Daily Archives: mai 8, 2019

For å spise helse, er det ikke så bra å spise vegetarianer

Vegetarianismens formål er å hjelpe oss med å bli kvitt hjerte og hjerte. Buddhismen har en «Treatise Industri Road av», som snakket om drapet og interessene til topp ti: & ldquo; Hvis drepe, som var den bragd i Ten sint lov. Hvordan elleve, Pu Shi Yu Zhu vesener uredd ;? andre, ofte fra stor medfølelse for alle levende vesener, tredje, Chen Hui Yong bryte alle vaner, fjerde, kroppen ofte sykdomsfri, femte, lang levetid, seks ikke-permanent menneskelig Foresatte, syv, ofte ikke mareritt, sove følelser lykkelige, åtte, eliminere klager, offentlige klager, ni, ingen ond skrekk, ti, livet og livet. Det er for ti. Hvis du kan gå tilbake til de tre apokalyptiske Bodhisattvaene, og da bli en Buddha, vil du ha et fritt liv. & Rdquo;

Først av alt, ikke drepe en person, ingen vil frykte deg, som er vanligvis gitt til Wu Weishi vesener, andre, til medfølelse fra studentene, fordi ikke bære, så ikke drep Chang Huai hjertet mykt, for det tredje, kan aldri eliminere den iboende hat, den såkalte velvillige uovervinnelig, når verden ingen mot deg, de trenger å hate noen, som er sint det, for det fjerde, for å gjøre oss friske, vekk smerte, fordi i tillegg til de fire disharmoni, mange sykdommer og skader vesener og vi har en følelse av dårlig karma om, femte, fordi du ikke levende vesener dø tidlig, er de i stand til å få en følelse av lang levetid på gjengjeldelse, sjette, om å gå der, det er mange av politiet for å beskytte deg, syvende, fordi de ikke skade levende vesener, så ikke bekymre deg for å bli såret, og vil ikke være pakket mareritt, den åttende, som ikke bærer fiendskap, selv om det i det siste smidd bitterhet vil derfor løse Niende, ikke bekymre deg for ondskapens fall i fremtiden, tiende etter livet, kan du leve et godt liv på grunn av denne gode virksomheten.

I disse topp ti interessene er både fysisk helse og mental helse inkludert. Helse er stedet for moderne mennesker. Jeg har hatt intervju om helseemner, og jeg har gitt dem en setning: «Sunn er den største aktiviteten i livet, og dyrking er den mest verdifulle jobben i livet. «I det moderne samfunnet, selv om de materielle forholdene har blitt sterkt forbedret, er det kinesiske lykke generelt ikke høyt. Ikke bare det, men folk med psykisk lidelse øker. Hva er grunnårsaken? Jeg tror det er i stor grad knyttet til folks livsstil.

Utviklingen av teknologi og velstanden til virksomheten har gitt oss et tilsynelatende rikt og praktisk talt kaotisk liv. Hver dag møter vi utallige valg og tåler alle slags fristelser, slik at de fleste lever i en form for oppmuntring og kaos og ikke kan kontrollere seg selv. Moderne mennesker er faktisk svært fattige. Mange mennesker mister selv muligheten til å hvile. De er opptatt hver dag, opptatt av jobb, opptatt med sine familier og opptatt av underholdning. Denne typen busyness har dannet en sterk gruppe, og det er umulig å roe seg ned. Dessuten er denne livsstilen for det meste på bekostning av fysisk og psykisk helse. Denne typen kostnad er så tung at det ofte blir overveldet når vi finner ut.
Forrige12Neste

08 mai 2019

Mattilsynet har publisert 44 måneder produsenter gjentatte ganger Heibang

mat sikkerhetsinformasjon frigivelse myndighet profilstangen har vært åpen i seks måneder, offentliggjort den mat prøvetaking pass hastighet på mellom 93,3% ~ 97,7%, en total av 652 grupper av substandard produkter annonsert. Ifølge ufullstendige statistikker, det er minst 44 produsenter av substandard produkter i listen over prøvetaking mer enn to ser ut til å fokusere på flaskevann, brød og kaker, rundt campus mat, spiselig olje, kokt mat, meieriprodukter, krydder og andre store klasse.

Heibang gjengangere

Flaske drikkevann

10 Jia produsenter liste 23 ganger, seks deleksamen Ltd Guangzhou Phoenix Mountain kildevann, det er fem grupper av produkter bordet fire svikt listen, det totale antall kolonier skredet årsakene er, er det en rekke produkter som finnes i samsvar med regelverket kan ikke påvises i gjær, kjent Guangzhou Watsons food & Beverage Co har også forskjellige produkt fordi det totale antall kolonier skredet og Dengbang .

bakverk

8 Jia produsenter liste 17 ganger, inkludert Guangzhou, Jun Jia Tong Food Co., Ltd, Guangzhou Qier Deng bakverk fabrikken, for det meste ukvalifiserte elementer totale antall kolonier og tykktarmen flora.

