Monthly Archives: mai 2019

Duftende vårblomster og romantikk for kvinner å drikke urtete oppskrifter 5

mas folk begynte å savne mest naturlige, den mest ekte smak av blomster, urtete nøye med både bringe mer glede med til helse.

1 Beauty Total: Rose + Jasmine + Rose 3 Roselle, Roselle 2, Jasmine 4g, krystall sukker

Materiale:

praksis: første glass forvarming, roser skylles igjen med varmt vann, tilsatt Roselle og jasmine sette koppen, tilsett 250 ml kokende vann i 10 minutter, tilsett sukker i henhold til personlig smak.

Virkning: Også kalt Roselle, etter brygging sur smak, farge og smak er meget elskverdig. Den Roselle, roser, jasmin og kamp, ​​kan supplere vitamin C, øke utholdenhet, og hjelper blodet å kjøre, bleking, blodsirkulasjon, er den beste kombinasjonen av forbedret farge. Forrige Neste
1234

31 mai 2019

Plutselig regnet plutselig overskyet lett vondt i magen rekreasjon drikke magert kjøtt suppe

Når begynnelsen av våren og sommeren klimavariasjoner, særlig i subtropiske Pearl River Delta-regionen, er foranderlig været. Nord og Sør, fordi luftstrømmen har en tendens til kampen over her, ofte kald luft nord for invasjonen, også i dette tropiske luftstrømmen nordover, noe som resulterer i begynnelsen av sommeren solenergi vilkår plutselig regnet plutselig overskyet, noen ganger regn, varme og noen ganger ønsker å angripe, så det meste av vær lett å påvirke kroppens magen, som blir ofte sagt at sommeren er ofte årsaken ubehag i magen, for denne situasjonen, bruk av Guangdong folkemedisinen brukte når condition er Dendrobium stuet svinekjøtt.

materiale

friske Dendrobium 10 gram, 100 gram svinekjøtt, ingefær biter 1-2

Trinn

Dendrobium frisk vaske, suge;

vask svinekjøtt, drenere vann, kuttet i små biter, legges sammen med den ingefær Dunzhong klart vann 2500 ml ble det tilsatt (ca 1 bolle volum), avkortet lapskaus omtrent 3 Timer kan være. Når du drikker, juster mengden salt. Dette er en person.

Når du drikker, juster mengden salt. Dette er en person.

Effekt Interpretation:

Dendrobium er oppført som & ldquo; kinesisk ni udødelig & rdquo, den første, kjent som ldquo; medikament i gull-rdquo; rykte. Det er yin kinesiske urter, flate, litt kaldt, søtt, litt kort, å ha en mage væske, og ren Ziyinqingre effekt har blitt erstattet. Det kan brukes med yin og yin for å fjerne irritabilitet, og det kan brukes til å nære nyrene og nære nyrene. Det er spesielt effektivt for magekramper, øyesykdommer og hals når de brukes alene. Dendrobium produsert i Guangdong og Guangxi, Taiwan, Sichuan og Anhui Jiading Mount Holyoke, Mount Holyoke Dendrobium som er optimalt, siden Downing har vært oppført som Royal hyllest. På grunn av flathet, litt kaldt, søtt og lett, er det veldig egnet for helsen til Sør. Dens friske produkt er mer effektivt og har en duftende lukt, som er mer egnet til sommerbruk i sør.

stuet svinekjøtt og frisk Dendrobium, mer Yin væske, milt og mage virkning, tilsetning av magesekken som tidlig på sommeren suppe, men også for sykdom etter skade Hot kvinnelig Tianjin tap, munntørrhet, tørste, spise mindre brekninger, hodet mørk ukjent hjelpekondisjonering.

