Daily Archives: mai 5, 2019

Jordbær kondisjone mage-tarmkanalen og anemi

kinesisk medisin, jordbær Pickle kul, ikke-giftig, med lungene og væske, varme eller kjøling blod, milt fyllesyke og andre effekter.

a, dårlig appetitt før måltider som beiter toksisk remisjon:

blødende tannkjøtt, munnsår, mindre urin, da gule, friske jordbær kan være 60 g Smadret, kaldt kokt vann, 3 ganger om dagen.

sukker stuing tjente friske jordbær:

tørrhoste uten oppspytt, når uleget, tilgjengelige friske jordbær og 6 g 30 g krystall sukker lapskaus tjente sammen, tre ganger om dagen;

Fanre tilfelle av tørr hoste, sår hals, heshet når tilgjengelige vaske jordbær frisk frukt juice, en kopp morgen og kveld hver dag.

For det andre, jordbær condition effekt på mage-tarmkanalen og anemi:

Moderne medisinsk forskning tyder på at noen jordbær nærende condition effekt på mage-tarmkanalen og anemi har. I tillegg til å hindre skjørbuk, har jordbær også en god effekt på forebygging og behandling av arteriosklerose og koronar hjertesykdom. Vitaminer og pektiner i jordbær har en viss effekt på å forbedre forstoppelse og behandle akne, hypertensjon og hyperlipidemi. Jordbær inneholder en aminsubstans, som også har en terapeutisk virkning på blodsykdommer som leukemi og aplastisk anemi. Jordbær er en plante rik på tannsyre, som kan absorbere og forhindre absorpsjon av kreftfremkallende kjemikalier i kroppen og har anti-kreft effekt.

Tre, friske jordbær bidra til å nøktern:

drikke svimmelhet ubehag, kan når forbruket av friske jordbær 100 g, vasket én gang tjente til å hjelpe nøkterne opp;

05 mai 2019

Aubergine er også en tradisjonell kinesisk medisin. Undervurder ikke dens 4 næringsverdi!

I tillegg til aubergine er en felles grønnsaker utenfor, eller blind kinesisk medisin, som er at folk ikke kjenner den lille hemmelighet. Det har ikke bare spiselig verdi for menneskekroppen, men kan også forebygge sykdommer. I de følgende årene, små serier spesielt for å introdusere hvorfor aubergine er blind kinesisk medisin!

Aubergine inneholder flere elementer

Ikke bare tror det er bare mat verdi, fordi den inneholder flere elementer fremming av helse-funksjoner, slik som proteiner, karbohydrater, kalsium, fosfor, jern, karoten, tiamin, riboflavin, niacin, askorbinsyre, vitamin E, vitamin P og lignende.

kinesisk perspektiv på aubergine

Den inneholder mer materie ikke bare for å gi materielle elementer som kreves for kroppen daglig, enda viktigere, for kroppen å spille en rolle i sykdomsforebygging. Kinesisk medisin mener at eggplantet kaldt, har en viss effekt på hevelse og smerte, hemostase, behandling av kardiovaskulær sykdom.

4 stor næringsverdi aubergine:

Først, anti-aldring

aubergine inneholder vitamin E, for å forhindre blødning og anti-aldring funksjoner, spise aubergine, kan gjøre blod Kolesterol nivåer øker ikke, noe som har en positiv effekt på forsinkelse av aldring i mennesker. Såpe, så lenge den er lett gnidd for hånd, skyll med rent vann og legg det på et kjølig og ventilert sted.

II avgiftning

For varm medikament karbunkel, hudsår, munnsår, hemorroider blod, blod i avføringen, neseblødning som.

Kinesisk medisin mener at eggplant er kaldt kaldt mat. Derfor bidrar spising om sommeren til å fjerne varmen og avlaste varmen. Den er spesielt egnet for personer som er utsatt for lange lus og sår. Dårlig fordøyelse, diaré, folk lett, bør du ikke spise, så Li i «Kompendium av Materia Medica» og sa: & ldquo; kaldt aubergine Lee, og mer mat vil dra nedre magesmerter. «Southern Materia Medica» registrerer at eggplant kan spre blod, hevelse, tykktarmen. Derfor, stor lett å knute, blødning hemorroider og folk som lider av varmen gulsott, spise aubergine, kan også hjelpe, kan du bruke lilla aubergine med ris grøt å spise. «Compendium of Materia Medica» beskriver aubergine pedicle tørking, oppmaling til fint pulver, for behandling av intestinal vind blod med vin overføre tjenester; «Southern Yunnan Materia Medica» sterkt mot bruk av ris transport, mer hensiktsmessig, fordi blodet og tarm vind Blødning av hemorroider bør ikke brukes. Den hakkete aubergine er ristet og malt til fint pulver, som ofte brukes til ekstern bruk.

For det tredje, ved behandling av frostskader

tatt vinter bakke aubergine frøplanter (røtter) tjuetre avkok, koker Etter koking i 20 minutter, vasket med blemmer denne frostskader berørte området, samtidig med Aubergine gni det berørte området, to til tre ganger kan herdes.

IV hypotensiv

aubergine god redusere høyt kolesterol, høyt blodtrykk virkning, som følger:

å velge mørkere lang stang, skåret i seksjoner eller wire, Den er laget med soyasaus og soyasaus. På middag kan den effektivt reduseres og selvhelbredes.

05 mai 2019