen trenger, som er involvert i dannelsen og reparasjon av kroppsvev, som er involvert i en rekke viktige fysiologiske funksjoner. Hvori, i leveren er involvert i glukosemetabolismen og avgiftning prosesser i leveren, lavere blodkonsentrasjoner av den giftige ammoniakk, og proteiner som er involvert i glukosemetabolisme i hjernen, hjerne og sentralnervesystemet kan forbedres i en viss grad funksjon. Det kan ses at MSG har visse fordeler for menneskers helse.

Det er en kylling?

Chicken sammen med smaks nukleotider, etter hydrolyse av animalsk og vegetabilsk protein, gjærekstrakt og andre nye produkter synes å fremstille, det var en smak stoffer Blandingen er en blanding av MSG og smakfulle smaker.

Sammenlignet med MSG er smaken av kyllingens essens bedre, og det er ingen tørr munn etter smaken av god mat. Men selv om navnet er kylling, men dens viktigste ingrediens er ikke kylling, men salt, maltodekstrin og mononatriumglutamat, kylling og forholdet ikke er for stor, er det best ikke å bli villedet.

MSG og kylling som er bedre?

I det virkelige liv, som av frisk og krydret, velg MSG eller velg kylling, som i hovedsak er avhengig av matlaging objektet og alles smak.

Hvis matlagingsobjektet ditt, mategenskapene, smaken er mer fremtredende, for eksempel kjøtt, fisk, etc., kan du velge en enkelt MSG, bare for å forbedre den friske effekten, spesielt magert kjøttmat, inosininnhold enn den generelle maten Høy, bare legg til litt savory MSG for å oppnå effekten av freshening, deretter legger sammensatt krydder kan skade den spesielle smaken av sin egen mat.

For sure retter, som søt og sur, eddik, eddik og pepper, etc., er det ikke tilrådelig å bruke MSG. Fordi MSG ikke er lett oppløst i sure stoffer, jo større surhet, jo lavere er oppløseligheten og jo verre effekten av umami.

29 apr 2019

Vokt dere for to ting å spise tomater

I dag, frisk frukt og grønnsaker har etter hvert blitt hovedpersonen på våre bord. Vi bekymrer oss bare om grønnsakene har kjemiske rester av plantevernmidler, men de ignorerer naturlige giftstoffer i selve maten. Mange frukter og grønnsaker vil inneholde naturlige giftige stoffer, noen spesielle deler av frukt og grønnsaker er også den enkleste preparatet rester, matforgiftning hvert år, noe som forårsaket hyppig forekomst.

a, tomater som inneholder giftstoffer slike

grønne tomater som inneholder Tomatine

lykopeninnhold på tomater mest tallrike, og antioksidant, anti-stråling, anti-aldring, Forbedre motstanden og redusere forekomsten av prostatakreft. Men merk at ikke har blitt kokt grønne tomater, ikke kan spille rollen som lykopen, dårlig ernæring, og tomat som inneholder giftige glykosider åpenbare, om en mann kort inntak av tomat base, kan det bli forgiftet symptomer. Derfor anbefales det å velge friske røde, naturlig modne tomater. Noen tomater har blå røtter og er best avhende før forbruk.

Stammer og blader inneholder glykaloalkaloider

Selv om tomater er populære i mange land, er de faktisk giftige. Selv om kjøttet selv ikke inneholder giftstoffer, er dets stilker og blader fulle av et kjemikalie som kalles glykoalkaloider. Mengden av dette stoffet er høyere i villte tomater, men antall kunstig dyrket tomater har fortsatt en viss effekt. Denne typen ting kan føre til gastrisk dysfunksjon og angst. Stengler og blader kan brukes som matlagingskremer, men må fjernes før forbruk. Denne kjemikalien har stor nytte, og faktisk brukes det ofte til å deworm.

For det andre faste å spise tomater lett å vokse steiner

tomater inneholder mer garvesyre og pektin, faste, de vil danne klumper av varierende størrelse under handlingen av magesyre, hvis disse klumper kan ikke nå tynntarmen gjennom pylorus, vil det danne mage stenene holdes tilbake i magesekken. Små mage steiner er like store som aprikoskjerner, og da vil de akkumulere. Hvis mage steiner ikke kan slippes ut naturlig, vil det føre til gastrointestinal obstruksjon, sterke magesmerter øvre, oppkast, og selv oppkast og andre symptomer. Videre, siden de fleste tomater garvesyre-konsentrasjonen i huden, når tomater deastringenting, karakterisert ved at garvesyre er det ikke mulig å Tuojin det hele tatt, slik at huden for å spise mer sammen for å danne steiner. Matinntak frekvensen av stein formasjon i magen og tomater, syresekresjonen og gastrisk motilitet og andre faktorer, så noen ganger spiser litt i forhold til mennesker, som ofte spises rå hud, og ofte faste å spise mennesker, sjansen til å få mage steiner Langt høyere enn andre.

29 apr 2019