31 mai 2019

糯米 桂花 藕 Søt og deilig, god smak

til tidlig vinter, er høst tørr ikke over, det var kaldt bølgeangrep førte til et stort antall av å spise matvarer føre til oppvarming ild tent, kalde vinteren helse tonic er viktig, forebygging av sinte også en viktig sak. I dag Iron Chef lære deg å gjøre en søt og deilig, flat varmen ned som mat & mdash; & mdash; osmanthus lotus ris.

ris osmanthus Lotus

ingredienser: Seksjon 1 Lotus, ris bolle, litt brusflaske osmanthus sukker, sukker, honning, vannmengden

Metode:

1, den vaskes risen dyppet i vann for et barn fjerne og avløp backup, multiple overlapp skrelt standby;

2, multippel kryssende ene etter et kutt, til en stor lotus hullseksjon av vasket ris ble tilsatt langsomt, denne fremgangsmåte er besværlig, kan anvendes for å hjelpe fin ris spisepinner langsomt satt inn i hullet;

3, lotus pakket ris etter kuttet lotus spisshette- tilbake på Oujie og tannpirker lotus to deler er festet sammen,

4, ble potten plasseres lotus rot, i det mengden av vann som tilsettes til soda, høy varme til koking lotus tilberedt;

5, lotus fisk tilberedes, drenert soda vann, passende mengde vann ble tilsatt igjen, og tilsetningen av tre spiseskjeer sukker og en liten mengde av hvitt sukker Osmanthus, lotus rot osmanthus sirup i brannen å koke, snu og koker over middels varme til sprø lotus rot, i denne prosessen kan brukes spisepinner for å pirke av flere kryssende lys lotus overflaten for å bestemme sluttresultatet, men være forsiktig med ikke å bruke for stor kraft for å forhindre utbrudd Avsnittet;

6, lotus fisken ut, etter overføring til en tallerken og la kule skiver, lotus rot og kok en annen pott legge til en liten mengde vann, til tykk honning-lignende saus på lotus rot, og til slutt legge honning Det kan bli spist etterpå.

Dette produktet er søtt og forfriskende, kan forhindre tørrhet og redusere brann, og kan også fjerne kroppen fra kaldt og kaldt.

Nærings påminnelse:

Først, maten mer delikat dampet lotus rot, varme løsning irriterende milt forrett

lotus, også kjent som lotus rot, innfødt til India, ble introdusert i Kina anlegget, lotus rot kan spises rå kan kokes, Li sa: & ldquo; lotusblomster fra stor og flat, den søte smaken av rå mat, matlaging er ikke vakkert, safran vill lotus og lotus rot, rå snerpende smak, er matlaging Weijia. Dette viser om du vil spise rå mat eller tilberedt mat, avhengig av valg. Inneholdende Lotus rot-stivelse, protein, asparagin, vitamin C og oksydase ingrediens, er også meget høyt sukkerinnhold, kan varme rå løsning Xianou irriterende, tørst oppkast; Xianou som vannløse, dets effektivitet enda mer, lotus kokte søt varm, milt forrett, utgjør hjertet, blod, så de viktigste fem indre organer, der fordøyelsen, tørst, væske effekt. Samtidig inneholder Lotus rot et stort antall av vegetabilsk protein, vitaminer, etc. kan også være blod tonic, forbedre immunforsvaret mot sesonginfluensasesongen angrep.

For det andre er oppskriften utvalg av ferske søt lotus

lotus sesonger oppført i sommer og høst i tillegg, om sommeren heter & ldquo; & rdquo;, lotusblomster faller kalt «Osmanthus dufter».

Merk at kjøpet Lotus følgende:

1. gul overflate, brudd hvor det var en duft lukt, bruk av industriell behandles med en syre Lotus ser hvit, lukt Den har en sur smak. Lotus å forme lubben, ikke velg utseendet på ujevn ufullstendig lotus rot, svart eller hvis lukten ikke er anbefalt å kjøpe.

2. Kroppen er tykk og rund, og delen er kort. Den andre delen fra hodeskallenes topp er den beste. Jo lengre avstanden mellom skorpionen og skorpionen, desto høyere modenhet av lotusrotten og den mykere munnfølelsen.

