Daily Archives: mai 9, 2019

Vet du hvor stor matenavgiftningseffekten er?

Med forbedring av levestandard og endring av livsstil, har det vært mye mat detox oppskrifter og Raiders, da disse mat avgiftning metode har ingen vitenskapelig grunn? Vær oppmerksom & mdash; & mdash;

forbundet med mattrygghet fortsette å dukke opp, er vi kjent med & ldquo; toksin & rdquo; mer og mer, er der for å hjelpe oss å redusere giftstoffer skadelige for menneskers helse mat avgiftning metode det ?

vitenskapelig grunnlag for mat DETOX

Mat rekker av & ldquo; giftig & rdquo, vanligvis er det to konsepter, er en innvendig forståelse av kinesisk medisin medikamenter, refererer hovedsakelig til vind, kulde, varme, våte, tørre, brann seks onder, den andre refererer til giften innsiden forståelse av moderne medisin, inneholder giftstoffer eksogene og endogene giftstoffer. Utforske & ldquo; giftig & rdquo; da begrepet Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, professor Zhu Yifu påpekte at akrylamid dannes under matfag, heterosykliske aminer, samt folks inntak av tungmetaller, sprøytemiddelrester og Skadelige patogene mikroorganismer kalles giftstoffer i vår moderne vitenskapelige forstand.

plantevernmiddel rester i grønnsaker, kjemikalier, næringsmidler, tungmetaller skredet kosmetikk tilhører eksogene toksiner, i tillegg, frie radikaler som produseres under forbrenningen, low-density lipoprotein helse endotoxin-protein, meget lav tetthet lipoprotein, kolesterol, urinsyre, og lignende, disse giftstoffene forårsake varierende grad av retensjon av skade for menneskers helse.

For mat detox, Zhu Yi forklart, snakker om moderne medisin detox matvarer inneholder utelukke eksogene og endogene giftstoffer giftstoffer i to kategorier, som er bygget på grunnlag av vitenskapelige undersøkelser dyreforsøk eller epidemiologisk Konklusjonen ble nådd.

For eksempel, hun sa, klorofyll for aflatoksin denne eksogent toksiner avgiftning, er den første til å redusere kroppen til å absorbere dem, da dets antagonisme på alle sider av giften, noe som reduserer aflatoksin Skader på menneskekroppen. Det er mennesker gjennom te inntaks funksjonelle virkestoff polyfenoler i te, kan bidra til å kvitte kroppen av bisfenol A, slik som EDC, hvilke stoffer brukes til å produsere splintsikre plast, kan det sies Det er overalt, fra mineralvannflasker, matemballasje til medisinsk utstyr.

I tillegg er mange sykdommer, inkludert kreft, fettlever og andre sykdommer som er relatert til oksydasjon av legemet, bambus påpekt at inntak av frisk frukt og grønnsaker inneholder en masse av antioksidantaktiviteten av stoffer som kan blokkere viss grad, Eller utvide tiden menneskekroppen når den patologiske tilstanden. Fra denne betydningen kan det sies at slike planter er avgiftet.
Forrige12Neste

09 mai 2019

Har dette spesielle effekter? Kan honning være sterk?

Effekt og rolle honning tror mange vet lite om! Avledet fra en rekke honning er også populær blant alle liker! Medlar honning er en av dem! Men medlar honning sunt? Wolfberry pluss honning hvilken virkning det

tilnærming 😕

wolf først med kokende vann inntil vanntemperaturen før tilsetning av honning, kort sagt, er bra for mange kroniske sykdommer, og rollen til skjønnhet, Men det er ikke for alle. Honning, søt natur, lunger, milt, tykktarmen, komplementet til tørrhet, smerte, avgiftning, spiser kan bidra til bedre immunitet, forebygge anemi, nevrose, lever, hjerte, mage og så videre.

medlar honning virkning

Moderne forskning har vist at innvortes eller utvortes bruk honning, kan effektivt forbedre den ernæringsmessige status, fremme hud metabolisme, styrke vitalitet og antibakterielle hud, redusere pigmentering, Forhindre at huden tørker ut, gjør huden myk, hvit, delikat og redusere rynker og hudsykdommer som akne, og spille en ideell rolle i skjønnhet og skjønnhet. Kinesisk medisin har lenge hatt ordet «枸杞 养生», det vil si ofte, 枸杞 kan «harde ben, lys kropp er ikke gammel, kulde og varme».

Derfor brukes det ofte som en nærende og anti-aldrende medisin. Kinesisk medisin mener at den kan nære lever og nyre, forbedre synet, gi næring til blod og forbedre folks immunitet. For moderne mennesker er den mest praktiske effekten av sputum å motstå tretthet og lavere blodtrykk. I tillegg kan kinesisk wolf ernære leveren, senke blodsukkeret, myke blodårer, reduksjon av blodkolesterol, triglyseridnivåer, har den en viss effekt på fettlever og diabetes. Jeg spiser ofte 枸杞 kan være skjønnhet, som mange ikke vet. Dette skyldes at sputum kan øke hudens evne til å absorbere oksygen, og i tillegg kan det også tette effekten.

Merknad om å legge til honning

Selv om den har en god nærende og terapeutisk effekt, er den ikke egnet for alle mennesker. Fordi det er svært effektivt i oppvarming av kroppen, anbefales det at folk som lider av feber, kroppsbetennelse og diaré ikke spiser. Den mest egnede for å spise er personen med svak grunnlov og dårlig motstand. Videre må vi insistere på langsiktig, spise litt hver dag for å være effektiv.

09 mai 2019