Daily Archives: mai 4, 2019

Frokost soyamelk å drikke mer helse

Når søket lyset rundt den vakreste natur, bare nå funnet de mest rørende naturen selv skjult i hans hjerte, både sin egen og nærmeste person til å tilbringe tid sammen hver dag, men hvor hyggelig er en luksus ting, Følelsen av lykke og varme blir ikke høstet og opplevd i noen turistattraksjon.

hjemme i disse dager, ble mest imponert av er at etter hver morgen og pappa ferdig skritt for å gjøre hele familien ernæring spesielt formulert melk. Grunnmaterialet er soya formel, samt et par korn av peanøtter, et lite ris, det foregående kveld suge godt inn 5,6- stjerner Hotan jujube morgenen, da gulrøtter, skrellet, skåret opp i soya sammen, trykker & ldquo; smak & rdquo; nøkkel, etter 20 minutter, duftende og deilig all-ernæring melk ut.

næringsanalyse fordeler:

(1) konvensjonelle soyabønner og ris korn i en rekke mellomliggende mat utvalg, med lite hensyn til frukt og grønnsaker, men den største fordelen er en melke han begynte i gulrot, lik P- karoten, vitamin C og mer kalsium og kostfiber tilsettes til melk, og melk smak nivå er mer tallrike.

(2) Wada jujube ikke bare gir naturlig søthet, men også milten og mage, men også en god kilde til jern, vitamin C i gulrøtter kan også fremme kroppens opptak av jern.

(3) sette ris på den ene siden vi kan fjerne beany smaken av ren melk, så melken i riskaker, mens den øker den klebrige følelse og kremaktig melk.

(4) Peanøtter øker også aromaen av soyamelk og øker det totale proteininnholdet. I tillegg kan den røde huden av peanøtter gi rik vitamin B1.

Melken er viktig for våre familie frokost drikker, og selv aldri drikke melk mamma ble forelsket i smak, og noen ganger også gi barnet en liten bolle fylt ut. Morning kjøkken fylt med lukten av melk og dyp kjærlighet, er veldig varm, god i lang tid etter at ferien tilbake til Beijing, jeg fortsatt midt i den spesielle smaken i.

Været blir kaldere, og du kan få en kopp soya melk til frokost. Du vil føle deg varm og varme magen hver dag. De vanligste ingrediensene kan gjøres med hjertet, og du kan gjøre den lykkeligste smaken!

04 mai 2019

Magen Spring taro kokt mat Note

Når det gjelder mat Yaro klasse, vi kan ikke glemme taro. Taro er en tuber plante, rik på stivelse og vitaminer, både som en stift mat, men også kan dra nytte av en rekke måter å gjøre dampet stekt matlaging deilige retter, sterkt beriket vårt bord. I dag bør gud av mat anbefale et steames brød til alle.

saus taro

ingredienser: 6 taro, salt, soyasaus, løk, maisstivelse, lager mengde

tilnærming:

1, idet taro skrelles, skjæres i passende dimensjonerte blokker, inn i en passende olje under Wok, varm liten taro inn i fem modne etter stekt i olje, til den gyllenbrune stekt fisk;

to , en del av massen i stekepanne, å tilsette den passende salt soyasaus og krydder toner, etter koke ned i passende stivelse tykkere, graden av viskositeten å flyte jevnt, men kan ikke gjengi en klar suppe form så vel;

3, blandings god saus jevnt helles på den allerede stekt taro, så strø noen korn av gressløk blomster kan spises.

Nutrition Tips:

Først, taro inneholde en masse av stivelse, kan kurere magesmerter og forbedre immunitet

taro, også kjent som taro, taro rot, grønn taro, etc., knoller, Ofte brukes som knoller, og fordi de er rike på karbohydrater, er de også klassifisert som mat. Kinesisk medisin, kjønn taro, søt, oktyl, rå liten medikament, har den effekt at fluidet appetittvekker, anti-inflammatorisk, kan nyre qi magesmerter, diaré, kronisk nefritt.

ernæringsmessige analyse, taro rik på olje protein, stivelse, vitaminer, mineraler og en høy kalsium, taro mineraler som finnes i det høye innhold av fluor, som har Rengjør tennene for å hindre slim og beskyt tennene. Taro inneholde rike sporstoffer kan forbedre human immunitet, kan brukes som en stift mat Diet tekstil- kreft, kreft kirurgi eller postoperativ radioterapi, kjemoterapi og rehabiliteringsprosess, jo bedre trening rolle.

For det andre, husk at kokt taro matlaging, være forsiktig slim proteiner for å stimulere hånd

Bruk av mange taro, dampet, kokt, stekt, stekt og begge kan, men på grunn av taro inneholder mer Stivelse, så dampet brød er det beste for matlaging, så det vil ikke forbruke for mye fett, det er den sunneste måten å spise. Ved å gjøre taro når det viktigste er å sørge for at kokt taro, taro kinesisk medisin, inneholder en liten narkotika, spiser for mye eller kokt utsatt for sulk eller gastrointestinal Fordøyelsesbesvær.

taro er best å bruke hansker ved koking skrelt og skåret i terninger, som taro og yams, som vil utskille et slim protein, motstandere irriterende på huden overflaten, forårsaker hudallergier. Hvis mucus forårsaker symptomer på hudirritasjon på hendene, kan du bruke ingefærjuice til å tørke kløen.

taro bør bemerkes at når de oppbevares på et kjølig ventilert sted, hvis det blir funnet ikke spesielt bekymret for spiring taro, er taro forskjellig fra potet, spiring vil ikke produsere giftstoffer, kan det være trygt å spise, men smaken vil være mindre Vel, hvis du bryr seg om smaken, er det ikke nødvendig å fjerne knoppene.

04 mai 2019