3. Hvordan lotus festival, tips mørere, kan blandes med mat, kan stekes i midten, kan den gamle generalen bli kokt klebrig ris fylt velduftende Osmanthus sukker lotus. Antallet Oujie vil ikke påvirke kvaliteten, for å plukke når du kjøper flere kryssende kort tykk, full modenhet, smaker bedre.

Ved lagring skal bemerkes Lotus rot, Lotus ikke skjære gjennom kan plasseres en uke ved romtemperatur, men har en tendens til å mørkne Lotus rot, delvis borts ansikt bedervelige, til den Lotus rot skjære gjennom skjæringen Dekk med plastfolie og hold den frisk i ca en uke.

24 mai 2019

Ti år med kyllinghode vinner 砒 krem! Legen fortalte deg at disse 8 slags kjøtt ikke kan spise

Kyllinghodet kan ikke spise: Det er en folkesang i Kina: Ti år med kyllinghodet vinner 砒 krem. Hvorfor er den gamle kylling, halshugget større giftigheten av det? Medical ekspert analyse, er årsaken i rang kyllinger vil spise skadelige tunge metallgjenstander, som spiser eller om området er kreftfremkallende.

grisen nakken klump kan ikke spise kjøtt: bør være lett å spise gris halsen, etc. I tillegg til grå, gul eller mørk rød klump av kjøtt, som er kjent som noe utdatert, fordi disse stedene inneholder mye bakterier og virus, Hvis spist, er det lett å kontrakt sykdommen. Fish » svart » kan ikke spise: fisk har en svart film belagt på begge sider av bukhulen, er de fleste fiskeaktig, jordaktig mest konsentrerte del, som inneholder en stor mengde av lipidklasser, lysozym og andre stoffer.

avian » vingespiss » kan ikke spise: øvre butt fjærkre kyllinger, ender, gjess og andre deler av den lange halen, vitenskapelige navn » «, Bursa lokal lymfe legeme konsentrasjon, fordi lymfe makrofagene kan sluke bakterier og virus, kan karsinogener til og med svelget, men kan ikke brytes ned, slik at fjærkre-quot; vingespiss » er skitt & ldquo; depot-rdquo;.

kan ikke spise kylling halsen: spiser ikke kylling nakke and halsen hud, og ikke spise luftrøret. Den inneholder mye høyt kolesterol, så det er best å ikke spise disse delene.

Fish & ldquo; black & rdquo, kan ikke spise: fisk har en svart film belagt på begge sider av bukhulen, er de fleste fiskeaktig, jordaktig mest konsentrerte del, som inneholder en stor mengde av lipidklasser, lysozym og andre stoffer.

Sheep » hengende ribber «: sau » opphengsskinner og quot; (også kalt » sko Gaultheria «), generelt kuleformet, string partikler, er en sykdom som forekommer i hoven organisasjon.

Oppdrett » tre kjertler » kan ikke spise: skjoldbruskkjertelen hos svin, storfe, sau og andre dyr, nocardia, lymfekjertel lesjoner er de tre » skadelig fysiologisk organ «.

Kanin-quot; duft kjertler og quot; kan ikke spise: på begge sider av ryggen på rottene subcutant genitalia mus adenovirus, adeno neste mus mus rotte mus brun brun kjertel og rektal vegg både i endetarmen kjertel, veldig fishy smak, spise mindre fjernet, vil føre til at kaninen å svelge.

