Daily Archives: mai 3, 2019

Hva spiser de fattige familiens barn i USA?

Hva barn av de amerikanske fattige spiser (datakart)

Ovenstående er en lunsjmeny for en videregående skole mandag til fredag ​​i California i 2010.

Mandag: Kyllingnugg, brød, grønnsaksuppe, grønne bønner, frukt, melk (valgfri hvit melk, sjokolademelk eller jordbærmelk).

Tirsdag: rustikk biff, brød, potetmos, grønne bønner, blandet frukt, melk.

Onsdag: Kinesisk søt og sur kylling, ris (også tilgjengelig i kylling eller biffnudler), vårruller, blandet frukt, melk.

Torsdag: Salisbury biffpatties, blandet salat, blandet frukt, melk.

Fredag: smørbrød, pommes frites, salater, blandet frukt, melk.

USAs offentlige skoleelever ikke tar lunsj bokser, fordi alle skoler gir lunsjer for studenter, slik at foreldre kan spare en masse ting. Student lunsj program etablert av American Public School er å sikre at hver elev kan nyte en næringsrik lunsj, er næringsrik lunsj studentene grunnleggende standard som studenter har råd til å spise, lunsj, høy kvalitet, næringsrik. Flere og flere amerikanske grunnskoler tilbyr nå ikke bare lunsj for studenter, men også frokost og snacks etter skolen.

av grunnskole og videregående skole lunsj program finansiert av den føderale regjeringen begynte i 1946, den amerikanske kongressen lovgivningen vil sikre sunn barnets ernæring et viktig virkemiddel for å ivareta amerikanske nasjonale interesser som. Prosjektet omfatter i dag USA 101 000 offentlige skoler og ideelle private grunnskoler og videregående skoler i prosjektutvikling og ernærings inspektører studenter lunsj konfigurasjon, iverksatt av Kunnskapsdepartementet å oppfordre Landbruksdepartementet. Amerikanske skoler gi lunsj for studenter som tilhører non-profit prosjekt, slik at skolen ikke kan gjøre en fortjeneste, den føderale regjeringen for hver elev en gratis lunsj på skolen hver dag kvote på $ 2,68 per student stipend redusert pris lunsj til skolen hver dag 2,28 I dollar støtter hver selvforsynt student 25 cent om dagen til skolen.

I tillegg til barn fra fattige familier kan nyte en gratis lunsj, men lav inntekt barn kan nyte redusert pris lunsj fordeler, men forholdene er fortsatt grunnlaget for befolkningen og familiens inntekt. Årlig inntekt på to boliger i USA $ 26 955 årlig inntekt familie på tre er mindre enn $ 33 874 årlig inntekt familie på fire mindre enn $ 40 000 null 793, en familie på fem årlig inntekt på 40 000 under $ 7712, en familie på seks årlig inntekt på mindre enn $ 54 631, en familie på syv årlig inntekt på mindre enn $ 61 550, en familie på åtte årlig inntekt på mindre enn $ 68 469. Så lenge de oppfyller slike standarder, kan elevene nyte den regjeringskrevne lunsjen på skolen. Hvor mye koster en student å kutte prisen for hver lunsj, opp til maksimalt 40 cent.

03 mai 2019

Hva folk ikke kan spise mer fisk og mer fisk er ikke egnet for de kategorier av personer

Fisk er sunn mat, kan du legge til protein, vitaminer, kalsium næringsstoffer, men ikke alle er egnet til å spise fisk, så er det noen som ikke er Er det egnet til å spise mer fisk? Hva er tabuene for å spise fisk? La oss se på de som ikke passer mer fisk.

De med alvorlig lever- og nyreskade. Fisk proteinrik mat, overdrevent inntak vil øke lever, nyre ansvarlig, alvorlig skade på lever og nyre-funksjon bør være under veiledning av en lege, kvantitativt fisk.

Pasienter med blødningsforstyrrelser. Fiskefett inneholdende eikosapentaensyre (EPA), noe som forhindrer adhesjon til åreveggen kolesterol effekt, meget nyttig for de aterosklerose. Hemmer imidlertid overdrevent inntak av EPA blodplateaggregering, lett å øke blødning hos pasienter med blødningsforstyrrelser, sykdommen utvinning negativt.

Folk som tar visse medisiner. Klorfeniramin difenhydramin som de histamin-reseptorantagonist, og histidin-rik fisk og andre næringsmidler kan omdannes til histamin i kroppen dersom de ovennevnte antihistaminer med undertrykkelse gruppen vil spise amin dekomponering, forårsaker histamin akkumulering, fremkalt svimmelhet, hodepine, hjertebank emboli

gikt pasienter. Fisk, reker, skjell og andre matvarer som er rike på purin, gikt og det er fordi det menneskelige legeme forårsaket av abnorm purinmetabolismen derfor pasienter med akutt angrep av gikt for å være rask alt kjøtt og høy-purin matvarer. Kvantitativ remisjon bør spise fisk kjøtt, ikke overdrevent inntak. I dette tilfellet mindre kan velge hvor mye purin fisk, som sild, laks, tunfisk, hvit fisk, hummer og så videre, mer med mindre purin fisk, som karpe, torsk, kveite, havabbor, ål, ål fisk; høy purin deaktivert sardiner, ansjos og rogn.

Shenzhen-Hong Kong-line Xiaobian å minne deg, spesielt de som har allergi fordi maten folk spiser fisk reker forekomst av hud allergier bør være forsiktig med å spise fisk, for ikke å utløse allergi igjen.

03 mai 2019