Daily Archives: mai 2, 2019

12 typer super mat raskt reparere «overtrekk» kropp

Livet er utilfredsstillende, fysisk eller psykisk skade, du bør være snill mot deg selv, «matreparasjon» er svært kritisk.

Kostholdet til å reparere kroppen er nøkkelen, velg mat i henhold til kroppen din for å få deg til å spise sunt og spise vakkert.

1. Når trykket er for høyt, bør du spise: 1 kopp fettfattig yoghurt eller 2 ss blandede nøtter. Yoghurt er en av de beste matkildene til lysin, og nøtter er rike på arginin. Lysin og arginin kan redusere dine bekymringer.

Ikke drikk: kullsyreholdige drikker. En studie publisert i American Journal of Public Health fant at drikking 2,5 bokser med karbonatiserte drikker om dagen kan føre til en tredobbelt økning i depresjon og angst.

2. Når du føler deg trist, bør du spise: spinat salat. Grønne bladgrønnsaker som rødbeter og spinat er rikt på B-vitaminer, som er gunstige for produksjonen av serotonin, dopamin og norepinefrin.

Ikke spis: hvit sjokolade. Hvit sjokolade er egentlig ikke sjokolade, den inneholder ikke solid kakaopulver. Hvit sjokolade kan ikke stimuleres som mørk sjokolade og god følelse hormon & rdquo;

3. Skal spise når overvekt: stek kyllingbryst. Mager kjøtt og fjærfeprotein gir energi og akselererer metabolisme, både for å lindre slim og for å miste vekt. Et høyprotein diett bidrar også til å styrke musklene og redusere magen.

Ikke spis: tykk suppe og salte snacks. Hvis maten er for salt, drikk mer vann og magen blir en «vannkule». Derfor bør salt nøtter, potetgull og andre salt mat unngås.

4. Når du ikke har nok energi, bør du spise: diverse nøtter. Kalium levert av rosiner hjelper kroppen til å konvertere sukker til energi. Nøtter er rike på magnesium, noe som er ekstremt viktig for metabolisme, nervefunksjon og muskelfunksjon.

Ikke drikk: espresso drikke. Selv om koffein har en forfriskende effekt, kan den store mengden sukker i kaffe øke blodsukkeret og er usunn.

5. Du bør spise blåbær når du trenger å forbedre hjernekraften din. Flere antioksidanter i blåbær bidrar til å beskytte hjernen mot frie radikaler, noe som igjen reduserer risikoen for Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom.

Ikke spis: iskrem. Søtsaker kan forårsake store svingninger i kroppens glukose nivå, noe som fører til distraksjon.

6. Du bør spise når du trenger å øke din søvn: skummet popcorn. Ta en pose med skummet popcorn i en halv time før du går til sengs, noe som hjelper kroppen til å produsere neurokjemikalier som slapper av i kroppen «serotonin».

Ikke drikk: en kopp varm melk. Denne søvnløshet-behandlingen er faktisk feil. Protein i melk øker våkenhet i kroppen. Fettet i melken reduserer også fordøyelsen, noe som gjør søvnintermittent.

7. Du bør spise når du er våken: egg + hel hvetebrød. Egg er en god kilde til protein, spiser egg til frokost, og har en ånd hele dagen. Forskere ved St. Louis University i USA har funnet ut at folk som spiser egg til frokost, bruker mindre enn 264 kalorier om dagen sammenlignet med de som spiser kremost til frokost.

Ikke spis: kjeks + kremost. Denne frokosten inneholder 500 kalorier, 20 gram fett og 60 gram karbohydrater.

8. Etter å ha drukket, bør du drikke: appelsinjuice. Fruktose i appelsinjuice akselererer alkoholomsetningen med 25%. Vitamin C bidrar også til å forhindre celleskader etter å ha drukket.

Ikke drikk: kullsyreholdige drikker. Kullsyre kan gjøre følelsen av drunken mer alvorlig.