23 mai 2019

Fjær fjær lit en hensiktsmessig måte redusere syre i lever, selleri og lilje myker opp ned som

, milt jord, mens hensiktsmessig å avkjøle leveren ved rettene å dempe overstrømmende Yang av leveren, for å fremme human harmoni. I dag kommer gud av mat å introdusere deg til to slags ingredienser for fukting og redusering av brann: selleri og lilje. Våren er sesongen av yang qi, og det er sesongen av sterk lever. Så lenge du ikke er forsiktig med kostholdet ditt, er det lett å få leverang og levergener, noe som vil påvirke ditt behagelige liv. Derfor, på våren, hensiktsmessig syre reduksjon og levervekst, for å styrke milten, mens det er hensiktsmessig å avkjøle leveren i leveren for å dempe overdreven lever og yang, for å fremme menneskelig harmoni. I dag kommer gud av mat å introdusere deg til to slags ingredienser for fukting og redusering av brann: selleri og lilje.

Selleri stekt cashew

ingredienser: 100 g selleri, 50 g lilje, 50 g gulrot, 50 gram cashew nøtter, salt, sukker, spiselig olje mengde

Øvelse:

1. Klipp liljen i hodet og halen og del det i flere petals. Vask selleri og kutt det. Gulroten er vasket og skåret i tynne skiver.

2. olje, cashew kald olje i en liten brann fjerne oljen styre standby skarp yngel;

3, ble halvparten av oljen ble dekantert, den nedre åpen ild inn i gulrot og selleri, butyrat gjenværende oljepanne, Rør i ca 1 minutt, og legg i en liten mengde salt og hvitt sukkerrør i ca 1 minutt, slå av brannen og drykk cashewnøttene, jevnt bland og server.

Nutrition Tips:

Først bør vårleverbrannen være basert på nærende yin og nærende Yin

På våren, på grunn av sterk lever, har folk ofte en sterk leverbrann, men leverbrann Også delt inn i ekte brann og virtuell brann. Fordi våren er sesongen germinal yang, denne gangen selv om symptomene blir sint, bør vi ikke spise for mye kald mat til å sende brann, bør kostholdet bemerkes at Sun er fortsatt, sesongens spesialiteter bidra til Germinal yang. Hvis du blir sint, bør du spise den nærende og fuktige maten riktig for å nøytralisere yanget som er for håret for å oppnå homeostase. Hvis du blindt går for å drikke urtete eller spiser annen kald mat på dette tidspunktet, er det lett å undertrykke hårets yang. Fra kinesisk medisins perspektiv er det ikke gunstig å opprettholde helse i de fire årstider.

Foreløpig, vårlever, reduser brann, løp tørr, spis selleri og lilje

selleri er et utvalg selleri, dets helseeffekt ligner selleri. Selleri, søte, bitre, kalde, lunger, mage, lever, har Pinggan varme, utvise vind og fuktighet, for høyt blodtrykk, svimmelhet, hodepine, øye rødt carbuncles og så ha en god effekt. Selv om nesten selleri og selleri helseeffekter, men fordi selleri er en utenlandsk variasjon, kostfiber innhold av mer enn en chip forlatt landet persille, hvis folk tørr våren Huo forårsake tørr avføring, forstoppelse, og mange flere kan spise selleri godt forstoppelse . Hvis vårvannsdampen er for tung og fuktigheten i kroppen er kondensert, kan svelling og vannvirkningen av selleri også spille en veldig god rolle.

Lily, som en blomst, kan spises. Kinesisk medisin, har frisk lilje effekten av uro i sinnet, lunger og hoste, kan den fuktige Gan Liang, hoved hjertet til lungene, være nærende yin. I tillegg kan liljen også roe seg og er egnet for personer som er plaget av søvnløshet. Kliniske studier har vist kan oppnå en mer betydelig effekt. Spring Liver tørr flat ta hensyn til å spise en lett diett, selleri og lilje med ikke bare nærende yin, fra smaken, jo mer lys som er i tråd med forutsetningene.

23 mai 2019

«A la carte» har lært! 14 viktige påminnelser for restauranten

1. Det er best å drikke mindre suppe.

Vanligvis inneholder suppen i restauranten 1,2 og mdash per 100 ml, 2 gram salt. To skåler suppe, du har kanskje spist 5 gram salt.