rundt campus mat

7 Jia produsenter av alle om bord to ganger mislykkede plasseringer, inkludert snack noodle, iskrem, grillet fisk, nøtter, frukt og annet snacks, mislykkede prosjekter skredet det totale antall sopp, svoveldioksyd, syreverdi eller peroksyd verdi overskrides, påvist ikke påvist konserveringsmidler og lignende.

spiselig olje

Kangtai Oil Co Chengdu, Guangzhou, Hong Shun Food Co Ltd, Jiedong Baita byen Yuefeng spiselig olje og fett plante tre produsenter av alle listen to ganger, andelen av mislykkede hovedsakelig palmitinsyre, stearinsyre, oljesyre, linolsyre og linolensyre.

meieriprodukter

Shanghai Bright City Food Co, en liten gruppe med vaniljesaus sektor og en gruppe på 4 skiver av smør kake prøvetaking feil informasjon i de første tre til fem publikasjoner er som konserveringsmidler klasselisten, Guilin, Guangxi Lipu Hongxin mat og drikke Co. i 6 grupper av korn på grunn av fuktighet, mugg eller koliformer, ble offentliggjort i tre informasjon.

bean klassen

Liuyang City, opphold Rural Food Co, Ltd, Guangzhou Zengcheng gull Peas soya anlegget, Guangzhou Zengcheng sesonger i soyaprosessanlegg og tre andre produsenter til sammen åtte ganger På listen er hovedårsaken det totale antall kolonier.

Deli klasse

Qin Chuan Food Co, Ltd i Guangzhou, Haizhu District stable fantastiske kjøtt prosesseringsanlegg, Liwan District Porto steke kjøtt butikker er på listen to ganger, fordi siu mei og lo mei og andre kolonier Totalt antall, coliforms, etc. overgikk standarden.

I går, Guangzhou Municipal Food Safety Office-utgitt første seks mattrygghet informasjon. Dette problemet publisert totalt 1891 grupper av mat prøvetaking, som kvalifiserte seg 1828 grupper av mat, sto for 96,7%. Nylig byens myndigheter til å styrke tilsynet med ferie mattrygghet, animalske produkter, spiselig olje, ris produkter, som for eksempel ris baller Lantern festlig mat, engros matmarkedet, sprit distribusjonsmarkedet er alle regulatoriske fokus.

reporter for de siste seks månedene annonserte seks mattrygghet informasjon Statistikk fant at 44 produsenter av produkter mer enn en gang i listen over substandard produkter, noen produsenter også på grunn av samme grunn gjentatte ganger på & ldquo; Heibang & rdquo;, er dette fenomenet mest fremtredende i flaskevann produkter, for eksempel Guangzhou Phoenix Mountain kildevann Limited & ldquo; & rdquo;, fire på listen er det totale antall kolonier overskrides, samt en gruppe av produkter funnet i samsvar med regelverket upåviselig gjær, Guangzhou Co., Ltd. Panlong serveringsbrett Longquan, Panlong Mountain fjær, ifølge Lin, slik som forskjellige merker av flaskevann, i den første, andre, fjerde charge prøvetaking CCP 8 feilet, både det totale antall kolonier overskredet, og i tillegg, snacks, puddinger vises også på listen igjen av samme grunn den situasjon, som for eksempel Guangzhou-Yun mat Co., en stor trekantet kake og honningkake, i den første, tredje fase sampling årsakene til svikt er overdreven mold; Panyu District Golden skjeggete drage skjegget godteri fabrikken for å være sukker, tre prøvetaking ble funnet koliforme bakterier.

sektoren svar:

Den totale fiasko

pin kort etter retting eller full hyller

hovedkategorier av matprodusenter fokusere gjentatte ganger på listen, enten på grunn av disse mat prøvetaking fokusert, eller fordi disse matproduksjon, distribusjon og regulatoriske vanskeligheter? Hvis du finner den samme produsenter eller selgere har gjentatte ganger prøvetaking i produktfeil, vil det være hva slags avtale?

I denne forbindelse, Guangzhou Municipal Food Safety Office til å svare på ulike regulatoriske myndigheter i den daglige tilsyn og prøvetaking vil bli fokusert på å øke andelen av prøvetaking næringsmiddelindustrien fokus på viktige områder og svake ledd og fokus regulatoriske innsats på spesielle utbedring. Så i disse viktige næringer og bedrifter vil være en del av en region vises gjentatte ganger mislyktes fenomen.

For eksempel, kvaliteten tilsyn avdeling funnet at den forholdsvis lave frekvensen av vann drikkevann prøvetaking kvalifisert i deres daglige tilsyn, hovedsakelig på grunn av virksomheten resirkulering vinduer rengjøres mellom sekundær forurensning forårsaket av ufullstendig produkt, fat og hetten forseglingen er ikke bra, workshops bedriften desinfeksjon lax kontroll. Municipal Quality Tilsyn Bureau de siste årene har vært spesielt utbedring bransjeorganisasjon, unnlatelse av å vises eller retting ukvalifisert gjennomgang igjen etter renovering, vil bli strengt for deponering, å tilbakekalle utvinningstillatelsen tilstanden vil tilbakekalle utvinningstillatelse i samsvar med loven.