9. Når du ikke er så komfortabel, bør du spise: ginseng te (både varmt og kaldt). En kanadisk studie fant at et daglig inntak på 400 mg ginseng reduserte sjansen for en kulde med 25%. Ginseng bidrar til å øke viktige immunceller i kroppen, og derved drepe det invaderende viruset.

Ikke drikk: koffeindrikker. Overdreven koffein kan forstyrre søvnen, undertrykke immunfunksjonen, og er mer utsatt for sykdommer som forkjølelse og øvre luftveisinfeksjoner.

10. Du bør spise når du trenger å forbedre sexet ditt: mørk sjokolade. Kakaopulver i sjokolade inneholder en stimulerende, metylxantinalkaloid, som øker kroppens følsomhet. Sjokolade inneholder også «naturlig hjelpemiddel» & quoquo; fenetylamin. Italienske studier har funnet ut at kvinner som spiser sjokolade ofte har sterkere seksuelle ønsker. Det er best å velge sjokolade med et kakaoinnhold på minst 60%.

Ikke drikk: 1 flaske vin. 1 og 2 glass vin kan hjelpe, men overdreven vin kan hemme nervesystemet, noe som gjør menn vanskelig å oppreise.

11. Når du vil ha et barn, bør du spise: Brasil nøtter, rik på mineral selen. Selen forbedrer sædkvaliteten og gjør spermen svømming raskere.

Ikke spis: pommes frites. Sammenlignet med kvinner som ikke brukte transfett, hadde 2% av kvinnene som tok kalorier fra transfettsyrer, en 70% økning i infertilitet.

12. Når du vil bli ung, bør du spise: solsikkefrø. Solsikkefrø kalles «kongen av vitamin E» i mat, som er mest motstandsdyktig mot frie radikaler, anti-rynke og anti-aldring.

Skal ikke spise: kremkake. Transfettsyrene som finnes i kremkake er helsefjellet og vil akselerere kroppens aldring.

02 mai 2019

Hvorfor er kvinner som drikker kaffe vakkerere?

hører ofte anekdotiske si drukket kaffe i dårlig helse, noen funksjonærer foretrekker å drikke kaffe i stedet for vann, så det faktum at situasjonen er slags hvordan det? langsiktige sitter foran en datamaskin hvit-snipp MM, Hvordan kan jeg jobbe vakkert og energisk? Her er en kort forklaring for alle.

ofte hørt folk si: Regelmessig inntak av koffein er ikke bidrar til god helse, men som egentlig skjedde med deg i de senere år, med kontinuerlig fremdrift av studien, kaffe viste seg å være en av de beste helse drikke? .

Koffein er en substans med evne til å eliminere søvnig, men dens effekt, og mer enn dette, i henhold til studien resultatene, har det også effekten av å fremme aktiviteten i hjernen. Kaffe kan fremme hjerne hukommelse økes ved inntak av koffein kan hemme dannelsen av adenosin og dopamin under generering fremme hjerneaktivitet, slik at hjernen mer aktive.

Koffein ikke bare virker på hjernen, ifølge studien, er det også fremme metabolisme, fremme fettforbrenning effekt, kan det sies at kvinner partnere. Koffein forbedrer også muskelmobilitet og er derfor også egnet for idrettsutøvere. Ifølge forskningen er muskelaktivitet etter koffeininntak 12% høyere enn før inntak. I tillegg har koffein også effekten av å forhindre Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom.

Ikke bare kaffe inneholder mineraler og vitaminer, inneholder også mye har anti-aging effekt av naturlige antioksidanter, angivelig, i Nord-Amerika ved antioksidant innhold av frukt og grønnsaker inntak er langt mindre enn inntaket fra kaffe Mengde, det kan ses at kvinner drikker mer kaffe er mer nyttig for anti-aldring.

Hvordan kan hvite krage MMs som sitter foran datamaskiner i lang tid jobbe vakkert og energisk? La oss få en kopp kaffe på jobb!

02 mai 2019