Sukker som svinekjøttssuppe og kyllingsuppe inneholder mye fett og kolesterol.

Hvis du må drikke, er det best å velge før måltider, for å redusere mengden mat, for ikke å spise ekstra salt. Eller bestille hjemmelaget suppe som tofu suppe, tomat egg suppe. Hvis det er en fest, kan du bestille hvit sopp og så videre.

2. Stiftmat skal være så tidlig som mulig.

Ved middagsbordet, & ldquo; et fat varme retter & ndash; suppe & mdash; stifte & rdquo; serverings orden synes å ha blitt et fast mønster, mange mennesker bare spise grønnsaker til nok vin til å tenke på den peker stift mat. Dette vil tillate folk å spise mye animalsk mat når de er mest sultne og appetittvekkende. Så å spise en fastfood tidlig kan ikke bare redusere byrden av mage-tarmkanalen, men også beskytte blodlipider og opprettholde en næringsbalanse.

Hvis man drikker alkohol, kan brukes i stedet for stiften ved bestilling av andre stivelsesholdige matvarer, slik som grove korn skål inneholdende et eller annet tidspunkt bokhvete, Nudler etc., inneholdende potet, taro eller med en Lotus blad kake, tortilla Vent på stiftmat.
Forrige123456Neste

22 mai 2019

Når er det best å drikke kjære? Drikk honning vann for å huske denne beste tiden

Lee Road, Haidian District, Beijing Yuquan: For drikkevann helse, ble det hevdet, om morgenen drikke et glass saltvann om natten for å drikke et glass honning vann. Men jeg husker at Health Times publiserte artikkelen «Er det bra å drikke saltvann om morgenen?» Sa at drikking av saltvann om morgenen ikke er verdt å fremme fordi det kan føre til høyt blodtrykk. Noen mennesker fortaler å drikke et glass honningvann om morgenen og drikke en kopp kaldt vann før de går til sengs. Det ble også foreslått & ldquo; tre kopper vann om dagen helse & rdquo;, dvs. tidlig morgen kopp honning vann, en kopp lys te etter lunsj, en kopp vanlig kokt vann før du går til sengs. Så, hva bedre måte å gjøre det

Yu Kang, visedirektør ved Beijing Union Medical College Hospital ernæring 😕 Drikk salt vann om morgenen er ikke til orde, fordi det kan føre til høyt blodtrykk. Du kan drikke kald om morgenen, eller den gamle mannen kan drikke et glass honningvann. Derfor, for de tre argumentene som er fremsatt av Mr. Li, er det fortsatt «alltid honning og vann» i henhold til virkningen av vann, honning, salt og kroppens fysiologiske behov. Det er to grunner til dette:

Etter en natt med søvn har det meste av kroppens vann blitt utskilt eller absorbert. På denne tiden kan det ikke bare tilsettes vann, men også øke ernæring ved å drikke en kopp honningvann på en tom mage. For eldre kan det også fremme avføring.

Drikkevann saltvann om morgenen bidrar ikke til helsevesenet. Fordi under normale omstendigheter, kroppens natrium utføres vanligvis ikke mangler, hvis hver morgen for å drikke en kopp salt vann, en lang tid, er for høy kroppens innhold av natrium, kan det føre til høyt blodtrykk, nefritt og andre sykdommer. Først etter tung fysisk arbeidskraft eller anstrengende trening, fører overdreven svette til tap av natriumsalt, så du må drikke litt lett saltvann for å fylle vann og elektrolytter.