I sirkulasjon, er næringslivet fortsatt et tilbakevendende problem for utbedring vil ta strenge reguleringer sine produkter hyllevare midlertidig full, Pipi inspeksjon og andre kvalifiserte parter til å være i salg innen området Guangzhou. For eksempel fant den siste prøvetaking som mange ganger over spørsmålet kringle konserverings Shanghai City Guangming liten Food Co., Ltd., som spesialiserer seg i bedriften ble intervjuet, veilede bedrifter utbedring. I et annet eksempel, mer enn tre ganger for prøvetaking mislyktes Lipu County, Guangxi Zhou lisensiering og intellektuell helt korn utstedt et spesielt merke, spurte byens næringsliv for sine produkter strenge gjennomføring av spesielle kontrolltiltak før sin utbedring kvalifisert, hver av sine grupper av mat bør undersøke effektiv inspeksjonsrapport, identifisering av kvalifisert bakre la markedet hyller.

Alternativ År Mood D

i Dangjiu: Jin Yicheng mislyktes

Economic and Trade Commission nylig styrking av innenlandske og importerte viner, bulk vin og annen vin varianter i markedet tilsyn prøvetaking, middels og lav væske sirkulasjon, Guangzhou, for å kunne foreta spesielle prøvetaking, 44 grupper av prøver ble tatt, den fysiske kvalitet testen sviktet 4 grupper, og den fysikalske kvalitet av substandard produkter funnet var 9,1%, inkludert Tai’an Taishan skyer skyer vin vin Co, er eik foretrukne rød drue likør Wuchuan Zhao Jing Samsung vin Co., Ltd. Sichuan sorghum og Qingdao Wang Yu vin Co målt alkoholinnhold under standard verdi, rødvin alkoholinnhold målt Zhanjiang City Brewery Co, Ltd Viacom høyere enn standardverdien.

sirkulasjon næringslivet er også prøvetaking til 5 grupper av substandard vin, som også inkluderer Australias Origin & ldquo; Australia Leah tørr rødvin & rdquo, og opprinnelsen til fransk & ldquo; Novartis poesi XO Brandy & rdquo ;.

Food Safety Office for å minne deg:

alkoholprodukter foreslåtte preferanse berømte nasjonale vareproduksjonen mellomstore bedrifter. Ikke kjøp noe produksjonsdato, navn og adresse på alkoholholdige varer, disse varene kan i anskaffelse av råvarer, produksjonsprosessen ikke oppfyller helsekravene.

mislyktes stekt mest syreverdien overstiger

City of Industry nylig arrangerte en bake stekt mat, spiselig olje og annen mat syv spesiell prøvetaking arbeid, totalt 1039 prøver tatt grupper, den fysiske kvaliteten ukvalifisert 32 grupper, den fysiske kvaliteten av substandard produkter funnet 3,1%. 9 grupper av substandard mat og ristede nøtter produkter

utgitt, de to gruppene ganger på grunn av mugg eller koliformer og listen over de resterende syv grupper av bønner, peanøtter, frø, alle mislykkede prosjekter Overdreven verdi for syreverdi eller peroksidverdi.

uriktig lagring av produkter (slik som temperatur, lys, etc.) eller for lang lagringstid, slik at fettet vil harskning, nedbrytning av fettsyrer, aldehyder og ketoner og andre forbindelser som ikke bare gjør produktet farge, lukt, oksydasjonsprodukt smaksforandringer, og harskning så som aldehyd, keton eller lignende med en viss giftighet.

Food Safety Office for å minne deg:

ristede frø og nøtter og mutter produkter prøve å velge en forseglet emballasje, matemballasje uskadet. Prøv å velge produkter som nylig er produsert. Når du kjøper kan se nøye på om datomerking festet tillegg supplement, eller endring. På grunn av den høye temperatur og høy fuktighet, ristede frø og nøtter produkter lett å fettoksidasjon, mugne, ødelagt, harsk smak. Forbrukerne bør unngå å kjøpe i varme, fuktige steder, være forsiktig med å kjøpe sommer eller aprikos kvartal bulk nøtter stekt mat og mat.

tre typer sjømat: svoveldioksyd

Siste sampling av næringslivet i sirkulasjons tørket akvatiske produkter, kvalifiserte 45 partier, tre satser, den feilrate på 6,25%. Sampling funnet Xiamen, Zhongshan, tre produsenter sjø reker, Conch kjøtt, tørket fisk hvor nærværet av svoveldioksyd hvit artikkelen. Ifølge standarden bør svoveldioksid ikke påvises i tørkede akvatiske produkter.

Food Safety Office for å minne deg:

QS logoen skal prøve å kjøpe tørre varer akvatiske produkter, er det best ikke å kjøpe i bulk tørket akvatiske animalske produkter, disse produktene er lett forurenset og ingen kvalitet garanti. Ulike arter av akvatiske tørre varer produkter har sin rette fargen, ønsker å kjøpe rene farger, tørr overflate av produktet, ikke velg for lyse farge produkter. Når lukter stikkende lukt av akvatiske produkter, tørre varer, betyr det at produktet kan oppstå skade og infeksjon prosess kan ha brukt stoffer med en stikkende lukt.

08 mai 2019