Daily Archives: mai 1, 2019

Høst helse, spis to frukter i høst, den mest støttende

høsten innhøstingen, frukt og til slutt, om du er lei av å spise epler, appelsiner og andre tradisjonelle frukt, å anbefale de to kongene av høsten frukt å smake frisk det!

stikkende pære er kongen av VC

to nasjonale offentlige ernæringsfysiolog Chang Ming: for noen dager siden en venn brakt tilbake fra utkanten av Beijing en merkelig frukt & mdash; & mdash; stikkende pære. Formen er litt som en pære, og det er mange små torner på overflaten, så det er kalt pære. Rosa hører hjemme i Yunnan-Guizhou-platået, nå Guizhou, Sichuan, Jiangxi, Hubei og andre har dyrket smak og utseende kan variere fra region til region forholdet.

I august og september, når tornpæren modnes, er den gule lille frukten (noen med rødme) rik på smak. Epidermal peel stikkende, gul-hvit inni kjøttet på utsatt, så vel som små svarte frø, smaker søtt og surt, men smaken er litt snerpende.

cili bare ser rart, men bare en & ldquo; & rdquo;, skattenæringsrikt på kostfiber, vitamin A, B1, B2, C og kalsium, jern, fosfor og andre mineraler. Spesielt vitamin C, et innhold av opp til 2585 mg /hundre gram (kiwi bare 62 mg /hundre gram), mener bestemt til å være & ldquo; VC King & rdquo;. I tillegg til disse inneholder tornpære også flavonoider, som som en aktiv ingrediens har utmerket oksidasjonsbestandighet i menneskekroppen. I tillegg har tornpæren polysakkarid inneholdt i tornpæren også en avtagende effekt på frie radikaler.

cili høyere tannininnhold, direkte sammenligning spise astringerende, og som har en skarpe pigger på huden, er det lett å binde hånd. Stikkende pæresaft drikk med innstilling ble 1 liter vann tilsettes 200 g cellulose (20% juice-innhold er vanligvis foretrukket smak), og i tillegg kan også brukes RRTJ (stikkende pære etter knust for å forlate rester saft) og ris og sukker Koking søt grøt sammen, smaken er veldig bra.

jujube dato er kongen

to nasjonale offentlige ernæringsfysiolog Wang Jing: Høst frisk datoer oppført, skarp jujube, jujube lubben, og jeg liker å spise jujube. Friske datoer er rikt på vitamin C, og røde datoer er nærende og nærende. For jujube vet mange ikke mye om det. La meg introdusere deg til følgende.

Det finnes mer enn 700 varianter av dyrkede datoer i Kina, og jujube er det mest passende variasjonen for behandling til funksjonelle helsekost. Det meste av jujube er konsentrert i de nordlige fjellene, hvorav mange er rene naturprodukter.

sammenlignet med den vanlige jujube, jujube kostfiber og kalsium, jern, magnesium, kalium innhold er mye høyere enn Friske (Kostfiber er 6 ganger frisk datoer og tider 20 er kalsium, jern 6 ganger). Ferske datoer er rik på VC, kan blekner i sammenligning med vill jujube, VC innhold av jujube på opp til 900 mg /hundre gram, kan kalles kongen av dato. I tillegg har jujube også en effekt av beroligende nerver, nærende hjerte og svette.

Organiske syrer i jujube kan fremme fordøyelsen og lindre appetitten. I tillegg kan riktig spising også øke gastrointestinal motilitet og forhindre forstoppelse. Spis ca 20 om dagen for å møte etterspørselen etter vitamin C. Imidlertid må milten og magesviktet eller overdreven magsyresekresjon ikke overstige 10, for ikke å forårsake ubehag.

01 mai 2019

Spis vannmelon om sommeren for å avlaste varmen. Syv mennesker bør være forsiktige!

Vannmelon er en sommerfrukt som bestilles om sommeren. Prisen er nært til folket, saftig og søt, og er populær blant publikum. Men vannmelon er ikke noe alle kan spise. For eksempel er kalde pasienter, diabetikere og kvinner ikke egnet til å spise vannmelon. I tillegg spiser vannmelon bør også ta hensyn til noen ting, vet du hvordan vitenskapen vannmelon spise det?

forfriskende vannmelon premiss

Folk vet at vannmelon er en kul ting, varmt vær å dele, men Jeg vet ikke, det er en forutsetning for sommervarmen av vannmelon.

