Daily Archives: mai 6, 2019

80% av de som spiser egg vil få 5 store feil

aminosyre forhold på eggprotein er svært godt egnet for menneskelige fysiologiske behov, lett for kroppen å absorbere opp til 98% utnyttingsgrad, høy næringsverdi. Egg inneholder høye nivåer av kalsium, fosfor, jern og vitamin A. B-vitaminer er også rikelig. De inneholder også mange andre essensielle vitaminer og sporstoffer. Selv om ernæringsverdien til egg er høy, kan spiseemetoden byttes, men det er fortsatt 5 store misforståelser for å spise egg.

Misforståelse 1: Hvordan spise egg med samme ernæring. Eggene spises på mange måter, for eksempel matlaging, damping, steking og steking. På næringsopptak og fordøyelighets egg, kokte, Egg 100%, øm stekt 98%, 97%, eggerøre, posjerte egg var 92,5%, 81,1% gammel frityrstekes, rå 30% til 50% . Fra dette synspunkt bør matlaging og dampende egg være den beste måten å spise på.

mye: mørkere fargen på eggeskallet, jo høyere næringsverdi av forholdet mellom farge og næringsverdien av eggeskallet er ikke stor, og analysen viste at den ernæringsmessige verdien av egg er avhengig av nivået av den ernæringsmessige verdien av egg, høyden Det avhenger hovedsakelig av næringsstrukturen til fôret og fôringssituasjonen til kyllingen, og har lite å gjøre med eggskjellens farge. Fra det sensoriske synspunkt, jo tykkere den eggehvite, desto høyere proteininnhold, jo bedre er kvaliteten på proteinet. Under normale omstendigheter er eggeplommer med mørkere eggfarger litt bedre.

Myte: Ferske egg og melk med høyt nærings melk søt flat, med mye næringsstoffer vegetabilsk protein, fett, karbohydrater, vitaminer, mineraler, drikke alene har en god tonic effekt. Melk inneholder trypsin-inhibitor, kan hemme protease aktivitet for det humane, å påvirke protein fordøyelse og absorbsjon i kroppen, inneholder eggehvite klebrig eggprotein, melke kan kombineres med trypsin, slik at nedbrytningen av protein hindret Derved reduseres kroppens absorpsjonshastighet av protein.

mye: lenger jo bedre kokt egg egg kokt for lenge, jernioner og sulfidforbindelser i eggeplommen proteiner danner uoppløselig jernsulfid, vanskelig for å bli absorbert. Når stekte egg er for gamle, vil det høymolekylære proteinet i egghvite bli lavmolekylære aminosyrer, som ofte danner kjemikalier som er skadelige for menneskers helse ved høye temperaturer. Det er best å koke eggene i en kaldvannskanne. Vannet kokes i ytterligere 3 minutter. På dette tidspunktet er eggene hjerteformede, og næringsstoffene er mest fordelaktige for kroppen. Egg med forskjellige kokende tider har forskjellige fordøyelsestider i menneskekroppen. & Ldquo; 3 minutters egg & rdquo; mikro-kokt egg, lettest fordøyd, ca 1 time og 30 minutter; & ldquo; 5 minutter og rdquo; egg & ldquo; er kokt egg, i kroppen å fordøye på ca 2 timer, koke for lenge Egg, fordøyelse i menneskekroppen tar 3 timer og 15 minutter.

Misforståelse 5: Rå egg er mer næringsrike enn mer modne egg. Noen tror at rå egg har effekten av å fukte lungene og fukte lyden. Faktisk er rå egg ikke bare usanitære, de er utsatt for bakterielle infeksjoner, og de er ikke mer næringsrike.

1. Rå egg er vanskelige å fordøye, avfalls næringsstoffer. humane fordøyelse egg protein absorberes hovedsakelig av pepsin og trypsin i tynntarmen, mens i rå eggehvite, er det substans antitrypsin, Vil hindre fordøyelsen og absorpsjonen av protein.

