Daily Archives: mai 10, 2019

Jujube dumplings Dragebåtfestivalen dumplings praksis praksis

mors dumplings spesielt søte fordi jeg elsker å spise datoer, hun ville gå til markedet for å kjøpe Dragebåtfestivalen i søte store røde datoer, når en pakke med dumplings sette noen korn så mye som mulig, vil hver gang du skrelle å spise dumplings, se eyeful Hongliang Ruannuo jujube, føler sterkt tjent O (og cap; _ & cap;) O Les videre for å finne mamma pakken datoer prosessen ris dumplings det ~

Dano dumplings praksis datoer:

1, konisk dumplings blad roll;

2, i ris og røde datoer ;

3, dekket ris, tilsett to datoer.

4, blad dumplings ekte binding tett pakke.

5, ved Marlene stramme strammebånd.

6, koden til en stor kjele, tilsett vanntrykket på steinen, koker 3 til 4 timer.

10 mai 2019

Årsaken til at kelp kalles «levetidskål»

Kinesisk medisin mener at kelp-smaken er litt kald, giftfri og har effekten av mykning og stasis, eliminerer slim og lindrer astma, reduserer vann og hevelse og reduserer blodtrykket.

I 1980-årene gjennomførte japanske lærde matkonsekvenser av innbyggere i Okinawa-regionen, som hadde den lengste forventede levealderen og den høyeste prosentandelen av 100-åringer i Japan. Resultatene viste at i tillegg til å spise mer poteter, bønner og grønnsaker, var fylkets beboere spesielle ved at de konsumerte tang og andre tangmatvarer. Dette kan være en viktig faktor i lengden på Okinawa-beboerne.

I Qin Shihuang-epoken hadde Kina ikke et havområde hvor kelp naturlig vokser. Folk vet ikke hva tann er, og de vet ikke dets helseeffekter på menneskekroppen. Så tidlig som 221 f.Kr., da keiser Qin Shihuang forenet de seks landene, sendte han Xu Fu for å lede tusenvis av jomfruer og barn til Øst-Kinahavet for å finne langtidsmedisin. Senere ble det også sagt at Qin Shihuangs anmodning om eventyrmedisin var tannkjøtt.

Moderne medisinsk forskning har vist at kelp inneholder mange næringsstoffer og medisinske ingredienser som er gode for menneskers helse. Spisehjelp kan senke blodsukkeret, blodfett og kolesterol, og kan effektivt forhindre arteriosklerose, forstoppelse, kreft, senil demens og anti-aldring. Derfor kalte japansken kelpen «levetidssettene».

Kelps helseeffekter:

(1) Det hvite bunnfallet på overflaten av kelp er mannitol, et vanndrivende middel. Den har antihypertensive og anti-tumor effekter, og er en terapeutisk mat for ødem og urinpatienter.

(2) Kelp er en alkalisk mat med høyt kalsiuminnhold. Kalsium er et viktig stoff for å forhindre blodsurring. Regelmessig forbruk kan effektivt forhindre forekomst av gastrisk kreft og tarmkreft.
Forrige12Neste

10 mai 2019