Daily Archives: mai 7, 2019

For å huske den beste tiden å drikke honning vann, «morgen honning og vann» er bra

Lee Road, Haidian District, Beijing Yuquan: For drikkevann helse, ble det hevdet, om morgenen drikke et glass saltvann om natten for å drikke et glass honning vann. Men jeg husker «Healthy Times» landet «i tidlig morgen for å drikke saltvann til slutt, OK?» Artikkelen sa morgen drikke saltvann er ikke å bli oppmuntret, fordi det kan føre til høyt blodtrykk. Noen mennesker fortaler å drikke et glass honningvann om morgenen og drikke en kopp kaldt vann før de går til sengs. Det ble også foreslått & ldquo; tre kopper vann om dagen helse & rdquo;, dvs. tidlig morgen kopp honning vann, en kopp lys te etter lunsj, en kopp vanlig kokt vann før du går til sengs. Så, hva bedre måte å gjøre det

Yu Kang, visedirektør ved Beijing Union Medical College Hospital ernæring 😕 Drikk salt vann om morgenen er ikke til orde, fordi det kan føre til høyt blodtrykk. Du kan drikke kald om morgenen, eller den gamle mannen kan drikke et glass honningvann. Derfor, for de tre versjonene Lee foreslått, i samsvar med vann, honning, salt og effektiviteten av kroppens fysiologiske behov, eller & ldquo; så tidlig som sent honning vann & rdquo; i tillegg. For to grunner:

① mennesker etter en natt med søvn, det meste av vannet kroppen har blitt utskilt eller absorbert. På denne tiden, faste drikke en kopp honning vann, kan legge til fuktighet, men også øke den ernæring for eldre, men også spille en rolle i å fremme avføring.

Drikkevann saltvann om morgenen bidrar ikke til helsevesenet. Fordi under normale omstendigheter, kroppens natrium utføres vanligvis ikke mangler, hvis hver morgen for å drikke en kopp salt vann, en lang tid, er for høy kroppens innhold av natrium, kan det føre til høyt blodtrykk, nefritt og andre sykdommer. Bare i tungt manuelt arbeid eller hard trening, overdreven svetting årsak når natrium er tapt, må det hensiktsmessig å drikke saltvann, for å supplere vann og elektrolytter.

② sengetid drikke et glass kaldt vann å drikke honning vann bedre til rette enn helsevesenet. Fordi, honning, men ikke en enkel sukker, men tross alt, karbohydrater, og bør derfor ikke drikke før du går til sengs hver kveld. Om natten for å drikke et glass kaldt vann er det nødvendig, fordi noen mennesker drikker nok i løpet av dagen, om natten i tillegg til en kopp vann kan være hensiktsmessig å legge litt vann, og spille en forfriskende, Qingyan, rollen av hoste, men enda viktigere, for en hel kropp Nattens metabolisme forbereder nok vann. Bare vannet i menneskekroppen er tilstrekkelig, og de metabolske aktivitetene til vevscellene kan utnyttes fullt ut. I tillegg, etter lunsjpausen til å drikke litt te lys det er å bli oppmuntret, slik at du kan løfte fettete lunsj tid, og kan være forfriskende, kan ettermiddagen har energi til å fungere bedre.

07 mai 2019

Menn og kvinner drikker melk å drikke soyamelk er det fornuftig

& ldquo; menn og kvinner drikker melk å drikke melk & rdquo, om grunnen

Expert veiledning 😕 professor i matvitenskap, Kina Agricultural University, FAN Zhi

problem Etter utseendet av melkepulver er det blitt en trend å drikke soya melk. Men talsmenn vanligvis fokuserer bare blant kvinner, noen menn tror at fordi melk inneholder isoflavoner, menn drikker vil bli ledsaget av bryst utvikling, så bør ikke drikke. Så, & ldquo; menn til å drikke melk, for en kvinne å drikke melk & rdquo ;? Dette argumentet er fornuftig å gjøre

riktig spising soy for menn såret

Den såkalte kvinne for å drikke melk, er ikke noe mer enn På grunn av isoflavoner i soya. De har svak østrogenaktivitet, for kvinner i overgangsalderen, kan delvis kompensere for de problemer som forårsakes av østrogennivåer nedgang, som redusert elastisitet av huden, akselerere tap av kalsium, rask hjerterytme, ansiktsrødming, irritabilitet og annen stemning.