2 Drikker en kopp kaldt vann før du legger deg til sengs, bidrar mer til helsevesenet enn å drikke honningvann. Fordi honning ikke bare er sukrose, men det er fortsatt sukker, så det er ikke hensiktsmessig å drikke før du går til sengs hver kveld. Om natten for å drikke et glass kaldt vann er det nødvendig, fordi noen mennesker drikker nok i løpet av dagen, om natten i tillegg til en kopp vann kan være hensiktsmessig å legge litt vann, og spille en forfriskende, Qingyan, rollen av hoste, men enda viktigere, for en hel kropp Nattens metabolisme forbereder nok vann. Bare vannet i menneskekroppen er tilstrekkelig, og de metabolske aktivitetene til vevscellene kan utnyttes fullt ut. I tillegg, etter lunsjpausen til å drikke litt te lys det er å bli oppmuntret, slik at du kan løfte fettete lunsj tid, og kan være forfriskende, kan ettermiddagen har energi til å fungere bedre.

22 mai 2019

Rødt kjøtt spiser mer for å øke risikoen for diabetes

Ifølge en studie utført av Harvard University i USA vil økt inntak av rødt kjøtt øke risikoen for diabetes.

Harvard University gjennomførte en undersøkelse av tre grupper mennesker under studien. Den første gruppen besto av 26 357 menn i alderen 40-75, som var medisinsk-relaterte yrker annet enn leger, den andre og tredje gruppen var 48 709 og 74 077 kvinner i alderen 22-55 for kvinnelige sykepleiere.

Undersøkelsen registrerer inntaket av rødt kjøtt ved hjelp av selvregistrering. Undersøkelsen gjennomføres hvert fjerde år for å undersøke endringer i inntaket av rødt kjøtt (mer, mindre og uendret). Den lange undersøkelsestiden var 12-16 år. I prosessen ble 7540 tilfeller av diabetes bekreftet.

Blandt dem, sammenlignet med risikoen for diabetes i gruppen etter 4 års inntak, «legg til en liten til middels mengde (ca 12,8-42,5 gram per dag)» Risikoen for utbrudd økte med 1,21 ganger, og risikoen for diabetes i gruppen økte med 1,48 ganger ved å øke mengden moderat til stor (mer enn 42,5 gram per dag). Hvis dette resultatet er basert på en gruppe med mindre rødt kjøttinntak, blir resultatene tydeligere. Hvis en gruppe øker fra ikke mer enn 24,3 gram rødt kjøtt per dag til mer enn 85 gram rødt kjøtt per dag, øker risikoen for å utvikle diabetes med 1,99 ganger i forhold til gruppen som ikke har samme inntak.

Studien antyder at økt risiko for diabetes i populasjoner med økt rødt kjøttinntak delvis skyldes økt kroppsvekt på grunn av økt rødt kjøtt, men ikke all økning i kroppsvekt.

På den annen side er dataene om risiko for diabetes etter 4 års reduksjon av rødt inntak innenfor feilmarginen, men når sporingsresultatene stiger til 12-16 år, vil det bli funnet & ldquo; Til en moderat gruppe (ca. 12,8-42,5 gram per dag) er risikoen for diabetes 0,95 ganger lavere, og risikoen for å utvikle en moderat til stor mengde (mer enn 42,5 gram per dag) reduseres. Det var 0.86 ganger originalen. Imidlertid er de 0.86 dataene utenfor toleranse og derfor ikke nøyaktige.

Forskerne sa at alle studiene hittil har vært knyttet til høyt inntak av rødt kjøtt og risikoen for diabetes, og denne studien er en faset studie som fokuserer på rødt kjøtt. Forbindelsen mellom endringen og risikoen for å utvikle diabetes er også den første studien på dette området.

Samtidig sa forskerne at i samme fireårige undersøkelsesperiode vil økt inntak av rødt kjøtt øke risikoen for diabetes betydelig, men reduksjonen av rødt kjøttinntak har ingen signifikant reduksjon i risikoen for diabetes. . Den dypere forbindelsen mellom rødt kjøtt og risikoen for diabetes krever mer grundig forskning.