Om sommeren føler folk ofte tørr munn, tørr drikk, vil drikke kalde drikker, opprørt og irritabilitet, etc. Kinesisk medisin mener at dette er resultatet av sommervarme og ondskap. Kort sagt, den sommeren sinne, som fører til kroppens hud Cou åpne ventilen, overdreven svetting, overdreven svetting å skade kroppen væske, som dukket opp i de nevnte symptomene. Med andre ord er det for mye varme og svette, som er forutsetningene for å spise vannmelon.

Derfor er ikke alle velegnet til å spise vannmelon om sommeren, og syv personer bør være forsiktig med å spise vannmelon.

I. Diabetiske mennesker

Normale mennesker kan holde blodsukkeret og urinsukker på et normalt nivå fordi de utskiller insulin i tide. Diabetes er forskjellig. Å spise for mye vannmelon på kort tid vil ikke bare øke blodsukkeret, men også forårsake alvorlig acidose og til og med livstruende på grunn av metabolske forstyrrelser. Diabetikere spise hver dag karbohydrater (sukker) er behovet for streng kontroll, så hvis flere ganger om dagen for å spise vannmelon, bør det være en tilsvarende reduksjon i antall måltider og pasta (karbohydrater), for ikke å forverre tilstanden.

For det andre, nyreinsuffisiens

pasienter med nyresvikt, er funksjonen av legemet av vann som tømmes er sterkt redusert, så ofte eller underekstremitetene ødem. Dersom vannmelon spise for mye av disse pasientene på grunn av overdrevent inntak av vann, kan de ikke være rettidig fjerne overskuddet av vann, noe som fører overskytende vann som er lagret i kroppen, økt blodvolum, og dermed ikke bare den ødem, og er sannsynligvis vil føre til akutt hjerte svikt. Derfor bør pasienter med nedsatt nyrefunksjon spise mindre eller ikke spise vannmelon.

Tredje, mavesårspasienter

Mavesår i kinesisk medisin regnes for å være forårsaket av yinmangel intern varme, virtuell brann. Siden vannmelon diuretisk virkning, hvis spise vannmelon oral sår, orale sår vann vil være nødvendig for å gjenopprette overdreven utslipp, for derved å øke varme mangel og varighets strekninger, vanskelige å helbrede.

Fjerde, begynnelsen av en kald person

kinesisk medisin, enten det er kaldt eller influensa Fengreganmao, som tilhører begynnelsen av prima facie bevis, bør brukes fra bordet og la løsningen onder avvikende behandling. Og at hvis angrepet er uløst før bordet vil øke tilstanden. Vannmelonet har den effekten å rydde varmen, så å spise vannmelon på dette tidspunktet vil forverre tilstanden av forkjølingen eller forlenge sykdomsforløpet.

Fem, moralske

Moderkroppen er relativt svak, kinesisk medisin mener at å spise mer vannmelon vil bli for kaldt og skade milten og magen.

Six, klimatiserte miljøarbeidere

langsiktige folk som jobber i luftkondisjonerte miljø, på grunn av sommervarmen sjelden påvirket av vær, svetting, kroppsvæske ble skadet situasjonen ikke vil oppstå. Derfor har disse menneskene virkelig ikke behov for å holde vannmelon for å lette varmen.

Seven, Yang og Qi

vannmelon og kald, eller for folk ferritt Yang Qi, utsatt for diaré, er det ikke egnet for spising, ellers lett føre til magesmerter eller Forekomsten av diaré

Vannmelon Merknader

1, spise is vannmelon

Selv om en varm dag for å spise is vannmelon varmt vær en god effekt, men en stor stimulering av magen, Det er lett å forårsake milt og mageskade.

2, vannmelon vaskes

å bli vasket etter vannmelon, med en ren kniv for å åpne mat, bør ikke vaskes meloner og kniv kutt er uspiselige mygg og fluer søkings Jeg har licket meloner og jeg er lei av å bli syk.

3, ikke spise vannmelon åpen for lenge

temperaturen er høy, åpen for lenge bedervelige vannmelon avl bakterier, kan spise forårsake matbårne sykdommer.

01 mai 2019