Siden den biologiske aktiviteten til fytoøstrogener østrogen bare en tusendel, for unge kvinner, er ikke tilstrekkelig til å bevirke betydelige endringer i østrogennivåer et glass melk. For unge menn, er meget høy mannlig hormon innhold, kan et glass melk i fytoøstrogener ikke omvendt hormonbalansen, som påvirker mannlige kjønnskarakteristika eller påvirke den normale utviklingen av gutter. Tvert imot, i tider med høy phytoestrogen inntak, en svak inhibering av androgen derfor meget høye nivåer av androgener unge menn drikker melk, til en viss grad bidra til å redusere akne.

Kina har en lang historie med spiselige soyabønner. De gamle sa soya & ldquo; milt qi, qi nærende & rdquo;, to tusen år, aldri sett en slik rekord: spise soya, fattige manns feminisert seksuelle egenskaper.

Faktisk er riktig forbruk av soyabønner gunstig for menn og kan forhindre prostatakreft.

soyamelk er skadelig for mengden av alkoholrelaterte

På den annen side, overdrevent inntak av melk, skaper risiko for prostatakreft. Undersøkelsen fant at melkinntaket er direkte proporsjonalt med risikoen for prostatakreft. Dette er ikke å si at å drikke melk kan forårsake kreft, men at for mye melk (for eksempel 3 store kopper om dagen) vil trolig øke risikoen for prostatakreft, som for mye kjøtt kan fremme forekomsten av en rekke kreftformer av det samme.

Hver mat har det beste inntaket. Glass melk fordelaktig ernæringsmessig balanse, ikke lik 3 kopper like fordelaktig ernæringsmessig balanse, et glass melk bidrar til å forhindre osteoporose, 4 kopper melk kan føre til bivirkninger som tekstmelding & ndash; det er en rekke pasienter med nyresteiner Drikk mye melk historie.

I den nyeste utgaven av Nutrition Society kosten retningslinjer har identifisert en rimelig inntak av soya & mdash; & ndash; 30 ~ 50 gram per dag. Derfor, i henhold til andelen av 500 gram bønne 5000 g vann, 2 kopper melk en kopp melk eller en halv liten tofu bare kom. Ved denne mengden gjør ikke soya melk kvinnene feminine, og det reduserer heller ikke deres fruktbarhet.

Samtidig, ikke glem å drikke melk kalsium

For å dra nytte av soyamelk, for å gjøre opp for sine mangler, bare ta hensyn til tre poeng, mens en skål med melk hver dag:

1 Daglige aktiviteter i solen i minst en halv time for å få nok vitamin D til å fremme kalsiumabsorpsjon og styrke bein.

2. Spis ett egg om dagen, inkludert eggeplomme, og få vitamin A, vitamin D, vitamin B2 og vitamin B6.

3. Spis et halvt stykke tofu eller en stor skje sesampasta pluss 250 gram grønnsaker for å sikre mengden kalsium.

Forskjellige mennesker, på grunn av grunnlovsforskjeller, tilpasser seg ulike matvarer. De som utilstrekkelig inntak av kostfiber, lett å forstoppelse, folk har en tendens rå kopper, høye kolesterol mennesker, kvinner etter overgangsalderen, kan være mer egnet for å drikke melk, og de som er redd for kulden tynn kroppsbygning, dyspepsi, abdominal distensjon lett Personer med diaré, øyne med tørre øyne som mangler vitamin A, drikker soya melk er bedre enn å drikke yoghurt.

07 mai 2019