21 mai 2019

Topp ti lang levetid mat liste: Rød pepper kan fremme metabolisme

Apple: Å spise et eple om dagen kan redusere risikoen for Alzheimers sykdom betydelig. Quercetin inneholdt i epler har ikke bare antiinflammatoriske effekter, men forhindrer også kreftceller i å utvikle seg. Apple er også rik på vitaminer og mineraler, som kan forbedre menneskelig immunitet og forbedre kardiovaskulær funksjon.
Fisk: Folk som bryr seg om hjertesykdommer, bør spise mer fisk, gjøre tre fiskeretter i uka eller spise 30 gram fisk om dagen, noe som kan redusere risikoen for hjerneslag med 50%. Medisinsk forskning har vist at japansk og eskimo som ofte spiser fisk, har en mye mindre andel av kardiovaskulære sykdommer enn de som sjelden spiser fisk.

Hvitløk: Hvitløk kan ikke bare forhindre forkjølelse, men reduserer også risikoen for magekreft og tarmkreft og forbedrer fordøyelsen. I tillegg kan hvitløk også rense blodkarene godt, forhindre blodkarblokkering og effektivt forhindre vaskulære sykdommer.

Jordbær: Så lenge du spiser mer jordbær, kan du fullt ut supplere vitamin C. Jordbær er også rik på jern, noe som kan forbedre kroppens immunitet. Fargestoffene og essensielle oljer i jordbær kan danne spesielle enzymer for å forhindre kreft.

Soya: Soya er rik på lecitin og vitamin B, som kan forbedre tenkning og fremme nervesystemfunksjonen. Soya er også en viktig kilde til vegetabilsk protein, og selv om europeerne ikke er vant til det, bekrefter den nyeste forskningen at den faktisk er bra for helse.

Chili: Rød pepper kan fremme metabolisme og bidra til å miste vekt. Capsaicin kan stimulere utskillelsen av magesaft og forhindre vekst av skadelige bakterier i magen. Søte paprika er også gode for helsen. De er rikt på vitamin C, som kan forebygge kreft og kardiovaskulære sykdommer og forsinke aldring.

Melk: Melk er den viktigste næringsstoffmaten, rik på høyt protein, lett absorbert fett og laktose. Melk er rik på kalsium, vokste opp med å drikke melk kalsium oppbygging kan forebygge osteoporose i alderdommen, men også beskytte nervesystemet og muskel-skjelett fungere skikkelig ofte uunnværlig.

Gulrøtter: gulrøtter er rike P- & ndash; karoten, ikke bare for å beskytte den strukturelle genet, forebygging kreft, men også for å forbedre huden, forbedre syn.

Grønn te: Grønn te bestemmer magiske ingrediensen er katekol, de biologisk aktive stoffer kan hindre åreforkalkning og prostatakreft, men også til stor hjelp å miste vekt, men for å forbrenne fett, daglig Drikk minst 4 kopper grønt te vann.

banan: Bananer er den høyeste karbohydratinnholdet av frukten, inneholder også en rekke sporstoffer, kan forhindre at sukkeret raskt inn i blodet, noe som er rikt innhold av magnesium, spise en banan vil være i stand til å møte kroppens 24 timer 1/6 av det ønskede magnesiumelementet.

21 mai 2019

Jo ferskere frukten, desto bedre er det? 5 typer frukt er bedre i noen dager

Jo ferskere frukten, desto bedre er det? Ikke egentlig. Noen frukter er ikke de beste når de bare er kjøpt eller bare plukket. Professor of Food Science and Nutritional Engineering, frukt og grønnsaker ekspert Feng Shuangqing China Agricultural University, fortalte «Livet Times» reporter, fordi noen frukter gang modnes raskt og grundig myknet, ikke transport og lagring, så de må ikke helt moden Før, i tilstanden «hard tilstand», kan den transporteres trygt til supermarkedet. Hvilke frukter trenger å vente på første gang å spise? Livet juni forteller deg.