2. rå egg inneholder avidin, som påvirker absorpsjonen av biotin i mat, er det lett å gjøre kroppen tap av appetitt, generell svakhet, muskelsmerter, hudbetennelse, øyenbryn og så videre & ldquo; biotin mangel & rdquo;.

3 rå egg proteinstruktur er tett, og inneholder anti-trypsin, det store flertall ikke kan absorberes av kroppen, først etter at den kokte protein bare blir myk, er det mer fordelaktig for menneske fordøyelse og absorpsjon.

4. Om lag 10% ferske egg inneholder patogene Salmonella, mugg eller parasittegg. Hvis eggene ikke er friske, er infeksjonshastigheten høyere.

5. Videre er det særlig rå egg lukter, kan føre til sentralnervesystemet, slik at utskillelsen av spytt, gastriske og intestinale fordøyelsessafter og lignende blir redusert, noe som fører til tap av appetitt, dårlig fordøyelse. Eggene skal derfor tilberedes etter høytemperaturlaging. Ikke spis unike egg.

Forholdsregler for egg Eggene må tilberedes og spises, ikke rå, og må holdes på eggskjell når du slår eggene. Spedbarn, eldre og pasienter bør spise egg, koke, ligge, damp og simre. I tillegg kan egg og stinkende egg ikke spises. Personer med koronar hjertesykdom bør ikke spise for mange egg til ikke mer enn en dag er hensiktsmessig, eksisterende hyperkolesterolemi, spesielt hos pasienter med alvorlig, spise med måte eller ikke spise, eller spise protein spiser ikke kan ta Måten eggeplommen er, fordi kolesterolinnholdet i eggeplommen er tre ganger høyere enn proteinet, opp til 1400 mg per 100 gram.

06 mai 2019

Hva å spise, kaldt, folk som spiser kaldt og kelp

kalde folk spiser tang og lotus root (informasjon)

Først rhizome:

medisinske forskere funnet ut at folk redd for kulde og mangel på kroppen salter.

Lotus rot, gulrøtter, lilje, potet, kål, kinakål og annen rik på uorganiske salter, kan slik mat ønske å doping med andre matvarer for konsum.

For det andre jod-holdige matvarer:

tare, tang, havsalt, tang, maneter, muslinger, kål, spinat, mais og andre jodholdige matvarer kan fremme den humane thyroid hormon sekresjon.

tyroidhormoner varmeeffekt, kan akselerere legemet (bortsett fra hjerne, kjertler, livmor) oksydasjonsprosess av det store flertallet av vevsceller, økt varmeproduksjonen, slik at økt grunnomsetning, hud, forbedre blodsirkulasjonen, anti- Kaldt og kaldt.

Forskere ved Pennsylvania State University fant at jernmangel i humant blod også er kaldt.

kvinner anemiske kvinner lavere temperatur enn vanlig hemoglobin 0,7 °.] C, 13% mindre varmeutvikling, da økning av jernopptak, noe som betydelig forbedret toleranse overfor kulde. Derfor kan kaldblodige kvinner bevisst øke det høye jerninnholdet av matinntak, for eksempel dyr lever, magert kjøtt, spinat, eggeplomme.

Fire, kjøtt:

Effekten av hundekjøtt, lam, biff og vilt er bedre. De inneholder høye nivåer av protein, karbohydrater og fett, som er gunstig for nyre avrodisiakum, varm og varm, og qi og aktiverer blod.

Å spise disse kjøttene kan akselerere metabolismen av yangmangel og øke endokrine funksjon, og dermed oppnå effekten av å beskytte forkjølingen.

Fem, krydret mat:

Pepper inneholder capsaicin, ingefær inneholder aromatisk flyktig olje, pepper inneholder piperin.

Å spise disse krydrede matvarer kan fjerne kulde, fremme blodsirkulasjon og øke kroppstemperaturen.

06 mai 2019