Kiwi

Trykk forsiktig begge ender av kiwi magen med fingrene, hvis du føler ikke lenger vanskelig, trykke skjer på litt deformert, men ikke veldig myk, og dette var den beste spiselig Kiwi tilstand. For kiwifrugter er fruktoppdrettere populære i en slik uttalelse, «3 dager myk, 7 dager dårlig, en halv måned dårlig halvdel». Derfor bør kiwifrukter med frukt i hard tilstand og ingen mekanisk skade velges på kjøpstidspunktet. Men stiv kiwi er ikke bra, noe som er svært lavt i sukker, frukt sur, piggtråd munnen føler også, fordi frukten inneholder store mengder protease, vil det bryte ned protein tungen og munnslimhinnen, forårsaker ubehag. Ved romtemperatur bløder kiwifrukter vanligvis etter omtrent 3 dager, og når den beste spiselige tilstanden. For å påskynde modningen, kan moden kiwi og banan plasseres sammen, slik at moden frukt utstråler & ldquo; etylen-rdquo, naturlig modning gass, vil & ldquo; infeksjon & rdquo, kiwi, fremme deres modning. Hvis du vil spare lengre, kan du sette kiwi i kjøleskapet, og den lave temperaturen kan forsinke modningsprosessen.

Banan

Fargen på huden er helt gul, og den lukter rik på frukt. På dette tidspunktet er bananen best. Men bananer er enkle å bli svarte, så du kan velge å spise litt når du kjøper. Generelt blir bananer med «grønne skuldre» lagret ved romtemperatur og kan spises i 1-2 dager. For å øke modenheten, sett den sammen med det kokte eplet. Hvis du ønsker å spare litt lenger, kan det bli hengt opp, godt ventilert, for å gjøre etylen produsert borte med vinden, banan forsinke aldring.

Southland pære

Sør-pære lett trykk med fingrene, hvis du kan føle og fleksible, duftende lukter av alkohol, og dette var den beste tiden å spise sørlige pærer. Nanguo Pear har åpenbare egenskaper for «etter-modning», og det tar mer enn en uke med naturlig gjæring for å oppnå den beste tilstanden. Det bør bemerkes, kan ikke sette en plastpose for stramt når du lagrer Sør-pære, slik at frukten å gi & ldquo; & rdquo;, munn puste for å opprettholde Sør-pære frukt av & ldquo; aktiv & rdquo;. Sett sydpæren i kjøleskapet for å senke fruktens pust og hold den frisk.

persimmon

& ldquo; myk & rdquo ;, & ldquo; ikke snerpende & rdquo; er et viktig tegn på modenhet av persimmon, men slike inntekter er ikke bidrar til å plukke persimmons, transport og lagring. Unripe persimmon fordi den inneholder store mengder oppløselig stoff tannin (tanninsyre), tanniner har en sterk konvergens av kvalitet, kan det stimulere munningen av taktile nerveender generere spenning, folk har en & ldquo; snerpende & rdquo; følelse . Hvis den grønne persimmon med isolert luft, som genereres inne acetaldehyd, aceton og andre organiske stoffer, blir det organiske materiale som er oppløst i vann kan tannin stoff vanskelig å oppløse materialet i vann, slik som persimmon spise opp ingen astringens. Derfor er persimmonene plassert i en plastpose, og posens munn er bundet tett. Etter noen dager kan det bli spredt og bli søtt og søtt.

Avocado

hånd knaflate avocado, hvis du føler elastisk, fast frukt, moden avokado er demonstrert. De mer grønn overflate mørke brune flekker, som indikerer at jo mer moden avokado, men skallet er dekket av de grunnleggende nyanser av brunt farget flekker, ikke kjøpe forslaget, noe som indikerer at det kan være for moden og metamorfe. Hvis ikke spise den dagen, er det anbefalt å kjøpe relativt rå avocado, frukten av dette desentralisering av to til tre dager ved romtemperatur vil naturlig moden, moden avokado i kjøleskapet fryseren kan lagres i ca en uke.

20 mai 2019